Seittemän saatanaa

Satakätinen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
solakarju 05.02.2007
Kymminsen vuotta kiertelin kavereiden treenikämppiä ja tämä piisi palauttu mieleen paljon paljon muistoja. traumaattisia muistoja. Siihen aikaan kovia sanoja ovat sauna ja saatana, Mikäs siinä.
0   +1 +2
 
6
SirKeke 05.02.2007
Aikamoinen studio ollut, jos laatu on tämä??
Mielipuolista fiilistä ilmeisesti haettu mutta menty aika pahasti metsään...se kun on aika vaikea taiteenlaji, jonka vain harvat taitavat.
Ei vain yksinkertaisesti toimi...laulajan suoritus ei ainakaan paranna biisiä.
0   +1 +2
 
7
Itapuoli 05.02.2007
en tiä olisko kannattu studioon saakka mennä... no tärkeintä et tykkää musan teosta.
itse biisi ei tehnyt vaikutusta..
0   +1 +2
 
7
Itapuoli 05.02.2007
en tiä olisko kannattu studioon saakka mennä... no tärkeintä et tykkää musan teosta.
itse biisi ei tehnyt vaikutusta..
0   +1 +2
 
7
tuntematon_pelle 04.02.2007
Toi alku on vähän nuhasen kuuloinen, mutta toinen riffi kuulostaa jo paremmalta... Joo ja toi toinen riffi on pirun hyvä, niinku toi verse riffikin... Laulajalla on TODELLA paljon treenattavaa... Kuulostaa aivan kuin hän ei tietäisi minkä sävelen mukaa laulaisi, muuten se onkin ihan ok... Toi soolo soundi oli aika kädestä
0   +1 +2
 
Jusa83 03.02.2007
Äänenlaatu on jotenkin palikkaa, mutta kyllä tätä pystyi kuuntelemaan. Soitto on aika värikästä ja taidokasta. Sanoitukset nyt toimivat jotenkuten, ainakin ne sopivat yhteen musiikin kanssa, mutta eivät kunnolla vakuuttaneet. Ihan kelvollinen veisu, mutta vaisujen saundien takia ei säväyttänyt niin hyvin. Kitaroinnista jäi hyvä vaikutelma.
0   +1 +2
 
9
malvo 03.02.2007
Riffittely, sanoitus ja laulajan omaperäinen tulkinta tuo mieleen vanhat puoskaritallenteet, mutta sepä ei todellakaan ole huono asia. Biisin olen napannut jo aikaisemmin, hyvää settiä.
0   +1 +2
 
Begemot 26.01.2007
Miksausta olisi voinut parantaa, nyt kaikki muu paitsi laulu on liian taustalla.
Tekstissä ilmeisesti jotain raamattuleksaa, joka jäi multa hieman auki.
Biisissä oli paikoin mukavia melodiakulkuja.
0   +1 +2
 
zenri 23.01.2007
Tästä tulee mieleen jotkut CMX:n alkuajan biisit. Vähän vielä kokonaisuus hapuilee liikaa, vaikka tiukkaa soittoa on paljon yms.
0   +1 +2
 
Zebhyr 22.01.2007
Varsin erikoinen pläjäys. Ryhmä toimii aika tarkasti. Lievää maneerien kopiointia on toki havaittavissa.
0   +1 +2
 
8
jazzdwarf 01.02.2007
Tällästä suomiheviä en okaan aiemmin kuullu. Tykki intro ja kova cannibal corpse tyylinen riffi ennen kitarasooloa. Homma pysyy kasassa vaikka biisissä tapahtuu paljon. Tästä ei tosin löydä punaista lankaa ja näin kai on ollut tarkoituskin.
0   +1 +2
 
6
wtsalmela 27.05.2006
Jätän arvostelematta tämän aihepiirin..

En oikeastaan pidä tästä saundistakaan.

Laulusolisti on sekä iskelmähtävä että oudon hullu!
0   +1 +2
 
tep 27.05.2006
Jaa, tätä bändiähän tuli pari päivää sitten viimeksi ringissä kommentoitua. Eipä pöhkömpää tälläkään kertaa, enkä tälläkään kertaa suostu allekirjoittamaan tuota alt.metalli -genrevalintaa. Mielleyhtymiä tulee aiemmin mainitun CMX:n ohella myös Kansanturvamusiikkikomissiosta ja jollakin kumman tavalla Nurmiosta ja ties mistä. Ulkomaanelävistä en osaa sanoa yhtä selviä vertailukohteita. System of a Down?

Yksityiskohtia seuraa. Soolo oli karmea, ilmeisesti tarkoituksella. Jossain osissa taustalla ulvoi pädisyntikka, joka lämmitti. Biisi oli jotenkin turhan pitkä, kolmessa minuutissa alkoi vähän väsyttää. Lammas, jeah. Sanat olivat "ihan ok". Soundi oli jotenkin kesy tässäkin, vaikka oli ihan studioon asti vaivauduttu.

