Broken Skies & Empty Road

Acrobite

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
_whisper 29.05.2007
Haha voi jeesus mitä ääntelyä tos alus _DDDDDDDDDDDDDDD
Pehmeä ja _lämmin_ biisi, jota ei kyl hevil lähe päästä ;) Alku lähtee ehkä liian hitaasti mut muuten ok. Tuo tikitys kuulostaa tutulta (varmaan mun kello) Yks Acron parhaimist biiseist!!
0   +1 +2
 
9
The Demag 28.10.2006
Alku lähtee hyvin ,mielenkiintoiset tehosteet ja rytmi on hyvä.
0   +1 +2
 
9
Valandir 18.10.2006
Alku kuulostaa hyvinkin jämäkältä, itse bassorumpu -samplesta en niin välitä, jotenkin liian "teknomainen". 0:28 tuleekin sitten hyvän kuuloisia ääniä messiin ja 0:40 tuodaan ihan nätin kuuloinen bassolinja mukaan, joka tosin kuulostaa jotenkin ontolta, mutta vähän ajan jälkeen se ei enää häiritse. Miksaus kuulostaisi omiin korviini ihan kelpoluokalta ja jokainen ääni on erittäin hyvin havaittavissa. 0:56 tulee syna joka on omaan makuuni, hyvin oldschoolmainen ja klassinen, mutta silti hyvinkin nautittava. Hyvällä tahdilla mennään siitä sitten eteenpäin ja saundimaailma avartuu enemmän ja enemmän. 2 minuutin jälkeen viedäänkin sitten äänet alas ja odotettu suvantokohtaus alkaa, joka kuulostaa ainakin alultaan todella maukkaalta. Jouset ovat todella nättejä ja maukkaan kuuloisia ja melodiakin on nostattava. 2:54 tulee mukaan pientä plimputussynaa, joka sekin sopii hyvin biisiin ja sen kokonaisteemaan. Breakbeatti tulee odotetusti mukaan myös ja niiden maukkaiden jousien tahdittamana mennäänkin sitten eteenpäin. 3:38 alkaa taustalta tulemaan syna joka soittaa kyllä tosi hyvää melodiaa ja sekin on erittäin klassisen kuuloinen. 4:22 pääkohtaus, loistavaa, juuri sellainen kuin odotinkin. Hyvin nostattava melodia ja kyllähän tässä tuo kuuluisa tanssijalka jo vipattaa ja pää liikkuu eteen ja taakse bassorummun tahdissa. Bassorumpu kyllä jää vähän liian taakse tuossa pääkohtauksessa. Pääkohtauksen jälkeenkin sitten aletaan menemään outroa kohti, jossa mennään hyvällä elementtejen tiputustaktiikalla eteenpäin. Outro toimii niinkuin pitääkin.

Kokonaisuudessaan kyllä erittäin positiivinen yllätys ja hyvinkin nautittava teos! Bassorumpu -samplen vaihtaisin kyllä heti ensimmäisenä, koska ei se ainakaan omaa korvaani miellytä. Tosin siihenkin tottuu jo jossain vaiheessa biisiä eikä se niin hirviästi "ärsytä" kuin introssa tai outrossa. Tästä tulee kyllä vähän vanhempi trance mieleen, josta itselläni ainakin tulee hymy suulle. Rakenteeltaan ja rakenteluiltaan hyvin klassinen ja niin se toimiikin aivan erinomaisesti. Äänimaailmasta plussaa, koska joka kolkasta kuului pientä renkutusta ja missään vaiheessa ei biisi ruvennut tylsistyttämään. Suvantokohtauksesta erikoismaininta, oli nimittäin ihan perkeleen hyvä noilla oldschool saundeilla varustettuna. Melodiasta jo mainitsinkin aikasemmin, että kyllä on erittäin nautittava ja juuri tarpeeksi nostattava. Voi perkele, kyllähän tämä tästä oikein pitää koneelle ladata kun niin positiivinen yllätys oli. Vanhasta tyylistä ja hymyn suulle tuomisesta annan arvosanaksi jämäkästi vahvan yhdeksikön, loistavaa. Kiva kuunnella välillä jo melkeinpä unholaan jäänyttä trancea, kiitos ja hyvä hyvä :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 11.10.2006
Back again ja jätän viimeisen kommentin tänne mikseriin vähäksi aikaa=) Kokeilen nyt paremmalla onnella kuunnella tätä. Bassline on groovia tavaraa. Kun puhuin aijemmin tuosta hiukan halvan oloisesta äänestä se on vain tuo ohut pieni lautanen suhisemassa taustalla. En mieltynyt niin tuohon sen kuivaan ja phaserimaisesti sihisevään soundiin, mutta typerä asia valittaa, kun kuitenkin toinen lautanen tulee sen kaveriksi. Komppi on muuten oikein hyvä ja hyvä bassline on tukemassa kokonaisuutta.

