kuin eilinen

jobos

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
|[Emma 24.04.2007
olis kiva saada biiseihin sanat mukaan. ilmoitathan jos onnistuu :)

millos muuten uusii biisei on tulossa? =)
0   +1 +2
 
9
Huh... tää alkoi kivasti. Apulantameiningillä. Vähän liian kauan kesti ennen koorus pääsi mukaan mutta hyvä tää on silti.

Roby S.
FME
0   +1 +2
 
9
Janne T 28.01.2007
jees. ensin ajattelin, että tää on joku Uniklubi kakkonen, mutta onneksi jäin kuuntelemaan.

Alusta täytyy sanoa sen verran, että laulajan ääni sointuu hienosti yhteen tuon kitarasoundin kanssa - kuulostaa hyvältä. Oikeastaan laulu on oikein hyvää, mutta nuo tavutukset noissa tietyissä kohdissa pikkuisen ärsyttivät omaa korvaa.

Noh, jokatapauksessa se niitti, joka tässä mielenkiinnon herätti oli tuo hanuri. Sen varressa tuntui olevan ihan taitiokin, se toi mukavan raikkaan lisäelementin, muuten aika kuluneeseen rock-biisiin. Ehkä siinä oli häivähdys progea tai jotain muuta.

Ilman tuota hanuria ei olisi varmaan herättänyt mitään fiiliksiä, mutta tuo varsin siistillä rytmisellä svengillä viritetty kertsi on niin hyvä, että biisistä oli pakko tykätä.

Periaatteessa resepti on ihan kunnossa. Soitto toimii, soundit on mainiot, hanuri toimii koukuttajana ja lyriikat + laulu luulisi vetoavan ainakin naispuoliseen nuorisoon.

Ennustan kuitenkin, että radiosta kuullessaan suomalainen perus juntti toteaa, että taas tätä uniklubia ja sulkee radion... Se on ehkä pieni ongelma - kun onhan tämä kuitenkin parempaa musaa.

annettaan ysi täältä. (tulipas poikkeuksellisen pitkä jaaritus tästäkin)
0   +1 +2
 
10
Midnight]- 22.08.2006
Tosi hyvä melodia ja sanat on aivan ihanat.<3
0   +1 +2
 
10
-[Haudattu]- 13.08.2006
mahtava biisi.. <3

Mut mihis kaikki muut biisit on hävinny?! :o
0   +1 +2