King of Darkness

Death's Embrace

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
_Panzerfaust_ 15.05.2007
Dimmu borgirit on kuunneltu kyllä tarkasti varsinkin vanhempi tuotanto, mutta biisihän on kuitenkin yllättävän hyvä. Melko yllätyksetön veto siitä huolimatta on.

Ääänimaailma on sinällään oikein hyvin istuva, kun kaikki instrumentit kuului ja pieni tunkkaisuus on vain hyve tällaisessa tunnelma pohjaisessa black metelissä. Soittokin tuntuu luistelevan ehjillä jäillä.

Inhottavin mielipide mitä voi joltain kuulla, mutta pakko todeta että biisi on ok :) Omia juttuja lisää niin kiinnostusarvo nousisi huimasti.
0   +1 +2
 
8
id^ 20.07.2006
Onneks tää ei ollu sellanen... Melodiaton, kuten olin odottanu, ei, tää teki vaikutuksen! :) Samaan malliin jatkoa teille toivotan. Darkness-sanaa voisi käyttää vähemmän, vai kuulinko mä vaan harhoja? :D
0   +1 +2
 
8
Makkaraperunat 19.07.2006
No eipäs ollut kovin trueta bläkkistä. Mutta ei niin hirveätä paskaakaan, mutten siltikään oikein osaa pitää black metallina. Laulusta en hirveämmin pitänyt ja hiukan sen oloinen biisi että tämmöistä matskua on tullut kuultua jo aika paljon aikaisemminkin. Biisin tunnelma on aika lattea laulusta ja rumpujen (taitaa olla midi-merkkiset rummut teilläkin) soundista johtuen. Mutta ihan toimiva kokonaisuus kuitenkin.
0   +1 +2
 
Occisorer 29.05.2006
tänne vissiin kannattas laittaa jotain jotta voi kehittää itseä :)
0   +1 +2