Very Hardtrance (unmelodic rmx)

Novax - Vanhat biisit (2003-2009)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

5
HW 20.04.2006
Taasko... :/
Tuolla jossain kaiken jumputuksen alla oli sukellusvenekolina jollaiset ovat aina kivoja. Tuli tosin mieleen että sitä on taidettu kuunnella Stoccoa ja varastaa pari ideaa... mutta eipä siinä mitään.
Tämä oli erinomaisen tylsää. Alkoi hermostuttaa, ärsyttää ja ahdistaa. Kädet hikosivat ja happi tuntui loppuvan. Puuduttavat kompit ovat paikallaan silloin kun biisi on niin täynnä kaikenlaista tavaraa ja tapahtumaa että monimutkaisempi rytmiosasto sotkisi kokonaisuuden mutta kun biisi koostuu pelkästä jumputuksesta, se alkaa oikeasti käydä hermoille.
0   +1 +2
 
7
buranaC 20.04.2006
Aika itseääntoistavaa. Paremman numeron saisi varmaan se melodiallinen versio.
Jumputukseksi taustalle tää on silti ihan hyvin tehty. Vähän enemmän sisältöä kiitos. :)
0   +1 +2
 
MacFly 20.04.2006
Kauheeta tuubaa. Tasapaksu jumputus muovisilla soundeilla. Ja tässäkö pitäisi alkaa tanssijalkaa vipattamaan? Pää hytkymään? Pitäisikö tätä kuunnellessa tapahtua yhtikäs mitään? Koska nyt ei tapahdu. Jump jump ilman melodiaa = sähkötyökalu. Kuuntelen mieluummin poraani. Elämäni turhin viisiminuuttinen.
0   +1 +2
 
A-Luokan Nakki 20.04.2006
No voi saatana :DD Minä en näihin jumputuksen ysäviin lukeudu. Mutta kyllähän tällä varmaan auton sais liikkeelle ku täysille pistäis ;)
0   +1 +2
 
repulse 20.04.2006
Olihan tämä ihan toimiva paketti! Kaikki genren tunnusomaiset elementit löytyivät sekä jotain omaperäistäkin ja täytyy myöntää, että ehdottomasti mikserin kärkitasoa genressään!
0   +1 +2
 
rene 20.04.2006
Biisissä on ainakin menoa. Kyllä tähän biisiin sopisi pienimuotoinen melodia, joka sillointällöin tuo pientä eloa. Nyt biisi on hieman harmaa ja varsinkin keskiosassa on ehkä liian pitkä osio, jossa ei tapahdu mitään.
0   +1 +2