Monsters Of Korovia

Metaplasm 646a

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Limbitrol 18.06.2007
Kolahti kyllä takaraivoon aikas mojovasti. Herkullista!
0   +1 +2
 
Pitk 26.05.2007
Lisää taustatauhkaa. Pari luuppia päällekkäin ei oikein vielä riitä biisiksi. Näitä pyörii Maikkarin mobiilipelien taustalla ihan kyllästymiseen asti.
0   +1 +2
 
10
Tomi Luoti 25.05.2007
Basso on hupasa! Hiton hytkyttävä. Tyttytytytytytytytyty. Toimii, miten olisi joku vosu vielä kiekumassa tähän kuorutukseksi?
0   +1 +2
 
7
mooonis1 20.05.2007
Aikalail itsensä toistoa, ja täst biisist puuttus se juttu, mikä ois innostanu
+2   +1 +2
 
8
twisted 20.05.2007
Groovaava bassokuvio iskee heti tajuntaan. Valitettavasti biisissä ei juurikaan vaihtelua ole niin homma vähän lässähtää. Tiukkasoundista kamaa. Arvosana annetaan lähinnä bassokuviolle :)
0   +1 +2
 
Ukkonoa 20.05.2007
Aika paha mennä kommentoimaan kun en ole kyseisen genren miehiä. Saundit ihan mukavasti kohdallaan
0   +1 +2
 
9
((((-!-)))) 19.05.2007
Tämäpä on sangen toimivaa jumputusta. Psykedeelinen äänimaailma on mieleen, eikä kappale jää polkemaan paikoilleen. Onnistuttu hyvin välttämään kaikkein pahimmat genren sudenkuopat (en minä tosin usein tällaista kuuntele). Erittäin hyvä ellei täydellinen.
0   +1 +2
 
vamplobj 19.05.2007
well nice to wake up with this music...actually i can say that reminds me something, but no idea what, something listened somewhere.(wasted). i don´t have a big experience in this kind of music, but i could say straight the way bullcrap, but this song has something good, is "groovy",maybe my problem is that i find it a lil repetitive, but i guess this is the idea, so good job, this hypnotic sound is good and at least some lil changing in the dynamics make it wothed to be ..danced.Good luck!
0   +1 +2
 
Trize 19.05.2007
Tämä tuli kyllä nyt väärään osoitteeseen. Mieleen tulvii strobot ja teinit siiderimukien kanssa..aargh!!
..saattaa siis olla hyvinkin toimiva moiseen tilanteeseen.
0   +1 +2
 
ArseAssassin 19.05.2007
Haussia juu, ei tosin ihan electro-sellaista. Bassolinja on aika perusdiscoa, mikä osoittaisi perinteisempien house-genrejen suuntaan. Syna ei täydellisesti pelaa yhteen biitin kanssa, vaikka se olisi aika olennaista näinkin minimalistiselta rykäisyltä. Näin maalailulinjalla kun ollaan, voisi avokätisemminkin käyttää äänimaailmaa. Soundeja vähän ruuvaamalla tästä voisi saada ihan mainion viisun. Tällaisenäänkin tosin tätä mieluummin kuuntelee kuin hollandielectrotaloa.
0   +1 +2
 
MajorForce 18.05.2007
Hyvää maalailua. Toimii kyllä tämä. Siisti äänimaisema.
0   +1 +2
 
Urbanrain 07.05.2007
hyvä basso linja. Olisin antanut sille enemmän tilaa itse. sellanen enempi " King of My Castle"-sovitus.
0   +1 +2
 
8
beepo 05.05.2007
Julkisesti en sitä myönnä, mutta perinteinen teknokomppi toimii aina annoksina. Vahinko vain, että kuten suurin osa teknobiiseistä, niin tämäkin meikäläisen mielessä kaatuu teknon olennaisimpaan olemukseen - idean loputtomaan toistamiseen peräkkäisinä osina, joissa on vain minimaalisia muutoksia. Mutta kuten sanottu - kyllähän sitä joku tuntikausia joraisi. Teknoksi siis ihan toimivaa. Ehkä hieman kirkkaampi miksaus toimisi, jolloin ydinsoundi tulisi paremmin esille?
0   +1 +2
 
9
Tsume 05.05.2007
Tämä jumittaa, mutta jumittaapa pahuksen hyvin. Nopeasti rakentuvasta introsta huolimatta, kappale koukutti minut välittömästi makealla bassogroovellaan. Bassopuolta löytyy muutenkin riittävästi ja kappale on mukavan tuhdin kuuloinen. Syntikkapuoli on melko häiritsevänkinkuuloista jatkuvalla 1/16-tahtisella filtterillä. No leijuuhan se kivasti, mutta pidemmän päälle vähän raskasta. Erinomainen teos.
0   +1 +2
 
Muovinen 05.05.2007
Bassossa hauska huojuva soundi, jopa orgaaninen. Tällainen housemeno on tavallaan ihan jees mutta biitin monotonisuus alkaa vaivaamaan aika pian. Noihin sekvenssereihin vai mitä ne onkaan kaipais hieman särmää. Ei tämä kuitenkaan liiemmin ärsytä, joskaan ei myöskään innosta.
0   +1 +2
 
Phunck 04.05.2007
The housy bass & beat is excellent. The electro parts is not my favourite taste. But pretty good track and thumbs up for the nice house parts.
0   +1 +2
 
