Silent Hunter

Trance Forecast

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Paxor 12.10.2022
Mukavia melodioita tässä junassa, kyllä tätä ihan mielellään kuuntelee. Ei mitään pahaa sanottavaa tästä, ehkä voisi olla enemmän vielä dynamiikkaa rankempaa biittiä välillä ja sitten taas iisimpään... :)
0   +1 +2
 
7
Tää genre ei oo mun juttu, mutta joka tapauksessa ihan kuunneltavaa melodiaa. Kokonaisuus hallussa eikä näillä eväillä olisi pidemmäksi kannattanutkaan enää venyttää.
0   +1 +2
 
9
Akeli 04.04.2014
Maistuuhan tämä. Soundit on just jees, ja biisissä on mukavia melodioita.
0   +1 +2
 
7
Asamael 19.02.2014
Hieman tylsäksi pimputteluksi jää valitettavasti. Äänimaailma genren konventioiden mukaisesti muodollisesti pätevä.
0   +1 +2
 
9
louis 07.08.2013
Iloinen ja vaudikas, tälläistä sais olla myöskin mikseri.netis enemmän. Piristää aivoja. Varmasti sopisi tanssilattialle/peliin/elokuvaan musiikiksi.
0   +1 +2
 
Tritonus Satan 04.02.2013
Pirtsakkaa, sopii hyvin kirpeiden koktailien lomassa, kun muut tanssivat.
0   +1 +2
 
6
soundofwood 23.11.2012
Vähän on amispoppimainen soundi tässä. Melodiat on turhan simppeleitä ja soundipuolella olisi voinut tehdä parempiakin valintoja.
0   +1 +2
 
Kostiainen 29.07.2012
Tämmönen toimii aina, niin myös nytkin. Harmitonta ja simppeliä taustamusaa..
0   +1 +2
 
Tapez 13.03.2012
hyvää soundia kerrassaan... varsinkin rummut potkii!
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 18.11.2011
hieno juna paljo liput HOHOHOHO. erittäin hyvää autopelimusaa.
0   +1 +2
 
Snacke 17.08.2011
Oisin kaivannut enemmän syvyyspommeja tai asdic - efektejä t. Sukellusvenesimulaattoridiggari
0   +1 +2
 
10
2nnt 08.09.2009
Samoja FL ääniä löysin mitä käytän omissakin biiseissäni ;)

Tykkäsin, mikä näkyy arvosanassa :P

10+
0   +1 +2
 
Dexteri 18.05.2009
Oletko hiljainen saalistaja joka kärkkyy tanssi lattioden tuntumassa saalistaan? Väärin ihmiset kaipaa jotain, joka vetoaa tunteisiin.
0   +1 +2
 
9
Fillari 03.06.2009
HYvällä biitillä ja soundeilla tehty fiilistely, uppoaa minuun tämä kyllä. Omassa genressään tehtyä peruskauraa jota varmasti kuuntelee mielellään. Miksaus ym kaikin puolin onnistunutta.
0   +1 +2
 
Itapuoli 26.09.2006
hyvä rumpu soundi. ja alku on muutenki tarpeeksi monipuolinen. hyvin käytetty efectejä.
joitain tuttuja Fl äänisampleja erotin seasta. =)
muutenki löytyy hyvä ydin biisistä jonka ympärille muodostuu kaunis yksilö.
miksaus on hyvänkuulonen. Äänet on hyvässä tasapainossa toisiinsa.
kokonaisuus on hyvä. ei pahemmin valittamista.
maistu paljon ;)
0   +1 +2
 
jaskak 30.07.2006
hyvin jytkähteli. kommentointia vaikeuttaa huomattavasti se, etten tunne genreä.
0   +1 +2
 
Piru Kange 18.05.2006
Trance ei ole suosikkigenreni. Oikeastaan se on yksi inhokeistani. Tässä kuitenkin mennään ihan inhimillisillä linjoilla. Beat ei ahdista ja synat maalailevat mukavan rauhallista ja avaraa äänimaisemaa. Ihan toimiva tekele genressään. Pari rumpukikkaakin mahtuu mukaan, ja ne toimivat.
0   +1 +2
 
Teemu T 12.05.2006
Vähän liian dance meitsin makuun. Mutta kyllä baareissa riittää polkkaajia
0   +1 +2
 
vasara1 08.05.2006
Olipas pirteä alku piisissä, oli heti tarttumapintaa. Tuolla oli jossakin kommentissa, että piisi tarvitsee lisää pituutta, minusta tälläinen 3 minuutin tuotos ainakin ilman vokaaleja on riittävä.
0   +1 +2
 
repulse 21.04.2006
Täytyy sanoa, että genressään aivan kärkikasti täällä mikserissä. Soundimaailma on hyvä ja omaperäisyyttäkin löytyy rittävästi mikä nostaa tämän monen saman genren edustajan yläpuolelle!
0   +1 +2
 
8
novax 19.04.2006
Kas niin omaa genre mieltymystä...=) Äänimaailma on vaikuttava. Kappale on vain yllättävän hidastempoinen, dancea trance fiiliksin. Bassot soivat puhtaasti. Pannaus kohdallaan. Biisissä paistaa tekijän selvä rakkaus trance musiikkiin, yritystä on ollut. Kappaleen voisi kuvitella kuulevansa bileissä osana niitä. Hyvä kappale.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 16.04.2006
Jahuu kunno tykki dicee! Soundit perskeleen hyvät ja melodiat kivoja. Ois voinut olla pitempi!!
0   +1 +2
 
