Dear Sweet Barbie

Her Wickedness

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Myotess 05.02.2008
Ei tää huudolta kuulosta, mutta poweria löytyy silti. Kuulostat aivan Cranberriesin laulajalta. Oon tosi huono kommentoimaan mitään muutaku sanoilla hyvä tai huono :S Tää oli hyvä :)
0   +1 +2
 
Haava 20.08.2007
Heti intro oli kuin pesusieni päänsillä spiraalilla... Kaoottisen ja JM:n sanojen mukaan "helvetin sekavat ja ei järkevästi menevät laulumelodiat" epäkiinnostavassa vireessään pyörivät ja kutittavat tätä päätä täällä erittäin miellyttävällä tavalla. FUCK JM! Selkeys on selkeyttä kaipaaville. Jos tahtoo selkeyttä voi kuunnella vaikka Britney Spearssin seuraavaa sinkkulohkaisua. HUUTOA vain kaipasin mitä tekstissä luvattiin! HUUTOA! Se olisi ehkä laukaissut tämän patoutuneen tunnetilan jonka tämä kappale aiheutti. SAATANA! No joo.. Nyt tämä sitten raapi aivoja sitäkin intensiivisemmin vielä kuuntelun jälkeenkin. Pisteet siitä.

Eläköön ylifraasaus! Eläköön epävireisyys! Eläköön päänsisäinen paholainen! Ihan kympin veto!
0   +1 +2
 
7
SleeperXxX 12.04.2007
On kyllä niin kaoottista että olen sanaton. :*
0   +1 +2
 
Timo JM 18.02.2007
Kyllähän näissä biiseissä on selvä yhtenäinen linja. Tässä häiritsi vähän toi fraasien loppuihin heitetty muodikas "falsettijodlaus", varsinkin kun se ei tahtonut millään osua oikeaan nuottiin. Vaan myönnän, että olen aika pihalla tällaisen kaman kanssa. Vanha poppari putoaa kyydistä ;-)
0   +1 +2
 
JM 06.11.2006
Laulumelodiat on jotenkin helvetin sekavia, ei tunnu oikein menevän mitenkään järkevästi. Muhkea basso, joskin reasonilta kuullostaa perustavarana (?) ja sit muutenkin jotenkin enemmän kohdillaan miksaus jne.
Hauskoja klisee-industrial -juttuja mukana taustalla. Ois vaanvielä mahtunut enemmän juttuja mukaan instrumentaaliin. Sillai. Ja jokuslekeämpi ote laulumeldioihin, nyt tuntuu, että siellä menee vaan pötköjä eri melodioita.
0   +1 +2
 
kaupunkihaissi 28.06.2006
Aika -erikoista- ei voi muuta sanoa. Hyvät sanat tämän päivän ulkonäköpaineista. en numeroo, niin kuin pyysit ringittäjiltä :)
0   +1 +2
 
Zoidberg 27.06.2006
Laulu on ihan pätevää kamaa. Rummut on ihan mukavat. Ainoana asiana panostaisin kyllä taustamelodiaan. Sillä voisi saada lisää kiinnostavuutta kappaleeseen.
0   +1 +2
 
9
louis 27.06.2006
Kaunis biisi yllätys, tämä on miksattu ylättävän hyvin. Hieno biisi. Tykkään tälläisistä joissa on enemmän munaa kuin ensin uskoisi. 9p
0   +1 +2
 
9
jimbow 25.06.2006
Nyt kuulostaa laulaja hyvältä, vinkaisut ja voihkaisut toivat paljon hyvää esitykseen. Musiikki on jälleen erittäin matalataajuista, kuten artistin tuotannolla on tähän asti ollut tapana olla, mutta nyt kappaleeseen oli saatu muutakin kuin rumpua ja bassoa, mikä oli ehdottomasti kappaleelle hyväksi. Sanoitus oli suorasukaista ja vakavahenkistä, eikä se jättänyt kuulijalle paljoakaan mahdollisuutta omaan tulkintaan. (...mutta jos sana barbie korvattaisiin sanalla father, niin johan kappaleen alku saisi uusia ulottuvuuksia.) Tästäkin huolimatta kappale oli kiinnostava ja kuunneltava ja ansaitsi mielestäni ysin - vaikkei artisti numeroita kaipaakaan.
0   +1 +2
 
jaskak 23.06.2006
hyvää tässä oli: en ole genren ymmärtäjä. huonoa tässä oli: en ole genren ymmärtäjä.
0   +1 +2
 
