Fibrillation (v 1.1)

Dj Papa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

TJA 18.11.2006
jees ihan hyvin potkii joskaan ei aivan mun makuun mutta oikeilla jäljillä ollaan
0   +1 +2
 
joo ihan soittotaitoista musaa..
ei paha biisi!!
ihan ok meno =)
0   +1 +2
 
Maxhine 14.11.2006
Eipä oikein uponnut. Vähän ehkä tylsä biisi. Kuitenkin ihan hyvin tehtyä.
0   +1 +2
 
Soulstab 10.11.2006
Soundimaailma pelittää oikein hyvin paitsi edelleen ottaisin kläpeistä lisää kaikua pois, sillä ne hyppii aika pahasti silmille tai siis korville. Ei oikein mun musaa.
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 10.11.2006
olen ymmärtänyt että trance on musiikkityyli jolloin aivot jätetään narikkaan. jos matka ei ole pitkä, ne on syytä jättää kotiin, eivätpähän huku. ei mun kakkupala
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 07.11.2006
Mukavan letkeää meininkiä. Soundeissa tälläinen maallikko on kuulevinaan jotain uutta vibaa??!!
0   +1 +2
 
semisuper 06.11.2006
Jaa-a, enpä oikein osaa sanoa tästä genrestä mitään.

Hyvät kaikuefektit ja riittävän monia osia ja soittimia, ei käynyt heti tylsäksi. Muutenkin mukavasti eloa soundi- ja äänikentässä.

Melodiaa oli kyllä tylsä, tiedä sitten kuuluuko sen olla tuollainen. Jos vaikka olis kolmaskin nuotti?
0   +1 +2
 
Muovinen 04.11.2006
Argh trancea. Mulle tämä on ultimaattista aivosolujentappomusaa. Aivosoluja tuhoavan voiman näkee selvimmin tanssivasta trancehemmosta joka värisee paikallaan kuin kohtauksen saanut gerbiili. Tämä ei mitenkään poikkea positiivisesti muusta kuulemastani trancesta, valitettavasti. Varmaan lajissaan ok. Ainakin soundeissa on jotain eloa.
0   +1 +2
 
Lentsu 03.11.2006
Menee taas ohi oman musiikkimaun niin paljon että ei tähän kyllä osaa mitään sanoa :-/
0   +1 +2
 
Michikawa 03.11.2006
Soundit ovat turhan muovisen oloiset ja "kohisevan kolkot". Kaipaisi minusta vähän tiukkuutta ja alapäätä. Monotonisuus ja minimalismi sinäänsä ovat minusta hyviä juttuja, mutta niitä on hankala saada toimimaan, tässä kokonaisuus jää hieman turhan ontoksi ja vähän hankalasti ymmärrettäväksi.
0   +1 +2
 
kuura 02.11.2006
kivoja sampleja pitkin raitaa.sopivan outoa toimiaksee.kyllä tätä kuunnella jaksaa nhyvillä mielin toisin kuin useimpia samaisen genren musiikkitarjonnasta.Samaa rataa vaan lisää kamaa.
0   +1 +2
 
zenri 02.11.2006
Hieman liian jumputtavaa minulle eli jotenkin läpi puskeva basari alkaa ottaa hermoihin. Menoahan tässä riittää, joten lajityypin ystävät varmaan pitävät.
0   +1 +2
 
vihreamaa 02.11.2006
Toimivaa klubi musaa. perse heiluu mukavasti mukana
0   +1 +2
 
9
Di-VISION 27.10.2006
Jo alusta alkaen biisi on hienolla tavalla "karkea" johtuen mm. tuosta "luurankosaundista" ja meiniki on kokonaisuudessaan toimivaa. Biisin tunnelma on mielestäni yleisilmeeltään jotenkin salaperäinen ja peittelevä. Hieno juttu, aina biisien tunnelman ei tarvitsekaan olla hehkutusta ja energistä tykitystä. Yksinkertaista ja toimivaa Trancea, juuri nimenomaan tavallisen Trancen genressä.

