Another walking undead

Surfing Lucifers

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Nina-- 03.11.2007
Tää oli tosi siisti! Kyl tykkäsin! Alku oli just hieno. Ei voi muuta sanoo ku et hyvä hyvä hyvä
0   +1 +2
 
9
eihort 29.01.2007
Jännä alku lupailee jotain aivan muuta kuin mitä jatkossa seuraa. Odottamaton rautalangan mouruaminen on niin hätkähdyttävä että...vaikka luin kyllä esittely tekstin..on kyllä jännän kuuloista menoa,ja biisin teemaan mystisesti haahuileva kitarointi ja taustalla pulputtava basso sopii tosi hyvin(se vois kyllä kuulua vähän selvemmin).Laulu kuulosti ensin hiukka liian mölähtelevälle,mutta sekin toimii lopulta ihan hyvin(se matalampi lauluhan oli ihan ehoton).Hienosti hyvistä aineista ja aiheista sekoitettu soppa.Zombit ei pompi,sano Juha bembi.
0   +1 +2
 
9
Alhaisempi tempo tuntui nopeiden revitysten jälkeen löysältä, mutta mitä vielä, verkkainen tahtihan sopii mitä oivallisemmin epäkuolleista kertovaan kappaleeseen. Tunnelmasta tulee hetkittäin mieleen uransa alkupuolikkaan Larry and the Lefthanded, muttei kuitenkaan niin, että orkesterinne omaleimaisuus kärsisi. Ilmava ja hiukan melankolinen kokonaisuus.
0   +1 +2
 
8
neiticrane 08.01.2007
On kyllä veikeä veisu. Alun kitaravetoisuus iskee koukun kuuntelijan päänuppiin, ja se on menoa. Kitaristina täytyy sanoa tietenkin että kitaravetoisuus on kerrassaan hienoa, ja nyrjähtäneen kekseliäät riffit terästävät ajomatkaa. Tässä on letkeä surffimeininki, tosin täytyy inistä että kappaleessa ei ole selkeää rakennetta, semmoista mihin voisi tarttua kiinni ainakaan näin muutaman kerran kuunnelleena. Kuten Purple Helmet osuvasti on tuossa edellä todennut, luikertelee on se oikea adjektiivi tälle luritukselle. Rummut peittää tsuff-äänillä aika hyvin laulun, johon toivoisin selkeyttä. Sanat tahtoisin nähdä, kiinnostaisi tietää että mistä tässä kappaleessa on oikein kysymys hehee. Bassonne ailahtelee, jotenkin välillä kuuluu ja välillä ei. Tai sitten päässäni huljuu. Selkeys + vähemmän särkevää laulukitararummut-surinaakilinää niin nam.

Yhteenvetona voisin sanoa että soitatte maistuvaa, odottamaani parempaa surffailuhurinaa. Vahvasti saan Fear and Loathing in Las Vegas- assosisaatiot tästä. "Hey honkies. You guys wanna buy some heroin? Goddamnit, I'm serious. I want to sell you some pure fucking smack! This is the real stuff! I just got back from Vietnam. Ahahaha... scag! I wanna sell you some pure fucking smack... Pure... fuck... "

Se on kuulkaa kahdeksan ja puoli.
0   +1 +2
 
9
Hra. Kinnas 27.11.2006
Elävä kuollut, eli Zombi. Kuolleesta en tiedä, mutta Taas yksi kävelevä epäkuollut elää ja potkii. Soundit ovat taas kerran edelliseen versioon verrattuna selkeämmät, mutta jollain mystisellä tavalla ohuemmat. Mystistä. Paremmat yhtä kaikki. Löysin jotain todella mainioita kitarajuttuja sieltä, joita en ennen ollut huomannutkaan. Lisäksi sain bassostakin selvää. Hyvä, sillä basistillakin oli jännää soitettavaa. Biisihän on ihan sama, eli arvosana ei nouse siitä ysmistä mihinkään, mutta miksauksen kannalta huimaa parannusta.
+4   +1 +2
 
Purple Helmet 26.11.2006
Taas ovat soundit selkeytyneet huomattavasti. Nythän sanoistakin alkaa saada jo selvää. Kappale luikertelee edelleenkin eteenpäin kuin jättiläiskalmari, kylmät väreet vain kulkevat pitkin selkäpiitä.
+2   +1 +2