Fear this

Pigswill

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Marjamaa 22.02.2008
tässäkin hyvä kirkas ja terävä kitara soundi ja ihan mukiin menevät kitara riffit noh tota verse 1 ja 2 lauluääntä olis voinu tuoda vähän enemmän esille jää jotenki jalkoihin vähän eikä saa sanoituksista selvää ja ehkä vähän enemmän poweria ja räkää tohon refrainii sanoituksist en oikee saanu selvää ni en voi sanoo niist mitää kyl tää sellane iha 7 pläjäys on
0   +1 +2
 
9
ii_naaa 28.01.2008
Kitarat oli kyll yllättävät. kertsii pääs helposti mukaan, kuiskaus laulanta toimii kuulosti vähän hiljaiselta vaan.. mut se kuulosti hyvältä ;D voksut oli ihan sopival. rummut kuulosti upeilta ja hyvä tempo..
Jatka ihmees samoin, hemmetin hyvä meno. ysi..
0   +1 +2
 
8
Sandman 28.01.2008
Magee skebariffi alussa :D laulajalle vaan enemmän munaa ja uskallusta laulamiseen, on vähän turhan anteeksipyytelevä.
0   +1 +2
 
8
Coivisto 22.01.2008
Aih että tällä kappaleella oli kutkuttava nimi niin heti veti puoleensa.
Aluksi kuunnellessa päähän jäi viksaatio että tempo tuntui nousevan vähän ennen ekaa säettä. Jäin sitä hieman ihmettelemään alussa.
Toinen asia mikä tuli alussa selväksi että riffejä ainakin osataa soittaa. Riffittely on joillekkin bändeille yllättävänkin hankalaa.

Itse biisissä huokui erillaisia vaikutteita Guano Apesista, Velcrasta (säkeittein kuiskuttelu laulanta) ja selvä grunge meininki.
Nuo kaksi edellistä huomasi jo heti kun ne mainitaan muutenkin vaikuttajissa mutta kaksi muutakin bändiä tuli vielä mieleen.
Saundillisesti Alice In Chains, ja
Yleistunnelmasta vanha Garbage.

Nuo eivät todellakaan ole haukkuja.
Bändi itsessään on sopiva sekoitus noita kaikkia joten ei jäädä tämän biisin ohella matkimaan yhdenkään tyyliä, vaan valitaan sopiva ura näitten kaikkien keskellä.
Olisi tyhmää sanoa että tätä ei olisi tehty aiemmin, mutta mitä musiikkia ei olisi? Kunhan bändi puskee tasaisesti huvänlaatuista musiikkia ei vanhojen musiikkimuistojen lämmittely ole mikään paha asia.

Suomessa ei kumminkaan ole kovin montaa naisrocklaulajaa joten tämä siinä mielessä tuntui erittäin virkistävältä. Tosin vaivattomalta se laulaminen ei täysin kuullostanut... ainakaan vielä.
Laulua on tärkeä harjoitella myös missä muitakin soittimia.
Esim tuntui että ilmaa ei saatu kannattelemaan tuota laulua kovin hyvin.
Laulamalla se kehittyy itsestäänkin. Ei tässä mikään hätä ole.

Hieman lyhyt ja kehitteillä oleva ralli vielä, näin omasta mielestäni.
Uudestaan vaan ja muutamat hyvät koukut kappaleeseen.
0   +1 +2
 
melkolyhyt 18.06.2007
kitara varsinkin hyvä ja laulajalla mukava ääni.
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 24.05.2007
Olipa hieno ja salakavala alku biisissä. Hieno riffi ja kuiskaus toimivat todella hyvin. Siinä vaiheessa kun alettiin laulamaan "oikeasti", olisi menoon kaivannut ehkä hieman terää lisää. Ehkä hieman sitä jotain olisin kaivannut, komeasti alkanut biisi jää nyt vähän keskeneräisen oloiseksi.
0   +1 +2
 
8
SunShade 08.04.2007
eka biisi oli vähän läpiveto minulle, mutta tämä on jo parempi. oikea biisi. :) tosi kiva ääni kertsissä ja kuiskailu sopii riffiin(joka on btw oikein komia)vaikkei kuiskailu muuten ole minua innostanut, joten pisteet kotiin ;> lisää odotellessa! \o/
0   +1 +2
 
7
Leeea 08.02.2007
kitara iskee, laulusta en kuullu muuta ku kertsistä et laulajalla on kiva ääni. en saanu missää vaihees oikein sävelest kii.
aika hevihän tää on \,,/
jossain vaihees oikein hyvän kuulonen mut sit sen vaan loppu, just ku olin pääsemäs mukaan. mut ihan hyvä kumminki.
tykkään täst paljo ennemmän ku tosta rauhallisesta, lisää vaan tällästä :D
0   +1 +2
 
8
Ihan hyvänkuuloista matskua... Tuo kuiskaavampi laulanta kuulostaa ihan toimivalta ratkaisulta (ei sillä että normaalissakaan laulussa olis mitään vikaa...) Biisi loppui hiukan oudosti mut eipä tuo juuri haittaa...
0   +1 +2
 