Ensimmäin alkava ihmismäinen-leadi on turhan kovalla, vieden liikaa tilaa. Suvanto alkaa rauhoittamaan tilannetta ja sahathan ne sieltä pikkuhiljaa tulevat esille. Soundaa oikein hyvällä ja alun pieni karsastaminen katoaa kokonaan. Soundit ovat mielestäni oikein hyvin kohillaan.

Masteroitu melko puhtaaksi, eikä oma korva valita juurikaan. Varmalla otteella tehtyä hyvää trancea alun pienistä miinuksista huolimatta. Pidän tässä biisissä paljon tuosta muutaman vuoden takaisesta hengestä. Good job. Lari kuittaa ja alkaa pakata tavaraa Berliiniä varten.
0   +1 +2
 
10
Mike H 10.10.2006
Jeh. Perustartti. Nuo shaker ja tamburiini kikkailut on ihan asiallisia. Basari on ihan ok, tosin ehkä hieman olisi voinut olla enemmän alataajuuksia mutta ei tämä näinkään huono ole. Rummut on muutenkin ihan hyvin hanskassa, ei niistä sen enempää.

Sitten tuo apinasetti on ihan asiallinen kanssa vaikka sillon kun jätkä ekan kerran joskus demoa laitto niin ei oikein napannut mutta nyt siihen on tottunut eikä tuohon oikein mitään muuta soundia osaisi kuvitellakaan. Nuo arpit ym setit mitkä tossa taustalla tulee ovat hiukan muovisen kuuloisia, "softamaisia" kuten Ulkosetti sanoisi. :) Niissä kun olisi hiukan lämpöä enemmän niin toimisi todella hyvin. Sitten tuo suvanto kohta on aivan loistava, kylmät väreet tulee heti kun breikkiin laskeudutaan. Mahtava tosiaankin tuo, oliko se nyt Absynthista, tuo tuommoinen ulina soundi? Joka tapauksessa, aivan loistava. Sitten tuleekin taas perus sahasetit kehiin, ihan hyviltähän nekin kuulostavat. Oliko se tämä biisi missä olit aika paljon kikkaillut tuon sahan noston kanssa vai muistanko väärin? Mutta kuitenkin, päämelodia on loistava mielestäni, erittäin koukuttava ja jää ainakin meikäläisellä päähän soimaan.

Jeh, loistosetti, eipä tästä muuta voi oikein sanoa. Vielä kun tosiaan saisi nuo muutamat soundit paremmin kuntoon.
0   +1 +2
 
Aurisgale 04.10.2006
Mukavan kuuloinen komppi, vaikka joku siinä hiukan tuntuu halvalta, voi johtua siitäkin tosin että olen ollut 3 vuorokautta putkeen hereillä ja vain kaksi tuntia unta rikkoo hiukan tuota (vähän stressiä, kun ei kerkeä edes nukkumaan)? Kicki on miellyttävän napakka.

