Destined to Fail

Backstabbing Bastard

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Daremusic 31.08.2012
Mahtava biisi, jatka samaan malliin! :)
0   +1 +2
 
8
Gacy 05.08.2007
Plussat:
Riffit, Metallicavaikutelma, yksityiskohdat, örinät
Miinukset:
Tasapaksuus?, tunkkaisuus, örinät
Kahdeksan.
0   +1 +2
 
Coivisto 03.08.2007
Textbook riffejä!! Ihan perkeleen kovaa potkii eteenpäin.
Ei turhaa hidastelua. Todella suoraviivanne kappale.

Syvyyttä toi nuo clean kitara kohdat mitkä heitti tunnelman parhaimmillaan toiselle asteelle. Sävellys heitti kuuntelijan aika monipuolisesti päin seiniä
jättäen ties minkälaisia kutteja ja mustelmia kropan täyteen (näin vertauskuvannollisesti)

I got a feaver! And the only cure is more cowbell! Lehmäkellosta iso plussa
0   +1 +2
 
Begga(R) 03.08.2007
Metallica! Tsyeah! Lehmäkello on kuin kirsikka kermavaahdon päällä.
0   +1 +2
 
10
ricinova 23.07.2007
kiva meininki, opeth tuntui aluksi hieman paistavan läpi mutta sekin meni nopeesti ohi. mutta ei voi todellakaan väittää, etteikö teillä omaa tyyliä/soundia olisi. sairaan makee örinäsoundi laulajalla! tulen ehdottomasti keikalle, jos tulee mahdollisuus! hemmetin hyvä meininki, saa varmasti juosta melkoisen cooperin teidän keikalla:)
0   +1 +2
 
8
Arcaoth 09.05.2007
Panterasta on muutaman kerran jo mainittu, se minullekin tuli posiitivisesti mieleen :) Laulajalle plussaa, mieleen tuli Anselmon, Hartosen Nicon ja Christian Älvestamin sekoitus. Ihan sitä Panteran groovea ei tässä biisissä ollut, mutta kaikin puolin onnistunut teos kuitenkin! Eihän tällaisia bändejä koskaan ole liikaa.
Ai niin, rumpuja vähän isommalle jos saa miksauksesta jotain sanoa :)
0   +1 +2
 
9
Freyja 22.04.2007
hyvän kuuloista meininkiä!!pakkohan tästä on tykätä ainaki viimeistää sen takii ku on itseni kanssa saman niminen kaveri kitarassa (Antti Juuti):)
0   +1 +2
 
9
Mickila 20.04.2007
Whoaa, heti alkuun puskee liikavahvistus läpi, sen verran skebaraidat säröytyvät. Mahtaako sitten olla tahallinen vai onko lähtötasot olleet niin korkealla ettei pysty enää miksauksella vaikuttamaan asiaa, tiedä häntä.

Jokatapauksessa. Kappale lähtee mukavan reippaasti läpi, alkuriffi toimii ja antaa biisille kovan alkupotkun. Huomattavan kitaravoittoista matskua vaikuttaa tämäkin olevan, siksi riffeillä onkin erikoisen tärkeä osa. Ja nehän potkii. Ne potkii mutta alkaa välillä käydä hieman tylsähköksi toistoksi perusriffeiksi. Lisäksi tuo kova piikille meneminen omalla osalla rajoittaa kuuntelunautintoa sen verran että täytyy taajuuskorjaimesta vääntää taajuuksia alaspäin tuon kitaran osalta.

Cleanilaulatus on hoidettu oikein mallikkaasti, erittäin Hetfieldmäisesti mielestäni kuntoon. Vaikka tuolla vaikutteissa ei Metallicaa luekaan, epäilen silti vahvasti että olette tekin Metallicanne kuunnelleet aikanaan.

Örrilaulut kaipaavat vielä hiomista, mutta mukavasti tuokin tuntuu toimivan. Laulu kaipaa tällä hetkellä ehkä eniten persoonallisuutta, musiikki on muutenkin sen verran "peruskamaa" että laulun monipuolistamisella saisi mukavaa särmää tähän. Peruskamaa siis siinä mielessä, että riffit ja yleissoundi ovat tällä hetkellä sen verran paljon käytetyn tyylisiä, ettei musiikkinne tahdo oikein erottua mistään tietystä.

