Going Right

Her Wickedness

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

rene 03.05.2006
Minimalisesti toteuttu biisi, joka pysyy hyvin kasassa. Rakenne on hyvä ja selkeä. Tässä ei ole mitään liikaa eikä liian vähän, vaan sopivasti. Pianoa on käytetty hyvällä maulla. Lievät itämaiset vaikutteet pistivät hetken epäilemään laulun puhtautta.
0   +1 +2
 
5
Jahman 03.05.2006
Jaahas,kaikki on niin hiljaa että...,ymmärrän minimalismia mutta nyt on jo niin pientä että iskee boredom aika nopeesti.tulee mieleen vaan että voisko lauluun panostaa enemmän,ois kiva kuulla sanat kanssa,nyt ei kuulu muuta ku panoroitua muminaa,ja sitten vielä se että laulun vire heittää jonkun verran.Rummut ehkä enemmän pintaan,vois auttaa,ja pari rumpufilliä kanssa?
0   +1 +2
 
6
Spitfire 02.05.2006
Pinkissä kaasussa kellutaan. Solistilla hieman vire heittelee, liekö tarkoituksella? Ei pahemmin tuntoja tää biisi herättänyt.
0   +1 +2
 
8
wtsalmela 02.05.2006
Mielenkiintoinen syvä tunnelma. Laulusaundi sopii tunnelmaan hyvin.
Sävellajinvaihdoksen jälkeen tuli olo että ollaan "hakusessa".
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 01.05.2006
Aika hypnoottiseen tyyliin laulettu, ja muutenkin laulanta kuulostaa sujuvan erinomaisen hyvin. Eksentristä kamaa. Jotenkin äärimmäisen surumielisen kuuloinen luritus. :) Tämä on oikeestaan aika hyvä.
0   +1 +2
 
8
Volume dealer 01.05.2006
Hieno tunnelma biisissä. Experimental genre on aiemmi täysin tuntematon, mutta silti kuulostaa ja
on oikein valmiin kuuloista materiaalia. Exotiicaa ei puutu, ja jotain tekemistä tällä kait goottiromantiikankin
kanssa on? Sopisi johonkin alkukohtaukseen eroottiseen elokuvaan, ja tuo c-osan kirkkaampi laulusuoritus on
aika, etten sanois seksikäs... Massive attack tulee hieman mieleen.
0   +1 +2
 
8
tilkka 30.04.2006
HW jaksaa aina yllättää! Eipä tässä tarvi rymistelyjä. Kyllähän tämmönen kovemmanrokin ystäväkin jaksaa kuunnella veisuun loppuun, vaikka yleensä tämmösiä ei kehtaa kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Piru Kange 29.04.2006
Mielenkiintoinen soundimaailma taas kerran. Noh, osasinkin jo odottaa tätä. Tämä on oikeastaan pahuksen kiva biisi. Tulee sellainen mukavan psykedelinen olotila. Ja laulussa ja soundeissa on sielukkuutta. Ehkä olisin kaikesta huolimatta kaivannut ainakin pienen pätkän jotain pikkuista nopeammalla temmolla soitettua... mutta menee hyvin näinkin. Kyllä tämä on selkeä ysi.
0   +1 +2
 
SandRAM 29.04.2006
tuli jotenkin sellanen olo tätä kuunellessa, että olisin jossain crackluolassa. vähän liian outoa minulle
0   +1 +2
 
tep 29.04.2006
Eipä ole vähään aikaan tullut tätä artistia vastaan, mutta nyt pääsee taas ihmettelemään. Tässä oli mielestäni aika helvetin hieno tausta, ja siihen on ilmeisesti painostettu huomattavasti enemmän kuin aiemmissa wickedness-biiseissä, missä taustan idea tuntui olevan lähinnä pirunmoinen junttaus jonka päälle vokalisti sai keuhkota. Tässä tausta oli todella nätisti kasattu, siinä pidettiin pienillä elementeillä jännitystä yllä ja välistä laitettiin nyansseina jotain pieniä mausteita. Sama oli muistaakseni tuossa suklaata ja tupakaa -biisissäkin, mutta tässä oltiin kehitytty taas hieman eteenpäin.

Laulu kuulosti säkeistössä jotenkin erikoiselta, mutta ei välttämättä huonolta. En oikein osaa selittää, koska en tajua laulutekniikoista paljoa enempää kuin kana atomifysiikasta. Tuo venyttelevä, onko se nyt legato viralliselta nimeltään, laulutapa tekee joka tapauksessa ääneen yhdistettynä aika mielenkiintoisen efektin - ei siis huonon, mutta vähän erikoisen. Toisaalta taas, se lisää ehkä hieman sitä epätoivon fiilistä, josta teksti kertoo.