Suvannon jälkeinen avautuva sahailu kuulostaa hyvältä teknisesti ja melodisesti. Pahus... pakko jättää kesken... kommentoin myöhemmin lisäää... kiire toiseen paikkaan... anteeksi.... back later!
0   +1 +2
 
9
A-Trax 27.09.2006
Tämä onkin mulle aivan uutta...
Asia jumputuksella lähtee käyntiin... Tulee mieleen joku safri duo... xD no se onneksi unohtuu arpeggion tultua mukaan... Basari kuulostaa mukavalta ja haitsutkin kuuluu korvaan mukavan pehmeästi...
Toi 1:36 alkava saundi on tosi hauska... :) 2:20 alkaakin kauniit ja raikkaat saundit. Melodiat on taas loistokamaa... Sulta se vaan onnistuu. :) 3:30 alkava nousu tuo tullessaan niin menoa kuin uutta hyvää saundia... Tässä vaiheessa viimeistään siirrytään jo lattian puolelle.. :D
Biisillä näyttää olevan mukavasti pituutta, mutta tämä on yksi elämäni lyhyimmistä 6 ja puoli minuuttisista... Rakenne kun on loistavasti toteutettu niin sillähän se hoituu...
Kokonaisuutena biisi tuo kuuntelijalle niin herkistelyä sekä kovaa menoa, joten ei tästä voi olla pitämättä oli sitten missä fiiliksissä tahansa... :)
0   +1 +2
 
10
Xsoldier 05.09.2006
Mitäpä tähän sanoisi, loistava kipale kertakaikkiaan, omaan korvaan ainakin kaikki soundit kuullostivat erittäin selkeiltä ja voisiko sanoa ''kirkkailta''. Pitkä hiominen näkyy työssä. Kuten sanoin, loistava kappale.
0   +1 +2
 
10
Holmström 24.08.2006
Jäi todella hyvä fiilis biisin kuuntelun aikana sekä etenkin sen jälkeen. Melodic Trancen sisältö ja ajatus tuotu äänitaajuudelle lähes sillä kokoonpanolla mitä se pitää olla... Ei kannata pohtii mitään pieniä teknisiä juttuja että mitkä soundit pitää olla mukana tai jättää pois... Tämä sisältää ne trancen elementit tiivistettynä ja loistavasti kasattuna mitä tässä taiteenlajissa pitää olla. Sahan nousu tyylillä... ei liian pitkään, ei ihan alusta, ei kantavana voimana.. jes, tilaa annettu monelle loistavalle idealle joka saatu vangittua hyvällä rakenteella ja jälkituotannolla sopivan mittaiseksi kokonaisuudeksi.
Lempiaiheeni, lopetus... tähän jos saataisiin lisättäisiin vielä ihan snadisti lisää aikaa, vain 10 sec... Toisaalta kun tuotos on näin laajaääninen ja sitä suurta Melodic Trance hässäkkää, niin annamme sen päättyä nopeammin?

Tosin, aloitus tehty just niin kuin pitääkin, vähintään 30 sec. kick ja bassolinjat sisään sopivalla ajoituksella. Tuo alun 30 voisi ajaa lopetukseen... tai nyt on parempi että itse feidaan itseni ulos... Loisto biisi :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.08.2006
Turhan väkivaltainen kicki makuuni, jossain muussa kuin tasabiitissä toimisi minulle paremmin.

Kaiutuksissa on ainakin alkupuolella mielestäni vedetty hiukkasen överiksi, eli kaipaisin tarkkuutta kaikujen tiloihin ja equtuksiin, alapäistä turhat kököt pois ja decaytä vähemmän. Tuo puolentoista minuutin jälkeen tuleva ininäsaundi taas nousee turhan voimakkaasti pintaan muiden saundien alta.

Stereobalanssi tuntuu olevan jotenkin kummallinen, ei jotenkin tunnu olevan keskipiste siinä missä pitäisi. Jotkut saundit siis ilmeisesti pannattu turhan innokkaasti.

Keskiosan korkeaa pianonpimputtelua vaivaa midipianomaiuus, jota saisi ainakin jonkin verran korjattua ohjelmoimalla eri nuoteille erilaisia velocityja, simuloiden näin "oikean" soiton dynamiikkaa.

Meiningiltään ei oikein eroa genrensä kliseistä, en sitten tiedä onko se tarkoituskaan kun olen mikseristä (vaiko koko elämäni aikana) kuullut ehkä muutaman melotrancebiisin joka oikeasti toisi jotain uutta perusmenoon.