7
Tuikka 25.10.2006
Ihan hyvän kuuloista tavaraa... Mutta harmittavan peruslinjoilla tässä mentiin, eikä tämä erotu oikeastaan hyvässä kuin pahassakaan. Lisää koukkua ja omaperäisyyttä mukaan vaan, alkaa toimia. Tuntui jotenkin että biisi loppuisi kesken, jäin odottamaan sitä jotakin.. Perusasiat on kunnossa: Ainakin vaikutti siltä että soittotaitoja löytyy kaikilta ihan tasavertaisesti, kukaan ei jäänyt varjoon. Laulajan ääni oli hyvän kuuloinen, etenkin kertsi iski. Hieman vielä lisää voimaa ääneesi kaipaisin. Nuo kuiskailut jäivät vähän taustalle, voisi toimia jossain väliosassa, mutta säkeistöissä käytettynä käytännössä vain tuhlaatte hyvän idean.. Ei kun lisää materiaalia vääntämään, toimivaa oli tämäkin. Tekisi mieli kuulla joskus lisääkin!
0   +1 +2
 
8
Famousmonsters 13.10.2006
säkeistöjen "kuiskuttelu" peittyy aika pahasti muun musiikin alle.Voi kyllä johtua läppärin paskoista kajareistakin. Kertsin laulussa ois saanu mun mielestä olla enemmän munaa. Perus kimpale.
0   +1 +2
 
9
Karda 17.08.2006
Waude!! nyt alkaa kullostaa todella hyvältä! Jienot skeba riffit ja rumpali vetää rytmikkäästi ja hyvin! tulee vähän mieleen Guano Apes, vaikkei lauluu ole yhtä aggressiivista! Kuitenki se sopii hyvin tähän! Jopa jotai Madonnan tapaista laulutyyli jossain kohtii...mut sit se loppu...aivan ku se olis jääny kesken....miinus on että kappaleesta puuttuu se legandaarinen "noste" joka on mielestäni pakollinen!!! Sellainen kohta missä taivas repeää ja perseestä lentää tulipalloja!! AARRGGGH!!!1....mutta hyvä....
0   +1 +2
 
9
J.Källi \,,/ 15.08.2006
Noniin... nyt päästiin ihan eri maailmaan... tässä biisissä laulaja paikkaa kaiken... laulussa on jo munaakin... laulua nostaisin enemmän esille (jää jossain kohdissa piiloon, eikä kuulu)... kitara riffitys on ihan menevää ja maukkaan kuuloista, välillä tuntunee tökkivän, muutei pahasti... tää oli selkeesti parempi ku toi tein Drifting away... Balladit sikseen ja tätä lisää...
0   +1 +2
 
9
Mental Robbery 18.07.2006
Lupavaan kuuloinen biisi mutta se jokin puuttu kitara on liiaksi pinnassa ja loppu tulee ku syöpäpotilaalle. Tämäkin kappale toistaa itseään mielestäni liikaa. Kertsin laulu melodia on todella hyvä kuiskauksiin agressivisuutta
ankara olin mutta loppupeleissä homma toimii ja siitä 9
0   +1 +2
 
8
Jonnedsa 26.06.2006
Soundi oli kaikin puolin kunnossa. Kitara veti kivaa riffiä koko kappaleen ajan. Naisääni kuulostaa tässäkin mukavalta, vähän erilaisuutta.
Rummut tosin soittaa ehkä liian simppeliä komppia kokoajan. Tosin, sekään ei ole ongelma. Kokonaisuus on melkein paketissa, ja odotan uutta materiaalia innolla :)
0   +1 +2
 
9
manc 15.06.2006
Tosiaan kitara alotti aika raskaasti...;) tuli mieleen kitaran A-osasta system of a downia ja laulajan laulu ei oikein iskeny mun korvaan. Rumpali sais vetää jotain muuta kun samaa biittiä koko ajan...;) mut silti oli hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Creased_Leaf 13.06.2006
Raskas intro, kitara tulee agressiivisesti päälle, tulee väkisin mieleen enemmän hevi. Kuiskauksista ei oikein ota selvää noiden vahvojen kitaroiden takaa, ideana hyvä, mut ainakin sit kun varsinainen laulu alkaa niin se kuulostaa hyvältä. Joissain kohdissa lausuminen pikkaisen särähtää, mut ihan hyvä. Hyvinhän ne onkin laulettu. Rummuista ei mulle tuu mitään valittamista, bassokin ihan hyvältä kuulostaa. Niin, kitara on kanssa hyvin soitettu, se soolonpätkä kanssa.
0   +1 +2
 
8
waino84 11.06.2006
Njoo, no oishan tän tosiaan vähän paremmin voinu miksata... Rumpalille pieni vinkki, että kannattaa soittaa yksinkertaisesti tarkkaan kuin monimutkaista epätarkasti :)
0   +1 +2
 