Paketti on kasassa nätisti ja omaperäisyyttä todellakin on. Tästä on helppo antaa vähintään 9. :-)
0   +1 +2
 
7
No ei tää kamalimmasta päästä ole, jos trance-genreä ajatelaan... Osittain jopa melko toimivaa ihmiselle joka ei trancesta mitään juurikaan ymmärrä... en saa tästä kuitenkaan mitään fiiliksiä ja kappale ei minua henkilökohtaisesti kosketa. Mutta varmasti toimii genren suurkuluttajalle.
0   +1 +2
 
8
mpetteri 14.10.2006
Hyvä rakentelu täs alussa.. Tosi makeesti kiertää haitsut.. ihan sairaan toimiva ratkasu.. No sit toi seuraava elementti, toi polkeva soundi ei oikein kyl iske.. Ja sit ehkä toi trance-lead sais olla joku vähän toinen soundi.. Enkä voi valehdella, etteikö toi ois vähän puuduttava pitkän päälle toi basson monotonisuus... Vähän vaihteluu bassoon, niin essotellaan taas ihan eri tahtiin!
0   +1 +2
 
Meddi 12.10.2006
minulle tulee levoton nousukrapulamainen fiilis tällaisesta trancesta. en ole duracelltanssija, vaan baaritiskidoku. äänenlaatu ja rytmitys vaikuttaa kuitenkin olevan kunnossa
0   +1 +2
 
8
Findica 11.10.2006
Ihan hyvältä tää kuulostaa. Biisi lähtee hieman vaisusti mutta clapit ja hihatit tulevat mukavasti kuvioihin. Bassolinjan saundi pisti sitten korvaan. Joku hienompi trance bass tekis bassolinjasta jopa hyvin miellyttävän. Päämelodia on hyvin toteutettu ja jää soimaan päähän, mutta biisi jää kokonaisuudessaan hyvin yksinkertaiseksi. Biisistä täet puuttuu tausta päämelodian rinnalle. Tuotanto on suurimmalta osalta hyvää. Hieman hienosäätöä se tarvitsisi kuitenkin. Koita leikata clapista ja päämelodiasynasta hieman alataajuuksia pois ja equta ne soimaan hieman korkeammalta taajuudelta, siis kirkkaammin ja puhtaammin että ne ovat miellyttävämmän kuuloiset korvalle. Tämä on minun mielipiteeni näin muutaman kerran biisin kuunneltuani. 8+
0   +1 +2
 
pihlaja 10.10.2006
Musiikillisesti minun on vaikea sanoa tästä mitään rakentavaa. Hyvin paukkuu, ei siinä mitään. Henkilökohtaisesti en tästä saa mitään irti.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 06.10.2006
Toimivaa trancea. Jouset taisi mennä eri sävellajista kuin basso? Ehkä se oli tarkoituksellinen valinta, mutta mua se harmonian ystävänä häiritsee. Soundeihin on panostettu, ja biisi ei jää liikaa junnaamaan paikalleen. Sopivasti breakdowneja ja muita kikkoja viljelty, että kuuntelijalla säilyy mielenkiinto loppuun asti. Kyllä tämä menis kepeesti jossain klubissa.
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 23.09.2006
ihan hyvä äänimaailmat. tarpeeksi monipuolisuutta,
basso linja on ihan toimiva. hyvin tapahtuu ovelia muutoksia.
pituus on hyvä ei ole liian pitkä vaan sopiva.
ihan mielenkiitoinen piisi.
rummut on kanssa tarpeeksi monipuoliset.
jeah
0   +1 +2
 
Begemot 11.07.2006
"Haikka" kuulosti aika hauskalta, kiersi mukavasti. Kyllä tämä oikeaoppiselta trancelta kuulostaa. Tempo on kerrankin kohillaan ei liian nopea eikä laahaava.
0   +1 +2
 
kaupunkihaissi 29.06.2006
Jälleen peräänkuulutan melodisuutta, ei kukaan (täysjärkinen) jaksa kuunnella monotonisia pimputuksia. Voisit ottaa vähän enemmänkin sitä reverbii pois clapista ja myös basarista, tällasenaan rummut kuulostaa pikkusen kornilta
0   +1 +2
 
spiritusandasper 10.08.2006
Larizza tuolla asian ytimessä. Parannusta on ton clapin suhteen tässä tuon reverbin osalta juu. Ehkä toi sample vois olla sit kuitenki erityylinen... Muilta rakenteellisilta ja melodisilta mielipiteiltäni edelleen tuon edellisen version kommentin takana. Pientä parantelua tässä on, mutta ei se kyllä onnistu pelastamaan tätä biisiä pieneltä mielenkiinnon puutteelta ja hiukan vieraantuntuisilta melodiaratkaisuilta. Eipä tässä muuta. Seuraavaa biisiä odottelemaan. :)
0   +1 +2
 
7
Fleeticer 27.06.2006
Ihan hyvän kuuloinen alku. Basari on pehmeä ja potkaseekin ihan hyvin, mutta pieni lisäteho ei olisi pahitteeksi. Tälläkin kyllä pärjätään toistaiseksi. Clap aika kökön kuuloinen, voisit koittaa lisätä mukaan whitenoise-clappia esimerkiksi. Syna yksinään on aika kuivan kuuloinen.

