Red Dirt Blues

Dusty Riders

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Oho, johan rouhahtaa kitara komeasti.

Laulajan ääni sopii passelisti tähän tunnelmaan, niin kaihoisaa, hekä tai sit vaan muuten herkistelyä.

Nämä biisithän ovat kuin lyhytelokuvia suoraan sieltä jostain Itäpuun maisemista.
+4   +1 +2
 
theplan 04.12.2006
Erittäin mukava tunnelma, miellyttävä soundi. Komea slidesoolo! Tremolokitarat myös mua lämmittävät lähes poikkeuksetta, kuten nytkin.

En tajua miksi, mutta jostakin syystä tää muitutti mua Abbasta! Ehkä tuossa kertsin rytmityksessä oli jotain sellaista, tai sitten noissa lauluharmonioissa. Mieleenjäävähän tää on ja tekijänsäkin tästä kyllä varsin helposti tunnistaa.

Tämän tyyppisessä musassa mua usein kiehtoo se, miten pienillä, harmonisesti ja rytmisesti niukoilla, ja sanoisiko tavanomaisilla aineksilla voidaan saada mukavaa ja kuuntelua kestävää musaa. Konstailemattomuus tässä mua selvästi kiehtoo, ja korostaa melodiaa, sanoja ja tulkintaa? Tässä on aineksia jotka jollain tapaa tuntuvat lohduttavilta... Vaikea selittää sen kummemmin. Tykkäsin!
+4   +1 +2
 
9
Pedro 30.11.2006
Dude! Taidat olla lännen nopein biisintekijä, kun biisejä tulee ihan solkenaan. Eikä mitä tahansa biisejä. Tässäkin on niin hieno melodia. Erityismaininnan ansaitsee kertosäkeen stemmat ja tremolokitara. Monta ääntä siellä stemmassa on oikein mukana?

Miksaus on myöskin onnistunut. Hyvin tasapainoinen kokonaisuus.
+4   +1 +2
 
10
Egoizti 30.11.2006
Mä tykkään tästä oikeesti ihan mielettömästi... Tulee ihan mieleen vanha kunnon The Eagles! :) Kaikki teidän biisit soi todellakin taukoamatta mun soittolistalla.. Hyviä kappaleita, ei siihen voi muuta sanoa.. Ja mahtava saundimaailma! Tän biisin kitarasoolossa oli kivan kuulonen särö, en tiedä miks mut se vaan kuulosti hyvältä..
+4   +1 +2
 
10
korpikorppi 28.11.2006
Tälläistä musiikia tehtiin amiriikan lämpimän auringon alla silloin joskus
back in 70's. Silloin muuan nuorten miesten joukko hoilasi naitä pitkät
tukat vasta pestyinä - ja tienasivat myöhemmin miljuunan tai kaksi.
Loistavaa fiilistelyä, tremolokitara, hieno melodiakulku, kunnianhimoisia
stemmoja, hieno(saundinenmyös) soolonpätkä jne. Sä oot Veli, ihan päällikkö tekeen näitä! Nostan stetsonin taas kohti preerian kattoa!!
+4   +1 +2
 
9
jarpat 28.11.2006
Kivan leppeä biisi. Tuntui olevan jotain sanottavaakin (mikä ei sinänsä uutta ole...) Tremolo ja stemmat oli mieleen ja no okei kyllä se slaikkarointikin oli ok ja biisikin ihan oukkei. Ihan oikein kunnon pölyiseen kantrifiilariin en aivan meinannut päästä... joku "pop" tässä kuitenkin muhii, mutta eniveis, hyvin istuu tähän projektiin, johon on aina kiva huomata tulleen jotain uutta. About 9,24781294 pointsii...
+4   +1 +2
 
10
jussial 13.12.2006
Yksi parhaista biiseistä mitä sun päästä on tähän mennessä on tullu :) Mukavan tasapaksu kantrirenkutus. Stemmat todellakin toimii, saa ilman muuta tehdä lisää. Muutenkin laulut soundaa koko biisin läpi hyvältä ja toimii kokonaisuuden kanssa. Muuten niin akustiseen ja plainiin taustaan tää skittasoolo toi uutta väriä mukaan, tykkäsin. Vaikea sanoa mitä tän kanssa ois pitäny tehä toisin. Kyllä tälle se kymppi napsahtaa, jäi hyvä fiilis!
+4   +1 +2