Corruption

Sculpture

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Ei nii kauheasti kitarakikkailut innosta eli niitä olis voinu olla vähemmänkin. Vaikka instrumentaali on kyseessä nii laulua ei tarvi väkisin korvata kaikennäköisillä äänillä. Luottaa toiston voimaan ja kehittää yksinkertaisemmat melodiat. Peruskuvio taustalla on hyvä ja se onneks säilyy koko ajan samantyyppisenä.

Roby S.
0   +1 +2
 
JamesMercy 19.09.2006
Varsin mukavaa kitarointia. Rytminvaihtelut toimivat erityisesti oikein maukkaasti. Vähän funkkiakin se puoli tuntuu tarjoilevan. Rumpupuoli on tyylikkään hallittua, groovaa ja vaihtelee sopivasti, mutta pysyy hyvin aisoissa. Basso kuplii alapuolella samoin oikein miellyttävästi. Urkupuoli on tietenkin herkullista myös ja soolottelu erityisesti on kovin taidokasta näyttelyä. Hyvää. Rakenne on miellyttävän hajanainen ja vapaa, mutta kokonaispaketti pysyy hyvin hallussa. Kokonaissoundi on kovin kirkas ja kliininen, omaan makuuni semmoinen astetta lofimpi ja tuhnumpi äänimaailma olisi miellyttänyt - maku- ja miksaustottumuskysymys tietenkin. Vallan hyvin pelitti näinkin, mutta pieni tunkkaisuus olisi tehnyt ehkä vieläkin enemmän gutaa. Sähkökitarasoolottelut 3:30 jälkeen ovat ainoita soitannollisia elementtejä, josta en niin hirveästi välitä, mutta sekin johtuu vain henkilökohtaisista antipatioistani niitä kohtaan. Mutta mutta, muuta ei voi tehdä kuin nauttia. Varsin laadukas esitys!
0   +1 +2
 
10
Ocky Vlakdow 20.09.2006
JEAH! lautasia olisi ehkä voinnu vähän matalemmiksi miksata ja samoin koko miksausta vähän vähemmän kirkkaaksi mutta hyvinhän tuo skulaa näinkin. Suht hyvät rummut muuten kyllä vaikka ei aidot olekkaan. Kovat soolot !
0   +1 +2