L.T.N.D

The Myth of Autumn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
musicman85 24.04.2007
Sentencedit on kuunneltu ("Reach the point of no return...") mutta eipä siinä, meininki hurmaa moisevuudellaan. Ja kyllähän asia on näin että maailma kaipaa lisää tällaisia Senareiden henkisiä yhtyeitä, eikä mitään helvetin joka tuutista paskannettavaa emokuraa/lovexteinelyä! Asiallista riffittelyä ja sooloilua. Selkeästi ysi puolosen arvoinen veto!
0   +1 +2
 
10
ennu 17.11.2006
aivan upeaa!!uutta musaa onki odotettu, ja tässä sitä on. niin hienoo!!mä tykästyin jo heti ensimmäisen 10sekunnin aikana :) on vaa pakko kuunnella tätä uudestaan ja uudestaan. niin hieno biisi!!!tykkään tosi paljon!!
0   +1 +2
 
9
hietzu 26.11.2006
Meininki on selvästi vaihtunut hieman raskaampaan suuntaan ja mikäs sen hienompaa! Kuitenkin melodisia ja puhtaita osuuksia säilytetty mukana mikä tuo sitä monipuolisuutta ja mielenkiintoisuutta.Ei sille voi mitään,miehet osaavat hommansa ja kokonaisuus toimii (paremmin kuin hyvin).Mukava pitkästä aikaa kuulla Mikserissä biisejä,jotka todella vetävät mukaansa ja saavat sukat pyörimään jaloissa! Damn,that's great! Lisää herkkua korville poijjaat! :)
0   +1 +2