Despair Effect

The Bleedout

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
magotti 21.09.2006
Kyseinen kappale mp3 soittimessa soinut jo jonkin aikaa. Näistä kahdesta paljon enempi osuva kipale minulle. Yksinkertaisesti vain aivan mahtava. Varsinkin kohta "this is the dispair effect". Jatkakaa samaan malliin ja lisää materiaalia.

Ps. Hommatkaa nettisivusto. Se olisi kiva :)
0   +1 +2
 
8
blood-stained 31.05.2006
Jätkätkän vetää yllättävän tiukasti! Ei osannut odottaa näin toimivaa meisinkiä vielä, tuli puun takaa turpaan. Jussaltakin irtoo hevikompit jo aika tanakkaan malliin, hienoa! Käykäähän dudet tsekkaan meidän uus promo, julkaistiin pari päivää sitten. Paiskaan sulle Juha ton uuden pläjäyksen, kun saan levyjä hyppysiin. Sillä välin, imaskaa netistä!
0   +1 +2
 
10
Keksigrilli 29.05.2006
best of the best
0   +1 +2
 
10
Jopeli 20.05.2006
taas toimii juhan rummut ja riffit on kyllä kovia!!
0   +1 +2
 
9
roxted 09.05.2006
Täähän toimii kun hillomunkki! kivaa ja makeaa päältä, mutta paras osa on sisällä (se on se hillo) niin, eli biisistä.. Biisi oli oikein toimiva, diggasin varsinkin 2.55 alkavasta kohdasta, ei ollu pelkkää runttausta koko biisi. Hyvät soundit ja soitanta oikein mallikasta. Perkules! 9+
0   +1 +2
 
9
gore 08.05.2006
Toi alku on helvetin kova ku vokalismi alkaa ni ah, jo kusi valuu sukkaan. Nää riffitki on tosi makeita, eräskin yllättävän melodinen, semmonen kavala. Täydellistä moshausmusaa. Joo oon samaa mieltä että rummuissa on onnistuttu, soundit on hyvät. Kitarat kans loistavia. Rakenteesta tykkäsin ja se toimi, paitsi se kummallinen kohta missä tuntu et tempo vaihtu tai jotain kikkailuu siin oli o__O. anyways, mahtava paketti. Tulipa varmaan kaikki sanan 'hyvä' synonyymit käytettyy :D JESJES jätkät.
0   +1 +2
 
10
RHP 08.05.2006
Ihan helvetin hyvin starttas!
Rummut on erittäin hyvät , samoin kitara.
Kovaa vetää loppuun asti, ei romahda.
Kokonaisuus toimii ja ainot negatiivinen asia mitä ite pystyn keksimään, jos nyt täydellisyyttä haetaan, on laulajan englannin ääntämys, siinä vaiheessa kun saa tohon saundiin sen terävyyden ja selkeyden aletaan olla aika korkeella. Välillä saa myös laittaa vähän örinään munaa messiin, jämäkämpi matala örinä paikkoihin joissa sitä käytetään tai voisi käyttää, saa massiivisuutta jykeviin kohtiin, kaikki vihat vaan kehiin myös kun sitä tarvitaan. Anyway vahva 10

\m/ (x.x) \m/
0   +1 +2