Elinies

Pauli Merilainen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Wavescale 23.06.2006
Tämän biisin sointukuvio ja melodiat on aika perinteisiä - ja pianojumputus- toteutus yleensäkin - mutta mukavasti toimii silti. Tykkään. Itse asiassa vaikea lähteä kritisoimaan tämmöistä näin hyvin kokonaisuutena toimivaa biisiä esim. soundinsakaan puolesta, kun kuulostaisi nipotukselta... mutta yritetään. :D

Vaikka itelleni merkitsee eniten melodiat ja sävellys, niin pääsi häiritsemään tuo erittäin tehoton basari... basso kyllä, vaikkei vähän lisäelo sillekään olisi pahitteeksi, ajaa asiansa ihan mukavasti. Onnistuneista soundivalinnoista paras esimerkki on tuo piano... erittäin hyvin toimii sekä melodia että soundi. Nuo kuorojen kanssa soivat pizzicatot kuulostavat vähän laihoilta, mutta muuten juuri siltä miltä pitääkin.

Vaihtelua olisin kaivannut tähän kyllä enemmän... pianomelodia, kuten sanottu, on oikein hyvä, mutta se kun jää ainoaksi liidiksi tähän neljän minuutin aikana niin se kuluu... ;)

Ihan ok, varsin tunnelmallinenkin jumputus, sopii hyvin tuohon biisin kuvaukseen, sen suuntaisia mielikuvia tulee.. pelimusiikkina toimisi kyllä varmasti. :)
0   +1 +2