Bashbong Boogie

Rock Goes the Weasel

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
AnttiJ 03.10.2019
Täähän on yhtä hyvä kuin Johnny B Goode! Kaikki on just kohdillaan soundeja myöten tällaiseen biisiin. Mainio kitarasoolo ja kaikessa tekemisessä oikealla tavalla reteä meininki; näitä biisejä ei vaan voi vetää anteeksi pyydellen. En pysty sanomaan onko tämä rokkenrollia vai rokkapiliä ... mutta so not! Minulle käy kumpi tahansa luokitus sillä pääasiahan on että tässä vedossa homma käy ja henki haisee!
+2   +1 +2
 
10
BullHill mja 29.01.2008
Rokettirollia hienosti laulettuna. Hyvä sovitus taidolla soitettuna. Mukavat retrosoundit ja soitossa on hienosti svengiä; jalat ja kädet läpyttää tahtia kuunnellessa. jees buuki vuuki :-)
+2   +1 +2
 
10
ipikka 03.09.2007
tajuttoman hyvää irrotteluu jihaaa.
+2   +1 +2
 
9
karlito__ 02.12.2006
Tosi letkee meininki. täs on menoo! basso vaa jäi vähän alle, mut joo... voin kuvitella sen abo jätkän svengaamas siellä tropiikissa :D.... mut siis tosi hieno veto!
+2   +1 +2
 
9
jarpat 04.11.2006
Reipas raikas menopala. Boogie -variaatio on ihan ok ja laulu kuulostaa taas kerran niin mainiolta, mutta puuttuuko tästä bassoraita tyystin? Sanoja on enemmän kuin lääkäri määrää, mutta sujuvastihan ne sieltä toki tulevat. Ymmärrän, että tähän on pitänyt saada jotain "poikkeavaa/herättävää", mutta kohta, missä on vähän niinku breikkiä ja soolo alkaa ja piano tulee mukaan... en ihan tällaista ehkä olisi osannut odottaa. Pianohan on "boogie-woogie" -soitin jos mikä. Olisihan se voinut olla mukana vaikka jo alusta asti, mutta mitä se sitten tarjosi? No, hieman piristystä kyllä, mutta eipä juuri buugia.
Ihan ok ralli, jos ei nyt ihan kybällä sillai iskenytkään. Tuota abo-tarinaa sen sijaan hieman epäilen kyllä...
+2   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 29.10.2006
Tyylikästä lurittelua, oli mukavaa kuunneltavaa. Väkisinhän tässä rupee jalka vispaamaan kun groovaa niin stnasti ja sehän se paras boogie-indikaattori onkin. Näihin tunnelmiin...
+2   +1 +2