Toxicated

D-Beat

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Lex 11.08.2008
Mistä hitosta sä Aki löydät kaikki ideat! Jos sulla on joku kummallinen kasvi kotona internetistä ostettuna josta sä poimit uudet ideat niin lähetä hitossa se osoite mulle nyt heti paikalla!
0   +1 +2
 
9
Lasa 03.01.2007
Hyvältä kuulosti. Sopivan pituinen ja hyvät soundit ja sillai.
0   +1 +2
 
Roy 11.11.2006
Kyllähän tässä tosiaan industrial vähän haiskahtaa ja etenkin bassolinjasta tuli mulla mieleen vanha kunnon Frontline Assembly. Tummanpuhuvan tieteiselokuvan soundtrack oli tämä... :)
0   +1 +2
 
8
LauriT 08.10.2006
Yleisäänenvoimakkuudeltaan tämä on varsin hiljainen kappale, joten master-kompresoinnille olisi tarvetta. Tämä tosin on aika yleinen ongelma perinteisessä träkkerimusassa - tiedän kokemuksesta. Jouduin nostamaan äänenvoimakkuutta keinotekoisesti Winampin eq:sta. Saundeiltaan tämä on mukavan "old-school" hieman Amiga-tyyliin. Stardust tulee ehkä ekana mieleen tästä saundimaailmasta ja muutenkin musa on vähän tuollaista perinteisen pystyvieritys-räiskintäpelin taustamaailmaan sopivaa meininkiä. Melko hyvin tässä on revitty irti IT-formaatista kaikki mitä sillä voi suurinpiirtein tässä genressä tehdä.

Tosin IT:n softafiltteröintiä ei tässä liene juurikaan hyödynnetty. Sillä voisi saada aikaan monia varsin kiinnostavia efektejä verhokäyrien kanssa ja Zxx-komennolla, jos samplet vaan on valittu sopivasti. Itse IT:n filtterihän on melko paskahko verrattuna moderneihin vastineihinsa, mutta kyllä sillä silti voi tehdä kaiken näköistä.
0   +1 +2
 
8
Ted Nugentti II 27.09.2006
Voi että tulee mieleen Amigan 'Stardust'. Täs on siulla vaan paremmat soundit. Vitti kun oon 10 vuotta liian vanha tähän kamaan. Hyvää kömpötystä. Vanhana trackeriapinana laitan plussaa ja miinusta. hmm. Clubbastard. 'woo-oo'. Cool. Krööh; voi nuoruuteni sentään ja ympyrä sulkeutui: http://amigamusic.com/...
0   +1 +2
 
9
Mike Solo 27.09.2006
cool. kunnon oldskool meininki, samoilta ajoilta alottelin itsekin tuon musan väännön, trackerit jäi kyllä pc:n myötä...hyvä oldskool mättö, vanhalle tulee melkein tippa linssiin...
0   +1 +2
 
JamesMercy 07.11.2006
Alussa vahvat panoroinnit tuppaavat ärsyttämään, jatkuvat valitettavasti pidemmällekin. Kivaa kuplintaa soundeissa, vaikka kovin hajanaista kokonaisuus onkin. Myös intron jälkeen. Melodioissa löytyi ihan mukavaa ärhäkkyyttä paikoin, tiukkaakin piiskausta, mutta rumpupuoli jäi siinä rinnalla vähän turhan kesyksi läpsyttelyksi. No, parit fillit oli ihan kivoja, mutta liiaksi monotonista hakkausta kumminkin. Jopa jonkinlaisia industrialfiiliksiä herättää, tasaista potkintaa. Paikoin erittäin hyviä soundeja, paikoin pari huonompaakin, hyviä ideoita, mutta hajanainen kokonaisuus. Siinäpä katsaukseni pähkinänkuoressa. Ei huonoa.
0   +1 +2