Soittajien omakohtaiset taidot lienevät jo varsin kehittyneitä, yhteen soittaminen kaipaa vielä hiomista.

Musiikillisesti erittäin mukavan kuuloista matskua, hieman monipuolisuutta toivoisi soittimien suorituksiin ja lauluun. Soundit ovat aika tunkkaiset, mutta niitä en jaksa tässä lähteä enempää spekuloimaan. Keep on rockin'!

Pitääpä vielä mainita:
Minusta mainostustyyli "Käy kuuntelemassa - saa myös vittuilla" kertoo jotain tämän bändin häikäilemättömästä ja suoraviivaisesta asenteesta. Kappaleetkin kuulostavat juuri siltä, ettei anteeksi olla tultu pyytelemään, bonusta siitä!
0   +1 +2
 
9
Jack Daniel 19.04.2007
jees,komeaa kitara riffittelyä jotka on kyllä todella mukaansa tempaavia.Laulu on myös todella hyvä.Hyvin kasattu biisi ja laulussa tuo örinä/huuto on myös erinomainen lisämauste.Ainoa miinus on tuo puhtaan kitaran osuus joka ei minun mielestä oikein sovi tälläiseen biisiin.Mutta kyllä tätä kuuntelee 9+
0   +1 +2
 
9
Olav 17.04.2007
Hyvä on tämä. Brokeback mountainin homompi versio, aikamoista panemista.
0   +1 +2
 
8
DeManic 13.04.2007
Ihan hyvä puhdas laulu. Tulee mieleen vähän jotkut Iommin tai Black Societyn biisit.
0   +1 +2
 
8
Abrymoth 06.04.2007
wau! riffi kuningas! : ) ei voi sanoa muuta ku keep heavy!
0   +1 +2
 
9
Saunajumala 06.04.2007
raskaat soundit loistavat!! laulajalla hieman hetfield tyyppinen vahva heviääni!!! biisin riffikin iskee! teistä kuullaan vielä!
0   +1 +2
 
8
LauriT 05.04.2007
Bassot jymisevät oikein mukavasti tässä biisissä. Yleisvaikutelma on ehkä jokseenkin suttuinen paikoitellen. Kaipaisin ehkä selkeämpää erottelua tuonne yläpäähän. Virvelisaundi on ehkä aavistuksen verran liian voimaton verratuna kitaroihin. Mutta varsin hyvältä tämä muuten kuulostaa muuten.

Musiikillisesti puhtaiden vokaalien ja örinän yhdistäminen on aina toimiva juttu. Sinänsä tuo tritonuspohjainen kitarariffi ei ole mielestäni mitenkään erityisen omaperäinen enää nykypäivänä, kun tuota ideaa on kuitenkin jo jonkin verran käytetty tässä genressä. Mutta kyllä tässä biisissä silti ihan luonnetta on - ei käy kieltäminen. Biisissä on sopivasti vaihtelua rauhallisten ja aggressiivisten kohtien välillä. Tulee vähän sellainen "Korn" -mainen tunnelma, jossa tarkoituksellisesti pelataan dynamiikkavaihteluiden kanssa. Hauskana yksityiskohtana voisi nostaa lehmänkellon käyttämisen rumpukompissa ja varsinkin breikkinä.