Taukokohdassa päästään jo sitten vähän klubitunnelmaankin jytinöiden sun muiden kera. Basso on myös aika kuivaa laatua tässä kappaleessa, koita vaikka laittaa toinen basso mukaan soimaan. Ja vaihteluakin soisi sen linjaan.

Rakenteessa on ideaa, eikä se mene rikkonaiseksi. Menoa löytyi tästä biisistä jonkin verran, mutta vielä pitää saada täytettä ja tilan tuntua mukaan. Myös soundien parantelua kannattaa suorittaa.
0   +1 +2
 
Zoidberg 27.06.2006
Vaikea sanoa mitään, kaipa tämä on kelpo tavaraa genressään. Minun korviini kuullostaa ainakin prolta :D
0   +1 +2
 
jaskak 23.06.2006
laji josta ei mitään saa irti, on myös mahdotonta sanoa mitään rakentavaa. hyvin tää jytkähteli.
0   +1 +2
 
Piru Kange 15.06.2006
Trance Dance Bom Bom... joopa, genre ei ihan täysillä iske rokkarin korvaan. Mutta mutta... beatin melodia pelaa ihan kivasti. Itse lead-melodia on myös hyvä, mutta sen soundi on jotenkin ikävän ohut ja pistävä. Tällaisia hajahuomioita osasin tehdä. Kokonaisuutena biisi pelaa ihan hyvin ja kuulostaa aika paljon samalta, kuin yökerhoissa joskus vastaantulleet.
0   +1 +2
 
8
Grosal 15.06.2006
No juu saundit ovat hyvin kohallaan ja muutenkin elementit ovat ainakin lähes balanssissa. ehkä pikkuisen tempo vaihdoksia ja biisistä tulee huomattavast miellyttävämpi kuunnella.
0   +1 +2
 
Snacke 09.06.2006
tästä tulee mieleen sellanen klubi, missä kaikilla muilla on trendikkäästi letti ja ne juo jotai sateenvarjodrinkkejä ja tää biisi soi ja koko mesta on täynnä vitun hyvän näkösiä nuoria ämmiä. ja sitte oot siellä yksin epäsiisteissä hiuksissa, farkuissa, ja juot karhua pullosta. tää biisi on maserati ja mä oon kuplavolkkari.
0   +1 +2
 
Aurisgale 19.05.2006
Välillä tulee mieleen Mario Piu ja communication tuosta piipittävästä leadista. Miksaus on onnistunut puhtaasti, mutta miksi näin tyhjäksi jätettynä on biisi? Jos vähäeleinen biisi, niin siinä kyllä pitäisi olla tappohyvät soundit, jotta niistä innostuisi. Nyt tämä jää vähän vaisuksi, vaikka kehittelymahdollisuuksia olisi tässä eteenpäin vaikka kuinka paljon. Lisää vähän kaikkea... bassolinja kaipaa välillä jotain kaveria pörisemään... ehkä tämä toimisi myös, jos tätä lähtisi vetämään melodiseen suuntaan. Mutta jos haluat pitää tätä simppelinä, niin soundeihin saa satsata lisää urakalla. Sahojen rahina voisi sopia bassolinjalle välillä hyvin... efektejä lisää muutenkin reilusti lisää. Munaa muutenkin vähän kaikkeen lisää. Bassolinja yleensä on se joka antaa biisille sitä tarvittavaa ilmettä tämän tyylisessä. Tämä jää vähän vaisuksi valitettavasti. Nyt menee toisesta korvasta hiukan ulos.
0   +1 +2
 
8
Kp-Kukka 20.10.2006
ihan asiallista trancea .
mutta olis voinu tehdä kyllä moni puolisemman.
0   +1 +2