8
Honolulu_Mankii 03.05.2007
En yleensä tämänhenkisestä musiikista tykkää, mutta tätä oli kiva kuunnella. Sopiva tempo ja kiva tuo häröilevä saundi. Ehkä jotain erilaista olisi voinut vielä keksiä, mutta hyvä näinkin. :) Loppui vähän seinään.
0   +1 +2
 
A.S.H 03.05.2007
Mikä monsters of kouvola? Enmä jaksa arvioida tällästa ku en ite tee täälläistä enkä myöskään kuuntele kuin pakon edessä.
Hyvää en huonosta eroita ärsyttävän kylläkin. Pidätkö båtten annasta? Haluaisin upåttaa sen.
0   +1 +2
 
8
karateadonis 03.05.2007
Ihan pureva sointukierto. Varsinki toi basso ja rumpu skulaa helevetin hyvin yhessä... Enpä mä tän enempää electromusalta vois vaatia. Iskevä ja munaa löytyy!
0   +1 +2
 
degeneraatti 02.05.2007
jossain vaiheessa luulin kuuntelevani d&btä... ei tässä biisissä mitään vikaa ole, voisi vain rohkeammin harrastaa sitä maalailua, ja ne rummut vois kenties blendata syvemmälle äänikuvaan.
0   +1 +2
 
Deadg 01.05.2007
Ei aivan mun makuun mutta pari mielenkiintoista panerointi ratkaisua oli biisissä. Silti jeejee ei.
0   +1 +2
 
MKDELTA 29.04.2007
Housea on pahemmin kuuntele, joten on osaa hirveän hyvin kommentoida. Mukava kappale, pidin äänimaailmasta. Välillä olevat melkein IDMähtävät äänet olivat hauskoja. Bassossa oli kivaa inhimillisyyttä.
0   +1 +2
 
9
Fuck Aksaj 28.04.2007
Jep,jep...paistais vaan nyt aurinko vähän lisää...on meinaan aika kesäfiilis tässä. Helvetin hienosti yhdistelty Psyke-elementtejä perus-groovyyn. Kaikin puolin hyvä, soundeissa ehkä paistaa ihan pieni vihreys potikoitten vääntelyssä...
0   +1 +2
 
10
Cazeus 28.04.2007
Tätä biisiä on tullut jo kuunneltua aiemminkin ja aina tämä vaan kuulostaa yhtä hyvällä. Bassokuvio on niin hyvää antia että oksat pois. Biisissähän ei hirveän suuria tapahtumia loppua kohden tule mutta ei ainakaan minua haittaa. Pikemminkin päinvastoin, biisin monotonisuus toimii tässä täydellisesti. Tätä bilettäisi mielellään baarissa. Ainoastaan joihinkin soundeihin voisi jotain kaikuja katsoa lisää niin tulisi vähän laajemman kuuloiseksi. Mutta loistava biisi, tulen kuuntelemaan paljon.
0   +1 +2
 
en sen kummemmin ole housen ystävä mutta tämä kyllä toimi. mukavan eteeristä ja samalla kuitenki tanssittavaa matskua
0   +1 +2
 
sikki-six 20.04.2007
Biisi erottuu K-rinkimassasta ainakin tuon varsin "kuuman" masterointinsa ansiosta. Biittikin jytää aika napaasti, mutta biisi ei tyylinsä vuoksi mua kyllä syvemmin puhuttele.
0   +1 +2
 
Cranky 20.04.2007
En tajua elektronista musiikkia, niin kerron vain jotain mitä tästä tulee mieleen..

Jotain vesitippoja tippuilee jossain mustavalkoisella autioituneella tehdasalueella. Vähän niinkuin se Robocopin tehdasalue missä ne jahtaili lopussa toisiaan. Tää on kuitenkin vähän synkempi paikka eikä täällä näy ketään. Kamera kuvaa yläviistoon kirkkaalle kelmeälle taivaalle samaan aikaan kun kameranliikuttaja kävelee eteenpäin. Sadepisarat tippuvat kivasti kuvaan ylhäältä ja valot välähtelevät satunnaisesti. Keskivaiheilla kamera kääntyy normaaliasentoon kuvaamaan eteenpäin. Nyt näkyy joku ihme robottimonsteri jossain 30 metrin päässä liikkuvan, mutta se ei vielä nähnyt päähenkilöämme. Päähenkilö jatkaa kuitenkin suoraan kävelyä ja robottimonsteri kävelee pois kuvasta. Päähenkilö ottaa ja istahtaa suuren vesilätäkön eteen ja alkaa tuijottaa lätäkköä. Sade on lakannut, mutta vesilätäkköön tippuu 3 sekunnin välein tippa joka aiheuttaa veden pinnalla mukavia väreilyjä. Päähenkilö tuijottelee lätäkön pintaa ja alkaa pikkuhiljaa menettämään tajuntansa. Kamera lopulta läsähtää lammikkoon. THE END.
0   +1 +2
 
