L'ignorance

the Slowdowns

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

hyviä soundeja ja melodioita. Vokaali osiot hieman sekavia. Ehkä olisin lyhentänyt biisiä hieman.
0   +1 +2
 
Timo JM 16.07.2016
Kommenttirinki: Hyvin tehty, mutta ei nyt valitettavasti temmannut mukaansa.
0   +1 +2
 
Mikki stikki 04.04.2015
Ei helvetti että kolahti.. Alussa mietin mitähän sieltä tulee, mutta käteenjäi taidokas mielikuva ja hyvä fiilis.. Diggailin täysin siemauksin
0   +1 +2
 
Akeli 03.04.2014
Meleko jännää touhua. Ei nyt välttämättä huonoa, mutta en tästä nyt äkkiseltään mitään hyvääkään keksi
0   +1 +2
 
7
airoriaband 19.02.2014
Mukavan chilli meininki biitissä, ihan toimiva paketti.
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 20.08.2013
Koukuttava ja mielikuvitusta herättevä intro, hyvä.
Biisissä on hienoja soundeja ja äänielementtejä.
Instrumenttien soundit on saatu hyvin talteen, varsinkin saxofoni soundi sopii kokonaisuuteen hyvin.
Hieno kappale, jossa on vaihtelua ja paljon hyvää sisältöä nidottu yhteen kiehtovaksi ja *visuaaliseksi* kokonaisuudeksi.
0   +1 +2
 
Devil's Acolyte 03.02.2013
Erikoinen tunnelma kyllä biisissä. Nuo puhehommelit toimi kyllä hyvin tässä kappaleessa. Tämä on juurikin tällaista sunnuntain oleskelumusaa. Tanakat soundit tässä on.
0   +1 +2
 
9
soundofwood 22.11.2012
Hyvät rytmit ja löytyy paljon mielenkiintoisia soundeja. Rauhallinen tunnelma. Ainoo miinus tosta puheesta, se jotenkin häiritsee biisiä.
0   +1 +2
 
Kostiainen 28.07.2012
Normaalista poikkeavia saundeja. Ihan lepposaa jazzahtavaa fiilistelyä. Noita puhesampleja oli mielestäni liikaa..
0   +1 +2
 
Tapez 07.03.2012
mukavaa tunnelmaa löytyy tästä... hyvä soundikin kaikinpuolin :)
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 18.11.2011
olipa tyylikästä siilisalaattia. Eihän tämmöstä kukaan mikserin pekka osais tehä ellei joku ison maailman pekka näyttäisi aluksi mallia. mutta niinhän se menee. hieno teos
0   +1 +2
 
Snacke 12.08.2011
7th guestin ja Alone in the darkin hengessä jotenkin mennään, vaikka niistä tehtyyn leffaan sopis tämä. Laadukastahan tämä.
0   +1 +2
 
8
DJ_JIIKOO 06.06.2011
En kyseistä genreä tunne ja tiedä kovinkaan paljoa, joten en uskalla sen kummemmin alkaa arvostelemaa mut kyllähä tää nyt kuitenki omaan korvaan joltakin kuulosti joten eiköhä sulle kuulu arvosanaksi 8
0   +1 +2
 
Chrimera 13.04.2011
Mielenkiintoinen ja kokeileva biisi. Punainen lanka on kuitenkin hukattu ja siksi biisiä on erittäin hankala seurata loppuun asti.
0   +1 +2
 
7
J.A.M.S. 20.02.2011
pidin introsta. todella vakuuttava. muuten tämä genre menee multa ihan kokonaan ohi. jotain todella toimivia melodia kuljetuksia oli.
0   +1 +2
 
Dexteri 25.04.2009
Ei ole valitettavasti mun juttu tämä musakki lainkaan. Ihmettelen mitä tuo ranskis tuolla taustalla höpöttää. Vive le legioon vive le france...
0   +1 +2
 
