eetee - Glue

eetee

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

EETEE 22.01.2007
Rizappi ei jää missään nimessä! Ei ikinä:P En vain tohdi julkaista netissä ku on eepee tuloillaan:D Ja James Mercy, EI ole vokaali sämplejä. Omaa ääntäni pitchasin. Kiitoksia palautteista!
0   +1 +2
 
10
Kfied 20.01.2007
Minnes pornokeisarin rizap-jutut ovat jääneet?

Ei sen puoleen; uuden kuvan puolesta voi päätellä hiukan esikuvia ja homma kuulostaa aivan vitun hyvältä.
0   +1 +2
 
JamesMercy 19.01.2007
Kas kas! Maistuvaa menoa kaiken kaikkiaan. Alun rento komppi aloittaa pelin ihan makeasti, mutta synilla tätä vedetään ihan uusiin ulottuvuuksiin. Revitään suorastaan. Vokaalisamplejen käyttö on taitavaa, istuvat kokonaisuuteen vallan täydellisesti. Temmoltaan kohtalaisen löysää breiksiä, mutta soundit ja kokonaisuus ovat kyllä silkkaa terästä. Mukavaa, perinteistä rikkobiittiä - siitä tykkään aina.
0   +1 +2
 
10
Free-Soul 23.12.2006
Hei, tää on magee! :) Oli pakko kuunnella heti toiseen kertaan perään. Jalat ei oo ainoot jotka vipattaa, pään nyökkäämisestä se lähti ja nyt heiluu koko mimmi! :) No niin, edellisessäkin kommentissa lukee että eetee tekee laatua; sen tiesinkin jo, joten ylistykseen on helppo yhtyä. Kyllä Eetu osaa! :)
0   +1 +2
 
10
SEKASI REC. 20.11.2006
uij vittu o poika tehny kovan biisin... on kyllä tosi paljo prodigy vaikutteita. mut saundit o kohillaan ja vanhana breikkarina tää alkaa kyllä noit jalkoi vipattaa... en jaksa pitempää kirjottaa mut eetee laatua.
0   +1 +2