the Land of the Midnight Sun

the Slowdowns

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Jonesss 22.09.2007
Onpas tuttu tuo puhesample.. jostain.. kenties tästä samaisesta biisistä :)
Vinyylirätinät on aina jees.

Soundeista:
Rummut on vähän tylsät, midin kuuloiset, pieni velocityn muuttelu voisi auttaa.
Basso on aika terävä, vähän alempia taajuuksia olisin itse käyttänyt.
Syntsapadit antavat oikein kivan pohjan pianolle ja kitaralle, hyvin toimii tää kombinaatio.

Rakenteessa ei ole valittamista, varsinkin tykkään tuosta kertosäkeen sointukulusta, missä tulee tuo jättö toiselle soinnulle, hieno idea! Hieno biisi!
0   +1 +2
 
8
Nevermind 02.08.2007
Mielenkiintoinen alku ainakin. Kappaleen tunnelma on rauhallinen, sanat kuin runosta, mutta pidemmänpäälle hieman ärsyttävät. Sanat jäävät hoilaamaan päähän eikä se ole aina niin hyvä asia, varsinkin jos kyse on vanhan miehen äänestä. Rauhallinen tunnelma on aina mukava, rentouttava, mutta vaikuttaa erittäin yleiseltä ja suositun kuuloiselta tyyliltä, jota löytyy hyvin monista paikoista, eikä siksi ole niin innostava. Kappaletta olisi hyvä kuunnella vaikka raskaan työpäivän jälkeen ja se on tehty huolellisen kuuloisesti. Edes minimaallinen rätinä, joka kuuluu, kun kajarit on tosi kovalla, ei häiritse huomattavasti.
0   +1 +2
 
9
Begga(R) 31.01.2007
tätä täytyy kuunnella muutaman kerran putkeen että saa käsityksen tästä kappaleesta (olen tyhmä), mutta sitten kun saa niin johan löytää hyvän kokonaisuuden! loppupään syntikkaleijailut olivat nannaa korville.
0   +1 +2
 
T-Sync 24.01.2007
Tykkään biisin teemasta. oikein uninen meininki. Sanat ovat varsin unelmoivia, ja tykkään soittimista (basso, skitta, ihmisen huudahdukset), jotka tukee tuota loopattua runonpätkää.
Kappaleessa on yhdistelty hyvin eri tyylilajeja, jotain groovaavia elementtejä mm. jazzista on otettu mukaan. Tuo väliosa biisin keskivaiheilla on hetkittäin hieman sekava, selvästi heikoin osa biisistä. Lopussa tulee taas tuo toimiva runolooppi ja samat unelmoivat soittimet.

Erittäin pehmeä vetäisy, jossa oli letkeä poljento alusta loppuun. tämmöistä kuulisi mielellään lisääkin. Hyvä kappale.
0   +1 +2
 
Okojo 10.01.2007
Nimestä tuli mieleen ihan dj shadow, ja se sitten alkoi jotenkin alitajuntaisesti soimaan päässä, mikä ehkä häiritsi ehkä vähän kuuntelua.

Biisinä muuten hyvä, tykkäsin. :)
0   +1 +2
 
Flip 27.12.2006
Ihanaa, mieltärauhoittavaa ja tunnelmalista downtempoa. Viinilasi ja +25 kesäilta auringonlaskun kera.<3
0   +1 +2
 
10
AquaSonic 15.11.2006
Simmu kiinni, sopiva käsinoja ja biisi luupille. Seuraava havainto todellisuudesta on otsaan kolahtavan pöydän reunan niin kovin joustamaton olemus kyynärpään livetessä. Rauhallinen, jopa letkeä tempo ja levollinen komppi ylätaajuuksilla pyörivän tiutiu-melodian kanssa kevyen kitaranäppäilyn tukemana saa mielen harhailemaan kauas tästä ajasta.

Älppärimäisesti rätisevä olemus tekee biisistä retrohenkisen. Mieleen kuvastuva värimaisema on kuin vanhoista Star Trekeistä ja tätä tukee myös jo alussa esiintyvä spiikki. 40 sekunnin jälkeen kuvioon tuleva taustavokaalina soiva dyy-dy-dydyy kuulostaa himpun verran yläkanttiin epävireiseltä, mutta on muuten soinniltaan passeli.......................... oho. Tuo pisterivi tuli taas näppikselle nukahtamisesta. Siihen tämä kyllä toimii erinomaisesti.

