Kohtalon kulkuri

Elämää ja aivokemiaa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Fillari 08.04.2015
Kivaa eteenpäintyöntyvää meininkiä synapoppina.
0   +1 +2
 
DJ Jänes 26.10.2008
hyvät kitarat ja kiva lauluääni :)
+2   +1 +2
 
8
Mukavan reipas rallattelu, pisti tanssijalan vipattamaan. Ja saattoi olla tämän vika, kun alkoi aurinkokin tuolla ulkona paistella...
Taustoista pidän todella paljon, sanat taas ovat melko keskitasoisia. Tämä voisi ehkä minulle toimia paremmin instrumentaalina, vaikka kyllä tätä muutenkin kuuntelee.
Tähän on kyllä saatu uppoamaan hyvää kesämieltä, vaikka nuo sanat nyt ehkä ovat hieman synkähköt; biitti on sellainen "kuuma kesäkatu, aurinko porottaa, rantaan!" -tyyppinen, mutta sanat kuitenkin halajavat pois. En tiedä, toimiihan tällainenkin aivan hyvin.
Jos nyt pisteitä miettisin, niin taustalle voisin antaa ysin, mutta sanoille seiskan. Näin ollen keskiarvoksi tulisi kahdeksan, jonka perään laittaisin plussan, ehkä jopa puolikkaan, mutta kyllä tämä "ihan hyvänä" biisinä menee...
0   +1 +2
 
10
UXORIOUS 08.04.2008
tää juoksee kuin hirvi,hienot melodiat ja toteutus.
torvet ja kitara +++++ !
0   +1 +2
 
10
Daionizer 26.02.2007
Ennen kun alotin kuuntelun, oli sellanen mitähän tanssimusaa tääkin lienee -asenne. Ei satu tanssibiisit olemaan aivan sydäntä lähinnä.. Mutta täähän on aivan loistobiisi! :) Melodiat on hyviä, pirteen kuulosia ja biisi yleensäkin aika positiivisen kuulonen. Totta puhuen en tajua mikä tässä tarkalleen iskee mutta minkäs voit kun on makeen kuulosta. Jotenkin vaan iskee. Näyttääpä siltä että on kuunneltava muutkin Cupidon biisit..
0   +1 +2
 
8
KAMUI 09.01.2007
Aika jännän kuuloinen. Rumpu soundi kaipaisi hieman säätöä. Oikeastaan kaikki soundit kaipaisi pientä hiomista. En sitten tiedä onko tarkoituksella haettu tälläisiä yksinkertaisen kuuloisia soundeja. Sanoitukset on hyvän kuuloset. Kertsin melodia on aika iskevä ja soundin parannuksella se olisi vielä parempi. Kertsi on biisin paras osuus selkeästi. Tässä laulu toimii kyllä hyvin
8+~
0   +1 +2
 
8
Itapuoli 09.01.2007
tää on aika kura biisi.. eikait dance? tai no joo voihan tää olla..

enemmän syntikkapoppia tai jtn... emt :)
0   +1 +2
 
9
flaa 07.05.2006
Yksinkertaisesti hellyyttävän hauska. Rytmi rullaa miellyttävästi. Hienosti kikkailee ja pitää rytmin mielenkiintoisena ja erittäin viihdyttävänä. Laulunkin laatu on hyvä!
0   +1 +2
 
7
apollo0100 26.04.2006
sori, mut sul ei suju oikeen konemusa... Keskity enemmän siihen kitaraan...
0   +1 +2
 
9
necrovision 24.04.2006
Hieno biisi,mutta olis voinu jättää pois noita elektronisia ääniä :)
0   +1 +2
 
9
emppuli 23.04.2006
Kiva biisi, jota voisin kuunnella radiosta automatkalla kesäisen ilta-auringon paistaessa. Hittiainesta. Tanssittava jumputus. Tulee mieleen vähän Ressu ja Sommartiden hej hej...älä kysy miksi :P
0   +1 +2
 