8
Pump- pump- pump. Mutta ei se mitään.. Rytmiryhmän puuteellisuus korvaantuu ainakin osittain itsesoitetun kuuloiselta bassolta, eli bassoraita on kait ihan oikeasti soitettu, eikä mikään sample. Vaikka se olisikin sample, niin plussat siitä, että kuulostaa niin aidolta. Hauskaa soundikikkailua, rullaa erittäin fiinisti eteenpäin. Vähän ehkä melodiaa enemmän olisi voinut toivoa, toisaalta housen on tarkoitus syttyä hitaasti, jos nyt ihan oikein ymmärrän. puolen tunnin kohille sitten se melodia pätkä. :) En oikeen tästä musagenrestä tiedä, mutta minuun korvaani tämä ainakin kuulostaa hyvältä genrensä edustajalta. Soundit tosiaan oli hyvät, pakko mainita.
0   +1 +2
 
repulse 14.04.2007
Mukavasti menee tää biisi, genren parhaimmistoa selvästi...basso kuljettaa mukavasti!
0   +1 +2
 
mhotby 14.04.2007
Biisi on kokonaan bassokuvioon turvautuva, eikä siinä tapahdu juuri mitään.
0   +1 +2
 
semisuper 12.04.2007
Jänniä soundeja, kerrankin. Orgaaninen basso ja matontamppausbasari. Arpeggiokonesyna on vaan kuultu jo, voisi olla aika keksiä jotain muuta.

Kehittyy hitaasti ja vähäeleisesti, jopa liiankin. Saisi olla enemmän elementtejä ja asiaa per minuutti. Vaikka bassokuvio onkin vetävä, ei se yksin riitä kantamaan koko biisiä. Sitäpaitsi, monen erilaisen kuvion käyttöä ei ole kielletty missään. Jotain lisää tämä kaipaisi - nyt on alkuosa, hiljaisempi keskikohta ja lopussa alkuosa uudestaan lähes samanlaisena. Tylsää.
0   +1 +2
 
Telaketju 12.04.2007
jykevän kuuloista tavaraa ainakin mutta samplet on ainakin tämmöstä jynkkymusiikin perussettiä. Ehkäpä jonkinverran liikaa jatkaa samaa meininkiä kun alkaa korva turtumaan. Joku sample kuulosti ihan samalta kuin Star Control-pelin yehat-aluksen suojakilven aktivointi, liekkö siitä ripattu :)
0   +1 +2
 
P-Mies 18.04.2007
ei mun musaa toi house hirveästi... muuten kyllä =)) biisinä ihanok!!
0   +1 +2
 
Veritaikina 10.04.2007
Toimii varmaankin genressään. en kyll ite tajuu mitään tällaiseesta musasta.
0   +1 +2
 
9
kolhoosi 10.04.2007
Hemmetin hieno soundimaailma tässä. Hieman olisi voinut kasata enempi elementtejä tähän, koska kuitenkin biisillä on aika reilusti mittaa. Soundit on hyvin balanssissa ja tosiaan erittäin hypnoottisia. Oikein hyvä, pidin. Mutta tosiaan hiukan lisää sisältöä niin kymppi rapsahtaa.
0   +1 +2
 
Muistikuva 09.04.2007
Minulle jäi jotenkin junnaava fiilis. Lopun "nieleskelevä" basso hyvä idea, muutenkin tuossa bassossa hyvät kuviot.
Kyllä tämä vartalon saa heilumaan, mikä liene tarkoituskin.
0   +1 +2
 
Giuse 09.04.2007
Joo voin tuntea strobot verkkokalvolla, klubimusaa, en kotona nyt haluaisi tämän enempää tätä, mutta taiten tehty kaiketi... En tiedä miten tällainen musiikki syntyy, mutta ei varmaan itsestään.
0   +1 +2
 
Deltaforest 15.03.2007
Ihanan pehmeä toi bassolinja tässä. Erittäin smoothia ja chilliä meininkiä heti alusta lähtien. Kuitenkin toisaalta erittäin groovy meno. Toi hiipivä syntsaleadi melodia toimii hyvin tässä ja tuo koukuttavan ja hieman salaperäisen atmosfäärin. Efekteillä ei ole kikkailtu liikaa, vaan ne pysyvät tasapainossa kaiken muun kanssa. Hyvää matskua tämäkin biisi \0/
0   +1 +2
 
7
Eerik 12.03.2007
Alku ei oikein tempaissut mukaansa, mutta biisin edetessä meno alkoi vakuuttamaan paremmin, joka tuotti ihan hyvän lopputuloksen
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 11.03.2007
Bassoraita on kyllä namu ja luo rennon fiiliksen. Tätä kuunnellessa voi kyl chillailla. Technojumputus ei muuten oikein iske muttä kyllä tämä ihan hyvää on.
0   +1 +2
 
8
sadcircus 07.03.2007
Hauska bassoluuppi! tuo persoonallisuutta tuollanen liven kuulonen beissi....
Joku toinen teema lisäksi olisi tuonut vaihtelua, mutta hyvinhän tämä näinkin toimii!!
0   +1 +2
 
10
mpetteri 06.03.2007
Ihan mukavaa housee, kicki-soundi ainoo, joka ehkä mun makuun vähän tollanen kuminen tai jotain.. Oikein hyvin miksattuu kamaa, ei siinä mitään, filtterit toimii ja kaikki, ei siin mitää.. Aika maalailevahan tää tosiaan on noiden arpeggioiden kaa.. ekan brake downin jälkeen lähtee oikein todella hyvin liikkeelle, toi beissikuvio on ihan kunkku! Haitsuist vois ehkä leikkaa vähän yläpäätä, mut nää nyt on oikeesti ihan tällasii pilkunviilailuit.. tanssittava veto, ei mitään vikaa! pitää katella muitakin biisejäs
0   +1 +2
 