Tämä on mielentilabiisi. Toisinaan iskee kympillä, toisinaan tekee mieli läväyttää pelkkä kutonen tympäisevän ponnettomasta tahdista. Kuitenkin genreensä nähden biisi on juuri sitä mitä pitääkin.
0   +1 +2
 
10
alte 01.11.2006
Yritin ja yritin löytää jotain pahaan sanottavaa tästä biisistä, tätä parempaan en pysty :) Vähän häiritsi aluksi se laahaava rumpukomppi siinä 2:27 kohdalla. Mutta sitten huomasin että se kuuluu tähän biisiin ku tukka päähän ;< Flawless. Saundit kohillaan, levytyskamaa kaikinpuolin. Huomaa että on tullu Bonobot ja Blockheadit kuunneltua. Uutta matskua vaan tulemaan.
0   +1 +2
 
10
Fellaatio 25.10.2006
Hmmm.. Mä en tästä ikävä kyllä osaa sanoo mitään muuta suurta, kun sen, et tää herättää aika siistei fiiliksiä tossa introssa.. Toi vinyyli rahina on aivan täydellinen tossa.. Tekee just sellasen tunnelman, et kelailis jotain vanhoja vinyylejä, sit löytyis joku, minkä laittais soimaan kansikuvan perustella, ilman et olis mitää hajua, mitä levy sisältää.. Sit alkais kuuntelee tätä.. Heittäis mielessä toho muutamia laineja.. Ja kohta tää varmaan alkais soimaan enemmän ja enemmän.. Kohta halusitki fanittaa tätä jo ihan hulluna.. Tää toimii.. Aivan huippu saundeja.. Rauhottavaa ja ajatuksia herättävää.. Niinku musan pitää olla, jos se on tollast downtempo matskuu.. Täys kybä siitä sulle..
0   +1 +2
 
LauriT 09.10.2006
Jaha. Taas aloitetaan puhesämplellä... Tyylikästä ja turvallista sanoisin. Vinyylin rahina taustalla sopii mainiosti kontekstiin niin ikään. Kappaleessa ei oikein ole mielestäni kunnollista koukkua (ellei tuo alun murtosointukuvio sitten ole sellaiseksi tarkoitettu), joka jäisi mieleen, vaan tämä on vähän tällaista "taustamusapoppia". Ihan kiinnostavia ja rentouttavia äänimaailmoja tässä vain luodaan näköjään ilman sen kummempaa musiikillista monimutkaisuutta. Kuitenkin Röyksoppillakin yleensä aina on joku tarttuva koukku biiseissään, vaikka nekin ovat pääosin juuri tällaista tausta-ambienssimaalailua.
0   +1 +2
 
10
dbgirl 26.09.2006
Tuo pehmeä puhe kuulostaa miellyttävältä, on hypnoottinen turistioppaan ääni. Tuo rakeisuus tuo mukavaa vaihtelua tuohon muuten pehmeään ja tuhtiin soundiin. Rummuissa on hyvä rytmi, eikä ole liiaksi esillä. Pidin tuosta repeatilla puhumisesta, ja hämmästyin kun kahden ja puolen minsan kohdalla tuli pikku katkos ja sitten pelkkää instrumentaalia. Mutta se kuulosti hyvältä breikiltä. Ei kaiken tarvitse aina olla koko ajan täysillä. Oli hyvin leppoisa ja miellyttävä kuuntelukokemus. Tuo alussa oleva taustalaulaja, en huomannut sitä ekalla kuuntelukerralla. Toisella vasta huomasin sen, enkä oikein pitänyt siitä. Mutta mitä se kertoo että ekaksi en huomannut sitä? Se piiloutui todella hyvin. Jos jokin on niin piilossa, kannattaako sitä olla ollenkaan, vai tekeekö se kuuntelukokemukset vain mielenkiintoisemmiksi kun löytää aina uutta? Sanoisin että kyllä uuden löytäminen on aina ihanaa, vaikka löydöksestä ei aina pitäisikään. Tämä sopii hyvin päiväunimusiiksi kesäaikana tai alkusyksystä kun on vielä lämmintä. Sellaista aurinkoista.
0   +1 +2
 
9
warworm 20.09.2006
Hyvä myöntää näin heti alkuun: en ole koskaan ennen kuunnellut tämän kategorian musiikkia, siispä anteeksi tietämättömyyteni.

