Broken Inside

Intense

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
slvs 15.08.2007
Sinänsä ihan toimiva kappale, mutta kauttaaltaan kaipaisi lisää voimaa. Nyt tuntuu siltä että jarrutellaan eikä anneta mennä täysillä, fiiliksellä. Rumpali hakee pari kertaa, mutta ei niin että se aiheuttaisi suurempaa harmitusta. Laulajan äänessä kuuluu nuoruus, mutta eiköhän sitä syvyyttä siihen iän myötä tule.
0   +1 +2
 
8
Darkel 17.05.2007
Huhhuh, tässähän on rehtiä ja reipasta rokkimeininkiä! Kaikki toimivat, miinusta tulee koskettimien vaisusta soundista. Kappaleen rakenne toimii mainiosti, joskin joissain filleissä rummut tuntuvat menevän miten sattuu, mutta se korjaantuu säkeistöjen tasaisen poljennossa.
0   +1 +2
 
8
slvs 14.05.2007
Laulussa on pieniä epätarkkuuksia, mitkä hiukan särähtävät. En tiedä, mutta luulen että olisi kannattanut soittaa biisi hiukan matalammalta, varsinkin säkeistöissä korkeat kohdat ei kuulosta parhaalta mahdolliselta. Vaikka laulaja hiukan Karpalo-Dolorekselta kuulostaakin. Hyvä kertosäe kyllä pelastaa biisissä paljon. Kasin ja ysin välimaastossa liikutaan. Harkinnan jälkeen, sovitus ja soundit nosti arvosanan kiitettävän puolelle.
0   +1 +2
 
10
[[panu]] 24.04.2007
kertsi on hyvä ei liian rankkaa menoo eikä liian rauhallista vaan semmosta sopivaa musiikki hyvin soitettu ja laulaja hyvä kympin tää ansaitsee =D kommentti vaihtokaupasta ollaan eli jos kehtaisit mun projektin käyä kattomassa ja arvostelemassa =)
0   +1 +2
 
7
Mental Robbery 19.04.2007
Kiippari saundi A osissa iski korvaan ja rehellisesti sanottuna se ei miellyttänyt. Laulu ajoittain tuntuu hienolta ja herkältä mutta ei loppupeleissä tunnu koskettavalta. Kertsi oli hyvä siitä plussaa. Rakenteellisesti yllätyksetön. 80-90 luvun rokkipoppis.
0   +1 +2
 
dazzling 13.04.2007
Tässä biisissä on ainakin soundit kohdallaan! Ei hassumpi biisi muutenkaan, kaunis melodia ja hyvät sanat. Kertosäkeessä olisi voinut olla enemmän nostatusta, säkeistö oli paljon iskevämpi, varmaankin rumpukompin takia. Soitto ja laulu toimii hyvin, jos ei lasketa pieniä epätarkkuuksia rytmissä. Kaiken kaikkiaan tästä jäi kuitenkin positiivinen fiilis, kyllä teissä potentiaalia on!
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 25.11.2006
ihan menevä viilis =)
jeah.. ei pahankuulosta rockaa =)
samaa rataa vaan =)
0   +1 +2
 
8
Jopez 01.08.2006
Kappale on ihan kiva, mutta kuten lähes kaikissa näissä tämäntyylisissä kappaleissa, naislaulajan ääni on miksattu ihan lapsen ääneksi eikä siinä ole sitä rikkautta, mikä siinä pitäisi olla. (Todennäköisesti) Hyvän laulajan ääni on taas pilattu. Englannin ääntämisessä on pieniä ongelmia, parhaiten jäi mieleen "she wont shorry", minkä oletan että sen pitäisi olla "sorry". Rummut ovat myös hieman ponnettomat. Kitara on just presiis, sellainen kuin sen pitäisi olla. Myös kitarariffit ovat hienoja. Loppu on yksinkertaisesti hirveä. Ei mitään tuollaista. Ihan kivalta kuulostaa, mutta kyllä teillä on vielä huipulle matkaa. :) Ja kertosäkeistö on ponneton kuten joku ylempänä mainitsikin. Noh, ettette masentuisi sanotaanko etten pidä metallista muuta kuin jos se on todella hyvää. Tätä on mukava kuunnella, mutta se voisi olla myös parempi. Kasin saatte siitä että tätä jaksoi kuunnella koko ajan kun tätä arvostelua väkersi. :)
0   +1 +2
 