7
valvetila 05.03.2007
Hyvän kuuloista meininkiä, vaikka genre onkin jokseenkin vieras. Tätä voisi kuvitella joraavansa hyvässä tuupassa kuppilan nurkassa. Biisi kyllä jankkaa samaa meininkiä pikkasen liikaa, vähän vaihtelua!
0   +1 +2
 
Guitarwall 05.03.2007
Tähänkään en lähde isompia sanomaan. Kun tyyli ei uppoa niin se ei uppoa. En vain löydä biisistä mitään tarttumapintaa, joka saisi kuuntelemaan biisin uudestaan.
0   +1 +2
 
seveli 05.03.2007
Tässä on jotenkin miksaus epäbalanssissa: se tykyttävä syna on aivan törkeän kovalla verrattuna rumpu/bassoon. Plussaa tulee basson sopivan räkäisen muovisesta soundista. Alun kicki on vähän turhan laihan kuuloinen.
0   +1 +2
 
Hieman tulee itselleni semmoinen "chill-out" olo, mutta samalla tajuntaan iskeytyy mukavan urbaani-soundi joka kuin kaivautuu korvien väliin ja toimii henkisenä vibraattorina aivonystyröille.
0   +1 +2
 
bize 03.03.2007
Biisin alku vetää suupielet ylöspäin leveään hymyyn. Itäsaksalaista keihäänheittäjäpornoa tuskin voisi muulla musiikilla yhtä luontevasti säestää.
0   +1 +2
 
9
MonK 02.03.2007
Rento meininki. Sopii hyvin chillaukseen. Koukuttavat yksinkertaset riffit toimii. Kaltaiseni hevimörkö joutuu myöntämää et konemusakin voi joskus olla hyvää :)
0   +1 +2
 
D_Art 02.03.2007
Wamdue Project kicki soundi, ja muutenkin tulee väistämättä mieleen. Tykkään soundeista.
0   +1 +2
 
10
Imp 28.02.2007
hienon kuulonen yleis soundi.rullaava biitti, tykkään..kehittyy juuri oikealla nopeudella ^^ hyviä häröääniä ^^ pannaukset on erittäin hyviä.sopii biisii.bassolinja on kivan iloinen :) ajatonta rullausta.perkeleen hyvä biisi kyl!
0   +1 +2
 
9
hanged 27.02.2007
Hyvä disco musaks...en tiiä niinkään sitten levylle (ei ole tämä genre lähellä syntäni) mutta kyllä tämän mukana ilman muuta tansisin discossa ;)
0   +1 +2
 
Modnar 26.02.2007
Mukavat saundit ja varsin miellyttävä biisi, vaikka genre ei ihan ominta minulle olekaan.
0   +1 +2
 
LaHo^ 26.02.2007
toimivaa rytkytystä. soundit valittu mukavasti ja bassokuvio möyrii hienosti taustal ja vetää biisiä eteenpäin.
silti hieman liikaa pituutta.
0   +1 +2
 
Arnaud 24.02.2007
Nyt täytyy sanoa, että en tajua tämän genren päälle pätkääkään.
Jos olisin 15-vuotias tanssitaitoinen teini jossain limudiskossa imuttelemassa teinix-böönien kanssa, tämä voisi olla loistavaa taustamusiikkia kyseiselle aktiviteetille.
Hjuva meininki!
0   +1 +2
 
9
IconW 24.02.2007
Erinomainen bassoraita. Mukavan rouhea ja groovaava. Syntikat istuu äänimaisemaan oikein hyvin. Komppi on perinteinen läiskyttely mutta sekin miellyttävän kuuloinen. Tanssittavantuntuinen. Hyvä soundillisesti. Hyvää maalailua ja fiiliskikkailuja. Jossain kohissa toistetaan omaan makuun liikaa samaa. Toisaalta se kuuluu asiaan. Pintä vaihtelua olisi jokatapauksessa kaivannut. Lopun "lisä"synat toimii.
Hyvä.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 23.02.2007
Hyvät soundit tässä ainakin on rummuissa... En oikein pidä tollaisesta delay tyylisestä synasta, mutta en myöskään ole tässä genressä mikään asiantuntija...
Minä en oikein saa tähän mitään kosketus pintaa, ja vaikka välillä tuntuu tapahtuvan muutos leadi raidassa se kuulostaa parin kerran jälkeen jo lähes identtiseltä edelliseen
0   +1 +2
 
synapsi 23.02.2007
Miksauksessa yläpäät vois olla vähän kirkkaammat. Ei herätä sinänsä erikoisia tunteita, aika junnaavaa matskua.
0   +1 +2
 
k.vierelä 21.02.2007
Tää genre menee multa niinku niin ohi ku vaan voi mennä. ärsyttävät rummut ja muut jutut. no mutta ei nyt kaikesta voi tykätä.
0   +1 +2
 
6
Finalize 20.02.2007
alun jumputus ja komppi ei ole kovin mielekkäitä. Muutenkaan tämä musiikki ei oikein hyvältä kuulosta.. Ei ole kovin omaperäistä ja tätä kuulee kaikkialla, jos etsii. Tylsähkö biisi mielesäni, tosin voi kuulostaa tosi hyvältä genrestä diggaileville!
0   +1 +2
 