Ei lainkaan hullumpaa hevimeteliä. :)
0   +1 +2
 
9
RockMasterVee 04.04.2007
Aika mehukkaita riffejä. Yllätti vähän toi puhtaalla äänellä laulaminen ton alun murinan jälkeen.
0   +1 +2
 
8
Chrimera 04.04.2007
Mitä helvettiä? Mihin se lupaava alun örinä jäi?!!! Jumalauta!! Periaatekysymyshän se on, mutta mielestäni puhtaita vokaaleita ei tule laulaa alla 2:n promillen humalassa.. ;) Muuten helsvenssonin koukuttava biisi ja noi kitaramelot on helvetin siistit. Ei tarvi tällasta settiä kyl hävetä.
0   +1 +2
 
9
Hyvä riffi heti alkuun. Kovin on raskasta meininkiä, ja sopivasti rokkaavuutta, riffit ovat mielestäni tämän biisin vahvuus. Sävellystaito tuntuisi muutenkin olevan hanskassa. Tätä kelpaisi päästä livenä tarkastamaan, olut & yleinen heiluminen tunnetusti vain vahvistaa metallin vaikutusta tajuntaan. Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
8
RandyRhoads 02.04.2007
Päivän pelastaja. Suorastaan mahtavat riffit ja taitoa soittajilta löytyy niin soittossa kun sävellyksessä. Ainoa pieni miinus on kitarasoundi, tai sitten tietokoneeni kaiuttimet eivät vaan anna sitä kaikkea irti.
0   +1 +2
 
7
Saarhelo 29.03.2007
Kitara Riffit groovaa mutta on sinne sitä löysyyttäkin eksynyt mukaan. Soundi on ehkä hieman liian keski/yläpää painotteinen.
Laulajalla oivallinen ääni siitä plussaa.
Rumpusounditkin on hieman nahkeat basari hirveä napsu enemmän jykevyyttä olisi tahtonut rumpusoundeihin.
Kokonaisuudessa oiva kappale johon olisi toivunut ehkäpä jonkun hieman mätömmän kohdan.
Paremmilla soundeilla olisi erittäin kelpoisaa kamaa.
0   +1 +2
 
10
ricinova 28.03.2007
Vaikutteet huomaa. Örinät toimii vitun hyvin, muuten laulu ei toimi.. Ainakaan näin nauhalta. Voi olla, että keikalla sitten toimii, ei tiedä.. Vähä olis kaivannut tämän tyyliseen musaan sellasta suorempaa "tykitysriffittelyä". Kitarasoundit on aika kehnot, kuten myös rumpusoundit. Sais potkia enemmän. Biisinä tää on muuten ysin arvoista mutta puutteista johtuen (kuten laulu, soundit jne..) joutuu kyllä pinnan pudottamaan. Pitääs tsekata muutkin biisit.
0   +1 +2
 
thera 28.03.2007
Heinova kuulee kyllä Panteran fanituksen kitaroinnista jo ensi tärskyllä. Laulaja vetää rumat örinät hienosti mutta ihan pieni lisäpotku saattais tehdä kutaa ns. normaali lauluun. Hyvin silti vetää ei voi muuta sanoa. Mä olen ite harhautunu tästä musatyylin kuuntelusta mutta teinivuodet tuli mieleen. Mä olenki jo niin ämmä. Jatkakaa!
0   +1 +2
 
10
exdeth 27.03.2007
Jumaleissön tärä kehtaa jo heviks haukkua!!!!!!!!!!!!!!! \,,/ \,,/
0   +1 +2
 
8
AndyK 27.03.2007
Ei paha. Laulajalla hieman hetfiildmäisyyksiä, en osaa päättää onko se hyvä vai huono juttu. Riffittely ihan jeesluokkaa, olisin kuitenki jollain tavalla toivonut vieläkin yhteinäisempää kokonaisuutta, vaikka ei tämä nykyiselläänkään kovin ala vituttaan.
0   +1 +2
 
8
Tier 27.03.2007
Ei ihan iskeny, mutta hyvää settiä kumminkin. Kitarat on soitettu taidolla ja muukin osuus pelaa, mutta kaipaisi hiukan "piristystä", vaikkei missään ei suoranaisesti ole vikaa. Arvosanaksi annan kasin, kun on hyvin tehtyä, mutta itse en voi varauksetta sanoa pitäväni. Jos tulee uutta matskua, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan, kiinnostaisi kuulla.
0   +1 +2
 
Sian kives 27.03.2007
Tulee vähän joku Metallican Load mieleen. Ei muhun oikeen tyylillisesti iskeny. Aika hidas ja junnaava biisi...jotain jäin kaipaamaan,ehkä soolo tai joku tiukka riffi johonkin väliin (vaikka haaraväliin) mutta minä olen tyhmä enkä tiedä mistään mitään.
0   +1 +2
 
9
Blasphemer_ 27.03.2007
Hemmetti! Kerrankin sen arvoista kamaa että mainostuksestanne ei ollut haittaa ;) Riffi luistaa, ihan Haunted käväisi mielessä. Siltikään ei liian "perus-göteborg"-menoa...