9
Jamsteri 24.11.2007
Hienon kappaleen olet saanut aikaiseksi; Tässä yhdistyy hienolla tavalla erikoiset sointukulut, hieno äänimaisema ja rauhallinen tunnelma. Alussa nauratti nuo mainoamiehen takeltelut, kuten aiemminkin mainittiin. Myös nuo "fi-fiu"-vihellykset ovat hauskoja.(Tulee muuten mieleen papukaijat)

Tuon taustalla kuuluvan saksofonin suhteen en oikein osaa päättää kantaani. Se on hyvän kuuloinen tietokoneella tehdyksi, mutta silti se on jotenkin "midihtävän" kuuloinen...no olkoot, pidän siitä kuitenkin.
Toinen asia josta en tiedä pitäisikö pitää vai ei, on tuo narina joka kiertää kaiuttimesta toiseen. Se toimii, mutta se on silti jotenkin ärsyttävä samalla. Asia, joka häiritsi oikeasti, oli nuo puheet tuolla musiikin alla: Kuulin, että sieltä kuuluu puhetta, mutta silti se oli sen verran hiljaisella, että sitä ei kuullut oikein kunnolla ja se alkoi vaivaamaan...

9
0   +1 +2
 
9
Begga(R) 31.01.2007
alku kuulosti epäilyttävän paljon jane´s bluesia, mutta huilu oli mukava yllätys tilanteeseen. perkussiot ja saksofoni= namikarkkia!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 13.12.2006
Tyylikästä ja mukavan rouheaa. Rumpusaundeissa saisi olla rosoisuutta voimaa, särö ja kompura on aina kavereita. Noin muuten kyllä erinomaisen mallikkaasti ja persoonallisella otteella tuotettua tavaraa.

Sinänsä aika taustanomaista, mutta eipä kaiken musiikin tarvitsekaan olla niin älyttömän aktiivisesti liekittävää. Enpä tästä noiden rumpujen turhan varovaisen otteen lisäksi oikein valittamista löydä (ja oletan että biisiin on visioitu ihan tarkoituksella kevyet rummut, mielestäni ne ovat vain vähän turhankin ujot).

Siis: Toimii!
0   +1 +2
 
9
Raviede 05.12.2006
Tätä haluan kuulla kahviloissa!
0   +1 +2
 
7
fheratus 04.12.2006
ihan jees matskua kyl tätä kuuntelee ei siinä mitää :)
0   +1 +2
 
10
laineet 11.11.2006
Tästä biisistä jää älyttömän hyvä fiilis. Melodia on rauhallinen ja siinä sivussa tulevat ranskankieliset voksut vain parantavat tunnelmaa. Hieno biisi, tästä jäi hyvä mieli :)
0   +1 +2
 
9
Jonesss 10.11.2006
Ei viitsinyt kaikkia kommentteja lukea, jotta antakee anteeksi jos tulee tutun kuuloista tekstiä. Mutta todellakin, Mielettömän pehmeää ja chilliä. Joku kuvailikin aikaisemmin nojatuoliin uppoutumista, sitä tää on. Lillumista matelijana vedessä, taivasta katsellen. Tai lintuna leijaillen kohti horisonttia auringonlaskun aikaan.

Soundit ovat tosi hiotut, koko miksaussanaa ei edes tajua kun kaikki toimii vaan niin hyvin. Soljuu eteenpäin aiheuttamatta yhtäkään turhaa ärsykettä, mukavaa vastapainoa spugeilulle mitä oon kuunnellu tänään.
Tuo resonoiva pädi mikä tossa taustalla soi loppupuolella on vallan loistava!
Aijai, turhan lyhyeksi jäi tämä, toivottavasti joskus tulossa paaaljon pidempi versio. Pituuden takia vaan 9. :)
0   +1 +2
 
9
Wavescale 24.10.2006
Heh, hupaisa tuo alun puhesample. :) Mukavalta muutkin höpinät kuulostavat, vaikkakin minuakin vähän rassasi pitemmän päälle tuo vihellys ja tuo "..what's cooking with you?" :D

Vähän joo tunnelmaltaan kaksijakoinen... Sekä hyväntuulista että haikeaa. Mutta tuntuu myös rennolta ja... hienostuneelta, minusta. Siellä sitä jossain tunnelmallisesti valaistussa loungessa soitetaan vinyyleitä ja siemaillaan kallista viiniä. Niin, tai kahvia, sekin tästä tulee mieleen, veikkaan myös varmaan ilman tuon coverin näkemistäkin. Siis erinomaisesti onnistuttu tietyn tunnelman virittämisessä. Harvinaisen oikeassa se, joka tämän on tagittanut "mokkaiseksi".

