Trapped in a nightmare

The Impact

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
_^MetallistI^_ 19.08.2007
Perkele... Embryo Of Deathia piti kommentoida mutta kun täällä mikserissä on niin ihanan selkeä systeemi...

Tässä tämä:
Ihanat kitarat kohdassa sekä toisessa! Komppikitara kuulosta mahtavalta tuossa soolon aikana. Ainoa kohta josta en tykänny oli siinä 4min kohdalla tuleva kitararenkutus.
0   +1 +2
 
9
_^MetallistI^_ 19.08.2007
Tuo intro on aika erikoinen ja ihmeen hyvin se kyllä toimii :D Tässä biisissä kiinnitin huomion heti rumpuihin. Varsinkin tuossa kohtaa jossa tuplilla soitatte kuulosta kitaroiden kera ihanalta korvakarkilta :) Soolot sopivan hitaat ja sopivan lyhyet. Tykkään ku ei "varasta" biisiä tuo sooloilu.
0   +1 +2
 
9
Metal_heart 22.05.2007
Tämä biisi on just semmoinen että sitä pitää kuulla 10 kertaa ennen kun se on hyvä! Tää on tosi hyvä biisi ja tässä on paljon omaakin!
0   +1 +2
 
8
Darkman 16.02.2007
Introsta plussat. Toimii, toimii. Lähettäkää mulle demo, niin soitan pippaloissa. Rahaa ei kyllä löydy, kun köyhä opiskelija olen. :D Mutta juu, jatkakaa ihmeessä samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
Juuh! ihan mukavasti maistuu, varsinki noi kitaramaalailut alun akustisen jälkeen.täss on kyl aika pitkälle kaikkea täs biisissä,ehkä yks totaalinen killeririffi ainut mikä puuttuu.Ei huono!
0   +1 +2
 
9
Haarni 11.02.2007
No niin tässä on ehkä joteski enemmän sitä "väriä" mitä jäin tossa Anthem of Materialism-biisissä kaipailee. Aika veikeitä rumpukuvioita löytyy. =D Mistähän vitusta mulle tuli tästä Candlemass mieleen?!? Kelpo settiä, anyway.
0   +1 +2
 
8
Spiikki alussa on ihan jees, ei oo paljoa sellaisia tullutkaan mikserissä vastaan, nyt kun aloin miettimään. Alku vaikuttaa muutenkin huomattavasti synkemmältä kuin mikä tuon ylemmän biisin meininki oli. Tunnelmallisempi veisu, täytyy sanoa että tuo edellinen "menevämpi" kappale oli enemmän minun mieleeni, mutta ei tämäkään pahalta kuulosta. Hiukan turhan pitkä kappale makuuni, mutta ihan jees. On tullut paljon huonompaakin kamaa vastaan, kyllä tää reilusti keskiarvon yläpuolelle menee.
0   +1 +2
 
9
dunlop 31.01.2007
Kyllä!! Rässiä,mitä rässiä! Jotenki Stonen henki leijaili tämän biisin taustalla. Se ei välttämättä ole huono asia:P! Räss Räss!!
0   +1 +2
 
10
Eagle87 13.11.2006
vaikka pitkä niin ei missään tunnu :D tässä on sellanen meininki et oikeen meinaan sukissani seota! tartteekin tästä antaa oikeen kympin verran. hianoo!!
0   +1 +2
 
9
Razorchild 06.11.2006
Jees, elikkä. Soundeista en sano mitään erityisemmin kun tuossa "Anthem of Materialism"-veisussa niitä jo luotasin. Jees elikkä tämä biisi vähän osaltaan hitaampi jotenkin ja välillä oli sellaisia suvantohetkiä, mutta kyllä pian hyvien riffien ansiosta kappale jälleen nousi paremmaksi. Jotenkin pidin tuosta AoM:stä enemmän, vaikka tässäkin on käytetty omaa päätä sävellyksessä ja osin biisi nousee ehkä bändin parhaimpaan materiaaliin mutta kokonaisuus ei ehkä mielestäni ole niin loistava kuin edellämainittu mutta joudun jälleen kuitenkin kiitettävän antamaan.
Tehkää paskempaa musiikkia että mäkin voisin tuntea itseni edes muusikoksi saatana! :D
0   +1 +2
 
10
Tuomio88 03.11.2006
Mahtava! Tässä kuudessa minuutissa ei ehti kyllästyä. Paljon hienoja riffejä ja vaihdoksia. Kitara saundit on jykevät ja sopivan mahtipontiset vrt. Embroy of deathissä ei ole. Tämä on loistava! Masterpiece!
0   +1 +2
 
9
kaladrien 06.11.2006
edelleenkään en pitänyt tästä kipaleesta niin paljoa, kuin anthem of materialismista, joka on todellakin varmaan paras teidän biiseistä :D, mutta tää kuulosti jo paremmalta, ku tää on miksattu [ei sillä, että miksaamaton versio ois ollu toosi huono.].. kitarariffit oli tosi hienoja ja toi alku, ku rummut tuli sillain hienosti mukaan.
0   +1 +2