8
Putous 21.04.2006
Hauska piisi. Harvemmin, tai tuskin koskaan tulee tämänlaisen genren viisuja kuunneltua, joten taidan olla vähän jäävi sanomaan mitään mutta kommentoidaan nyt kuitenkin. Tästä tulee mieleen 90 -luvun monenmoiset suomidanceviritelmät, kuten hausmyllyt, aikakoneet sun muut vastaavanlaiset. Rohkea veto tehdä tää kipale konekompin päälle. Toki jos tätä on jo aikaisemman bändin kanssa soittanut niin sen ymmärtääkin hyvin. Kyllähän tästä paistaa läpi Cupidon konstailematon tyyli. Helposti huomaa, että kappale on tehty pilke silmäkulmassa, turhia rokkimiehen rajoituksia miettimättä ja toki myös ammattilaisen ottein. Vaikka yltiöpositiivisuus tässä ja ehkä joissain muissakin Cupidon piiseissä minua hieman häiritseekin, ymmärrän hyvin että se meininki kuuluu näihin biiseihin ja positiivinen meininki on oikeasti hyvä asia. Vika on siis omassa ahtaassa mielessäni, ei biisissä tai sen tekijässä kun en tämän biisin perään ihan kympillä liputa. Kyllä tämä Cupidolta kuulostaa, vaikka konepohjat takana jumpsuttaakin. Itse kylläkin pidän noista rokahtavimmista kipaleista enemmän, mutta tämmöisen piisin tekeminenhän on rokkimieheltä suorastaan anarkistinen veto!
0   +1 +2
 
jalmari_e 21.04.2006
Alusta tuli mieleen urheiluruudun tunnari loppujen lopuksi tämä
rupesi kuulostamaan neon2 risteytettynä perus suomipoppiin, jossa
on hengellistä sanomaa. Hengellinen sanoma tuli lähinnä mieleen kovin
"kiltin" kuuloisesta laulusta. Jotenkin liian kepeää, että voisi ihan vakavasti ottaa. titi nallessa on yksi saman kuuloinen jumputus....."aurinko kun käy nukkumaan......."
0   +1 +2
 
8
Niina Koo 20.04.2006
Ohhoh.Kummalinen yhdistelmä erilaisia äänimaailmoja, varsinkin kun ajattelee laulajan ääntä.Poppis-laulu rasittaa paljon enemmän kun taustalla soi rasittava jumppakomppis. Sanat on kyllä aika hemskahtavat.... ;)
0   +1 +2
 
7
Kylmät väreet kulkee pitkin selkärankaa. Tää on vissii tehty tosissaa. HÄRSKIÄ:
0   +1 +2
 
Tikku-Ukko 17.04.2006
Aika härskiähän tämä on.
0   +1 +2
 
theplan 14.04.2006
Aika jännä yhdistelmä Stock-Aitken-Waterman-henkistä kevyttä kasaripoppia ja varsin suomalaisen kuuloisia melodioita. Introriffi muuten toi hiukan häiritsevällä tavalla mieleen Take My Breath Away -biisin.

Joskus aiemminkin olen tainnut valittaa, että tuollaiset synapulputukset ei mua kauheasti miellytä, mutta ei silti, kyllähän ne tähän kokonaisuuteen istuivat ihan mainiosti.

Sävellyksenä ja sovituksena tää on kyllä ihan eheä ja toimiva kokonaisuus. Hassu, mutta kivalla tavalla naivistinen teksti (spiikkiosiota myöten) myös oli ihan kotonaan tässä varsin ultrakevyessä tanssipläjäyksessä. Tuotannollisesti ei moitittavaa löydy. Toteutus on erittäin puhdas, ja asiaan kuulumattomat elementit oli siivottu pois. Väliosan kitarajuttu oli kiva! :)
0   +1 +2
 
6
mikil 12.04.2006
Toteutus on teknisesti taattua laatua ja kaikkine tsäkätyksineen ja soundeineen, ehkä jopa liikaakin oli tungettu kyytiin. Stemmat ovat hyvät ja dance puolen kikkoja on käytetty tyylilajin mukaisesti hyödyksi. Kappale ei vaan oikein istu tyylilajiin lyriikan osalta ollenkaan. Muutenkin lyriikkaosasto ei oikein vaan toimi, ainakaan mulle. Kuulutus oli hyvin toteutettu, ideana mainio, mutta se oli hieman "liian hunajaa" meikäläisen makuun, vähän niinkuin lausuntastaili vanhoissa balladeissa, vaikea saada toimimaan.

Kokeiluna dance-osaston pelinavauksena onnistunut, biisi vain on ehkä vähän huonohko? Mutta kaipa tälle biisille jokin "musta aukko" löytyy :p

P.S. En ole kyllä muutenkaan dance tyylilajin suurimpia ystäviä :)
0   +1 +2
 
10
vahtoma 17.03.2007
Ohhoh! Jopas lähti konevetoinen raikas poppis kivasti liikkeelle. Kivat synapimputukset ja hienot kitarakompit a-osissa. Onhan ne kitarat vissiin?:) Musa kuljettaa hyvin tekstiä ja melodia on oikein radiovetoinen ja laulajan soundi tämmöseen kamaan hyvä. Hieno, loppuun asti harkiten tehty biisi. Aivan valmista kamaa.
0   +1 +2