Pähkinänkuoressa: olisi voinut stilisoida parin osan karsinnan verran, ja pistää kitaroita miksauksessa hieman kovemmalle. Kaikenkaikkiaan kuitenkin tykkäsin - kierosti vedetty punkinlätkytys miellyttää aina.
0   +1 +2
 
Bengt 26.05.2006
Soundeista puuttuu voimaa.. Laulu liian edessä verrattuna bändiin.. "seitsemän saastaista saatanaa"? YUP:n Saatana meni korvasta sisään tulee pakostakin mieleen...
0   +1 +2
 
6
Guitar Hero 26.05.2006
oikein studioon asti vaivauduttu.. kyllä mä olen otettu. mitä, laulaako tässä jarkko martikainen? soitto kyllä vähän takkuilee; noi breikit alussa ainakin kusee - niinku virveli tremolotkin (tai paradiddlet.. kumpaa tykkäätte käyttääkään) itse asiassa myös noi skebat menee vähän sinne päin. miksauksessa on tungettu vähän sinne tänne liikaa kaikua. veikkaisin bändin olevan aika nuori eikä soittokokemusta niin kauheasti vielä taida olla. nyt kyllä saatte tulla lyömään puukon selkään, jos olettekin viisikymppisiä rokuja. outro oli totaalisen hämärä.. no tämähän on altsu metallia.
0   +1 +2
 
v_salo 25.05.2006
Ei mun genre oikein, mutta tässä oli kyllä muutamia hienoja oivalluksia, vaikka ehkä hieman tasapaksuko biisi lopulta. Hienoja juttuja:
soolo
laulusaundin hetkittäin muuttuminen/murtuminen
synasaundit
rumpukomppi niissä kohdissa jossa alun paikkeilla puhuttiin hevosista jne.
0   +1 +2
 
8
Epoche 23.05.2006
Energiaa riittää ja soitanto on ihan pirteetä..Saundit ei oikein wakuuta kyl, aika sekasta on ainakin kitaroitten osalta..Laulu on heikoin lenkki täs mun mielest, suomen kieli ei mua yleensä sykähdytä ja laulaja on mixattu aika wahwasti esiin..Volaa saa rämplätä edestakasin, epätasanen on päällimmäisin tunne mikä jää..Hianoi juttui mut wähän sotku kuitenkin
0   +1 +2
 
9
Piru Kange 23.05.2006
Tämä oli oikeastaan pirun kiva kappale. Toi muuten soundeiltaan mieleen Kolmikärjen aikaisen CMX:n. Tosin biisi oli ehkä hitusen kevyempi ja suorempi. Toimii kyllä hyvin. Kieroa ja hypnoottista kamaa. Ysillä nakkaan.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 22.05.2006
Omituinen. Siksi kai genressäkin lukee alternative. Onko tätä masteroitu lainkaan? Soitannollisesti ok, vokaalisti kaipaa hiotumista.
0   +1 +2
 
cheez 21.05.2006
Positiivisella tavalla erittäin häiriintynyt biisi. Laulajassa jotain Ismo Alankomaista. Hyviä kitarariffejä
0   +1 +2
 
10
vasara1 20.05.2006
Te kasvatta aivan silmissä, laulu on aivan hyvää. Mikä vittu oli se eka piisi ku siinä ei ollu mitään järkeä laulussa. Tää alkaa kyllä rullaa mallikkaasti, kitara soolokin oli hyvä, mitä oliko mies selvinpäin sitä vetäessä...kerrankin... hyvä jätkät, mun täytyy antaa kypä
0   +1 +2
 
8
Sanoituksista ainakin bonukset. Muuten kitarakikkailu jne on vähän liian kulunutta itseni makuun. Laulu myös menee enempi rockin/popin puolelle kuin metelimekkalan muutamia aggrompia kohtia lukuunottamatta. Lampaanmääkäisy lopussa lienee kuvastaa tätä lammaslaumaa joka puolella jos oikein käsitin, joka myös oli varsin mukava yllätys.
0   +1 +2
 
8
Demotion 20.05.2006
Introriffissä on tunnelmaa. Biisi kääntyilee ja vääntyilee, säilyttäen kuitenkin jonkinlaisen sisäisen logiikan.
Riffit ovat aika kekseliäitä ja soundissa jotakin "saatanallista". Vokaalikohtiin voisi keksiä ehkä vähän sovituksellisia temppuja niin vastaisivat musiikin monimuotoista luonnetta.
0   +1 +2
 
Pitk 13.05.2006
Aikasen kovaaa ajoa, Siekkarit meets SOAD. Sanoitus kamala kimppu kliseitä. Soitossa meininkiä, soundi suolesta. Kitarasoolon tarpeellisuudesta voidaan olla montaa mieltä. Allekirjoittaneella tulee ainoastan mieleen: Miksi?
0   +1 +2