Ekalla kerralla kun kuuntelin, iski kolmen ja puolen minuutin kohdalla suorastaan pettymys: nytkö se jo loppui. Artistin omaperäisyys on edelleen korkea, tai sitten en vain tunne kokeilevaa elektronikaa tarpeeksi laajalta alueelta. Hieno biisi, tosin sopii valoisaan lauantaiaamuun vähän heikosti. Pistänpä siis talteen ja kuuntelen joskus yöllä uudestaan.
0   +1 +2
 
7
vasara1 27.04.2006
Tuli vähä joku björk touhu mieleen. Se kitara oli kivan lisä piisiin, toi vähän väri tohon laajaan sointiin
0   +1 +2
 
tos 27.04.2006
Ei tarvi rymistellä. Tästä tuli vähän mieleen Jarboe. Tummasävyinen, vähäelementtinen tausta toimii hyvin yhteen kuiskailevan, huokailevan ja välillä vähän epävarmankin kuuloisen laulun kanssa. Pidin kovasti.
0   +1 +2
 
8
Meddi 27.04.2006
olen tainut kommentoida toista tämän projektin biiseistä. Taas puhuvat ja humisevat äänet ihan jätteintresantit, tykkään nimenomaan niistä. minimalistinen tausta on kuitenkin vähän laahava. ai niin nyt muistan, enemmän "outoilua" vaan jos se ulottuu myös soittimiin!
0   +1 +2
 
DJ Jayko 27.04.2006
Aika mukavan rauhallinen kipale, kyl tätä varmaan jaksais pienissä tötsyissä kuunnella... :) Mutta siis joo genrehän ei oo meikäläisen ykkössuosikkeja.
0   +1 +2
 
Jannuli 26.04.2006
Mystistä meininkiä, taustat toimivat mainiosti mutta vokalisoinnin taso on hyvin vaihtelevaa. Välillä iskee, välillä ei. Tämä harmittaa sen takia, että laulut tässä ovat koko biisin juju. En kuitenkaan missään nimessä ehdottaisi rymistelyä, hyvä näin.
0   +1 +2
 
Perhama 26.04.2006
Tää on ononononononononononnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn biisi
0   +1 +2
 
Abaddon 26.04.2006
Genre ei todellakaan ole suosikkejani. Mutta omassa lajissaan erittäin hyvää.
0   +1 +2
 
tuksu82 25.04.2006
Menen oikealle kans mistä tiesit? Ihan kivaa experimentaalia joka ikävä kyllä ei niin hyvin iske minuun ettenkö numerolla arvostelisi mutta omaperäinen tämä kuitenkin on ja siitä syystä ihan hyvä mtutt.
0   +1 +2
 
Pitk 25.04.2006
En käy kinaamaan. Miksi pitäisikään. Pistän kuuntelun kovemmalle. Laulusoundista puuttuu snadisti jotain ylämidleä ja ihan ylintä yläpäätä. Jää hiuykan sameaksi, joka on toisaalta myös aika jees, mutta sanojen erottaminen on hiukan hankalaa. Pohja voisi olla itseasiassa vielä utuisempi ja leijuvampi, toimisi paremmin laulua vasten. Ehkä (taas). Pohjan nstrumentteja voisi myös kaiutella varovaisesti. Nyt kokonaisus on hiukan uloitteeton.
0   +1 +2
 
9
Juise6-0 25.04.2006
aajeeaaa, herwickednessiä kehiin. Ei tartte rymistellä, mut vois laitttaa jonkun rupisemman basson tai orgaanisemman soundin sinnetänne ni innostuisin lisää. Hyvää anyway.
0   +1 +2
 
8
JuZe77 25.04.2006
Mukavaa tunnelmointia, jossa haikean eteerinen fiilis saavutetaan hyvin. Soundimaailma on kohdallaan ja muutenkin kappale tuntuu koostuvan oikeista elementeistä, mutta silti jätti jotenkin kylmäksi..? Ikään kuin kaipaamaan vielä jotain? Tai sitten olen vain väärässä tunnelmassa kuuntelemaan tätä kappaletta. Mutta kaikkiaan siis toimiva paketti, josta on vaikea löytää moitittavaa.
0   +1 +2
 
A-Luokan Nakki 24.04.2006
Tää on tämmönen transsibiisi hyvässä mielessä. Ja sopivan mittanen ettei kuitenkaan turruttavaksi mene.
0   +1 +2
 
9
masab 24.04.2006
Tämä toimii, miksaus hyvä, samoin laulut, kivan erikoinen.
0   +1 +2
 
9
PeksiM 24.04.2006
Björk tulee ensimmäisenä kuvana verkkokalvoille ja jostain hiton syystä laulava malli Ninja. Unenomainen äänimaisema, jotenkin odottava, kutkuttava ja sittenkin hyväilevä. Näyttämönä tälle musalle toimis mustalla nahalla vuorattu ikkunaton huone, jossa pinkkiin latexiin puetut ballerinat elehtivät vähäeleisen akrobaattisesti. Näytelmää katsotaan lasin takaa joka muuttaa kaikkimustavalkoiseksi.
0   +1 +2
 