6
kaupunkihaissi 20.02.2007
Biisi jäi minulle vähän etäiseksi: tässä ei ole käytänössä mitään melodiaa, on vain ihan kiva bassoriffi ja säksättäviä ja suhisevia taustaefektejä viiden ja puolen minuutin verran. Ja pahinta on, että käytännössä biisi jankkaa sitä samaa koko ajan. Älä päästä itseäsi näin helpolla
0   +1 +2
 
Juhgu 20.02.2007
Oikeaako bassoa tässä on käytetty? Ihan hauskan ratkaisu. Ensimmäisen minuutin aikana tuntuu siltä, että biisillä kestää aavistuksen liian pitkään käynnistyä, ja vaikka toisto houseen kuuluukin, biisiä tuntuu muutenkin vaivaavan saman rumpuloopin ja bassokuvion loputon hokeminen. Mukavasti tässä on kuitenkin kuitenkin kaikkia yksityiskohtia pitämässä mielenkiintoa yllä. Eli kun pitkäjänteisyyttä biisintekemiseen kerran löytyy, niin ehkäpä seuraavassa biisissä vaihtelua voisi olla myös perusrakenteissa, kuten rummuissa ja bassossa :)
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 19.02.2007
ihan hieno suoritus. äänimaailmat on suopeat ja vähän muoviset. mut hyvä niin :) teki vaikutuksen muhun :)
mut lisää vaan efectointia! :) lisää monipuolisuutta. :) rumpu ja basso on hyvät.
jihaa! :)
0   +1 +2
 
5
Hamilton Groove 19.02.2007
No ei kyllä ole tätä musiikkia kuunneltua sen vertaa että osaa sanoa paljoakaan. No, ei tätä niistä samanlaisista jumputteluista erota. Saundit on.
0   +1 +2
 
10
Carbon 19.02.2007
Aika jännä basso tossa alussa... Todella hyvä "in your face" soundi :) Mukava huomata ettei ihan kaikki käytä kaikua täysillä rumpujen kohdalla. Hienosti käytetty efektejä... Miellyttää biisin erilaisuus, basso aika erilainen kuin mihin on yleensä tottunut. Ei tässä oikeen mitään moitittavaa, jatka samaa rataa!
0   +1 +2
 
rene 19.02.2007
Bassoriffi on ainakin makee ja muutenkin groovy toimii. Vaihteluvuutta voisi ehkä kuitenkin hakea esim pienellä melodian pätkällä tai uusilla soitinkerroilla.
0   +1 +2
 
par_sakaali 14.04.2007
suht hypnoottista musiikkia. Bassoriffi on hyvä, vaikka vaihtelua jäin kaipaamaankin (en välttämättä perusriffiin, vaan yleensä biisin muihin juttuihin, kuten mattoihin).
0   +1 +2
 
Abdul 27.01.2007
Ihan kivaa tanssi musaa. Hypnoottista. Sais kehittyy ehkä vähän nopeemmin mun makuun
0   +1 +2
 
satakatinen 27.01.2007
olihan siisti passokuvio, veikeesti soitettu konehella. Myös panorointinappulan tarkoitus on ymmärretty. En tie onko tän genren tarkotus hypnotisoida, mut se on lähinnä vaikutus:) Ja lopuksi vielä helekkarin pitkä delaydelaydelaydelaydelaydelaydelaydelay.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 27.01.2007
Aika säröiset saundit. No eipähän riivi korvia niin pahasti. Luulin että soitettu basso, vaan taitaa tuokin olla koje. Aika mainio kuitenkin. Tämöselle rokkaajalle tää on kyllä tappavan tylsä, vaikka -sen myönnän- genressään voisi puhua runsaudensarvesta.
0   +1 +2
 
Dr.Groove 27.01.2007
Basson kuviot nostavat tämän biisin genrensä keskitasosta esiin. Biisiä rakennetaan rauhassa -- mistä seuraa tietty tasapaksuisuus ja tapahtumattomuus. Teemoja ei vaihdella tai varioida kovin paljon.
0   +1 +2
 
7
Lamarthon 26.01.2007
Aika amismainen meininki...Tulee mieleen autonasentajat!
0   +1 +2
 
Boothead 26.01.2007
Veikeä bassokuvio. Jäin vielä kaipaamaan jotain enemmän. Varsinkin kappaleen keskipaikkeilla olevan suvantokohdan jälkeen.
0   +1 +2
 
drlecter 25.01.2007
Maalaileva tosiaan. En vaan saa oikeen mistään otetta kun en ole niitä tanssi-ihmisiä.
0   +1 +2
 
SandRAM 24.01.2007
tälläisestä musiikista en kyllä saa mitään irti hyvässä enkä pahassa.. kai tällästäkin joku jaksaa kuunnella
0   +1 +2
 
8
Jusa83 24.01.2007
Tyylilajiinsa hyvin sopiva biisi. Kuljettaa kuulijaa hyvin mukanaan, ja vaihtelua löytyy sopivasti jottei mielenkiinto häviä. Basso-osa on toimiva, ja oli ainakin minulla tässä se pääasiallinen kiinnostuksen ylläpitäjä. Kuviot kestävät toistoa hyvin, ja toistoa tästä löytyykin.
0   +1 +2
 
Tahtomo 24.01.2007
Vaikea sanoa mitään kun en oikein tästä genrestä piittaa.
0   +1 +2
 
Famousmonsters 23.01.2007
Mitä mä ny tähän osaan sanoo.. hyvin jumputtaa..
0   +1 +2
 