Pakko mainita että pikkuisen 01:45 kohdalla häiritsi, kun tuosta taustasoundista en oikein tykännyt... ja se tunki aika selvästi esille. :)
Mutta muuten miksauskin niin kohallaan kuin olla ja voi, sopivat soundit ja vinyylinrahina tukee biisin fiilistä. Mainiota!
0   +1 +2
 
LauriT 26.09.2006
Hauskaa läppää tuossa alussa. Ranska kielenä on kieltämättä aika omaperäinen valinta ainakin näin Mikserin tarjontaa ajatellen, vaikka tuo ranskankielinen vokaalisämple ei ehkä muuten mitenkään erityisen sykähdyttävän kuuloinen olekaan noin niin kuin artikulointinsa tai fraseerauksensa puolesta.

Rahina ja lo-fi -estetiikka biisin saundimaailmassa on varsin mieleeni. Miksausta on vaikea kommentoida, kun kuuntelen tällä hetkellä kirjaston nettipäätteellä pikkukuulokkeilla. Ilmavalta kuulostaa eikä mitään suurempia ongelmia ainakaan näillä laitteilla ole havaittavissa.

Musiikillisesti tämä on hyvin taustamusiikinomainen teos. Mikään elementti ei oikeastaan nouse tässä muita tärkeämmäksi tai niin sanotuksi "koukuksi". Chill-out loungessa soivaa musaa tämä selvästikin on. Tosin genrekin tämän jo sanelee melko pitkälle.
0   +1 +2
 
8
Sculpture 19.09.2006
Toistaa ehkä vähän liikaa itseään pidemmän päälle. Soundit on puhtaat ja hyvät, mut ois ehkä sopinu sellanen pieni rosoisuus tähän? Ja joku hiljasempi väliosuus.. Vaikka vintage-tyylinä niinku alku oli?-) Jos tekee jotain muuta musiikin kuuntelemisen ohella ni tää menee oikein hyvin taustalla mölisemässä. Ehkä vähän liikaa panostettu efekteihin kuin biisin kokonaisuuteen.
0   +1 +2
 
8
Jose Ramirez 19.09.2006
Eksyin tänne puolivahingossa raskaan työpäivän jälkeen ja kylläpäs oli aika onnenpotku,tämä musa rauhoitti ja rentoutti todella vaikka en hirveästi tällaista musaa diggaakkaan.
Hyvät loopit olet löytänyt tähän biisiin.
0   +1 +2
 
9
Cerende 22.09.2006
Alku on taas kerran herättävä. Toimii niin mielenkiintoon, ku aisteihin yleisesrikin.
Vau. Tuntuu pieneltä. Tajuu, että miten pieni ihminen on. Maailma on ja sitä ei vittuakaan kiinnosta se mitä just mä teen. Ja silti kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Joku tän biisin rakenteessa mua silti häiritsee. Se on... erikoinen. Mä en oo tottunu siihen. Kuulostaa sekavalta. Ehkä tarkotuksellisesti, mut se häiritsee.
Kokonaisfiiliksen puolesta sen sijaan ihan valmista kamaa, tyylikäåstä ja koskettavaa.
Ja vinyylirahinoita ei voi muuta, ku rakastaa, ilman niitä en ois välttämättä antautunu tälle biisille näin sydämestäni..
Kiitos.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 18.09.2006
Heti alusta asti on selvää, että kyseessä on monipuolinen kappale. Eri instrumenttiosuudet ja samplet on yhdistetty sopivan saumattomasti, kappale pysyy koko ajan liikkeessä. Tunnelmaa haetaan onnistuneesti runsaasta nostalgiavarannosta. Kuten muissa kommenteissa onkin jo tuotu esille, miksaus on hienoa työtä.
Näin laadukkaasta tuotoksesta tuntuu negatiivisetkin puolet puolet pistävän esiin terävemmin kuin keskivertobiisistä ihan pelkän kontrastin voimalla. "What's cooking with you" (vai mitä ikinä ukko selittääkään)-sample käy loppua kohden todella ärsyttäväksi ja pituuttakin voisi olla muutama minuutti lisää.
Pehmeäsävyinen ja miellyttävä kokonaisuus. Tuli mieleen kahvi tästä kappaleesta, mutta sitten huomasin, että sehän onkin tuossa kuvassa. Subliminaalista!
0   +1 +2
 
