The Beach (nostatus edit)

Dreammachine

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
ArrestKulak 31.03.2009
näppärä viritys ja kertsi rullaa hienosti. lyhyys on tämän surma, mutta sehän on jo tiedossa. samaahan tämä pyörittää turvallisesti alusta loppuun, toisaalta kun se toimii, niin mitäs siinä itkemään.

Pidempää versiota odotellessa..
0   +1 +2
 
8
Mr Fobias 28.04.2007
Ihan perus meininkii, mut toimiihan tämäkin. Ei hjuono ei hjyva, mutta tällastahan vedetaan joku ottassa jonnekkin pain ); . Hyvä rakenne biisissä (darude stylee) mutta ei "hitiksi" asti. Taitoo löytyy sulta, mutta pistäppäs omia sekaan... jookostas...:)
0   +1 +2
 
10
DJ Purkka 26.03.2007
Loisto biisi vaikkakin pituus vähän haittaa ;)
0   +1 +2
 
10
gerana 23.02.2007
Tämä kyllä on ehdottomasti suosikkiki tällä sivulla :)
Jälleen kerran melodioihin viitaten että ovat kyllä kauniita minun korvaani ja ansaitsee enemmänkin kuin 10 ;)

Vaikkei melodioita paljoa olekaan niin biisi kulkee alusta loppuun hyvin ja jaksaa kuunnella uudestaan ja uudestaan. Pituutta olisi saanut olla enemmänkin, mutta menee se näinkin :)

Tykkään <3
0   +1 +2
 
jace 23.01.2007
No hitto! Oon luukutellu tuota vanhempaa rantaa jo kauan ja sit täällä onki tällanen hillitön remake siitä!
Energiaa, sitä tässä on koko taajuuskaistan edestä! Tämä biisi ansaitsee sen volume potikan ruuvaamista kaakkoon!
Kaikki toimii alusta loppuun, eniten tykkään tosta "dummaa dummaa" bassolinjasta.
Ainut miinus: liian lyhyt :(
Faniutuminen ja mun mikseriin!
0   +1 +2
 
10
lavis 15.12.2006
Paras biisi mikä on mikserissä tullut vastaan.
0   +1 +2
 
Aurisgale 21.09.2006
Perkule, ku joskus pitäis katsoa toi kirjoitusasu... noh toivottavasti noi kirjoitusvirheet voit tuolta suodattaa pois... pahus ku täällä ei voi korjata noita jälkeenpäin:)
0   +1 +2
 
Aurisgale 21.09.2006
Tuttu mukava ja tutun turvallinen biisi. Soundit pelittää hyvin ja miksauksessa ei mielestäni ole suurempia aukkoja tai vikoja. On niin pitkä aika kun viimeksi kuuntelin tämän aijemmen version, niin en muista mitä eroa tähän on tullut... melodia on viehättävä. Darudemaiset sahasoinnut toimivat myös edelleen. Hiukan persoonatonhan tämä on, mutta ei se ole paha asia tämän tyylisessä tanssibiisissä. Biisin pituus tosin häiritsee, kun se on megalyhyt... tai tuntuu loppuneen juuri, kun pääsee mukaan. Mut ainahan kaiken voi kuunnella uudestaan. Laaduksasta jälkeä.
0   +1 +2
 
9
Radio24h 15.08.2006
Hienolla jytkeellä ja energialla tuotettuu matskuu, joka ei tarvitse tämän monivivahteisempaa runkoa... Homma toimii erinomaisesti ja radiosoittoon lähes sopivan pituinen. Ongelma on se että jos tämä soitettaisiin radiossa, itse taiteilija jäisi pienemmälle tienestille... Joten ehdottaisin kuitenkin hieman lisää pituutta. 02:51 ei täytä edes euroviisun mittaa. Se pitää olla tasan 03:00 eikä yhtään alle eikä yli, mutta radiosoitossa biisi on sellainen avg. 03:30 - 03:40 mutta poikkeuksia on paljon. Yläkanttiin ei alas.

Biiisin elementit niin mielenkiintoisia että tästä haluisi kuulla hieman pidemmän vedoksen. Lopetus tulee liian tyrmäävän nopeasti eteen ja se tarvitsisi rajumman alastuonnin. Vaikka pelkkä kick 15 sec niin dj:n olisi helpompi saumata baari keikallaan seuraavaan hässäkkään kiinni...