8
elica 23.01.2007
Kyllähän tätä jumittaa. Bassolinja toimii hyvin. Aika sumea äänimaailma mikä sinänsä sopii tähän todella hyvin, mutta ehkä jotain pientä kirkkautta voisi tuoda jollain lisäelementillä. Pienessä tumussa toimisi paremmin, näin vesiselvänä käy vähän puuduttavaksi.
0   +1 +2
 
Zoidberg 22.01.2007
Heti alussa bassoriffi on mukaanvetävä. Kappale on hyvin menevä, hypnoottinen ja mieleenpainuva. Vaikka itse en kuuntele tällaista kovin usein voin sanoa, että voisin kuunnella hyvin tällaista taustamusiikkina jos kaikki olisivat tämän kaltaisia! Ainoa miinus tulee kappaleen hieman yksitoikkoisuudesta.
0   +1 +2
 
Brutalisti 22.01.2007
Täähä pumppaa oikee silmät pois päästä:D ja se on sitte hyvä asia.. kivat soundit on hyvä kokonaisuus...
0   +1 +2
 
Hayke 22.01.2007
Jo alussa liikkeelle lähtevä bassomeininki ehdottomasti kappaleen kantava tekijä. Mielestäni reilusti liikaa pituutta, idea kävi selville jo parin ekan minuutin aikana. Vaihtelua reilusti lisää vaan niin pysyisi mielenkiinto yllä, esim. yllättäviä muutoksia tempoon.
0   +1 +2
 
Yrms 21.01.2007
Heh, tämmöinen musa ei mussa tunteita herätä, enkä tällaista kuuntele, mutta huomasin ainakin että bassoa ei ole tarpeeksi.
0   +1 +2
 
8
T.Rautakari 21.01.2007
Bassosoundi sämplätty joltain kasari-brittibändiltä? Sopi taustalle muttei mielestäni alkuun yksiksensä.
Kivasti eri genren soundeja yhdistelty. Mielenkiintoinen.
Hirviöt tuli juuri luolastaan. Hajos bassot pahasti väliosan jälkeen. Ei hyvä.
Lopun phase-modulaatiossa paha offbeat.
Täytyypä tutustua poikien (?) tuotantoon tarkemmin.
0   +1 +2
 
5
thera 21.01.2007
En kyllä edusta tämän genren ymmärtäjiä. Sanoisin tätä turhaksi koko alueen, mutta tuo vouvaava humina tuntuu olevan tyypillistä näissä nykyään. Jos tää sisältäs vaikka laulua tai jotain muita arvoja voisi tätä jossakin huumeissa kuunnellakin. Nyt vaan alko huimaan ja oksettaan.
0   +1 +2
 
-CSPR- 21.01.2007
No niin ensimmäinen hiukan laadukkaampi tämän genren biisi.Mutta valitettavasti tässä ei ole tasot kohdallaan häiritsevän kovaa osa raidoista.Tämä voisi olla kelvollinen kunhan säädät hiukan nupeista ja teet uuden masteroinnin:)
0   +1 +2
 
circusfolk 20.01.2007
Ei oo mun teekuppi tämä biisi. Jotenkin ei jaksa vaan kuunnella. Masteroinnista/tasojen säätämisestä sellaista, että pliis säätäkää ne standardien mukaisesti, ei noin kovalle. Halutessaan voi sitten vääntää lisää volaa.
0   +1 +2
 
Hewi 19.01.2007
Jälleen kerran minulle tuntematon genre, joten en voi sen syvemmin tarttua biisiin sävellyksellisesti. Toteutus ja soundit kuitenkin ovat mielestäni kohdallaan.
0   +1 +2
 
Ltn Shred 19.01.2007
Tuo pääteema toimii ihan hyvin, mutta kokonaisuudesta jää tunne parista sinänsä hyvin tehdystä osasta, joita sitten pastetaan. Kiitetään kommenttirinkiä tästäkin crossover -arvostelusta.
0   +1 +2
 
MacFly 19.01.2007
Alkuhan lähti vallan letkeästi liikkeelle, sellainen kiva potku ja groove tuntui olevan voimakkaasti. Mutta kuten niin usein tuntuu, jää vaille. Liikaa sitä maalailua, ja liian vähän sitä ideaa. Jotain muita osia tuntui kaipaavaan.
0   +1 +2
 
Maxhine 19.01.2007
Hyvän kuuloista. Rummut toimii ja tunnelma on ihan onnistunut.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 18.01.2007
On kyllä ihan kiva seesteinen tunnelma, ja soundimaailma on tasapainoinen kaikin puolin. Paha vain sanoa mitään, kun ei tämä tälläinen iske muuten minuun tippaakaan. Bassossa on tosi kiva groove, ja melkein voisi luulla, että se on oikealla kitaralla soitettu.

