Preliminary

Bublgum Electronics

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Dev-ill Beats 25.09.2007
nuo bassot on ainakin mun mieleen
menevä biisi.
0   +1 +2
 
Ozzi_ 29.04.2007
Rentoa... Ei turhaan jankata samoja kohtia.. Johonkin peliin tämä sopisi mainiosti.. Taitavasti tehty! :)
0   +1 +2
 
9
musicman85 15.02.2007
Intro on vähän pitkähkö, mukavan kuuloiset rummut. Biisi tunnelmoi pelimusiikin maailmoissa, äänimaailmasta tykkään erittäin paljon! Puhdasta ja hienoa saundia. Ei ehkä välttämättä ihan meikäläisen genreä mutta kyllä tästä kuulee että tekijä on osaava. Loistavaa tausta/pelimusaa!
0   +1 +2
 
8
Kukkonen 07.02.2007
Alku lähtee kivasti käyntiin keveillä rummuilla saa odottamaan vaans itten sitä lentoon lähtöä. Mutta mutta.. Ei ainakaan lähteny silla fiiliksellä mitä ite olisin toivonu :P Toisaalta sen jälkeen oltais eri genressäkin. Loppupeleissä tää onkin ihan hyvä, basso ja basarisoundi eniten vierastuttaa, mutta stabi-soundi on hyvä.

Tasasen rauhallinen biisi.
0   +1 +2
 
jrnn 07.01.2007
Ensimmäiseksi huomio kiinnittyy äänimaailmaltaan hurjan selkeään ja puhtaaseen kokonaisuuteen, jossa eri elementit ovat vaivatta erotettavissa toisistaan. En tiedä pohjaako tämä sample-/vast.valintoihin vai/sekä siihen Suureen Tuntemattomaan, jota itse en harrasta, mutta joka tapahtuu viime vaiheilla kun lopputulossa hiotaan. Miksaus/masterointi? :D ? Kuinka pihalla mä oon.

Jotenkin vaisun alun jälkeen biisi lähtee potkimaan pelimusiikillisissa sfääreissä. Ajatukset karkaavat cyberpunkahtaviin mechaindustriaalisiin (?!) maisemiin, jossa vauhti on tajunnanylittävä, kuolemanvaarojen spektri leveä kuin taivaanranta ja, kaiken maailman nahkatakkisalaliittojen vainon alla, hengissä selviäminen hiuksenhienoa.

Vaikka mitään musiikillista mullistusta ei biisin aikana tapahdu, on rytmeissä ja mm. noissa hurmaavissa pilpattavissa soundeissa (nyt tuli sanavaraston seinämät vastaan) sopivasti eloa tuovia nyansseja. Joidenkin arvioijien valittelema lievähkö dissonanssi ei ole mikään hidaste, vaan tehokeino, joka entuudestaan auttaa biisiä erottumaan edukseen.

Ja sanoiksi puettavat ajatukset tyrehtyivät siihen, joten kuuntelen tämän vielä kerran ja tapitan futuristista silhuettia kuparinpunaista horisonttia vasten. Ilmapiiri on metallisen tukahduttava ja valvova, vainoava silmä jokaisen kulman takana.
0   +1 +2
 
8
_whisper 26.11.2006
En jaksa kirjoittaa yhtä paljon kuin edelliset, mutta pitäisin taustamusana.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 25.09.2006
Tyylistä tulee mieleen Fischerspooner.Osa saundeista tökkii, crashi ei ainakaan sovi joukkoon eikä supersaha. Sen lisäksi yleinen fiilis on vähän ristiriitainen, tuntuu että jokin välillä mättää, mutta hankala sanoa tarkalleen mikä. Miksaus kuulostaa vähän sotkuiselta kuulokkeilla. Paljon pikkuseikkoja jotka käyvät korviin, mutta myös todella toimivia koukkuja ja vetoa.

Kivoja melodioita, mutta kokonaisuus on vähän heikko tai rikkinäinen. Kaava on hyvä, mutta aineet vähän pilalla ja ne sekoitetaan väärässä järjestyksessä, seurauksena lopputulos on epäpuhdasta. Kaipaa äänellisestä terävämpää määrittelyä.