Äänitys/miksaus-kokonaisuus tuntuu onnistuneelta.
0   +1 +2
 
Ocky Vlakdow 27.03.2007
Kukahan perkele väittää että örinä ei tässä toimi?!!?1? Jumalauta että oli komeat korinat!! Ja laulukin hienon kuulosta! Monipuoliset riffit toimi hyvin yksinkertaisten komppien päällä ja studiotyöskentelystäkään ei ole hirveämpää itkemistä.. Ei minun musaa tämä heavymetalli mutta hienoa jälkeä kyllä saatu aikaan! ei oikeastaan mitään valittamista!
0   +1 +2
 
9
ExtremeSG 26.03.2007
Tiukkaa tavaraa.
Täytyy myöntää, että mielestäni biiseistä kyllä puuttuu "se jokin" ja tilalla on se ihme fiilis joka sanoo: "Tää vois olla vitusti tiukempaa".
Muuten aivan mielettömän menevää.
Bändi on valmis, biisit on valmiit, mutta se mikä tekee tästä juuri Backstabbing Bastardia, jäi puolitiehen. Saattaa toki olla että erehdyn liian vähällä kuuntelulla ja lyhytnäköisyydellä.
10 on lähellä. 9+ menee kutenkin lähemmäksi ysiä.
0   +1 +2
 
8
Finalize 26.03.2007
Alku kuulostaa erittäin hyvältä biisissä. Kleanikohat lisäävät mahtavuuden tunnetta, mutta jotenkin biisin loppuosa ei tuo sitä täyteläisyyttä mitä odottaisin. Aikas hyvä biisi, mutta ehkä IHAN loistava, mukavaa että on vaihtelua mutta hieman lisää sitä kaipaisin. Soittokulkee ja laulaja vetää tosihyvin, enemmän vaan kunnon karjuntaa ja sit hempeää kleania Opeth tyyliin, tästä kyl Opethia vähän kuuleekin. Vaihtelua lisää niin kyllä on kovat panokset!!
0   +1 +2
 
gore 26.03.2007
Passeli meininki! Rihvit ja rumpaloinnit on oikein hyviä. Vokalisointi on musta tosi kohallaan, ja toi örinä on ihan hyvää. pientä kehitystä ja hiven vielä mureutta niin se on 10. Kyseisenkaltaista metallia kuuntelevalle kuvitellakseni mahtibiisi! Hyvähyvä, jatkakaa!
0   +1 +2
 
8
Groovy-Guy 26.03.2007
Ihan rullaavat kitarariffit, tempoa sais kyllä mun mielestä olla enemmän. Introilua ehkä hieman liikaa. Vokalistilla on ehkä hieman liian laiha ääni näin vahvaan biisiin.
Biisi ei puhuttele kauheesti, tää on vain biisi muiden joukossa. Ja tuo väli lehmänkello kikkailu on ihan käsittämätön :D

Kuitenkin meininki on hyvä ja kaikki peruselementit on. Mutta siinä se vika onkin, liian perinteinen ja sama kitarariffi jauhaa ehkä liian kauan. Mutta kyllä kuuntelun arvonen biisi oli.