Begemot 13.04.2006
En ole tälläsen amisbasson suurimpia ystäviä, mutta kyllähän tää menettelee. Editointi on ollut onnistunut.
0   +1 +2
 
clickboing 09.04.2006
Tämä kuulostaa siltä kuin laulu puuttuisi. Basson soundi voisi olla tehokkaampi/napakampi tms. Tässä on potentiaalia, jota kannataa työstää.
0   +1 +2
 
9
Radio24h 07.04.2006
Hienoja melodillisia ideoita... Intro jäi puuttumaan... Liian nopea sisääntulo... Jos otetaan tämä soitettaisiin radioasemallamme niin vuorossa oleva dj / musiikkituottaja pitää ajaa tämä joko kanavatunnarilla tai muulla insertillä "on-air" jotta biisi saadaan oikeelle clusterille sisään... Tämä ilmiö on äärettömän monissa biiseissä ongelmana... ja sitten kuulijat valittaa että miksi aina ajetaan mainoksia tai tunnareita & juontoja biisien alun päälle... Tässä esimerkki miksi... :) Joten ehdotuksena että kunnon räjähdys soundi heti alkuun... joka kompensoisi tunnareiden käytön eikä tarvitsisi heittää inserttejä biisin "intron" päälle... Poweria !!! jeah... sitä me halutaan ;)

Melodian kulku tasavarmaa ja kokonaisuus toimii.

Biisi ei tarvitse varsinaisesti voksuja tällä pituudella, mikäli niitä halutaan, pitää harkita tarkkaan minkälaista tuottaja käyttäisi, mutta en välttämättä käyttäisi tai sitten harkiten... Nyt biisin sisällä oleva spiikki toimii muuten mutta se tarvitsee lisää potkua ja toistoa... tulee alkuun ja parilla toistolla mutta sitä ei saisi hylätä ihan heti... tulee liian pitkä väli kun se tulee uudelleen joten joko käytetään tiiviimmin tai kokonaan pois, mutta en poistaisi... Lisäisin "poweria" senkin suhteen... Miksaa se enemmän etualalle jotta sen rooli nousee. Toinen vaihtoehto voisi olla että kokonaan pois... Testaa... kumpi versio toimii... Ehdotan että pidä mutta lisä powerilla. Se spiikistä...

Käsittämättömän puhtaasti tuotettua soundia... masteroinnissa on onnistuttu erinomaisesti... Mikäli masterointi on tehty itse niin loistosuoritus koska paras jälki tulee kun sen tekee jälkituotannossa toinen ammattilainen, ei itse biisin tekijä. Tässä malliesimerkki loistosuorituksesta. Valmis.

Miksaustaso toimii kokonaisuutena hienosti... Huolellista ja harkittua työtä.
Nyt en valitettavasti ehdi, mutta tää pitäisi testaa yhden isomman pöydän läpi ja mittaa parit äänitasot... tosin ei tarvetta...:)

Itse biisin pituus tarvitsee 30 sec lisää koska alku tulee liian nopeesti niinkuin mainitsin mutta loppu tulee vielä nopeammin... Tarvitaan pieni loppuhuipentuma... tai "loppuhässäkkä" mukavan melodian päätteeksi...
Vaikee kirjoittaa mitä tarkoitan mutta erittäin mielenkiintoinen ja lähes valmis biisi joka pienellä jälkituotannolla olisi valmis laajemmalle kuulijakunnalle näillä soundeilla...

Tämä jätti todella mukavan fiiliksen tälle kuulijalle :)

Cheers!
0   +1 +2
 
8
Valandir 07.04.2006
Alkaa todella mukavasti! Kivoja saundeja alusta asti. Tuo leikelty vokaali(?) pätkä kuulostaa erittäin maukkaalta. 'Prepare to launch' -spiikki kuulostaa liian käytetyltä, elikkä ei ainakaan itseeni iske. Vaikkakin rummut ovat yksinkertaiset, niin ne silti kuulostavat hyviltä ja puhtailta. Melodia on ihan kivankuuloinen ja pehmeät synat ovat hyvin sovitettu yhteen. Bassolinjakin jämähtää hyvin kohdalleen.

Kokonaisuutena ihan kiva kipale, mutta radio editin takia kokonaisuus sitten jäikin hieman epäselväksi. Hyviä saundeja sovitettu yhteen ja masterointi kaikin puolin ihan onnistunutta ja puhtaan kuuloista. Biisissä tulee äkkinäisiä katkoja, jossa tiputetaan paljon elementtejä yhtä aikaa pois, joten kyllä niihin väleihin nyt jotakin muuta voisi jättää tippumisen sijasta. 'Prepare for launch' ja '138 in progress' kuulostavat aivan liian käytetyiltä ja ehkä jopa hieman karuilta. Tämän takia ehdotankin että heivaat kyseiset spiikit roskakorin puolelle heti paikalla! Noh, eihän tässä mitään, sopivasti kahdeksikko tästä rapsahtaa :)
0   +1 +2
 
8
fheratus 06.12.2006
tää on semmosta mitä radios vois joku soittaa.ihan jees biisi
0   +1 +2