Planet of zombies

Surfing Lucifers

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
((((-!-)))) 08.07.2007
On bändillä niin hyvä nimi, että pitihän se tarkistaa.

Hyvää settiä. Surf punk on melko kuvaava termi. Tavallaan muistuttaa Butthole Surfersia. Joo-o, surf, surf. Täytynee kuunnella toinenkin biisi.
+3   +1 +2
 
8
Aika radiopuhelitmainen alku, mikä on ehdoton kehu, ja loppukin velloo hyvin miellyttävästi. Kaikkiaan onnistunut lyhyt ja vimmainen rypistys, johon kitaraleadit tuovat pikanttia lisämaustetta.
+1   +1 +2
 
allupallu 15.11.2006
Deep Turtlemaista, kyllä. Miksaus on bättrempi kuin viime demossanne, hyvähyvä. Kitara olisi voinut vetää ehkä jotain vielä hullumpaa (vanhemman matskunne huomioon ottaen, ah Kärme), onneksi kuin toisesta ulottuvuudesta ilmestyvät urut onnistuvat hämmentämään keitosta. Rumpukomppi oli jees, mutta toistuva tukutukutukutuku-filli onnistui ärsyttämään hieman. Aika punkki meno tässä. Ehkä jotain pientä olisi vielä kaivannut? Siinä kasin ja ysin rajamailla haahutaan, ainakin SF-asteikolla, mutta koska en osaa päättää - menkööt ilman arvosanaa.
0   +1 +2
 
9
Hra. Kinnas 15.11.2006
Aivolohkojeni harmaista syövereistä kuplii pinnalle mielleyhtymiä Deep Turtleen! Se ei ole ikinä huono asia. Rummut svengaavat imaisten kuulijan mukaansa! Laulu kuullostaa paremmalta kuin aiemmissa. Onkohan miksaajan vai laulajan ansiota? EVVK, sillä käsillä on (piilotettua) mannaa! Lyhyys tekee biisistä napakan. Napakkuus kaunistaa, sanoo vanha slovekialainen sananlasku. Hyvä hvyä väyh.

Ps. Te onnistutte omaperäisyydessä paljon paremmin kuin Zombisnake. Damn.
+2   +1 +2
 
Purple Helmet 14.11.2006
Reippaan alun jälkeen homma muuttuu koko ajan kaoottisemmaksi ja kuulijaparan pää menee vallan pyörälle. Hämmästyttävän lyhyt kesto todistaa, ettei idea venyttämisestä parane. Kappale ei jää jumittamaan paikalleen, vaan tempaa vastustamatta mukaansa. Sana otherwordly tulee mieleen, sillä tämähän vie kirjaimellisesti aivan muihin maailmoihin, kuten loistavasta nimestä voikin päätellä.
+2   +1 +2