Styranki 24.04.2006
Ei tosiaan lainkaan minuntyylistäni musaa, pointsit kotiin kuitenkin hienoista tunnelmista & oikeasta omaperäisyydestä. Mielenkiintoisen kuuloista.
0   +1 +2
 
R.Pursto 23.04.2006
laulu poukkoilee mielenkiintoisesti säkeiden ja kerron shakiramaisesta monkunasta britney spearsin varhemman tuotannon tyyliiseen öninään. tuo öninä onkin koko varsin eksperimentaalisen teoksen heikoin osa. se on niinkin heikko, että oikein tuli paha mieli. muun kappaleen sumusaundin kyllästämä laulanta kun kuitenkin on ajoittain jopa erittäin nautittavaa kuunneltavaa.. erityisesti mieltymyksentunnetta nostattaa kertosäe epätoivoisine saundeineen. ihuna.

kyllä tämä minuun upposi. olisi tosin uponnut paremminkin jos öninä-kohta olisi edes vain huono.
0   +1 +2
 
9
v_salo 23.04.2006
Wow! Tosi vahva tunnelma, joka toimii. Eritoten laulusaundi kantaa tätä biisiä eteenpäin.. kiinnostavaa ja hyvän kuulosta.
0   +1 +2
 
Cranky 22.04.2006
Laulu on miksattu liian nenään (ellei tässä sitten jo nauhoitusvaiheessa ole sinne laulettu). Onhan se vähän hämyisemmän kuuloista, jos tässä sitä on haettu. Minimalistista, tasaista. Taustamusiikkia joillekin korville. Ehkäpä. Kokonaiskuva on jotenkin vaan niin tunkkainen että tekee mieli tarkistaa korvat välillä etteivät ole päässeet menemään tukkoon. Ei, kyllä se varmaan on vaan tää miksaus mitä tässä on haettu. Kaipailisin jotain pientä diskantin pilkahdusta muutenkin kuin virvelissä. Tulee mieleen savuinen baari klo 3:20 kun tiskillä notkuu enää pari kolme puolinukuksissa.
0   +1 +2
 
4
Ärcko 22.04.2006
Tää on mun lempigenre. Siis mitä täs tapahtuu eka joku bitch puhuu jotai hämärää - mitä se selittää, onks sil jotai asiaa? Onks kliffaa=! Onhan, se on pilves`? EIks ookki JOoo1 nOnii allright näin just näi. Mut mul meni äsken johto poikki mun 100e kuulokkeist ku riehuin, joten arvosanaa on turha pyydellä liikoja.
0   +1 +2
 
seveli 22.04.2006
Tämä on selkeää parannus artistin edelliseen tuotantoon - laulu on paremmin esillä ja sen melodisempaa kuin ennen. Goldfrapp tripillä, näin tätä voisi kuvailla. Pientä napinaa kuitenkin: aulu voisi paikoitellen mennä paremmin nuotilleen, vaikka onkin kokeellisesta musiikista kyse.
0   +1 +2
 
8
Phunck 21.04.2006
Very atmospheric track. Still has your signature bass sound.
0   +1 +2
 
A.S.H 21.04.2006
Otan osaa HW menetyksesi johdosta.Ensin olin sitä mieltä että olet vetänyt tän vähän turhan itkuisesti-lue:legaatosti jouduin
kaivamaan sanat esiin ja luettuani pari säkkäriä laitoin ne pois ja jäin lillumaan tunnelmaan.Paras biisisi.Pelkistäminen toimii kohdallasi.Tälläkertaa.Vaikka totuuden nimissä joskus tekisi mieleni nostaa basso selkään ja tulla näyttämään miten se kompin ja melodian välinen maasto kuvataan.Mutta pelkästään lopun tukahtuneen nyyhkäyksen vuoksi kannatti kuunnella.
Fanisi no 42
0   +1 +2
 
9
overdrive 20.04.2006
mielenkiintoinen ääni laulussa, aika "hot" jopa vähän eksoottinenkin. tunnelma on hyvin erikoinen, sumuinen ja hämärä nyt tulee mieleen tätä kuunnellessa. ehkäpä massiivisempia taustoja ois voinu olla, piano on kyllä hyvä mutta sitä ihan liian vähän. näin pimeässä huoneessa yöllä kuunnellessa, ei yhtään hullumpaa. en kyllä diggaa genrestä yhtään mutta annanpa ysin kuitenkin.
0   +1 +2
 
MacFly 20.04.2006
Voisitte rymistellä enemmän.