Piru Kange 15.06.2006
Taas mukavan kokeellinen biisi. Tästä pidän tällä kertaa vähemmän, kuin monista aiemmistasi. Tämä on ehkä jollain tapaa ärsyttävän nykivä. Taustat ovat taas oikein mukavat ja laulussakin on tunnetta ja tulkintaa. Silti ihan täysin tuo sävellys ei tällä kertaa vakuuta. Konetaustatkin menevät hitusen liian puuduttaviksi. Ei siinä, hyvää jälkeä tämäkin on tällaiseksi kokeelliseksi konemusiikiksi. Mutta jos vertailukohtana käyttää aiempia teoksiasi, ei tämä sytytä täysin.
0   +1 +2
 
9
konoyaro 15.06.2006
Kiva kuulla vaihteeksi naislaulajaa,,,tää proju pitää tutkia...tulee mieleen NIN,,,erittäin raikas kokemus mikserin juttujen joukossa,,,i likes a lot,,vaikka et halua numeroita niin pistän kuitenkin,,i think this deserves one*_* Voksuista tykkään,,,tosi kokeilevat ja säröilevät, keep up the good work,,nice stuff!
0   +1 +2
 
v_salo 14.06.2006
Alkaa koukuttavasti, ehkä sitten snadisti hyytyy, hyvät saundit, vahva tunnelma läpi biisin. Ahdistava, mutta sillei hyvällä tavalla.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 12.06.2006
Tämä musa on minun makuun! Her Wickedness osaa kyllä tehdä musaa joka ei kuulostaa miltään muulta kuin siltä itseltään ja on vieläpä erittäin hyvää sellaista.
0   +1 +2
 
Michikawa 09.06.2006
Projektin yhtenäisen tyylin huomaa tästäkin biisistä. Mutta kun shabluuna toimii, niin turhahan sitä on isosti muuttaa. Kokonaisuus tuntuu eheältä ja vokaaliosuudet vievät kappaletta tehokkaasti eteenpäin. Tunnelma on intensiivinen ja sopivalla tavalla kiero. Aika raskasta kamaa, ei sovi ihan näin kesäiseen iltaan, mutta hyvää työtä joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
Ceekayed 08.06.2006
Pakko yhtyä suurimpaan osaan tuosta ylläolevasta harmaasta massasta ja kertoa että rummut toimivat juuri niin hyvin kuin pitääkin. Eli loistavasti.
Sama ei kuitenkaan päde muihin instrumentteihin, kuten ääneesi joka tahtoo kuulostaa korvaani liian raa'alta. Voip olla, että se oli tarkoituskin, mutta itse olisin jättänyt nuo matalammat raidat (pitch-shiftattu kenties?) pois kokonaan ja käyttänyt hyväkseni korkeampien raitojen kirkkautta stereokaiun avulla. Mutta olenkin fakkiintunut kliseisiin poppikikkoihin.
Basso ja bassorumpu sattuvat aika pahasti samoille taajuuksille joten itse bassokuvio jää vähän epäselväksi ja tahtoo puurouttaa rummut samalla. Some sharpness, please?
Olettekos muuten huomanneet että biisinne suhisee? ;)

"CK saatana, jätetäänpäs se hifistely nyt sikseen."

Sanat on jees, mukavan suorapuheiset ainakin.
Rakenteellisesti koko teos jää jotain vaille, dynamiikkaa kenties? Tämä ralli on nyt soinut about puoli tuntia tässä taustalla enkä vieläkään ole saanut oikein selvää että mistä biisi alkaa ja mihin se loppuu. Keskikohtaa kaikki tyynni. Näin pitkäjaksoisen kuuntelun jälkeen myös ensivaikutelmani "Nyt mennään piripäissään vuoristorataan" -fiilis on laimentunut joksikin tavanomaiseksi "jaa, k00ttipoppia" -tunteeksi. Eli muutaman kuuntelukerran jälkeen en oikein löydä enää mitään kuunneltavaa.

Ja vielä lopuksi näin by the way -tyylinen huomautus: Vihaan sanaa experimental genremääritelmänä, koska se antaa mahdollisuuden kenelle tahansa tunkea mitä tahansa paskaa ulos tuutista välittämättä muiden mielipiteistä. "Sehän on experimentaalia, et sinä sitä voi arvostella, tollo!". En kuitenkaan väitä että sinä näin tekisit, mutta tulipa vain ohimennen mieleeni. Suppea mieleni ei voi käsittää mitään mikä käsittää kaiken.