8-
0   +1 +2
 
9
AJKDiablo 26.03.2007
Ristuksen kovaa runtua ja helevetin komiat lehemänkellot. Hyvää Pantera henkeähän tämä edusti. Runtu o aina vitun jees \,,/
0   +1 +2
 
7
spit_back 24.03.2007
+hyviä ja mureita riffejä. + vaihtuva karjuminen. -ehkä hieman turhan pitkä (asiat ns. tuli jo selväksi) ja vähän turhan kaavamainen biisinä.
0   +1 +2
 
9
Perhama 24.03.2007
Kitarariffi tosiaan puree. ..Virveli on kuin pahvilaatikko.. Mörinä alussa persiistä... Laulun alakaessa fiilis nousee.. Mieleen tulevi Metallica.. Veisu osoittautuu erinomaisexi!!! Joo, jollain tavalla tästä tulee joku jenkkimeininki mieleen, ja nimenomaan positiivisessa mielessä. Soundit on hienosti tasapainossa ja laulajalla tyylitajua... ja ennenkaikkea taitoa. Mun täytyy ehdottomasti sanoa, että erinomainen suoritus. Homma pysyy hyvin läjässä, saundit ovat varsin hyvin ajateltu ja laulaja hyväsoundinen ja taitava. Mun mielestä.. painotan mun mielestä!! rummut on kyllä hyvin soitettu ja saunditkin jokseenkin ok, mutta ovat jääneet vähän taustalle. Kaikenkaikkiaan hieno viisu, ja kaikinpuolin vertailukelpoinen. Hienoa äijät!
0   +1 +2
 
8
tt_tt 23.03.2007
Riffit potkii päähän, tosi tuhti saundi ja kitarat soi aivan mahtavasti yhteen. Lisäksi kitarasaundeissa on sitä jotain. Voisiko rumpuihin säätää vähän lisää "potkua"?... Örinä tuossa alussa sai minut luulemaan että tämä koko biisi on pelkkää huutamista mutta maltoin kumminkin kuunnella eteenpäin ja kohta lähtikin laulu aivan uskottavasti kuulumaan ... Tässä biisissä hyvää on se että örinää ei tosiaan ole tungettu koko biisiä täyteen. Kovimmat örinät passaa justiin parhaiten puolivälin tuntumaan. Joissakin kohtaa biisiä kuulee aivan liian selvästi kohtia, joista kohtaa joku raita on leikattu poikki, joka häiritsee tarkkaa kuuntelijaa hiukan. Tähän olisi vielä passannut joku oikein kunnon tilusoolo loppupuolelle mun mielestä ... siis mun mielestä, biisin sovitus toimii ihan hyvin. Pikku puutteiden kritisoimisesta huolimatta tästä lentää kasi. Kiitos...
0   +1 +2
 
8
Hellbilly 23.03.2007
Erittäin rokkaava biisi. Kitarat potkivat munille kybällä ja sounditkin ovat kohdillaan. Puhtaat laulut toimivat hyvin (tosin voisivat ehkä olla vähän "äijemmät"), mutta örinät eivät mielestäni toimi yhtä hyvin. Tuntuvat vähän siltä kuin olisivat pakolla ängetty mukaan biisin.
0   +1 +2
 
9
tammina 23.03.2007
Tanakasti lähdetään liikkeelle, hyvällä saundilla vieläpä.
Panteraa..sakeistön laulu kun tulee messiin niin fiilis
kääntyy jonnekin vanhan Soundgardenin suuntaan ?:).
Ihan kiitettävän äijä veto muttei kympin biisi.

Ps. Lehmänkello oikein hyvä vitsi, lopussa olisi voinut vielä
lyödä itse lehmää.
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 23.03.2007
Oikein hyvä meininki, soundit oli mureat ja vokalisti taitaa hommansa. Ja itse biisikin on hyvä. ;)
0   +1 +2
 
8
svwn 22.03.2007
Ei paha ollenkaan. Ei tosin ihan mun musiikkia. Lauluja on mun mielestä tosi vahva, niin puhtaat kuin örinät hoituu mallikkaasti. Tosin puhtaista voksuista tykkäsin enemmän, jotenkin örinä ei aivan täysin istunu näin rullaavaan biisiin. Mut se on vaan mun väärä mielipide ;) Saundit on ihan jees, ite tykkään vähän erilaisista skeboista, mut kyllähän nääkin tarpeeks murisi. Lehmänkello oli piristävä lisä, tosin hieman koominen :P Vielä vähän treeniä ja voitte hyvinkin saada sopparin :)
0   +1 +2
 