Eli, rentoa, sumuista. Jazzmaisuus on aina jees. Haikaleva, Lapin kesää. En oikeastaan osannut kuunnella tätä, päässä alkoi heti pyörimään eräs kirjoittamani stoori tuolta lakeuksilta.

Milloin kuuntelisin? Jes, kun tahdon rentoutua, saada inspiraatiota, nukahtaa rauhalliseen uneen. Joku vertas tätä 50-luvun Amerikkafiilikseen. En itse väitäis niin. Henk.koht. tästä tulee mieleen pienen pohjoisen kunnan aamuyön kadulla laahustus. Keveää ja unenomaista.
0   +1 +2
 
10
maelstromius 27.08.2006
Hieno tunnelma, iskee kuin kanuuna. Nuo "laulut" ovat mainioita ja kaikkinensa nuo pienet melodianpätkät, kaikuefektit yms. ovat tehokkaita. Seilaa oikein mallikkaasti ja tulee varmaan "pyörimään soittimessa" (digiaikana tuokin sanonta menettää kirjaimellisuutensa, hämmentävää!) paljon myöhäisinä rauhallisina iltoina.

Mallikas fiilis, hienot soundit. Juuri sitä, mitä olisin halunnut jo pitkään tehdä, mutta en ole joko osannut tai ei ole ollut muuten mahdollisuutta.
0   +1 +2
 
IconW 25.08.2006
Sehän oli juuri sit mitä nimikin sanoo...
Rauhallista chillailua. Näissä sun biiseistäs huokuu aika paljon sellanen 50-luvun amerikkafiilis. Johtuu varmaan noista puhesampleista. (Tossa L'ignorancessa oli todella ärsyttäviä vokaalisampleja. En tykännyt. Tuli vain mieleeni. En tykännyt.) Muuten todella rauhoittavaa. Jossain vaiheessa nuo vokaalisamplet alkaa kylläkin ärsyttämään (tässäkin). Tykkään (noista) trumpetti sampleista. Biitti on oikein sujuva. Letkeä.
Mukavalta kuulostaa tuo rätinä tuolla taustalla.
2:50 kohalla alkava letkeä chillailu saa hyville fiiliksille. Aivan loistavaa. Komppi vetää määrätietoisesti ja taustat on just sopivan utusia ja lepposia. Sitten tulee taas ne vokaalisamplet...noh. Joo...

Siis hyvähän tää on. Ja laadukas.
0   +1 +2
 
Raikali 14.08.2006
Hmm, tälläistä. Miten tätä kuvailisi, rentouttavakin on liian lepsu sana. Voisin kuvitella itseni jonnekin iltahämärään, kaupungin valojen keskelle istumaan tämä kappale soiden lapuissa. Basso potkii just niinku pitääkin, ei tule yli eikä jää peittoon ja muutenkin kokonaisuus on hyvin hallussa. Saa sellaisen olon että tämän tekijä on tiennyt mitä on ollut tekemässä ja mihin on pyrkinyt.

Pakkohan tälläisestä on pitää, on sen verran hienosti toteutettu kappale. Me likes.
0   +1 +2
 
9
Wavescale 06.08.2006
Tämähän on kuin suoraan joltain kuulemistani Chill/Lounge-seteistä... loistavaa downtempoa. Kuulostaa saundillisesti tosi mukavalta. Vaikkei se ehkä säväyttänyt millään tajuntaa räjäyttävällä uuberlaaudukkuudella, en löydä oikeastaan mitään mikä ei palvelisi kokonaisuutta erinomaisesti.

