Rotation

wRENCH cONNECTION

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

The Bayonnettes 12.09.2006
paskaa
0   +1 +2
 
4
nahkamikki 20.08.2006
Aika vaisu esitys. Ei puhelinsoundikaan voi peittää soitto- ja laulutaidon puutteita.
0   +1 +2
 
7
v_salo 19.08.2006
En tajunnu yhtään, ei oikein kuulu mitään, biisi vois olla hyväkin jos siitä jotain selvää sais. Aika rujot saundit kyllä... eikä oikein mun musaa, liikaa turhaa kaikua ja valitusta...
0   +1 +2
 
6
Onpas hiljaiset soundit. Joutui pistämään tuplavolyymit että kuuli oikein mitään. Muuten vähän hitaastietenevää tavaraa oli tämä.
0   +1 +2
 
8
aksilvast 19.08.2006
Jep jep. Aika jykevää kitarointia tässä. Synat on hienosti upotettu biisiin. Tällaiseen musaan toivoisi aina aika priimasoundeja, tai olen ehdottomasti sen koulukunnan miehiä että hyvään heviin riittää pelkästään hyvät soundit. Tässä on toisaalta biisi on todellakin kohdallaan.
0   +1 +2
 
HW 19.08.2006
Tässä tuntui olevan vähän kehnonlainen äänenlaatu. Tuhnua riitti ja miksauskin oli vähän epätasapainoinen. Mutta eihän se kirkkaus mikään sääntö ole...

Laulu oli oikein kivaa. Säröistä ja raastavaa ja tavallaan riivatun oloista. Olin varsin otettu siitä että panorointi oli saatu toimimaan, se kun on kovin vaikea homma. Kertaakaan ei tullut sellaista "älä huuda vain mun toiseen korvaan"-fiilistä.

Kitarointi vaikutti vähän pliisulta. Saattaa johtua ihan siitä että kitara oli miksattu vähän liian alas. Mutta silti tähän olisi kaivannut jotain vähän raivokkaampaa riffiä vähän niinkuin mausteeksi. Ehkä myös jotain muita elementtejä, nyt äänimaailma jäi pikkaisen kalpeaksi.

Mietin pitkään että onko siellä konerummut mutta tuo yksi tomifilli antoi ymmärtää että asialla oli koneellistettu rytmiryhmä. Ei siinä mitään mutta soundit olivat vähän vaisut ja komppiin olisi voinut asentaa enemmänkin trikkejä. Nyt jäi jotenkin suoraviivaiseksi. Se kiusasi koska laulumelodiassa oli niin paljon hyvää. Eli sanalla sanottuna vähän pitemmälle tuotettuna versiona tämä toimisi tositosi hyvin.
0   +1 +2
 
6
Zebhyr 18.08.2006
Biisi ei oikein pääse tavoitteeseen: Käyntiin.
0   +1 +2
 
7
TJA 18.08.2006
hmmm......tota...hmmmmmm..tota..nii ju..ei sittenkää
0   +1 +2
 
9
Mr.Right 18.08.2006
aargh miksi konerummut..?
hienon omaperäinen ote soundeihin. pisteet laulun panoroinnista! ;)
laulun artikulaatioon ehkä kiinnittäisin hieman huomiota.

mutta todella mukava tunnelma vallitsee koko kipaleen matkan ajan.
hieman enemmän raivoa kaipaisin. kuulostaa hiukan varovaisesti soitetulta..
0   +1 +2
 
vernie 17.08.2006
Aika tunkkainen ja hiljainen raita. Paremmalla tuotannolla tästä voisi saada ihan käypää matskua, mutta tällaisenaan jättää aika kylmäksi. Laulusoundi on kiva, mutta melodioissa voisi olla enemmän tarttumapintaa mun mielestä.
0   +1 +2
 
ArseAssassin 17.08.2006
Toimii hyvin, noin muuten kuin saundiensa puolesta. Ponnettomat kitarat häiritsee ja laulu hädintuskin kuuluu. Ambienssit on takana, mutta niistä ei oikein saa selvää. Itse olen sitä mieltä, että jos konerumpulinjoille lähdetään, niin se on sitten joko breikit tai electro. Oneshoteissa on hemmetisti työtä, että saa hyvin edes miksattua, eikä ne sitten inhimillisiltä kuulostakaan.