Kaikesta huolimatta perustoimivaa tuotantoa jossa kaikki elementit ovat oikealla suunnalla. Ei vain aiheuta ihmeemmin säväytystä minulle.
0   +1 +2
 
9
Noison 23.08.2006
Hyvin nostalgista.
Bassolinja on mukavan rento ja pitää rakenteen koossa todella hyvin koko kappaleen ajan. Jo alusta alkaen biisissä on se tietynlainen mukava jytke joka soi mukavasti korvissa. Tämä jytke muuttuu minuutin jälkeen hieman rennommaksi ja antaa mukavan rentoutuneen olon ja tuottaa kuuntelijalle lähes maximaalisen kuuntelu nautinnon. Melodia linja on erittäin huumaava ja nostattava. Myös minuutin kohdalla alkava matala ja hyvin kaunis melodia lepää kuuntelijan korvalla kuin pieni höyhen. Myös 3.50 alkava piano melodia on oikein kaunis ja mukavaan paikkaan sijoitettu. Uninen ja utuinen tunnelma takaa sen, että kuuntelija voi vaikka hyvin sulkea silmänsä ja nukahtaa tämän mystisen matkan ajaksi. Kappaleen idea on oikein loistava ja toteutuksessa on onnistuttu kaikin puolin todella hyvin. Mielestäni olisi voinnut olla ehkä vielä puoli minuuttia pidempi, mutta on hyvä näinkin. Tunnelmallisesti tämä nostattaa taivaisiin ja on todella hienoa Melodic Trancea kaikin puolin alusta loppuun. Kuuntelemisen arvoista! 8½
0   +1 +2
 
9
Wavescale 22.08.2006
Mukavasti jytisee alusta alkaen, ja hyvältä kuulostaa koko soppa varsinkin tuossa minuutin ja puolentoista-välillä... mutta siitä korkeasta vokaalisoundista joka siinä main alkaa kuulumaan en kyllä minäkään tykännyt! Jotenkin omalla kohdallani vei tunnelmaa johonkin ihan "väärään" suuntaan. :/

Mutta, hyvästä saundista päästään onneksi jälleen nauttimaan ilman "häiriötekijöitä" ja seuraavat osuudet voittavat kyllä pisteet kotiin...
Lähellä kahta ja puolta minuuttia tuleva suvantokohta - loistava. Juuri tämmöiset tunnelmointikohdat ovat tärkeä osa hyvää trancebiisiä. :)

Korkea plucksoitin tuossa breikkikohdassa saundaa ihan mukavalta ja asiaankuuluvalta... Sen jälkeen esiin nouseva sahaleadi kuulostaa sekin oikein muikealta, mutta tosiaan vähän liian perinteiseksi sen sointukuvio tosiaan osoittautui... Vielä jotain suurta tunnetta kun olisi saatu siitä revittyä lisää, niin siinä olisi ollut piste i:n päälle tälle biisille :) Mutta siis korostan että asiallisesti se toimii! :)

Hyvin rakennettu soundeiltaan laadukas, sekä sävellykseltään vaihteleva biisi. Parasta sulta tähän mennessä.
0   +1 +2
 
Style-0 19.08.2006
Kommenttia laitellaan niin ku lupailinkin...

Alku alkaa kyllä hyvällä voimalla, kick kuulostaa mun korvaan sopivalta...bassline toimii tosi hyvin, kappale näyttäis rakentuvan hitaasti ja kerroskerrokselta...luonnollisesti välissä on kahvitauko...ja tässä kahvitauolla ei kiirehditä...mukavan rauhoittavia elementtejä löytyy suvannon pohjukoista...taas alkaa uusi kerros...eli meno jatkuu, aikasmoinen muutos tapahtuu...ja kappale menettää ehkä hieman draiviaan noitten raskaitten string/lead pumppailujen takia...mutta ei se mitään meinaa...
Tykkäsin kyllä tästä, lopputyö oli huolella tehty!
0   +1 +2
 
10
Anssi H 12.08.2006
Joo lisään tuohon edelliseen kommenttiin vain että muutaman kuuntelu kerran jälkeen tää biisi on maistunu iha vitun hyvältä! :) Kaikki pelaa tässä tosi hyvin, ja kehitystäkin on tullut lisää edelliseen verrattuna. Acrobite, sä teit sen. :) 10 points.
0   +1 +2
 