8
Noaidi 11.06.2006
Hyvän kuuloista rockia. Harvoin olen kuullut tuollaista laulua tytöltä, mutta hyvänkuuloista ja toimivaa. Laulu on vain miksattu harmillisen taustalle. Rummutkin saisivat kuulua paremmin. Mutta hyvä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
KJR666 10.06.2006
Hjuva biisi.
0   +1 +2
 
10
Jerzu 10.06.2006
Hyvän alun ootte tehny sähkökitaralla... Hienosti muuntautuu laulajan ääni rankemmaks... Skitta tosi jees...
0   +1 +2
 
9
Zen Kahavi 10.06.2006
Aika raju alku tuohon edelliseen tuli yllätyksenä. Välillä vähän tökkii. Kuiskaus toimii hyvin mutta se ei kuulu kovin hyvin kertosäe oli hyvä. Mun mielestä parempi näistä kahesta.
0   +1 +2
 
8
_Black Angel_ 10.06.2006
Ihan hyvä kipale... Kivat sanat, kuiskaus oli hieno, mut ei sanoist siin kohtaa saanu paljoo selvää...
0   +1 +2
 
9
[TanJa]| 09.06.2006
Hyvältä kuulosti, tykkäsin kitaroista. Kuiskaukset oli ihan jees, mut niitä olis voinu käyttää harkitummin, niin ne olis tehostunu siinä kohdassa. Laulajalla oli hyvä ääni, mut olis oinu fraseerata ehkäpä paremmin.. :)
0   +1 +2
 
quinz 09.06.2006
Yhdyn aika lailla ylläolevaan. Nyt laulajasta ei oteta kaikkee irti ja melodiakin vähän epäselvä.. No en viitsi tästä biisitä alkaa saarnaamaan. Drifting away upposi paljon paremmin
0   +1 +2
 
6
Anniss 08.06.2006
taustat tässä paremmat ku ylläolevassa. kuiskaus jotenkin tyhmää ku laulaja ei artikuloi=ei erota sanoja. melodia ei kauheen tarttuva eikä biisi erotu mitenkään mistään. :P
0   +1 +2
 
8
tih 08.06.2006
Mielestäni parempi biisi näistä kahdesta, mutta edelleen tuntuu, että tahdissa pysyminen on hankalaa.. Tai sitten se on vain kuuloharhaa.
0   +1 +2
 
8
gerana 08.06.2006
Paljon parempi kuin edellinen :) Lauluääni sopii paremmin tällaiseen vähän rajumpaan genreen kun on niin matala ääni. Vähän jäykempää tempoa olisin kaivannut lauluun - vaikutti vähän lössyttelyltä. Kuitenkin edelleen se englanninkielen lausuminen on vähän kökköstä, mutta eiköhän se harjoittelemalla ala kuulostamamaan "oikealta englannilta" ;P
Harmittaa vaan kun biisi on niin lyhyt.. Juuri kun on pääsemässä fiilikseen niin biisi loppuukin kuin kesken. :(
0   +1 +2
 
9
Kuiskaus oli hyvä keksintö mutta sitä ois voinu käyttää paremminkin hyödyksi esim hiljentämällä myös kitaroita samalla.... mut ihan kuunneltava biisi kokonaisuudessaan
0   +1 +2
 
10
Nikki69 07.06.2006
Ekat kitarat sai lähes säikähtämään.. kuiskaus särökitaroiden jälkeen kuulostaa hyvältä... massiiviset kitarat imee laulun... kuunneltavaa kamaa tääkin on..
0   +1 +2
 
8
-TripleJ- 07.06.2006
Kitarasoinnut olivat hyviä. Laulu oli aika väsyneen kuuloista, siihen pientä reippauta.
0   +1 +2
 
8
Mukavan rokkaava fiilistelykipale.

Tässä tosin on hieman sellainen kaiku, että bändi haluaisi vetää nupit kaakossa ja antaumuksella, muttei kuitenkaan uskalla. Jos näin on, niin kehottaisin pistämään hieman lisää potkua peliin, kyllä tästä saa vieläkin rokimman jos haluaa. :)

Tämä laulu sopii tähän kyllä hyvin, mutta sekin kuulostaa ehkä vähän ujolta. Lisäksi nuo kuiskauskohdat olivat hieman liian hiljaisia, ja olisi ehkä kiva kokeilla, miltä ne kuulostaisivat, jos ne laulettaisiin lähempää mikkiä, vaikka melkein kiinni siinä. Jos näin ei ole siis jo tehty...

Tämänkään kipaleen teknisessä tahi soitannolisessa puolessa ei ole valittamista. Siinä on sellaista sopivaa likaisuutta pikkuisen, mutta voisi sitä olla lisääkin. Toisaalta, eihän kaikkien rokkibiisien nyt välttämättä tarvitse olla verta, hikeä ja kyyneliä, joten kyllä tämmöinen siistimpikin voidaan hyväksyä siinä sivussa.

Kokonaisuus ei nyt ehkä omasta mielestäni ole aivan niin toimiva kuin se voisi olla, mutta silti kuunneltava. Kyllä minä tällekin voisin kahdeksikon antaa, vaikkei tämä ehkä niin paljon minua miellyttänyt kuin tuo 'Come to me'.
0   +1 +2