9
Thrash_Desaster 22.03.2007
Alkuriffi toimii aivan perkeleen hyvin.. Hyvältä kuulostaa muutenkin.. Miksaus toimii ja meno on menevää.. Alun dödis murahdus oli hauska. Jotenkin hämärällä tavalla puskee supreme court mieleen. Vokalistilla muutenkin miellyttävä saundi tällaiseen hommaan. Kyllä on helvetin menevä ralli.. Japi arvostaa. Faniutumaan.
0   +1 +2
 
9
PahaArkk1tehti 22.03.2007
mitä tulee kun yhdistää Opethin ja Panteran ? Aivan nakki kappale, mahtavia bluesjyrinä riffejä. Laittakaa sanat esille, olisi hauskaa vähän lueskella. Karjunta ja laulu ovat molemmat persoonallisen massiivisia. Uskomaton In Flames stemmariffi johonkin väliin, vähän vekkulisti tahdin rikkova bridge, akustista helinää kuin kiusaa tekemään..

tässä alkaa tulla plussia kaksille käsille. En keksi kuin yhden jutun mikä pistää korvaan tuossa kolmen minuutin kohdalla: mikään ei pistä korvaan, eli biisin pitäisi vaihtaa suuntaa ja palata. Sellanen erisävyinen thrash-eväsretki olsii sopinut kummasti. Noilla rahkeilla se olisi hionut tämän timantin. Kokeillaan seuraavaa biisiä.
0   +1 +2
 
9
leopeo 22.03.2007
heavyä isolla H ! Kummasti nousi jo ensimmäisen riffin aikana karvat pystyyn, joka on siis positiivinen asia ! meininkiä on kilokaupalla, niin paljon että sitä voisi muillekkin myydä.
0   +1 +2
 
9
laice 22.03.2007
Tässä ainakin "kuulee" Panteran vaikutteen. Kitarariffi TOIMII!! Todella hauska "lehmänkello" välissä, sopi todella loistavasti =) Laulu ehkä vähän rajaa kuulijakuntaa mutta itse tykkäsin todella paljon, mörinää ja ns. normaalia sopivasti molempia. ei aivan kymppikamaa mutta lähellä mennään..
0   +1 +2
 
8
NorthernPeter 22.03.2007
kohtuullisen tasokasta mörinää ootte aikaseksi saaneet. tylsyyskään ei päässyt turpaan iskemään, joten kahdeksikko napsahtaa.
0   +1 +2
 
9
nahkis 21.03.2007
mukavat kitarariffit :) ja on ihan komee biisi.
0   +1 +2
 
9
aikapallo 16.03.2007
Ihan asiallisen kuulosta räimettä! Jotenkin kuulostaa, että vokalistin tyylille sopii tuo kalma/raakunta -puoli paremmin. (Varikselle raakunta sopii paremmin :) Hoh hoo. Tai sitten melodisten laulujen miksauksessa olisi jotain pientä toivomisen varaa. Sais tulla enemmän pintaan ehkä?! No mut... Hyvin vetää nuottiin kuitenkin. Kitarat on kivan kuuloset. Riffit on särmästi soitettu ja vallia on riittävästi. Ehkä hiukan omaan makuun yläpäävoittoista, mutta toisaalta voihan olla, että sitä on juuri haettukin. Sellasta!
0   +1 +2
 
9
Mr. Poison 16.03.2007
Soundit ja nauhoituksen laulu kohdalla. puhtaat ja mörinät hyvin tasapainossa.. Metallica tulee kovasti mieleen alun riffeistä, mutta ei mitenkään pahassa mielessä, munaahan tässä on paljon enemmän kun ko. bändissä/,,/ Akustisesta kohdasta (ja tietysti lehmänkellosta, ei usein kuule näin raskaassa menossa) myös plussat.