Tämä on kyllä yllättävän kelvollinen esitys tästä genrestä. Tämän seurassahan jopa viihtyy heavyperkelekin vähäkseltään.
0   +1 +2
 
Suudella 18.01.2007
Jos tästä pitää jotakin sanoa, niin sanon, että täytyy nostaa hattua ihmisille, jotka osaavat arvostaa tällaista musiikkia. ei oikeita soittajia, ei kykyjä.. kuka tahansa olisi voinut tehdä vastaavan biisin kädenkäänteessä, ohjelmatkin ovat niin yksinkertaisia että niitä osaisi käyttä koulutettu apinakin..
Mutta kukin tallatkoon tavallaan, onnea ja menestystä!
0   +1 +2
 
Beetlejuice 18.01.2007
perus jumputusta,tylsää ja tylsää,kuulen tämän soivan jo amisautossa
0   +1 +2
 
dimi 18.01.2007
ei oikein lähde tämä genre.
jotenka on turha alkaa ehkä kommentoimaan sen kummemin ettei tuu kellekkään paha mieli.
0   +1 +2
 
9
Lecus 17.01.2007
letkiä biisi vaikka tykitänki ite rokkia yleenasä kotona.tykkään kyllä tästä.
0   +1 +2
 
7
En oikein vieläkään osaa antaa kauhean rakentavaa kritiikkiä house- musasta... Minulle se ei ole koskaan aiheuttanut juuri minkäänlaisia tunnetiloja, korkeintaan sen, että 2-3min kuuntelun jälkeen olen kovin tylsistynyt... Tämän genren kappaleta kuunnellessani huomaan usein ihmetteleväni, että mikseivät nämä kappaleet rakennu miksikään suuremmaksi, vaan ovat alusta loppuun melko samanlaista meininkiä... Mutta tämä johtunee varmaan vain oman ymmärrykseni suppeudesta tätä genreä kohtaan.
0   +1 +2
 
Snacke 17.01.2007
bassolinjasta ei heti meinaa saada kiinni, mut kun homma pääsee käyntiin ni se istuukin mallikkaasti, hieno koukku. kuulostaa nauhattomalta mis on sairaasti kompuraa, ja joku ihminen mil on maailman paras rytmitaju soittamassa! hyvä koukku.
0   +1 +2
 
Tero-Antero 15.01.2007
En tiedä tästä genrestä juuri mitään, mutta ihan mukavan kuuloista meininkiähän tämä on.
0   +1 +2
 
murhain 15.01.2007
Jumppaahan se. Snadisti sais olla vaihteluu enemmän mun makuun...
0   +1 +2
 
Eisenstang 15.01.2007
Diskoteekki kamaa, ei varsinaisesti kuuntelemaani genreä, mutta ei kuitenkaan kaiken kaikkiaan pöllömpää...
0   +1 +2
 
Zebhyr 15.01.2007
Tämä ei ole biisestä kuunneltavimmasta päästä, vaan sen soitto-olosuhteet lienevät sumuisen yökerhon siimeksessä aamuyön varhaisten tuntien lämmittäjänä.
0   +1 +2
 
cheez 15.01.2007
Intro on kieltämättä aika tarttuvan kuuloinen, vaikkakaan en ikinä missään tilanteessa tällaisesta musiikista oikein pidäkkään. Biisi viljelee koko ajan pieniä jippoja sinne sun tänne, joten eipähän käy ainakaan tylsäksi. Jollekkin genrestä jotain ymmärtävälle antaa todennäköisesti paljon enemmän, minulle ei valitettavasti juuri mitään. Mutta ehdottomasti toimivaa siis genressään!!!
0   +1 +2
 
Meddi 15.01.2007
basso on alussa aivan mainio. kuullostaa jotenkin "oikealta"? mun makuuni biisi olisi voinut jatkua siitä enemmän pelkistetyllä tyylillä. nyt on sviiiu ja piiuu-ääniä vahän liikaa. kuullokkeilla kun kuuntelee tulee kuitenkin ihan mukavan leijuva harmoninen fiilis tästä. hienonvaraiset pannaukset, itse vedän niitä aina överiksi (ihan tarkoituksella)
0   +1 +2
 
tep 15.01.2007
Pitkä ja hitaasti kehittyvä biisi oli tämä. Vähistä elementeistä rakennettu, mutta hyvin toimi kuitenkin. Hienoista taustamusiikin fiilistä ilmassa tietenkin on, kun homma perustuu nimenomaan toistolle ja hienoiselle junnaukselle, mutta tanssahdellessa toimisi varmaankin aivan tajuttoman hyvin.

Soundipuolesta isoimmat pisteet menevät sangen mainiolle bassolle, jossa oli todella hyvä soundi ja lisäksi se toimi biisin selkärankana - kun basso piti taukoa, tuntui koko biisi menevän täysin haahuiluksi, ja sitten kun basso palasi kehiin, niin biisikin lähti uudestaan käyntiin. Sahaava syna kuulosti myös oikein mainiolta minun korvissani, lisäksi mukana oli joitakin sangen terävänkuuloisia filtteriefektejä, jotka värittivät juttua kivasti.

Enempää ei nyt oikein irtoa... Hyvä tunnelma biisissä kuitenkin, ja sehän on pääasia.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 14.01.2007
KIvasti biisi tykittää. Sellaisella reipaalla klubipoljennolla edetään ja kokonaisuus toimii panssarivaunun lailla!!
0   +1 +2
 
9
clickboing 14.01.2007
Hieno tuo bassokitara. Mukavan pehmeät soundit. Siitä syystä etä biisissä ei juurikaan ole yllätyksiä tämä jää vähän taustamusiikiksi, mutta kyllähän hyvälle taustamusiikille onkin tarvetta.
0   +1 +2
 
kristian_horna 14.01.2007
että semmonen tejno pläjäys..en ole tämän tyylilajin ystävä et ei juuri iske.
0   +1 +2
 
9
Begemot 14.01.2007
Basson saundi mielyttävän orgaaninen. Miksauksessa on jotain "teräviä tajuuksia" jotka välillä käy korvaan, voi johtua myös sittasista kajareistani.