10
dax 04.09.2006
Hienosti miksattu. Äänimaisema ei tunnu liian täydeltä, vaikka elementtejä on todella monipuolisesti.

Alun vokaalit pohjustavat tunnelmaa mukavasti ja kirkkaat melodiat sopivat jykevän bassolinjan mukaan mainiosti. Kertosäe on leijuva, joka tekee kappaleesta mieltä rauhoittavan.

Jos jotain negatiivistakin pitää etsiä, niin voisi se olla lopetuksen lyhyys. Voisi olla pidempi, jolloin tunnelma jäisi mieleen pidemmäksi aikaa. Mielipidekysymys.

Kokonaisuudessaan erinomainen teos, ansaitsee kympin. :)
0   +1 +2
 
10
Artturi Purjo 01.09.2006
Tää on impressionismia. Tää on paras.
0   +1 +2
 
10
Pasanen_89 01.09.2006
Vouh !! tää on hiukan hyvä =D
0   +1 +2
 
accent 28.08.2006
Hauskaa samplejenkäyttöä. Nimenomaan hauskaa, viihdyttävää. Basso ja huilunluritukset kaipaisivat jotain jatkokehittelyä. Vähän sellaista pientä (negatiivista)sekavuutta on havaittavissa rakenteessa, mutta muuten biisi on aika hiton jees. Saa viihtymään, mutta lyhyytensä takia pitää kuunnella pariin kertaan. Vinyylirahina <3
0   +1 +2
 
9
maelstromius 27.08.2006
Kiva meininki, omalla tavallaan hieman levoton, mutta samalla levollinen. Sämpläykset ovat hulvattomia, paikoin vähän toivoisi lisää torvia ja bassolinjoihin tarttuvuutta, mutta toisaalta sitten kyseessä olisi jo eri biisi ja tunnelma olisi eri. Alkuillan yömusiikkia. Soundit onnistuneet, sopivan konemaiset, mutta nuo "oikeat soittimet" kuulostavat varsin aidoilta.
0   +1 +2
 
10
Janne T 20.08.2006
tuossa ylempänä onkin jo annettu oikein hyvää palautetta, niin että tästä nyt on vähän hankala enää raapaista kasaan mitään kovin syvällistä. Todettakoon sama, minkä muutkin mainitsivat, että tunnelma on biisissä hieno - särkymätön - apea, mutta tavallaan hilpeä. Soundimaailma on taas hinkattu viimeistä piirtoa myöten, eikä tässä taatusti ole mitään korvaa rasittavaa.

Äärimmäisen rentouttavaa mietiskelymusiikkia. Puhaltimet kuulostaa hienoilta, samoin synat ja puhesämpelt... kaikki.

jazz vaikutteisuus tuo hiukan mieleen (dj) slown viimeisen lautasen, mutta toisaalta tämä on paljon tunnelmallisempaa settiä. Jotkin tietyt soundit toivat myös mieleen flaming lipsin tuotantoa - ja luulenkin, että kaikki soft bulletin' - levyyn ihastuneet diggailisivat tämän tyylisestä elektronisesta fiilistelystä.