Hyvää jälkeä, kyllä tää pistää kaikki kolmee jalkaa heilumaan! Erittäin potentiaalista ja valmiin oloista matskua siis.
0   +1 +2
 
9
Deadg 16.03.2007
Hyvä kasarisaundinen laulu ja mörinä vastakohtina täydensivät mainiosti toisiaan. Biisin tunnelma oli mukavan vihainen läpi kappaleen. Soitossa ei kyllä löytynyt mitään valittamista. Tälläiseen pitäisi kaikkien pyrkiä.
Yllättävät elementin sekuntien soljuessa eteenpäin nostavat arvosanani biisistä ysiin (9).
0   +1 +2
 
10
musicman85 16.03.2007
Hevimätälliä perkele! Alkaa kyllä helvetin timmillä riffillä eikä muuta kuin paranee vaan laulun tullessa mukaan. Laulussa on munaa tarpeeksi jakaa jos kenelle. Mulle tulee vähän mieleen myös jotku Zakk Wylden jutskat tästä mikä on myös hyvä asia. Miksaus on tehty hyvin ja huolella, ei siitäkään mitään napistavaa. Kaikin puolin toimiva kokonaisuus! Kympillä räiskitään! no perskeles, faniudutaan samalla..
0   +1 +2
 
9
fheratus 16.03.2007
soitto puoli toimii helvetin hyvin eli plussaa siitä mut miksauksessa ois saanu olla enemmän jyrä soundia.lualajalta toiselle sanoisin et englannin kieli tos sanotus puolessa vois olla parempi.ei ehkä suomalaiselle kuuntelialle iske lyriset virheet mut esim englannin kieliselle niin kuin itselleni ne vähän kirpasee enkä tarkoita pahalla tota.tykkään meiningistä ihan vitusti ja aion todellakin faniutua ja käydä checkaa tulevaaki matskua jatkossa cheppii.
0   +1 +2
 
8
samurizer 04.03.2007
Alun kitarariffistä tulee vahvasti mieleen Black Label Society. Oikeastaan koko biisistä varmaan tulisi mieleen ilman örinää. No örinän kanssa tästä tulee mieleen se rokimpi Entombed. Hyvät riffit ja hyvä sovitus. Kyllä tätä nyt kuuntelee.
0   +1 +2
 
8
Alfonzo 27.02.2007
Ensimmäisenä isot plussat hienoista kitarariffeistä.Iskee ainakin allekirjoittaneeseen.Rullaavasti etenee muutenkin.Laulajakin onnistuu yllättämään monipuolisella otteellaan.Miinuspuolena on koko miksauksen ja masterin heikkous. Rätisee ja paukkuu enempi ja vähempi siellä sun täällä.Ongelma toistuu myös muissa biiseissä.Lehmänkello tulee jotenkin irtonaisena :D Basari ja rummut yleensäkin ovat hiukan kateissa kitaroiden alla.Mutta perusperiaatteet biisien kohalta ihan hyvin reilassa.
0   +1 +2
 
8
Impact 23.02.2007
Tuli heti soundeista sanottavaa... Tosi mössöset... Vähentäisitte hieman bassoo tjt. Riffit ovat aika miehekkään kuuloset, siitä plussaa. Laulu taas ei... Varsinkaan ku se rupeaa örisemään. Minä kun en niin örinästä pidä, liian triviaalia. Rumpalikaan ei niin mitenkään erotu musiikista. Mutta, Kitarariffittely on kyllä aikas tasokasta, siitä sen verran plussaa et on pakko tuo 8 antaa ;D
0   +1 +2
 
8
- Nicolai - 19.02.2007
Biisi on aika pitkä mutta ei sitä kuunnellessa huomaa, sen verta on hyvä meno päällä. Veisu on hyvin äänitetty ja miksattu tasapainoon.
0   +1 +2
 
8
kristian_horna 25.03.2007
soundit on kohdallaan ja jätkät vetää asenteella..ei ihan sitä musaa mitä itse kuuntelen mut toimii silti!!
0   +1 +2
 
9
Fist 30.09.2006
Örinä oli juuri sopivan piukka.Loi biisin hienon tunnelman:.....Näppäriä riffejäkin löytyi...Akustisesta kohdasta tuli pantera melko vahvasti mieleen, Eipä tuo menoa haittaa.
0   +1 +2
 