Kaikinpuolin hyvän kuuloista houselätkettä.
0   +1 +2
 
zenri 14.01.2007
Miellyttävä on tuo alun bassottelu, mutta sitten kun tulee tuo Jarre-syna messiin vähän laskee kiinnostus tätä kohtaan. Ihan ok housea silti!
0   +1 +2
 
7
Turmis 14.01.2007
Bassosoundiin kiinnittyi oma huomioni, kuulostaa jotenkin siltä että se olisi ihan oikealla pasuunalla soitettu.. tiedä häntä.
Lähtö on jotenkin hätäisen oloinen mielestäni, intro olisi voinut olla pidempi ja vähän erilainen kun tuo perusosion bassokuviointi.
Soundit teknisesti kohdallaan, selkeä miksaus ja instrumentit tasapainossa joten siihen ei valittamista.
Valitettavasti kovin paljon muuta positiivista en tästä rallista löydä, auttamatta liian yksitoikkoinen minun makuuni. Yksi bassokuvio ei riitä pitämään mielenkiintoa yllä vajaan kuuden minuutin ajan.
Tietenkin voi olla niinkin etten ymmärrä tästä housesta mitään...
0   +1 +2
 
osamu666 14.01.2007
Joo-o.. Hyvältä kuulostaa vaikka en nykyisin enää tämäntyyppistä musiikkia kuntelekkaan
0   +1 +2
 
Juise6-0 19.02.2007
Hyvä bassolinja, mut house-meininki ei nappaa mua ni jätän arvostelematta....
0   +1 +2
 
8
Tosi siistejä noi äänet jotka kiertelee tuolla jo niiden takia on pakko antaa pisteitä... Muuten tää meni tosissaan ohi, mut ei tää mun musa makua yleensäkkään ole...
0   +1 +2
 
argon 25.04.2007
Tanssiinkutsu tulee jymäkän house-biitin mukana perille, tanssibiisinä vielä pykälän verran tiukempana miksauksena toimisi varmasti hyvin. Kuuntelubiisinä tämä ei ole mitenkään ihmeellinen, kyllä tämä on selkeästi tanssilattiaa ajatellen tehty.

Toteutukseen on selkeästikin käytetty aikaa ja mukaan on mahdutettu myös sovituksellisia koukkuja, mistä pisteet kotiin!
0   +1 +2
 
8
Joni Koskimaa 22.05.2007
Bassoraidassa hyvä rämähtelevä saundi, muutenkin biisissä on todella kirkas, selväpiirteinen äänimaailma. Kyllähänä tämä tällaisenaankin jo päätä nytkyttää, olis mun mielestä kenties paikallaan tehdä vokaalitettukin versio... voin suorastaan kuulla tyttö (tai miksei poika) -porukan laulavan tähän funkahtavia sloganeita. :D
0   +1 +2
 
RattleMachine 21.05.2007
Kohtalaisen toimiva on biitti ja bassosaundi. Hieman saisi olla vaihtelua enemmän biisissä.
0   +1 +2
 
8
slvs 19.02.2007
Basso soundi ei ole minun makuuni, en tosin tämän sortin musiikista juuri mitään ymmärräkään :) Pituutta biisillä on aika reippaasti (lue: ina liikaa). Kestää kuitenkin kuuntelun loppuun asti.
Paskempiakin saman genren biisejä olen täällä kuullut. Eli hyvä.
0   +1 +2
 
oozer 27.04.2007
Tykkäilin. Mulla tökkäsee yleensä konemusan kuuntelu yksitoikkoisuuteen, mutta tämä kipale piti kohtalaisesti mielenkiintoa yllä ja elementtejä löytyi mukavasti. Väliosa oli ehkä vähän hahmoton, siihen olisi voinut tehdä jonkinlaisen tapporiffisen jyystöosion. Mietin vaan klubitanssijaa, joka joutuu haahuilemaan aika pitkän aikaa siinä ennenkuin alun teema polkasee taas käyntiin :)
0   +1 +2
 
malvo 16.01.2007
Jossain suotuisammassa ympäristössä, oikealle kuulijaryhmälle tämä taatusti toimii. Itse en perusta paljoakaan tälle lajille, biisiltä olis toivonu hiuka enemmän kikkavitosia sinne tänne, vaihtelua ynnämuuta.
0   +1 +2
 
7
Valhalla 15.01.2007
Tömäkät soundit. Slap bassolta kuullostava efekti alussa oli ihan loistava. Muuten kappale ehkä turhan junnaava minun makuuni, kun en varsinainen konemusiikin ystävä ole.
0   +1 +2
 
6
keke69 15.01.2007
Tämänkaltainen elektroninen musiikki ei ole lähellä sydäntäni. Aika junnaava biisi, ei paljon tapahtumia. Ihan hyvät soundit kuitenkin ja mukavaa chillailu musaa sillon kun ei ole niin paljon väliä mitä kuuntelee, toivottavasti ymmärrät pointtini, tarkoitukseni ei ole haukkua tätä teosta =)
0   +1 +2
 
8
electrichaos 01.05.2007
Tiukkaa poppausta sellaisilla nykytyts soundeilla. Tiukkaa dice matskua..
0   +1 +2