Makettaja 30.07.2006
En osaa oikein kommentoida. Mun mielestä noi rummut vois soittaa ehkä hieman raskaammalla kädellä. Sopis sillon mun mielestä paremmin yhteen muiden instrumenttien kanssa. Varsinkin toi kitarariffi toimis mun makuun paremmin jos sitä tahdittais kunnon raskas rumpukomppi. Mut tää on vaa mun mielipide...
0   +1 +2
 
10
musicman85 09.06.2006
no jopas! perskeles että tässä on eroa tohon toiseen viisuun!! ihan eri saundit, paremmat tietysti! aivan kuin koko pändi olisi uusittu, ei pahalla:) tykkään laulajan äänestä erittäin paljon!!:) siinä on sitä jotakin mystistä parhautta. mitähän vittua taas selitän xD joo ehkäpä tuo avril lavigne tulee mieleen laulusta hieman mutta jos haluatte mielenkiinnosta kuulla yhen kaverini projektia niin tsekatkaapa ihmeessä Mohnblume niminen projekti!:) siinä on suomen avril lavigne:D
0   +1 +2
 
8
D-Beat 08.06.2006
Jahaa. Mietinkin tuossa ennen kuuntelua, että mikäs biisi tämä olikaan, mutta melkein oitis aloituksesta muistui mieleen. Mä en oikein tiedä mitä mieltä tästä nyt olisi. Tavallaan tämä on hyvä, tavallaan huono. Minua ei tuo kertsin "ponnettomuus" juurikaan häiritse. Jollain tasolla on jopa kiva, että joskus tulee tuollaisia hieman erilaisiakin ratkaisuja vastaan.=)

Laulajan ääni on sellainen, et pienellä fiksauksella voisi olla jopa seksyn puoleinen. =) Ei mitenkään erikoisen huono tuollaisenakaan.=) Ainoa häiritsevä asia tässä biisissä oli se, että jotenkin tuntuu, että toi soitanto ei mee oikein rytmissä. Ihan jees settiä. 8½
0   +1 +2
 
6
tecnochiltah 06.06.2006
Onhan tässä soundit ihan eri luokkaa ku tos alkuperäsessä versiossa, mutta kyllä ne samat ongelmat tässä suurimmassa määrin toistuu.. Kaikkein eniten mua edelleen häiritsee toi kertsi. Se on täysin voimaton! Se muistuttaa enemmänkin jotain pre chorusta, josta biisi sit lähtee kunnon kertsiin.. mutta ei.. vielä siitä haluaisin huomauttaa, että mä olisin kyl kokonaan jättäny ton laulumelodiaa peesailevan synan ,tai mikä se nyt onkaan, pois tosta kertsissä.. se on jotenkin tajuttoman häiritsevä.. mutta oppia ikä kaikki (allekirjoittanut ei itsekään osaa vielä paljon mitään :P).. no.. henkilökohtaisesti en itse pidä laulajan äänestä, mutta "oikeinlaulamistakin" on tähän versioon hieman petrattu.. saman kutosen joudun tälle antamaan..
0   +1 +2
 
8
Sorcerer 06.06.2006
Juu, kyllähän tässä soundit ovat ihan eri luokkaa kuin aikaisemmassa versiossa. Tuota, A-osa on toimiva, mutta tässä biisissä kertsi jättää kylmäksi. Se vähän sellaista hymistelyä; jos joku on sisältä rikki, niin ehkäpä se voisi kuulua tulkinnassa jotenkin, vaikka teksti olisikin 3. persoonassa. Mieleen tulee myös, että biisi menee vähän yhdessä pötkössä alusta loppuun, vaikka choruksessa rumpukomppi vaihtuukin. Jotenkin toivoisi, että kertsi tulisi sisään aivan hillittömällä pauhulla sen sijaan, että se vain lipuisi ohitse.

Noh, mielipiteet mielipiteinä. Näköjään annoin edelliselle versiolle seiskan, ja kehitys pitää palkita, joten tälle annan 8+.
0   +1 +2