Tykkään etenkin tässä hyvin sovitelluista melodioista eri soittimilla... varsinkin tuo 01:00 jälkeen tuleva, ja myöhemminkin sopiviin väleihin sijoiteltu vaihe miellytti. Tässä biisissä on, hm, tyylikkään laiska tunnelma :) Pidän. Niin, ja alun puhesample sekä nämä lallatteluvoksut ovat hyvä veto, hyvältä kuulostaa! Ne ovat kotonaan tässä biisissä. Thumbs up. :)
0   +1 +2
 
Bäne 30.06.2006
Vokaali sämple alussa on loistava veto. Se luo tarvittavaa tunnelmaa. Ja rätinät on aina ihania. Sopivan leppoinen melodia ja muut instrumentit sopii loistavasti yhteen. Välillä tuleva naisen laulu(?) on myös mielenkiintoinen. Rummut on sopivan lofit tän tyyliseen biisiin. Ei tästä pahaa sanottavaa ole, tässä tunnelma koukuttaa. Tää on sellanen biisin mitä kuuntelen nukkumaan mennessä, sopivan rauhoittava. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
sipulipekka 29.06.2006
Ei tässä oikein voi muuta kuin yhtyä aiempiin kommentoijiin, sillä kaikki ajatukseni on jo sanottu.
Tosi lämminhenkinen ja rauhoittavan kuuloinen kipale. Ja ne rahinat siellä tosiaan sopivat tähän kuin nenä päähän.
Tätä kuunnellessa ikäänkuin unohtaa kaiken mitä pitäisi tehdä, ja tekisi vain mieli ryömiä sänkyyn peittojen alle ja kuunnella tätä repeatilla.
0   +1 +2
 
10
Janne T 12.06.2006
äärimmäisen hienon kuuloinen, vaikka aihe onkin aika perustavaa laatua.
0   +1 +2
 
7
Moosefrog 17.05.2006
Saundimaailma on mukavan kirkas ja kuulas. Tulee mieleen kesäilta rannalla, siippa kourassa. Mutta siihen se minulla jääkin... Biisi ei alun jälkeen anna oikein mitään. Kaikki ratkaisut ovat turvallisia ja saundit liiankin geneerisiä, melodioita ei varsinaisesti ollut lainkaan ja nyt n. 20 minuuttia biisin kuuntelun jälkeen mieleen ei ole jäänyt mitään. Ikävä sanoa, mutta tämänlaista tavaraa on soinut downtempomaailmassa ainakin jo vuodesta 95. Tarvitsemme jotain uutta!!! (huom. oma lehmä ojassa myös)
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 14.05.2006
Hieno rauhallinen biisi, rauhoittava, nyt kun täs illalla sen kuuntelen niin alko nukuttaa, eli tää ainakin on onnistunut tunnelmassaan. Todella onnistunut äänimaailma, kaikki yksityiskohdatkin antaa vivahdettaan tähän kokonaisuuteen, aluks en pitäny noista laulukohdista, mut sit tajusinkin et miten loistavalta ne oikeesti kuulostaakaan :) Rummun vahva virveli antaa hienosti säväystä ja potkua. Basso kulkee kans loistavasti, varsinkin toi loppu miellytti. Toi rahinäkin sopii tosi hyviin tähän, tää toimii tosi hyvin :)
0   +1 +2
 
9
Ballin` 13.05.2006
Onhan tämä lepposa ja rentouttava, kesäisen oloinen biisi.
Aluks häiritti hetken kun rummut on niin "munattomat". Mutta kun kuunteli pidemmälle, se ei enää haitannut. En ole niin genreen tutustunut, mutta hyvältä kuulostaa. :)
0   +1 +2
 
Begemot 03.05.2006
Hyvät sämplet olet löytänyt. Hyvä rentouttava biisi, noin kymmenen mättöhevin jälkeen:). Tykkäsin.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 29.04.2006
mukavan tento fiilis pysyi biisissä loppuun asti. Biisistä tuli mieleen jotenkin hienot leffat tuolta 50-luvulta!!!
0   +1 +2
 
Kloku 26.04.2006
Ihhanan rauhallista downii! Jotenkin tämän kiireettömyys tuo rennon olon. Ihan rauhallinen jazzmainen biisi. Ei pahaa sanottavaam oikein hyvä vinyylimäinen tunnelma. :D
0   +1 +2
 
9
SpeaK 26.04.2006
Erittäin hyvää musiikkia taustalle soimaan. Biisissä ei riitä tarpeeksi monimutkaisuutta(vaikka pieniä juttuja siellä täällä onkin mitä ei ihan heti huomaa) suurkulutukseen, mutta ehkäpä se ei biisin tarkoitus olekkaan. Rakenne pysyy hyvin kasassa pitäen mielenkiinnon yllä.

