Mä Räppään

SILLIT

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

4
Jamsteri 22.11.2007
Taustasta on oltava samaa mieltä kuin Black Seedkin, mutta muuta hyvää tästä ei oikein löydy edes massaspektrometrilläkään...Huonouteen on ainakin kaksi syytä:

1.) Sanoituksiin ei oltu panostettu pätkän vertaa, koko kappale tuntui koostuvan "jou-jou-jou":sta. Myös "scratch"-äänet, jolla oli täytetty joitain rakoja, pilasivat kappaletta oikein loistavasti.

2.) Tausta vain loppuu lopussa kesken ja "mä räppään" jatkuu vielä siihen päälle. Ja sekin kuulostaa katkeavan kesken... Ja sitten on vielä se ihme ääntely lopussa. Mitäköhän siitä oikein kehtaisi sanoa...No, jos tämä edustaisi jotain muuta genreä, se saattaisi toimia hyvin. Jos sen vaikka efektoisi jotenkin elektronisen musiikin päälle/alle, niin se olisi hienon (teko)taiteellista. Nyt se lähinnä ärsyttää.

Täytyy todeta, että toivottavasti ette ole olleet vakavissanne tätä tekiessä tai tunne suurta ylpeyttä aikaansaannoksestanne. Tämä nimittäin täyttää varsin tehokkaasti huonon musiikin kriteerit. Tuomio: Normaalisti en nelosia anna, mutta kun ei tästä löydy muuta "hyvää" kuin tuo biitti, joka ei varmaan edes ole itse tehty. 4+
0   +1 +2
 
4
Black Seeds 27.05.2006
Tuo tausta ei ole edes kovin paha, mutta en usko sen olevan teidän tekemä. En tajua näiden kappaleiden olemassa olon tarkoitusta.

Oletteko muuten vammaisia? Eipä sillä kuulostatte paskalta vammaistenkin asteikolla.
0   +1 +2