harmoniat on hienoja, soundit on hienoja -> biisi on hieno.
0   +1 +2
 
8
Jaycob 19.08.2006
Aika hienosti onnistunutta speachia alussa. En ole ennemmin tutustunut Downtemponn paitsi Dj Unquen projektissa joku downtempoilu oli. Jos nyt oikein tiedän niin nimi on rans*aa. Olen kyseisen kielen vihaaja, joten sensuroin sen. >:|. No mutta ei se tähän biisiin vaikuta. Aika mielenkiintoista tämä downtempo. En osaa oikein kommentoida. Mukavaa fiilistelyä, vähän liikaa toistoa, mikä saatta kyllä kuulua kyseiseen genreen. Ei oikein tämä kolahtanut, mutta armasti hyvä omassa lajissaan, sen verran monipuoliselta kuulostaa.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 18.08.2006
Hienot sekä hauskat alkuspiikit. Lähtee todella hyvin myös käyntiin tuon spiikkailun jälkeen. Miellyttävän pehmeä soundi. Huiluvedättelyt omalla tavallaan hauskoja, mutta myös kaihoisia. Fiilis on myöskin mun mielestä vähän kaksijakoinen. Toisaalta tässä on hilpeyttä, mutta myös reippaasti haikeutta. Biisin nimi sopii fiilikseen hyvin. Pienet yksityiskohdat hiottu loppuun asti ja erilaisia jippoja huomaa koko ajan hieman lisää tuolta äänimaailmasta. Kokonaisuus on miksattu mun mielestä hemmetin hyvin ja saatu koko setti hyvin yhtenäiseksi. Välillä toivois että tajuais noista spiikeistä tuolla biisissä jotain, mutta ehkä Tietämättömyys on tällä kertaa kohdallaan. Kolmatta kertaa pyörii tässä nyt ja ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi. :)
0   +1 +2
 
JaDubb 14.08.2006
Rouhealla samplella ja kivalla pimputuksella startataan. Taustalla buumaileva basso on myös oikein maukas ja huilu toimii haitsuilun kanssa erittäin nätisti. Sinistä lämpöä meininkiin tuo saxofonin raspisoundi. Biisistä löytyy runsaasti kivoja pikku yksityiskohtia ja soundi on kokonaisvaltaisesti laadukasta. Miksauksella ja rapeilla soundeilla ollaan saatu aikaan hyvinkin savumokkainen pulputus. The Avalanches, Pepe Deluxé ja Rinneradio -vaikutteet tulevat ainakin esille. Ja ei tästä kyllä pahaa sanaa keksi.
0   +1 +2
 
8
Infratuna 13.08.2006
En täysin ymmärtänyt kaikkia melodiakulkuja.. Loistavia soundeja ja melodioita kuitenkin mukana paljon. Hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
10
Fröideiro 10.08.2006
Upeet puhesamplet. Just tollasta kunnon tunnelmaa.
Aluksi kun kuuntelin kajareilla, basso tuntui melko vaisulta ja hiljaiselta, mutta kun luureilla kuuntelin, niin jopas alkoi basso kuulumaan! :)
Tui ihme peulelta toiselle menevä synasaundi oli aluksi vähän ärsyttävä, mutta ihan hyvä kuitenkin.
Rummut kaikki ihan kondiksessa.
Osaimpa itekkin tehä tällasta musakkia :)
"Mestariteos".
0   +1 +2
 
10
Redfox 10.08.2006
Toi mieleeni 30-luvun brittiläiset kirjat, erityisesti George Orwellin keskiluokkaisuuden kuvauksen "eläköön tuonenkielo!". Tuo huiluko lie oli todella uljas, rummut suorastaan hilpeän afrovaikutteiset ja sitten nykyaikaisemmat pärinät loivat uusia vivahteita. Mahtava biisi, arvostan.
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 09.08.2006
hyvä äänimaailma. rauhallinen meno..mut noista sanoista ei saa selvää ollenkaan..liian hiljasella..mut se saattaa olla tarkotuski hämää kuulijaa ;)
ja samalla luo psygedeelisen fiiliksen!
groove henkinen mut kumminki vähän triphop saundinen..
kokonaisuutena mahtava tuotos..--ei jaksa kirjottaa enempää..=)
0   +1 +2
 