Loppujen lopuksi tämä tuotos herättää minussa yhtä ristiriitaisia tunteita kuin karvainen kääpiö balettiasussa.
Kiitoksia.
0   +1 +2
 
9
Juise6-0 08.06.2006
varmaa herwickedness-kamaa. vähän monotoninen rutkuttelu mun makuun, vois kyllä sopia lätylle välibiisiks. ehkä tästä ei novalle hittiä tarkotettukaan?
0   +1 +2
 
Snacke 06.06.2006
aika kaoottista meininkiä, jotain huumeita + mielikuvitusta vaatii että kuvittelee ymmärtävänsä tän biisin (vrt selväpäinen keskivertoihminen kuvittelee ymmärtävänsä pop musiikkia) mulle tulee tästä joku menneiden vuosikymmenten suuruus mieleen, mut en muista mikä, tässä on jotai tuttua.
0   +1 +2
 
9
polte 06.06.2006
Jaa aa kyllä rummuissa löytyy joo, basso on sellainen että sitä joko inhoaa tai sitten bitää.
Tässä tapauksessa soundia voisi hiukan loiventaa, muutoin aika agresiivisen pelottava fiilis jäi.
0   +1 +2
 
9
polte 06.06.2006
Jaa aa kyllä rummuissa löytyy joo, basso on sellainen että sitä joko inhoaa tai sitten bitää.
Tässä tapauksessa soundia voisi hiukan loiventaa, muutoin aika agresiivisen pelottava fiilis jäi.
0   +1 +2
 
8
Meddi 04.06.2006
niin on rumpuja aika paljon. kuuntelin mieluumin "oikeata" rumpusettia, mutta olkoon. en osaa kolmen neljän hw:n biisin jälkeen erotta niitä toisistaan. toisaalta kyllä tykkään tästä lievästä hulluudesta, voin sanoa että tämä on parasta elektronista musiikkia ringissä koska tässä tietokone on vain apuväline, eikä elämän hallitsija. sanat kuullostaa taas hyvältä, valitettavasti en saa selvää niistä
0   +1 +2
 
tilkka 02.06.2006
Nyt kuulostaa jälleen paremmalta. Biisi ei ole mitenkään valloittava, mutta väliosiot katkaisivat tasapaksuhkoa rumpumattoa mukavasti.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 02.06.2006
Tää on jo progen puolella. Ekoista tutoksistasi laatu on parantunut hurjasti. Nyt voisit keskittyä rumpuihin. Ne on selvästi heikoin osa-alue tässä biisissä (tarkoitetaan miksausta ja saundipolitiikkaa). Tässä biisissä on kyllä aivan sekopäinen tunnelma, mutta toimiva silti. Koneista huolimatta.
0   +1 +2
 
Begemot 02.06.2006
Pääsinpäs arvioimaan;). Rummut pelittää hyvin, mutta tohon bassoon en oikein päässyt sisälle, en tiedä johtuko se kuviosta vai soundista.

Melodiassa on tarttuma pintaa ja taustalaulu ja syntikka värittää asian kuuluvasti välillä oudoilla harmonioilla.

Sanojen "yksipuolisesta naiskuvasta" tekisi mieli mussuttaa, mutta onhan sanomassa oma poittinsa ja eihän se ihan metsään mene.:).

Hyvä biisi tämäkin.
0   +1 +2
 
9
balance 01.06.2006
kyllähän tää on ihan hyvin tehty ja omalaatuisuutta löytyy :D...rummuista en tykänny kovin paljoo.....hyvä kokonaisuus
0   +1 +2
 
Eisenstang 31.05.2006
Vaarallisen kuuloista, ahdistuskäyrä nousi, muttei liikaa. Psykemeininki, onko jokin vialla? Napakkaa konerumpuilua, laulusuoritus ei aivan iske suoraan suoneen, mutta lihakseen mennään että rutina käy.
0   +1 +2
 