8
Joel Nissinen 28.09.2006
Hyvä laulu, orinä ei toimi, kuten ei tän genren musakaan pahemmin, mut ihan kelpo laatukas biisi.
0   +1 +2
 
10
S8N 23.09.2006
Erinomainen riffi tässä,täst mie tykkään.
0   +1 +2
 
9
Ankkudemus 25.03.2007
Tosi hyvä biisi, kivat riffit ja hyvä meininki!!! Kivat örinät myös. Eli ei paha!
0   +1 +2
 
8
[ae] 25.03.2007
Hieno biisi vaikka ei juurikaan sitä osastoa oo mitä meikäläinen yleensä kuuntelee. Örinät ja liiat karjumiset pitäis heittää kuikkaan, rupiaa vituttamaan ne suunnattomasti. Hienot melodiat ja kivat saundit!
0   +1 +2
 
9
cpbuddha 25.03.2007
Hyvää jytää. Mukava tsekotus metallia ja rokkia. Deathmetal murinat pisti hymyn huulille, jotenkin erikoinen ratkaisu. Olisin antanut kasin mutta lehmänkellosta pakko pistää yks piste lisää. Rok on!
0   +1 +2
 
9
'rainmaker' 25.03.2007
no ei huonoa ollenkaan, mutta noista örinä -kohdista en tykännyt. Hienosti tehty ja vedetty biisi
0   +1 +2
 
8
Hra. Kinnas 25.03.2007
Laulajasta tulee ajoittain vähän James Hetfield mieleen. Varsin taidokkaasti ja tiukasti soitettua runttausta hyvillä soundeilla. Ei ainakaan näin yhdellä kuuntelulla nouse klassikoksi ylitse muiden, mutta hyväähän tämä. Ps. Lehmänkello on saatanasta.
0   +1 +2
 
8
CFH 05.04.2007
Hienoa groovea löytyy riffittelystä kyllä! Biis rullasi hienosti eteenpäin siihen asti kun rähinävokaalit alkoivat. Vaikka örinä/karjunta oli sinänsä hyvän kuulloista, ei se mielestäni istunut kunnolla tuollaisten groove-rock riffien päälle. Laulajan puhtaampi ilmaisu toimi kyllä hienosti. Potentiaalia kyllä löytyy vaikka muille jakaa, mutta kuitenkin vielä hiomista rock- ja mättöelementtien yhdistelyssä kaivataan.
0   +1 +2
 
8
Iletys 25.03.2007
Oikein hyvä meininki. Teknisesti kaikki on oikein hyvässä vireessä, mutta se omaperäisyys jäi jonnekin matkan varrella. Mutta ei se mitään pojat, maukkaan kuuloista näinkin, tahkotaan vain lisää niin kyllä se oma otekin sieltä löytyy.
0   +1 +2
 
9
Koura 14.04.2007
Olin kyllä positiivisesti yllättynyt.. Ihan toimivia rokkiriffejä tässä tarjoillaan ja kunnon jyräsoundeilla vieläpä. Tulee vähän mieleen Edge of Sanity. Puhdas laulu tulikin siksi vähän puskan takaa, mutta se kuitenki toimii hyvin, vaikka parantamisen varaakin löytyy. Henkilökohtaisesti en tykkää kertsin örinätyylistä, kuulostaa vähän turhan hc/metalcore-meiningiltä, mutta makuasiahan tuo. Lopun matalampi örinä taas toimii oikein hyvin. Yleensä en tykkää muutenkaan puhtaan laulun ja örinän sekoituksesta, mutta jotenkin tässä tuntui toimivan. Johtuu ehkä osittain siitä että nuo saunditkin on enemmän tuolta DM-puolelta.
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 16.03.2007
huhh. vittu mikä riffi alussa. tulee ihan metallican ...and justice for all:n aikanen tuotanto. Panteraa kuulee laulusta :)
Hienot soundit kitarassa kerrassaan.
ja onhan noi soundit muutenkin munille potkivat :)

Kliinit vokaalit on aina koviksia :)
Kyllä.
Tälle mä faniudun.
0   +1 +2