Kuten jo mainittu aikaisemmissa kommenteissa, minunkin mielestä tuota puhesamplea olisi vähän harkitummin käyttää. Todella maukas sample silti. Vinyyylirahinoita olisi myöskin minun mielestäni voinut vähän huomaamattomammin lisäillä.

Miksaus onkin jo sitten ihan omaa luokkaansa. Selkeät äänet, kirkkaat diskantit ja erityisesti muhkea & selkeä alapää.

Soundit hiotun kuuloisia. Ne siellä täällä iskevät kitarapujautukset olivat minun mieleeni.

Kotoisian oloinen, lämmin ja turvallinen biisi, tuoden tosiaan hieman haikeat kesämaisemat mieleen. Vielä jotain omia juttuja mukaan lisää, ettei ihan näin geneeriseksi menisi, niin hienoa tulisi. Silti, melkeinpä ammattimaisen kuuloista tavaraa.
0   +1 +2
 
9
Cerende 24.04.2006
Uijui uijui.. Kuuntelin tän tän ekaa kertaa eilisaamuna, kun edelliseltä illalta oli takana hardcorekeikka ja kuulosti vaan niin täydelliseltä tilanteeseen.
Ihan mielettömän hyvin kasassa pysyvää settiä. Kaikki sopii täydellisesti yhteen, ja vaikka ehkä jollain tasolla vierastankin tota puhesamplea, niin en voi väittää, etteikö se kuulostais hyvältä, vaikkakin ehkä muutaman kerran harvemmin olis saanut tulla.
Kitara ja piano tukee toisiaan ihan mielettömän hyvin ja jokainen ääni ottaa oman paikkansa. Miksaus on siis aivan täydellisen kohallaan ja erityisesti toi vinyylirahina saa mun sydämen sulamaan.
Ihan varmasti tulee kesällä kuunneltua usemmin ku yks tai kaks kertaa, lähes täydellisyyttä.
0   +1 +2
 
10
Valandir 23.04.2006
Lähtee mukavalla spiikillä liikenteeseen. Biitti hentojen padejen kanssa sopii ja pienet kitararenkutukset ovat suoraan sanoen erittäin maukkaita. Erittäin rentoa ja rauhallista menoa, mutta silti jämäkkäällä otteella. Kaikki näyttää sopivan yhteen kuin kermavaahto kakulle ja äänenlaatu on mitä mainioin. Pianoiskut ovat myös erittäin hyvin sovitettuja. Pieni breikki antaa biisille ikäänkuin laajemman äänimaailman ja rentouttava liitely, joka alusta asti on ollut päällä, jatkuu edelleen.

Kokonaisuuten biisi on tosiaan mitä mainioin, ehkä jopa hieman kesäinen 'renkutus'. Noh, miksei nyt talvinenkin, hehe. Pientä jazzin tynkääkin voi kuulla biisistä ja se kyllä maistuu hyvältä. Tulihan tässä ensimmäisen kerran downtempoakin arvosteltua, vaikka en kyseisestä genrestä suoraan sanoen mitään tiedä. Tuotoksena erittäin hyvin toteutettu tekele joka jää sopivasti mieleen junnaamaan. Rakenne on tosi hyvä ja missään vaiheessa ei tule pakottavaa tylsyyden tunnetta. Minäpä tästä nyt läväytän tälle numeroksi täyden kympin, koska loistavahan tämä oli. Tämän biisin perusteella fanitan myös. Eriomaista, tätä lisää kiitos :)
0   +1 +2
 
10
R.Pursto 23.04.2006
hetken maailma oli kauniimpi paikka elää ja olla. yksityiskohdat sikseen (pahoitteluni siitä) ja kiitos.
0   +1 +2
 