A.S.H 31.05.2006
Tiedän sörkkiväni muurahaispesää...mut sanon tän suoraan, tarvitset tuottajan/yhteistyö kumppanin. Ei se katebushkaan niitä juttujaan ihan yksin ihan oikeesti tehny.
Ei kukaan ei edes michel angelo...vaan aina jutut on useemman ihmisen
kasaamia.Toisaalta kollektiivina työskentely on antoisaa kun on joka hommalle tekijänsä.Voi keskittyä jopa hetkiseksi pohtimaan omaa tekemistään ja mikä parasta kysyä neuvoa tai mielipiteitä livenä on line samassa huoneessa.Toisaalta jos on normi määrällä persoonallisuuksia liikkeellä, yksin tehdessä ei tartte riidellä eikä puolustaa näkemystään.
Silti pidän yhdessä tekemistä parempana,hedelmällisempänä.
Siinä saadaan enemmän koneesta irti...tai 1+1=n.3
Jaa mitäs tästä uusimmasta...tutun rytmi kuvion HW-beatin kanssa tarjoiltu vinon tehokas kertosäe kauhuleffa kuvasto jousia unohtamatta.
Pinkin Stupid girl kertoo samasta aiheesta mut ironian keinoin, sä oot tyly.
ja se...tuntuu hyvältä...aidolta.
0   +1 +2
 
8
roppanen 31.05.2006
Nyt tuli eksyttyä kyllä sellaseen genreen, että harvoin kuuntelen mutta mukavaa vaihtelua tämä. Erikoinen melodia oli mukava piristys. Rummut oli mun makuun vähän ehkä diskomainen. Hyvin tehty biisi
0   +1 +2
 
9
Almost famous 30.05.2006
Tää on kyl jänskää musaa. Tää on just niin kipeetä et tää toimii. Rummut toimii tosi hyvin. Laulu on kans hyvä ja taustalaulun harmoniat on mukavan oudot. Tämä on kyllä niin erilaista, että jo omaperäisyydestä täytyy antaa lisäpisteitä.
0   +1 +2
 
8
Grosal 30.05.2006
Kivoja saudeja. Toivoisin tästäkin joitain erikoirsuuksia. Kokonaisuus on liian tasapaksu. Yrittää olla erikoinen mutta ei siinä aivan kympillä onnistu.
0   +1 +2
 
DJ Jayko 29.05.2006
Tää biisi ei kyllä aiheuta mulla mitään muuta ku hirvittävän korvasäryn. En osaa kyl tästä mitään muuta sanoo, on sulla ollu paljo parempiakin biisejä...
0   +1 +2
 
9
Jules Varjola 29.05.2006
Huh... Siinähän oli groovea ja sanomaakin tuntui piisaavan... Lauluissa tosiaan oli aika paljon tulta ja tappuraa, mikä toimi lyriikan kanssa juuri niinkuin pitääkin. Loistavaa. Ja konetaustat toimivat entistäkin intensiivisemmin, mistä tulee tuo groove ja hate, mikä on musiikissa aina vain plussaa. Kyllä toimii, tämä pitäisi kyllä nauttia vähän paremmalla äänentoistolaitteistolla, mut nyt ei ole valinnanvaraa... Hyvä se on. Komea.
0   +1 +2
 
vasara1 29.05.2006
Laulumelodia on kyllä tarttuva, se pelaa. Muutenki soundi on parantunut edellisiin tuotoksiisi verratuna, se ei oo enää niin utuinen. Jotenki olisin varsinki laulukohdissa pikkuisen tota rytmitystä rauhoittanut, hyvä melodia saisi tilaa paremmin. Nyt oli pikkasen sellainen rauhaton olo koko ajan.
0   +1 +2
 
accent 28.05.2006
Rummut! Perussaundeilla saatu aikaan kumman mainiota rummuttelua. Vokaalit ovat miksattu ihan kiitettävän kuuloisesti. Tehoa ei ole tukahdutettu mutta hillitty sen verran että ei kuulosta pahalta huutamiselta. Basson tilalla kuulisin mielelläni jotain vielä täydempää jyrmytystä, matalempaakin ehkä jopa. Muulta osin saundi on ehkä hieman mitäänsanomatonta. Muut elementit oikeastaan jäävätkin hieman epäselkeäksi taka-alalle. Silti, mukavan munakasta, jos näin voidaan sanoa tässä tapauksessa :D
0   +1 +2
 
Dark Sorrow 15.01.2007
Ainakin löydän tästä sanomaa. Hyvä sanoma vieläpä. Pistää hieman miettimään, mitä pop-laulajattaret ajattelevat (Jos edes ajattelevat). Hatunnosto Her Wicckednessille.
0   +1 +2