Mutta tyylikästä!
0   +1 +2
 
LauriT 25.09.2006
Varsin miellyttävän kuuloista ja ilmavaa elektromaisemaa tässä luodaan. Tosin tuo "ilmavuus" saattaa johtua onnettomista pikkukuulokkeista, joilla juuri kuuntelen tätä kirjaston nettipäätteellä. Harmonioissa muutamia hauskoja yllättyksiä, joissa ilmeisesti tarkoituksella on heitelty peliin muutamia "vääriä" ääniä perusmodaalisuuden rikkomiseksi. Toimii loistavasti tässä muuten niin ennalta-arvattavassa genressä. Letkeää kuuntelumusaa.
0   +1 +2
 
Jaycob 28.08.2006
Noniin noniin, uutta materiaalia.
Ihan kivat soinnutukset alussa. Hieno robottispeechi. Omaperäistä menoa, kun tulee rummut mukaan, kikki mielestäni on liian iskevä, pehmeä olisi minuun uponnut paremmin. Riitasointua soitta mielestäni tässä yhdessä kohtaa. Osittain aika oventakaa soundit. Sopii kyllä myös ihan hyvin. Nonyt sitten tuli supersaha mukaan. Aika mielenkiintoinen, ei nostatteleva ollenkaan omaperäisten sointuratkaisujen kautta, mutta ihan ok matskua ilman sitäkin, minuun ei vain jotenkin tälläinen riitasointu iske, enkä muutenkaan ole tälläisen elektroniikan ystävä, mutta varmasti onnistunut tekele omassa genressään :)
0   +1 +2
 
JamesMercy 28.08.2006
Dubbmeister is back with a vengeance! Introilu on äärimmäisen maukas, hirmuisen tyylikkäitä, Giant Robot -henkisiä dubkikkailuja. Maistuu, maistuu. Muutenkin äänimaailma on edellistä biisiä pehmeämpi ja jopa aavistuksen lofimpi. Bassoissa erityisesti on oikein oivallista tuhnua mukana. Samoin paditkin tuntuvat tulevan tilkkasen sotkuisilla sävyillä, miellyttävän raikasta. Tuossa kahden ja yhdeksäntoista kohdalla jotenkin pääsee meininki kuitenkin muuttumaan, ihan täysillä tuo uusi melodia ei iske. Turhan massiivinen muihin elementteihin nähden ja soundikin on jotenkin valitettavan trancehenkinen. Tai jotain. Ei uppoa ollenkaan. Rakenteellisesti oikein kelpo homma heittää loppupuolelle vielä yksi ylimääräinen kikka, mutta miksauksessa se ei mielestäni istunut ihan täydellisesti kokonaisuuteen. Muuten rakenne on tosiaan oikein maittava, variaatiota ja elementtien kierrättelyä on harjoitettu oikein tehokkaasti - breikki erityisesti iskee kuin nyrkki pyllyyn. Yksittäisistä elementeistä nuo koko ajan pohjalla kulkevat kuplinnat ovat mainioita , samoin vokooderit maistuvat koska tahansa. Ihan pienillä korjauksilla tuosta uudesta melodiasta saisi vähän paremman ja koko biisistä nappisuorituksen, nyt jäi vielä vähän kaivelemaan. Joka tapauksessa, sää murskaat mut tyylillä, niinq.
0   +1 +2
 
Timo JM 24.01.2007
Mä tykkäsin noista luomurumpusoundeista alussa ja lopussa. Vanha mies kun jo olen niin petyin sitten kun koneet tuli kehiin. Musta tää biisi pysyi vähän liian kauan paikallaan mutta ehkä se on normaalia tällaisessa musassa.

Jotenkin mulle tuli tästä mieleen telkkarissa öisin pyörivät pelit ja niiden taustamusa. Valitettavasti tää genre on kaukana siitä mitä itse teen enkä siten osaa oikein sanoa mitään rakentavaa.

Jorma Uotisen sanoin: "Ei huono." ;-)
0   +1 +2
 
9
P-Mies 14.12.2006
ihan hienonkuulonen biisi :)
0   +1 +2
 
MKDELTA 09.09.2007
Kivaa electro(n kaltaista) fiilistelyä. Melodioissa on jonkinlaista eeppistä Mortal Kombat tunnarihenkeä joka hymyilyttää ja viihdyttää. Tykkään paljonkin. Hienoja soundeja ja kaikenlaisia jänniä juttuja. Kaikuvissa kurnutuksissa riittää tutkimista mielelle varmaan useammalle kuuntelukerralle.
0   +1 +2