Laulajan tyyli on ainakin riittävän omaperäinen, ehkä jopa hieman omituinen. Välillä vaikuttaa että se vetää nenäänsä flunssassaan. Outo ulosanti todellakin, mutta kuitenkin hyvällä tavalla sellainen. Onpahan ainakin tunnistetava tapa vetää. Taustat vaikuttavat hieman liian tylsiltä. Vähän elämää olisi sinne kaivannut vaik jollain fiilisäänillä. Plussaa outoudestanne!

Mut sitä rymistelyy hei lisää!
0   +1 +2
 
10
rlo 19.04.2006
Voi perhana, pitää pistää biisi alusta, on niin seksikäs ääni. Oletko kuunnellut Erja Lyytistä, olet lähellä häntä mutta genre 2006-luvulla. Jos Sinula ei ole Erjan levyjä, suosittelen...mutta pidän tatsistäsi todella..ja vielä hieno biisi, kympit Sinulle ja tuottajillesi, toivottaa rlo:))))))
0   +1 +2
 
T-Sync 19.04.2006
ihan psykedeeliset voksut. rummut on empivät, pidän niistä. en sano etten pidä genrestä mutta en tiedä siitä mitään. tämä kuitenkin jätti siitä ihan ok kuvan..
0   +1 +2
 
Mr. Shields 19.04.2006
Kyllähän tässä jonkunlaista taiteellisuutta on havaittavissa. Jotenki tulee mieleen joku 80 luvun lopun kauhuleffa jostain syystä.. Mistä lie se sitten.. :D
0   +1 +2
 
Mr. Shields 19.04.2006
Kyllähän tässä jonkunlaista taiteellisuutta on havaittavissa. Jotenki tulee mieleen joku 80 luvun lopun kauhuleffa jostain syystä.. Mistä lie se sitten.. :D
0   +1 +2
 
8
Anssi H 18.04.2006
Jälleen tätä samaa omaperäistä fiilistelyä. Vokaalit pauhaa, ja meininki tuntus olevan ihan kunnossa. Ei ehkä projektin parasta, mutta ihan hyvää.
0   +1 +2
 
5
novax 18.04.2006
Yllättävän tylsä kappale, tuolla lauluäänellä saa paremmalla taustalla paljon enemmän irti... Kappale kompastuu masentavaan, miltei muuttumattomaan ääniympäristöön....
0   +1 +2
 
repulse 18.04.2006
Olipas fiilistelyä....taattua HW-meininkiä. Soundi on aina erittäin tunnistettava ja omaperäisyyttä löytyy. Täytyy myötää, että jollain kierolla tavalla minä pidin tästä...hyvä viisu;)
0   +1 +2
 
Johannes_t 18.04.2006
TYKKÄÄN!!! mahtavaa kamaa dudet! naislaulaja laulaa mahtavasti! IHANAA ....IHANAA
0   +1 +2
 
Paulus 17.04.2006
Erilaista, mutta ei toiminut minulle. Laulajan äänestä pidin.
0   +1 +2
 
the stair 17.04.2006
ihana kelluva rytmi. aidosti omaperäistä ja paikoittain jopa normien mukaisesti toimivaa musaa.
0   +1 +2
 
7
eki pop 17.04.2006
Erikoinen biisi.Laulajalla mielestäni riittää kapasiteettiä.Unenomainen biisi, jota pitää kuunella ilmeisesti tietyllä mielialalla.Arvostan henk.koht. kaikkea omaperäistä ja tässä sitä on, vaikka ei ihan minun tyyliä, mutta seiskan edestä.
0   +1 +2
 
8
JM 16.04.2006
laulu kumisee jotenkin hölmösti välillä, tarkempi eq:tus vois ajaa asiaa paremmaksi. muuten tämä on kyllä taas taattua laatua sinulta. Tässä biisissä ehkä odottaa jotain "räjähdystä" jota ei sitten tule, en tiedä oisko parempi jos tässä ois mukana sellanen vauhdikkaampi osio. muuten saundit on kyllä kohillaan vaikka muutama efektiehdotus mielessä käykin välillä. Tasapaksuus on tässä varmasti harkittu tyyliseikka, mutta itselle olisi voinut toimia paremmin kun olisi se rymistelyosakin ollut mukana.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 15.04.2006
Mukavaa musisointia ja omaperäistä meininkiä. Mukavan pehmeitä bassolinjoja ja hämäriä soundeja.
0   +1 +2
 
Begemot 14.04.2006
Tykkäsin siitä kahvi & suklaa biisistä ehkö hitusen enemmän, mutta jos keskitytään tähän biisin. On onnistuttu luomaan tunnelma, vaikka en osaa määrittääkään tarkalleen mikä se tunnelma on. Rumpusoundi on hyvän kuulonen, mutta tulee mien makuun verrattain aika lösyän kuulosella rytmityksellä.
0   +1 +2