10
Noison 23.04.2006
Tämmöinen paketti.
Asiaan: Kitara pimputtelu ja piano iskut ovat todella onnistuneita ja miellyttävät minua erityisesti biisissä. Biisin alku ei aluksi kuullostanut minun korvissani kovin lupaavalta, mutta kun tätä kuuntelee saa aivan mielettömän hyvän fiiliksen ja iloisen mielen. Vokaaleita on ehkä hieman liikaa, mutta se sopii jotenkin niin täydellisesti tähän biisiin. Soundeiltaan ja melodioiltaan biisi on nostattavan omaperäinen ja iskee aivan älyttömän syvälle kuuntelijan sydämmeen.
Biitti toimii moitteettomasti melodioiden ja muiden pimputus soundien kanssa. Biitti kaappaa heti mukaansa ja sen ansiosta biisiin pääseekin hyvin nopeasti sisään. 2.20 kohdalla tuleva tauko on mainiosti oivallettu ja toteutettu. Se antaa myös lisä nostetta ja potkua biisiin.
Ei voi mutta sanoa, että sinä osaat kyllä tehdä musiikkia. Varmasti on ollut mukavaa tehdä tämmöistä rentouttavaa ja iskevää musiikkia. Täysi 10 tälle mahtavan nostalgiselle ja rentouttavalle biisille. Kertakaikkiaan täydellistä tulkintaa!
0   +1 +2
 
10
accent 23.04.2006
Mistähän sitä aloittaisi? Kappaletta ei voi kuin kehua. Kaunista ja tyylikästä. Tekniseen puoleen en mene, koska se on selkeästi paljon omaa osaamistani paremmin hallussa. Fiilistä löytyy, hienoa ja leppoisaa fiilistä. Puhesämple sopii erityisen loistavasti tähän. Kaikki muukin napsahtaa kohdalleen hyvin miellyttävästi. Täytyy sanoa, että kiitos mainostamisesta, oli ilo kuulla tämä biisi näin aurinkoisen ja tunnelmallisen kevätillan taustamusiikkina.
0   +1 +2
 
10
real julius 19.04.2006
Erittäin miellyttävän kuuloista musiikkia. <3. paljon hyvän kuuloisia ääniä. rummut on aika yksinkertaiset ja tarmokkaat:)
0   +1 +2
 
9
Redfox 19.04.2006
Mainiota, melko lailla sanat suustani veivät edelliset kommentaattorit. Rummut ovat erittäin muhevat, viimeinen minuutti oli ehdottomasti parasta antia minun mieleeni, noista vokaalisampleistä en hirveämmin välittänyt sopi fiilikseen, mutta kappale itsessään olisi tullut toimeen ilmankin. Kokonaisuutena kyllä ysin arvoinen kappale, koska tavallaan olisi kaivannut jotakin huippukohtia ja ehkäpä...Bassoa!
0   +1 +2
 
10
laineet 19.04.2006
Tällaista rentoa RJD2 meininkiä, tykkään kovasti :) Kuin tulisi jostakin kaukaa kotiin iltahämyssä johon tämä sopisi hyvin :) aivan loistava biisi ei tässä muuta ole sanottavaa :D
0   +1 +2
 
protest 19.04.2006
no voi vitu "Kivasti muuttuu tuossa yli puoliväen ja hyppää sitten takaisin"

mikä on puoliväen??? :D
puoliVÄLIN siis!

rummut olivat myös sopivan lepposat..
0   +1 +2
 
protest 19.04.2006
Valitettavasti tämäntyylinen ei kovinkaan paljoa minuun kolahda, joten arvosteluni on siis huonoa koska en myöskään tälläisestä tajua paljoa.

Mutta siis hyvin kaunis tää melodia tässä, siitä ei pääse mihinkään.
Saisi olla hieman hypnoottisempi tai jotain mikä jäis päähän soimaan paremmin. Ihan hyvä näinkin. Kivasti muuttuu tuossa yli puoliväen ja hyppää sitten takaisin.

Parasta tässä on kuitenkin nuo vokaalisämplet. Ne jää päähän.
"There's a road that lies, under northern skies"

Tää sopis tosi hyvin sellaseks "iltachillausmusiikiksi" kun haluaa yksin rentoutua huoneessaan tai mennä nukkumaan.
0   +1 +2
 
9
D-Beat 19.04.2006
Kyllähän tämä kuulostaa aika mehuisalta kipaleelta. Mukavan rento ja letkeä meininki. Itse kuuntelen tällaista suht' vähän, mutta silloin kun niin tulee tehtyä niin tämä toimii nimenomaan sellaisena fiilistelybiisinä kesäiltana viskilasin kanssa.