7
wtsalmela 11.08.2006
Lähtee hitaahkosti käyntiin. Voi olla hyväkin asia, mutta nyt en ole varma..
Basari on tukeva ja siitä pidän.
Vielä yli kolmen ja puolen minuutin kohdalla en tiedä "mikä on se juttu" tässä kyseisessä teoksessa. Ehkäpä turhan sillisalaattimainen..
En ole koskaan ollut suuri takapotkumelodioiden fani. Se osoittautui ehkä kuitenkin suurimmaksi "ideaksi" tässä. Meininki ja toteutus on aivan asiallista.
0   +1 +2
 
-Juha- 10.08.2006
Kick paukuttaa aika mallikkaasti, muutenkin rumpupuoli hyvässä kunnossa. Bassopuolestakaan en löydä moittimista, toimii hyvin. Tätä "apina" soundia vierasti aluksi, mutta loppujen lopuksi se onkin hyvä ja omaperäinen veto.
Taukokohdassa hienon kuuloista tunnelmointia. Myöhemmin nouseva sahailu kuullostaa myös aika mallikkaalta, hyvää linjaa vetää. Basson tullessa ehkä vähän latistuu tunnelma. Odotin varmaan jotain erillaista basson sävelkulkua, mutta ei kuitenkaan huononkuuloinen näinkään. Sanoisimpa että kokonaisuutena paras trance biisi, mitä olet vääntänyt. Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
8
_Mave_ 09.08.2006
nätin kuulonen biisi. vaihtelee nätisti. alun synä oli tosi siistin kuulonen.. muuten aika perus trancee, mutta varman kuulosta.
0   +1 +2
 
9
apollo0100 08.08.2006
Tässä on tunnelmaa, todella paljon muutoksia biisissä ja melodiat ovat hienot... Alussa tuntu että tää olis sitä koko ajan sitä peruskiksun tasoa, mutta sitten tuli yllätys: sait sen parempaan päin n. 2 minsan kohdalla. Munaa on bassossa (bass, i loved! :D) ja mitäs muuta... Kokonaisuutena hieno tunteekas biisi ;) Kyllä minä annan ysin.
0   +1 +2
 
DJ Smash 07.08.2006
Heti runsahko äänimaailma alusta lähtien verrattuna noihin tyypillisiin aloituksiin, hyvä :) Basso on mieleeni, ja kick paukkuu kivasti korvaan. Todellakin kivan melodista meininkiä, ja äänimaailma toimii. Ja vihdoin musiikkia jossa melodia on oikeasti hyviä fiiliksiä tuova ja missä breakdown todella räjäyttää mielen :) Hyvä kappale :)
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 07.08.2006
Alku on ihan hyvä ja meikäläinen ainakin tykkää kickistä; tällä kertaa se on sopivan voimakas ja muhkea! Tuossa 1:41 kohdalla tuleva tsydeemi on ihan mielenkiintoinen ja samalla ärsyttävä, ehkäpä pieni soundin muutos olisi parantanut sitä...

Suvantovaiheeseen siirrytään hienosti ja breikbiittikohta on mielestäni onnistunut! Melodia on peruskamaa, mutta ei siltikään mikään huono!!

Kokonaisuudessaan ihan onnistunut tuotos; Carolin jälkeen tämän projektin ehdottomasti paras biisi!! :) 9+
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 07.08.2006
Alku kuulostaa lupaavalta, paremmalta kuin monessa muussa tämän projektin biisissä. Basarille en lämpene, turhan "mäiske" klubibasari, mutta tämä onkin vain oma mielipide, tosin kyllähän tuo menee ihan ok:sti tuossa mukana. Ehkä tässä voisi olla mukana enemmän vielä rumpusoundeja, tai jonkinnäköistä looppia täytteenä, että saataisiin tuo draivi nostettua kattoon.
Miksaus hyvää laatua.