Raakasti 8 biisin pituudesta mutta 9 teknisestä ideoinnista joten jäädään tuohon ysiin.
0   +1 +2
 
10
Jabi 03.08.2006
kaipa tonne fani listalle pitää nyt sit viel liittyä. :)
0   +1 +2
 
10
Jabi 03.08.2006
Joo edelleen hyvä biisi. Ei siit alkuperäsest biisist huonoo saiskaa. paitsi niil oravil :P Mut saundit on kohillaan ja erinomainen sävellys kaikin puolin. Oks lähiaikoin tulos uutta settii?
0   +1 +2
 
10
T-Sync 18.07.2006
aivan uskomaton. tää pituus on just passeli, sillä tätä biisiä voi nyt kuunnella uudestaan ja uudestaan. liidien soundit aivan loistavat, kick kuuluu hyvin ja basson soundi on hyvä. basso väistää kickiä erittäin ovelasti ;) sidechain<3..
kyllä tätä kuuntelee sekä lasku että nousuhumalassa :D
respect.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 02.07.2006
Joo tässä nähää sun melodia väännös, ja ei oo kyllä vittuukaa valittamista. Myöskin soundi on hyvä! Tosi hyvä! Alkaa kyllä erittäin mukavastikkin, mutta rakennetta on selvästi vähän tiivistetty? tuosta 0,40 menee jo vähän liian sekavaksi mun mielestä ku lähetään jo uutta melodiaa kulettamaa, ja sit tössätää pois, ja siihe välii sit sellane pikku breikki. No tämähän on "nostatus edit"? Kyllä tästä tekis sellasen 7 minuuttisen biisin helposti. Mä ku en meinaa kestää kärryillä! :D Joo miksauskin on perushyvää, ehkäpä lisää eqa sinne tänne nii saataaisiin tuo puuroutuminen aisoihin, mutta onneksi ei paljoa puuroudu. Jees todella kaunis ja menevä biisi, mutta lyhyt. :) Kesäbiisiks tosi hyvä!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 27.06.2006
Ah, tommonen hause/progehenkinen kikki lämmittää mua aina suuresti, nam. Hienosäätönä siitä voisi kompressoida vähän releasea siten ettei se olisi ihan noin pitkä, alimmat bassotaajuudet jatkuu mielestäni turhan kauan tehden saundista hitusen epätimmin. Sitten tulee muut elementit mukaan, ihan ekat melodiset jutut toimii erinomaisesti, hyvät saundivalinnat ja kaikkea, mutta haitsujen tullessa mukaan tunnelma vähän latistuu: Haitsuit ehkä hitusen liian diskanttiset ja tuo alusta mukaan filtteröityvä melodia on auki filtteröidyttyään aivan liian kovalla ja tilaavievä. Eli equlla vaan kunnolla rankaisua saundeihin. Muutenkin tuntuu että equa on käytetty turhan varovaisesti.

Tasabiittimusiikissa on myös todella tärkeää se että on kunnon bassot. Tästä en bassoja erottanut ollenkaan, joko sellaista ei ollut tai sitten muut saundit jyräävät sen kokonaan.

Ihan mukava pikku teos, jossa on pieniä häiritseviä tekijöitä tuotannossa ja mukavat mutta persoonattomat melodiat.
0   +1 +2
 
8
kajjsa- 25.06.2006
ei kyllä ihan edusta sitä musatyyliä mitä mä kuuntelen mut tää oli kyllä aika hyvänkuulonen :) kunnon jytäbiisi, tässähän tekee ihan mieli alkaa tosiaan vatkaan lannetta :D
0   +1 +2
 
9
Latch 21.06.2006
Just tällästä klubimusaa jengi tänä päivänä odottaakin...

Biisi lähtee taas käyntiin ihokarvat pystyssä räjähdyksen jäljiltä... Vähän saattaa jopa mukailla "amispoppia" mutta hvä fiilis the Beachin pohjalle rakennettuna ei remixeistä ainakaan huonone :D

Joo ja vaikka tuosta lyhykäisyydestä on sanottu varmasti niin sanon vielä minäkin että biisi olisi kuitenkin ansainnut arvoisensa lopetuksen...

Sanoisin että minuutti lisää mättöä ja kunnon lopetuus niin tästä voisi pamahtaa ensimmäinen mikseri.netissä antamani 10... :P

Mutta jätetään vielä hieman parantamisen varaa, tästä kokonaisuudesta erittäin hyvin ansaittu 9... ;)

Haart rok... Halleluja! Suomalaista laatutyötä!
0   +1 +2
 
m1ze 19.06.2006
Kiitokset vaan kaikille tähän mennessä kommenttia antaneille...x) Hyvää juhannusta ja kesän alkua!
0   +1 +2
 
8
Valandir 19.06.2006
Eipä alkuperäinen edellinen biisi muistu niinkään mieleen, mutta sehän on vain hyvä asia, koska nyt voi lähteä kommentoimaan ihan puhtaalta pöydältä.

Alkaa jykevällä ja jämäkällä otteella liikenteeseen. Bassorumpu on oiva. Kivaa melodiaa tulee taustalta, mutta 0:26 on turhan liian kovalla äänenvoimakkuudessa. Nyt muistuukin tuo tuttu melodia mieleen ja juustoidesta huolimatta miellyttää korvaa ihan kivasti. Tulee mieleen Avannon 'Flute' ja Daruden aikaisempi tuotos mieleen. Elikkä tässä liikutaan siinä jossain välimaastossa. Perkussiopuoli toimii hyvin ja nakuttaa kivasti korviin. Kuulostaa kyllä erittäin kesäiseltä tuotokselta, ja kyllähän tässä tuota nostatusta on. Biisi kyllä jää aivan liian lyhyeksi. Rakenne kyllä toimii sen kannalta hyvin, mutta jos olisi ollut vähän pitempi rakenne ja rakentelu olisi lähtenyt paljon hitaammin liikenteeseen, niin olisi ollut vielä nautittavampi teos.