10
väy 08.08.2006
Hyvä biisi! rento meininki ja saundit mukavan pehmeät. Tykkäsin enemmän kuin tuosta Midnightsun.
0   +1 +2
 
9
SaastanenHippi 07.08.2006
Ihan letkeetä menoo kyllä. Tähän sopis todella hyvin jonkinlainen scratch -sekoilu taustalle. Eli siis noi vokaalit sun muut olis hienommankuuloisia, jos levarilla niitä vielä vähän raiskais :D Jos jotain oikein loistavaa tästä etsii, nii noi pan -huilut kyllä oli aika upeet. Basari+basso samaten ovat aika onnistuneet. bongot myös. Saksofoni on vähän turhan muovinen ja viulut olis ollu paremmat jonkinlaisena hämäränä pad -soundina :P

Mutta tällaisenaankin hyvä, letkeä biisi :)

paljon plussaa huilusta

vähemmän plussaa muovisesta saksofonista (joka siis sundia lukuunottamatta oli oikein mainio)

hieman miinusta vihellyksistä ( emt. mua häiritsi jotenkin..)

paljon miinusta - ei mistään.
0   +1 +2
 
9
jaskak 07.08.2006
ihan on tasokkaan kuuloista tavaraa. voisin kuvitella kuulevani muuallakin kuin täällä mikserissä. laji on kyllä mulle ihan vieras.
0   +1 +2
 
9
Valandir 06.08.2006
Noniin, alkaa jälleen hyvillä puhesampleilla, basso on hyvin taustalla murisemassa. Hyvää klassista rummuttelua taustalla. Mutta 0:23 biisi lähtee ikäänkuin vähän liian aikaisin liikenteeseen, olisi kaivannut enemmän jotain rakentelua tuohon introon. Äänet kyllä taustalla säväyttävät, mutta miksi ihmeessa 128kbps? 160 olisi varmasti ollut niin paljon parempi, koska nyt kuulostaa ehkä vähän tunkkaiselta, joka varmasti johtuu 128kbps:stä. Erittäin rytmikästä ja jazzahtelevaa musiikkia ja muutenkin erittäin vaikuttavan oloinen teos. Pientä kasarisynaakin sieltä alkaa tulemaan ennen kahta minuuttia. Hyvin rakenneltu breikki tuossa kahden minuutin jälkeen ja maukkaan kuuloiset bongot antavat pienen lisäsäväyksen biisille. Huilusta kyllä erikoismaininta, toimii biisissä nimittäin moitteettomasti. Tässä pääkin kyllä liikkuu ihan mukavasti eteen ja taakse rytmittelyn varrella. Outro toimii outrona ja biisin päättyminen puhesampleen oli ehkä paras vaihtoehto mitä olisi voinut toivoa.

Kokonaisuudessaan jälleen kerran taattua "the Slowdowns" -materiaalia. Intro olisi tosin saanut olla pitempi. Jokatapauksessa erittäin rytmikäs, aistikas ja äänimaailmaltaa hyvin rakenneltu jazzahteleva teos joka saa olon tuntemaan rennolta. Kappaleen mukana suorastaan liitää ja silmät kiinni pistäessä tämä maistuu vieläkin paremmalta. Olet päässyt iloisen ja surullisen teeman välimaastoon, joka toimii biisissä erittäin hyvin. Jotenkin ehkä hieman tunkkaiselta vaikutti alapäässä, mutta muuten kyllä muussa kokonaisäänenlaadussa ei ole mitään valittamista. Erilaiset äänet ovat suoraan sanoen loistavasti yhteen sovitettu ja jokainen pieni renkutus taustalla tai "edessä" sopii yhteen. Kappaleesta syntyy palapeli, joka alkaa tyhjästä ja loppuu kokonaiseen, valmiiseen teokseen, johon tosin olisi vielä kaivannut sen yhden extra-palan. Jokatapauksessa näin aistikasta musiikkia on aina ilo kuunnella. Viimeisen kahden tuotoksesi jälkeen on turha minulta kysyä miksi fanitan. Kappaleelle annan numeroksi yhdeksikön sen takia, että sieltä puuttui se ihan minimaalinen jokin ja se kuuluisa suurempi "koukku". Joka tapauksessa, mainiota, ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
Free-Soul 06.08.2006
Ihanasti yhdistelty noita puhesampleja ja monia eri-tunnelmaisia saundeja! Paljon herkkuja on tarjolla, puheet on ihanan hupsuja ja äänimaailmassa huilu toimii ehkäpä kaikista parhaiten conga-rumpujen tullessa heti hyvänä kakkosena! Tämä on enemmän olotilaa kuin musiikkia, tätä kuunnellessa rentoutuu ja suu kääntyy hymyyn. Aivan kerrassaan oivallisen valloittava ja lämpimällä retroudellaan hurmaava teos!
0   +1 +2
 