Tuosta alkuosuuden vokaalinykimisestä en hirveästi pidä (vai onko tuo sitten vokaali, mutta kuitenkin). Taukokohdan tunnelma toimii, mutta tuntuu että keskitaajuudet tulisivat liikaa esille, mikä aiheuttaa tuossa padissa kumisemista. Toinen padi hiljaisemmalle ja matalammalle olisi tehnyt terää taukokohdalle. Sillä olisi saanut ikään kuin sellaista matalaa mörinää tuonne.

Leadin nosto tuntuu toimivan, ja ei varmaan tarvitse arvata mistä soundi on lähtöisin :) Vähän tuo kaiku kyllä tuntuu hölmöltä, vähän kuin olisi 1 step kaiku, mikä ei hirveästi toimi mielestäni supersahassa, mutta tämä asia korjaantuu kertosäkeessä kun sitä ei enää kuulu.

Puhdasta ja varmasti tuotettua tavaraa, mutta kuitenkin hieman sisällötöntä ja hengetöntä menoa. Tykkään silti, mutta olisin kuitenkin suosinut vähän enemmän tavaraa tuonne basso-osastolle, kun tässä tuntuu taas nuo korkealle menevät leadit ja kumisevat padit valloittavan koko biisin. Helposti parasta materiaalia kuitenkin teiltä tähän mennessä, nyt aletaan mennä sinne suuntaan mihin pitääkin. Vielä vähän säätämistä tuon kiinnostavuuden osalta, mutta eiköhän sekin korjaannu tulevissa tuotoksissa.
0   +1 +2
 
9
Protush 07.08.2006
Raikkailla saundeilla ja muhkeilla bassoilla varustettua menoa heti alusta alkaen.. NAM! Tuo kick basso yhdistelmä vaan tuppaa hieman sekoittumaan meikäläisen kajareissa ainakin mutta ei se menoa haittaa ku melodioita tässä enimmäkseen kuuntelee :) Rakentelu toimii hyvin eikä biisissä pääse kyllästymään.. Suvanto on kyllä biisin parasta antia kaikkine saundi elämyksineen. Päämelodia on jotenkin liian perus sekä saundeineen että linjoineen mutta toimii joka tapauksessa moitteetta. Kyllä tämä parhaaksi trancebiisiksesi yltää jo pelkkien rumpujen osalta mutta jotain pientä jäi uupumaan.
Melkoisen sekava kommentti uskoisin :P Siitä on aikaa ku meikämanne on viimeksi kommentoinut mitään =P
0   +1 +2
 
9
T-Sync 06.08.2006
hyvin lähtee homma liikkeelle. kickin soundi on hyvä ja perkussiotkin kilisee menevästi siinä vierellä. basson soundi on aivan upea, ja muutenkin kappaleessa on hyvä tunnelma kuten anzee sanoi. liidi joka alkaa tuossa puolentoista minuutin kohdalla on aika erikoinen, mutta ihan hyvä. suvanto on hyvä, ja varsinkin tuo kilkattava liidi tuossa suvannon aikana luo eräänlaista tunnelmaa.
suvannosta noustaan ihan perus cutoffilla. hyvä sahaliidi sieltä nousee ja vaikka ennalta luulin melodialinjan tietäväni, se olikin erilainen. kappas vain. omaperäinen ja hieno linja. nyt vähän tuntuu junnaavan koko biisi tuon yhden läskin liidin ympärillä. sitten tuleekin tuuliefekti ja lähdetään eri maisemiin. sulava siirtymä. biisi alkaa vedellä viimeisiään, lopetus kuulostaa ihan mallikkaalta.

jep. miksaus tässä biisissä oli ehkä parasta, kaikki toimi yhdessä hyvin.
tunnelma oli myös hyvä, eikä mikään oikeastaan häirinnyt korvaa missään vaiheessa. jotain pientä lisää vielä ja kymppi tulisi. nyt "vain" ysi :)
0   +1 +2
 