Alussa on erittäin tyylikästä cyberpunk-henkeä. Tai ehkä se vaan johtuu tosta biisin avatarista. Oli miten oli, mua se ei pätkääkään häiritse, päinvastoin. 2:30 ja 3:30 alkava osuus tuntuu aika irralliselta loppubiisiin verrattuna ja siitä sitten tuleekin mieleen radiossa vinkuvat angstirockarit. :(

Muttajoo. Tykkään. Sakella on hyvä ääni. Tulee mieleen vähän Sneaker Pimpsin rockimmat biisit. Miksaus kuntoon ja lisää tällaista.
0   +1 +2
 
8
Jules Varjola 17.08.2006
Mukavan kalpea äänimaisema tuossa aloituksessa. Jättää toivomaan kappaleelta varsinaista käynnistymistä. Laulajalla on ihan mukavan poppis ote. Toimisi mainstreamimmassakin tavarassa tehokkaasti. Kitaran konemaisuus vähän jää kalvamaan pidemmälle kuunneltuna. Kivasti soitettua ja laulettua matskua, joka kyllä valitettavasti jättää sitten kuitenkin käynnistymättä. Taustamusiikkina kivaa.
0   +1 +2
 
tos 16.08.2006
Ihan hyvin jytää, tykkään. Näillä eväillä olisi voinut toimia himppusen lyhyempänä paremmin. Mut joo, kiva biisi. Namedropataan vielä, eli vähän tuli Deftones ja Koma tai siis Khoma mieleen, vaikka en ole niitä todella pitkään aikaan kuunnellutkaan.
0   +1 +2
 
wjr 16.08.2006
Jaaha, että työkalua.. Muuten hyvä piisi, mutta jotenkin konerumpujen monotonisuus häiritsee. Miksaus on hyvä, sopivan utuinen. (Kuuntelin noita muitakin piisejä, tämä oli paras.)
0   +1 +2
 
9
jaskak 16.08.2006
miellyttävällä tavalla "pehmeää" ja raskasta sekoittui tässä biisissä. sopivasti myös jotain omaperäisyyttä löytyi, varsin kelpo kamaa!
0   +1 +2
 
esw 16.08.2006
Varsin raskas soundi, jota tosin keventää iloisesti kolkuttava snarerumpu. Rummuissa voisi olla jännittävämmät soundit. Komppiakin voisi kehittää pidemmälle. Tavallaan raskas särökitara ja rikotut vokaalit on aika mielenkiintoinen miksausratkaisu, mutta muut osat kokonaisuudesta (lähinnä rummut) eivät tue niitä riittävän hyvin. Lisäksi vokaalien "väärä" sijainti stereokuvassa on turhan erikoinen ratkaisu. Mutta biisi kokonaisuutena on mielestäni tämän genren edustajaksi keskimääräistä parempi ja miellyttäväpi kuunnella kuin useimmat Mikserin rokkimätöt.
0   +1 +2
 
9
petersadul 16.08.2006
Alkuun sanottava, että sääli kun on jouduttu turvautumaan kone tai sähkörumpuihin. Biisihän on oikein hyvä. Tunnelma kohdallaan ja kertsi on hyvä. Oikeat kannut kehiin, niin tämähän ROKKAA!! Plussaa särölauluista. 9 points.
0   +1 +2
 
MdsPressures 16.08.2006
hmmm, erikoinen miksaus, sanoista ei ainankaan saanu mitään selvää mutta muuten ihan hauskoja ratkasuita :) biisi oli suorastaan mielenkiintoinen, hyvällä tavalla :) omaperäistä.. hmm..
0   +1 +2
 
Snacke 16.08.2006
-hieman tylsä noin pitkänä, minuutti pois
-laulusuoritus miellytti
-tasapaksut taustat
-rummut monotoniset
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 16.08.2006
Vähän turhan mitäänsanomatonta rockia. Periaatteessa kaikki on kuosissa, mutta silti jotain puuttuu. Soundit ovat ihan kohtuulliset, joskin paikoin turhan tumppuiset. Sävellys on tällainen suhtkoht tavallinen, ja jotenkin käytetty, biisin yllätyksellisyysaste on aika pieni. Toivoisin tällaiseen musiikkiin jotain vähän omaleimaisempaa esitystapaa. Tällaisenaan jää jotenkin raakileeksi, eikä oikein erotu edukseen muista, kilpailevista tekeleistä.
0   +1 +2
 
9
Ardeath 28.07.2006
Yllättävän hyvin uppoo tälläseen gorepaahtajaan tällanen yöllinen haikailu..
0   +1 +2