Noh, kokonaisuuten erittäin positiivinen yllätys! Mielestäni miksaus on onnistunut tässä tuotoksessä kyllä erittäin hyvin, lukuunottamatta sitä yhtä snarea, joka on kyllä aivan liian kovalla. Synalinjat säväyttävät ja soittavat hyvää melodiaa. Offbeat -bassolinja toimii kyllä myös erittäin hyvin juustoisuuden kannalta. Tämähän on niin kesärenkutus kuin voi vain olla ja saa kyllä hymyn nousemaan kasvoilla. Ja kyllähän tässä tuo tanssijalkakin näpyttää lattiaa pään heiluessa sivuille, eteen ja taakse. Biisin suurin haittapuoli on, että se on liian lyhyt. Tätä olisi jaksanut kuunnella huomattavasti pidempään, edellyttäen tietystä rakenteen vaihdosta. Mutta kyllä tämä näinkin toimii tosi hyvin. Radiosoittoon mainio ja baarissa varma nostattaja. Tai noh, kyllä minä ainakin tanssisin :) Tästä rävähtää nyt kaiken kunniaksi 8.5/10, joka tosin jää roikkumaan tohon kahdeksikkoon. Mitä nyt alkuperäisestä muistuu, niin tämä kyllä oli huomattavasti nautittavampi kokonaisuus. Hyvää kesää ja juhannusta sinne suuntaan! :)
0   +1 +2
 
10
zuppura 19.06.2006
Kylläh, voisin hyvinkin kuvitella tanssivani tätä popissa :D. Kymppei tiskiin =)=)=)
0   +1 +2
 
10
Pablo Blacktooth 19.06.2006
Täähän onkin kova editti. kun toi The Beachin mestarilooppi alkaa melkein heti alusta, niin hätäisimmätkin musiikin kuuntelijat ehtii kuulla sen ja jäädä koukkuun. Tarttuu kuin tauti.
0   +1 +2
 
10
ViZo 19.06.2006
Ei voi muuta sanoa kun huippubiisi. Enpä keksi mitään negatiivista sanottavaa, ehkä hieman pitempi olisi voinut olla.
Tykkäsin kovasti, bravo!
0   +1 +2
 
9
cohelix 18.06.2006
Ei tarvinnut mennä baariin asti kuuntelemaan, hyvin tomiii täällä kotosallakin. Biisi on muuttunut oikein selkeästi menevämmäksi ja paremmin soundaavaksi, hyvä. Tämä on kyllä biisi, jota tekee mieli kuunnella uudestaan ja yhä uudestaan. Etenkin 0:55 eteenpäin nousu hyvin onnistunut, juuri näin sen pitääkin olla.

Eipä tästä sen suurempaa korjattavaa löydy, paitsi loppu. "Täytekappaleissa" tuollainen lopetus käykin toisinaan, mutta tämä kyllä ansaitsee kunnollisen lopetuksenkin. Että kun näitä versioita on kerran jo olemassa ties kuinka monta niin miksipä sitten ei vielä yhtä..?
0   +1 +2
 
10
Style-0 18.06.2006
Alkaa perinteisesti paukutuksella...hmm...ui ku alkaa mahtavasti liidit,
Oikein mukavan kuuloista kicksua, melodiat ansaitsevat aivan erityis maininnan...todella!
herättelevän kuuloisia efektejäkin löytyy...
Kappale sais olla kyllä hieman pitempi mutta toimii näinkin, sahaliideihin olet saanut mahtavaa soundia ja kumminkin ne erottuvat silti selkeästi...jees!
Lopetukseen kaipaisin hieman muutosta...ehkä pitempää laskua tai jotain...
Samaa rataa jatkossakin! hallelujaa...
0   +1 +2
 
m1ze 17.06.2006
Juuh kyllä siinä on sidechainia kevyesti käytetty.. Melkee pakko ku muute ois tullu liikaa tavaraa päällekkäin. Sitäpaitsi se kuulostaakin hiukan paremmalta..xD
0   +1 +2
 
10
Blaah92 17.06.2006
hmm...tutut rummut ;D ;D mut ne sopii tähän mahtavasti. kick saisi ehkä olla hieman lujemmalla. melodioiden äänet ovat MAHTAVAT. siis MAHTAVAT. parasta sulta ;) onko miko myös käyttän sidechainia vai luulenko vaan? :D loppu on kans hyvä, mukavaa että loppuu erilailla kun yleensä. parasta tähän mennessä! ;)
0   +1 +2
 
10
flakey 17.06.2006
Kelpo mättöä, loistava baaribiisi! Leadit ovat monipuolisia ja kick-basso yhdistelmä antaa hyvän pohjan. Clapit ja haitsut ovat juuri sopivalla voluumilla, eivät häiritse - ainoa mikä häiritsee on biisin lyhyys!
Mahtava biisi .
0   +1 +2