8
Sky Gate 06.08.2006
Alku on todellakin menevä ja mukava soundi taustalla puolentoista minuutin kohdalla. Nostatusvaihde venyy melko pitkäksi ja tällöin osa alun hyvästä menosta hukataan. Soundit ovat kyllä sinänsä hyvin miksattuja mutta neljän minuutin jälkeen kun breikseistä selvitään on melodiapuoli vähän turhan lattean oloinen. Liian helpoilla ja perinteisillä melodiakuvioilla mennään, ei oikein mieliinjäävää ja se jokin puuttuu tunnelmasta. 5:30 jälkeen kuuluu taustalla mukava ja rauhallinen arpeggio-soundi ja hetkittäin kuulostaa taas oikein kivalta. Eli toisinaan kivan kuuloista, toisinaan hieman liian tasapaksua ja perinteistä. Kick ja perkussiot on mielestäni kunnossa. Ei mielestäni parasta materiaalia rakenteellisesti, toisaalta tuontantopuoli on taattua Acrobite-laatua. 8+
0   +1 +2
 
9
m1ze 06.08.2006
Kivat persussiot tuossa alussa tosiaan, kuten Spide jo mainitsi. Mukavan kuuloinen kevyt basso. Tuo di di di didi soundi 1:37--> on aivan mahtava! <3 Fade outtiin ja breakkiin mennään... Kivat padit...

Sweeppi ja sitä seuraava korkea synapimputus on aivan upea! Jo toinen kiitettävä elementti tässä biisissä :) Katsotaan löytyykö lisää...

Täytyy myöntää että tuo pääleadi on pettymys. Ei mitenkään huono mutta alkubiisissä olleiden mahtavien elementtien seuraksi olisin kaivannut vähän omaperäisempää ja mieleenpainuvampaa soundia.

Off-beattia kehiin... Hienon kuuloiset paditunnelmoinnit 5:15-->

Loppuun tullaan perinteikkäästi genren kliseitä kunnioittaen. Jäi hieman tyhjä olo: Paljon kiitettävää tässä oli, mutta myöskin pienoisia pettymyksiä mahtui pari sekaan.

Mutta koska kyseessä oli kuitenkin hyvin tuotettu ja paljon hyvää tarjoava teos, niin arvosana taipuu väkisinkin kiitettävän puolelle ja kyllä tämän mielellään kuuntelee uudellenkin. 9+
0   +1 +2
 
9
StarScape 06.08.2006
Lupailin kuunnella tämän, joten pistetääs soimaan.
Alku lähtee liikkeelle kivoilla perkoilla. Basso on linjana suhteellisen perustavaraa, mutta saundi on kiva. Tuossa 1:40 maissa alkava apinan ääntelyä muistuttava saundi on mukavan poikkeava, ja sopii tunnelmaan hyvin, joskin saa ehkä kyseisen kohdan kuullostamaan hieman huvittavalta.
Padilinjat saavat kappaleen kuullostamaan ehkä hieman itämaisen vivahteen lisäksi myös egyptiläiseltä. Sahaleadi on linjallisesti mainio, mutta saundiltaan ehkä vähän ohut. Leadin tultua mukaan, rummut jäävät ehkä hitusen taakse, lukuunottamatta haitsua, joka on ehkä aavistuksen verran turhan kovalla.
Kyllähän tätä kuuntelee mielellään. Ei muuta kun lisää tulemaan!
0   +1 +2
 
10
Anssi H 06.08.2006
Jepo. :) Nyt on vähän muutosta soundipuolellakin. Kuulee heti tuosta alusta että ollaan mietitty vähän erillaisia perkussioita ja sen semmosia. Toimii kyllä hyvin. Biisi tuntuu rakentuvan ihan mallikkaasti, ja mukavan kuuloiset taustat tekee tästä ilmavan. Saatana että on hyvä draivi ja tunnelma. tuo n. 1.38 alkava leadi on erittäin mukava, ja vähän erikoinen ja se on mun kohalla ainakin tosi hyvä juttu. Tää biisi vie ajatukset jonnekkin kauas tuonne viidakkoon tai jonnekkin erämaahan. Aika vitun loistavan kuulone ainakin tuonne breikkiin asti. Breikki on hyvän kuuloinen myös, ja tuo viidakon mieleen tuova soundi on hyvä. Juu ihan mukavasti rullataan, ja sit lähtee toi pääleadi pörisemään, mutta siinä ei niinkään ole mitään omaperäistä ratkaisua. Olisin ehkä toivonut siihen jonkun oikein ujeltavan soundin. Olisi sopinut tähän tunnelmaan hyvinkin. Melodia linja on ihan mukava, mutta ei mitenkään erikoinen. Kaikki muu biisissä pelaa hyvin, ja miksaus on hyvän kuuloista. Tosin bassopuolta vaan enemmän peliin. Jees pituus on mukava ja biisikin ihan mukava, mutta alkuosa oli mielestäni tyrmäävämpi kuin tuo loppupuoli. Pääleadi töksähti kuin seinään, mutta ei alista tunnelmaa. Juu loppu rummuttelut menee ihan perinteisesti, joten eihän tässä. :) Hyvä trance biisi. Omia hyviä ratkaisuja löytyy, mutta ehkä tuo pääleadi jäi taas vähän vaivaamaan tuolla linjalla ja soundilla. Mutta siis perinteisen trancen merkeissä tää toimii ihan loistavasti. :) Juu eteenpäin vaan!
0   +1 +2
 