e2 05.08.2006
Aijai, alun puhe kuulostaa mukavan lämpimältä ja vintagelta. Sitten kun biisi alkaa parinkymmenen sekunnin jälkeen, tulee jännä haikea, mutta iloinen fiilis. Mukavasti biisi kehittyy ja muuttuu. Miellyttäviä soundeja löytyy vaikka kuinka. Mainio yhdistelmä letkeitä biittejä, tunnelmallisia puhallinsoittimia, synia ja jopa hieman tribaalisia perkussioita yms. Myöd vokaalisamplet toimivat ja vaikka biisi on täynnä vähän kaikennäköistä, kaikki toimii hyvin yhteen. Kesäinen biisi. Oikeastaan vähän sellanen loppukesän fiilis, vielä on lämmintä, mutta viileää syksyä jo vähän enteilee.
0   +1 +2
 
R.Pursto 05.08.2006
Te, Hyvä Herra, ette tee musiikkia, ette "taidetta". Te, Hyvä Herra, luotte ihanuutta, hyvää oloa ja julmetun surullisia olotiloja.

ensin naurattaa intron mainosherran kompastellessa lausumisiinsa, sitten selkä painuu työtuolin selkänojaa vasten, kädet hakeutuvat kuulokkeiden korvaosille ja täydellinen keskittyminen iskee. kaihomielinen äänimaisema yhdistettynä iloisen ranskan kielen lausantaan, uuh.

Te, Hyvä Herra, olette ilkeä, ja ihana. kiitos ja anteeksi.
0   +1 +2
 
zenri 24.02.2007
Tässä löytyy mukavaa tunnelmaa. Sellainen kesäinen olo tulee. Silti soundimaailmaan kaipaisin enemmän oikeita soittimia. Esim. oikeaa puhallinta. Sori, jos ne on, mutta eivät kuulosta siltä. Lisää rohinaa ja pöhinää, niin tulee loistava.
0   +1 +2
 
sipulipekka 19.10.2006
Mieletön tunnelma! Käsittämättömän positiivinen ja lämminhenkinen. Kauniita, jänniä ja monipuolisia soundeja löytyy vaikka muille jakaa. Juuri sopivaa musiikkia rauhalliseen chillaukseen.
Havaitsinpa minäkin tuossa kuuntelun ohessa, että kyllä tulee Rinneradio tästä mieleen. Sekin täysin positiivinen huomio.
Puheosuus alussa oli taas oikein kiva. Hauskahan tuo oli.
Ja niin.. Se rahina. Uijui. Tykkään.
0   +1 +2
 
odkid 18.04.2008
Oi ku kiva tääki. Tulee miellyttävä olo noista pörinöistä ja suhinoista. Samplet on taas kohillaan. TYkkään.
0   +1 +2
 
9
Fillari 26.05.2009
Mielenkiintoista, vähän kokeilevan tuntuista, omaa tyyliä ja monenlaista soundia, pidän tässä eniten tuosta jousi-soundeista ja tuosta huilusta. Enemmän menee sellaiseen fiilistelymusaa, jollaisena tämä toimii hienosti.
0   +1 +2