Soundit olivat oikein mukavat, etenkin noi kitarat toimii mukavasti. Vokaaleista ei meikällä oikein mitään spesiaalia sanottavaa ole - siellähän se toimii kaiken muun seassa. Pituuskin on pysynyt positiivisissa mitoissa. Oikein lupsakkaa ja tyylikästä menoa. Annanpa tästä 9+
0   +1 +2
 
9
HW 19.04.2006
Varsin ammattimaisen tuntuinen kokonaisuus, miksauksellisesti eheä, äänimaailmaltaan mukavan pehmeä ja kaikessa hienovaraisessa eloisuudessaan taidokas. Pinnan alla tapahtui paljon enemmän kuin satunnainen kuulija huomasi ja sen ansiosta kuuntelukokemus oli erinomaisen kiehtova ja kahlitseva. Vokaalisamplet vahvistivat kappaleen tunnelmallisuutta ja loivat osaltaan mielikuvaa siitä että tämä virtasi jostain kaukaa menneisyydestä, ajalta jolloin musiikki oli nuori ja kaavoihin kangistumaton. Nautinnollinen kokonaisuus tämä oli, lempeä ja venyttelevä kuin kiireetön aamu.
0   +1 +2
 
9
e2 19.04.2006
Aijai. Kyä on nannaa. Iho menee ihan kananlihalle. Tuo puhesample on jotenkin tajuttoman lämpimän ja pehmeän kuulonen. Ja vinyylirahinat vaan lämmittävät tätä entisestään. Tällästä rentoa ja löysää meininkiä. Ihanan keväinen fiilis tästä tulee vaikka kevään eteneminen onkin ikäväkseni tänään hieman pysähtynyt, kun tuolla on niin harmaata.. Pakko pistää uuestaan taas soimaan.

Tämä sopisi loistavasti sellaseen rentoon lounge-tyyppiseen baariin/kahvilaan soimaan taustalle. Tai sitten biitsille lämpimänä kesäiltana. Kitarat ja torvet luovat hienosti tunnelmaa. Ainoina asioina iiiihan pikkasen häiritsee nuo korkeat vokaalit ja breikkikohta. Siis nuo vokaalitkin ovat ihan mainiot, mutta olisi ehkä voineet olla pikkasen huomaamattomampina taustalla. Ja breikkikään ei ole huono eikä sinänsä häiritse, mutta se tuntuu jotenkin hieman irralliselta.. Tai en tiedä, ihan hyväkin, että keskeyttää hetkeksi löysäilyn ettei ihan liian flegmaattiseksi käy tässä tätä kuunnellessa. Lyhyesti kiteytettynä: Varsin mainiota, rentoa, pirteää ja jazzahtavaa chillailua. Melkeen kymppi mut ei ihan.
0   +1 +2
 
JaDubb 18.04.2006
Hieno voksusample, plussaa. Rento biitti, plussaa. Rahinat, todella paljon plussaa. Alkaa siis varsin vakuuttavasti ja saa suun messingille jo alkumetreillä. Kitara käy myös menoon, kuin pyörät autoon. Töräyttimet sopivat niin ikään biisiin hienosti ja kokonaisuus on todella tunnelmakas.

Miksaus toimii todella upeasti ja soundi on makean rosoista. Alakertaan on laitettu kiva mutta hallittu basso tukevoittamaan soundeja. Niin ikään rakenne on hienosti hanskassa. Ainoana miinuksena mainittakoon tuon voksupätkän liika toistuminen. Muutoin tämä teos on kyllä parasta, mitä Mikserin piireissä olen viime aikoina kuullut. Oikea ääniherkku.
0   +1 +2
 
8
_whisper 14.12.2006
T-t-t-t-t-t-t-toistomusaa.
Aika rauhallista musaa nelejä tähtee.
0   +1 +2
 
odkid 18.04.2008
Kivat samplet, miellyttävä ääni tuolla miehellä. Muutenki tosi miellyttävä ja laiska tunnelma. Siis hyvällä tavalla. Raukeaa kahvimusaa.
0   +1 +2