pieslice 26.08.2007
Tukeva umtsi umtsi soundia ja aina toimiva junohenkinen bassline edelleenkin miellyttävät korviani. Pidin siitä että melodiaa ei vedetä instanttina kehiin vaan se verhotaan esiin pala palalta. Tossa vapputorvisoundissa on hieno avara reverb, tuntuu utuiselta.
Yllättäen meno katkeaa ja päästää fiilistelemään kunnolla synapianon, kauniiden padien ja suhinan kanssa.
Suvantovaiheen jälkeinen nostatusmelodia oli hieman klisearkusta otettu, mutta kuitenkin toimiva - biisi olisi tietenkin hyötynyt paremmasta melodiasta.
Soundeista ei edelleenkään ole pahaa sanaa. Varsinkin bassline ja kaikki säksätykset toimivat eri hyvin.

IMO tämä paras näistä sun biiseistä.
0   +1 +2
 
roppanen 10.08.2006
Heti alkuun täytyy todeta, että vaikka en tämän genren biisejä älyttömästi kuuntelekkaan, niin mikä kaikissa tämän projektin biiseissä on kiitettävää on se että elementit pelaa loistavasti toisten kanssa ja äänitaivasta ei ole ängetty täyteen vaan annettu tilaa, mutta silti täyteläisellä fiiliksellä.
(olipa sekavasti sanottu, mutta you get the point?)

Itse biisi lähti mukavasti käyntiin ja basari oli mun makuun hyvä. 1.3min kohdalla tuleva liidi oli mun korvaan ehkä vähän pistävä mutta ei häirinnyt tunnelmaa.
Biisissä oli mukavasti vaihtelua, eikä yhtä riffiä jumputettu alusta loppuun. Siitä isot plussat. 2.22 alkava fiilistely kohta oli loistava! Se loi hyvän tunnelman ja siitä biisiä rakennettiin jälleen suuremmaksi. Ensimmäisen 3 kuuntelun aikana se "tikuttava" soundi vähän häiritsi, mutta enemmän kuunneltuna siihen rupes tottumaan. Loppu oli aika perinteinen.

Miksaus oli kyllä onnistunut loistavasti! Ehdottomasti paras tämän projektin biisi!
0   +1 +2
 
8
jeejeejee 17.10.2006
Mää en kyl paljoo transest tiiä. Mut kai tää oli iha semmone peruspakkaus. Jos rummut oli sillai pumputipum ja muut äänet sillai tilulilai.

Kyl mä tän koneelle latasin. Mut jos sä niiku kehittävää palautetta haluut ni toi ainaski voisit joskus tehä sellase siisti tosi supersähkösahabiisuli jos ois sit viel joku siisti melodia ja sit niit yhdisteltäis ja sit tulis jokku pienet vokaalit ja sit drudrudrudrudurudu.

Mut siis, iha hyvä ku tällästäki musiikkia tehää meinaa sit ku ei haluu sellast ku tos aiemmin mainitsin ni sit voi kuunnel vaik tämmöst. Tai sit vaik intialaist folkkii. Iha sama. Meinaa, ni siis hä.
0   +1 +2