Torment(final mix)

Enflamed

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

HW 15.11.2005
Erinomaisen kivasti rytmitetty bassokuvio tuossa alussa. Harmi että se muuntui kertsissä ihan "tavalliseksi"...
Oli tämä aika hienoa. Ei ehkä tosin niin hienoa kuin alun perusteella olisi odottanut. Mutta hyvin soitettua helposti kuunneltavaa rokinräimettä. Helposti kuunneltavaa syystä että kaikki tiesivät miten soitetaan ja lauletaan. Biisi itsessään oli mielestäni kuitenkin aika peruskamaa. Hyvältä kuulostavaa sellaista mutta silti. Mutta toisaalta, hittibiisit kuulostavat kaikki ihan samanlaisilta, joten ehkä tästä on tulossa sellainen.
0   +1 +2
 
8
dtoj 06.06.2005
Laulajalla ihan toimiva ääni. Vähän kyllä jyrää kepit sen alleen kertsissä, ei saa tarpeeksi selvää aina. Biisinä varsin toimiva, soundit aika kohdillaan. Ihan kiva kokonaisuus. Kertsi on hyvä! Hyvää maalailua kitaroilla.
0   +1 +2
 
MdsPressures 02.06.2005
kertsi oli aivan parasta tässä! siinä sitä tarttumapintaa löyty kun kärpäspaperista! melodia kiva ja laulajan ääni sopii bändiin paremmin kun nyrkki silmään! soundimaailmakin kokonaisuudessaan aika hyvä :) ehkä laulua saisi laittaa ihan vähän kovemmalle :)
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut ja rakenne on varsinkin todella maittavan kuuloinen.
Biisissä on myös hyvä tunnelma eli ihan hyvä biisi vaikka en ihan tällaisesta tosiaankaan
henkilökohtaisesti pidäkään!
0   +1 +2
 
9
DaKiller 19.05.2005
Aika vahvastihan tuo U2 tästä kuuluu. Ehkä liikaakin, sillä tästä puuttuu nyt se oma juttu. Soittotaitoa tuntuu löytyvän ja vokalistikin on mies paikallaan. Ihan nätin kuuloista ja oikein sopiva fiilistelypätkä näin aamutuimaan, kun tuo aurinkokin meinaa pilvien takaa pilkistää. Soundeista voisi sen verran motkottaa, että basso on ihmeen kökkö verrattuna muihin soittimiin. Lisää läskiä siihen ja tummuutta. Ehkä myös sellainen (studion) reilu ylikaiutus tässä on havaittavissa. Melko nätti skipale joka tapauksessa ja harvinaista herkkua mikserissä.
0   +1 +2
 
8
torttutore 15.05.2005
Ihan kelvollinen biisi, mutta hieman liikaa ähkimistä laulussa mun makuun. Kertsi kylläkin nostaa biisin tunnelmaa moninkertaiseksi... itseasiassa kylmät väreet menivät juuri selkäpiitä pitkin. Kertosäe on täydellinen, muuten biisi on aika peruskamaa. Toivon onnea ja menestystä, sillä kyllä tässä tuntuu olevan palikat kohdallaan. Jatkakaa samaan malliin ja käykään kuuntelemassa munkin biisejä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
10
SamvaisSetä 15.05.2005
No voihan pirulainen. Tässähän on kaikki mitä tarvitaan menestykseen. Ehdottomasti hyvä biisi, hemmetin hyvä laulaja. Hyvät kitarasaundit ja riffit. Täydellistä.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 12.05.2005
Hienoa fiilistelyä on ja tasokkaan kuuloista. Ei tästä kauheasti voi sanoa muutakuin, että hyvää musaa. Bändillä on kaikki kohdallaan eikä neuvoja kaipaa. On se kivaa kun joku osaa. Hieno biisi. Bändin nimi tosin kuulostaa deathmetal bändiltä... :D
0   +1 +2
 
10
Carbon 05.05.2005
Vau mikä alku! Hyvä laulaja ja lauluääni. Tämä on erittäin "valmis" biisi, kaikki toimii loppuun asti. Kuuntelisin todella mielelläni teidät myös livenä. Jos jotain kritiikkiä pitää antaa, niin omasta mielestäni lauluääni on vähän liikaa taustalla. Kymppi ja faniuduin.
0   +1 +2
 
jari_ltm 03.05.2005
ihan hyvänkuuloinen biisi. laulaja on hyvä ja bändi rokkaa. liian lässyä minun makuuni mutta ok meininki! kaikenpuolin hyvä biisi!
0   +1 +2
 
Lowmen 01.05.2005
Taidokasta soittoa ja laulua. Biisi on peruskamaa eikä kertakuuntelulla säväytä meikäläistä suuresti. Tässä on kuitenkin aineksia.
0   +1 +2
 
10
Verenn 30.04.2005
Siis todella helvetin hieno kappale. Yksi upeimmista mitä olen mikserissä kuullut, mitähän tämäkin bändi enää täällä tekee.. Taltiointiin on saatu hienoa livemenoa mukaan ja laulajassa (vaikka kuulostaa paikoin todella pahasti huonoltakin Bonolta) on jakaa karismaa vaikka useammallekin mikserin rokkibändille - valitettavasti laulu uppoaa paikoin muun orkesterin alle. Vaikka biisi on pelkistetysti ajatellen ihan perusstadionrokkikamaa, on siihen onnistuttu vangitsemaan tunnetta ja bändin oma saundi, mikä nostaa sen ainakin minun korvissa ihan omiin sfääreihinsä. Tekniikka ja yhteistyö pelaa saumattomasti. Jos tätä saisi kunnolla tuotettuna kaupasta niin ostaisin todennäköisesti heti sen enempää miettimättä.
0   +1 +2
 
Ihan kiva tunnelma. Laulaja on hyvä. Hyvää soitantaa. Tulee tuollainen 90-luvun brittirokki mieleen.
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 28.04.2005
Onpahan hyvitehdyn kuulosta matskua. Paikoittain hyvinkin tutunoloisia elementtejä, mutta mikään ei silti tunnu häiritsevän lainatulta, ja paljon omaa näkemystäkin on mukana. Hiano.
0   +1 +2
 
9
Sigil 19.04.2005
Onpa kyllä omaperäisen kuuloista. Erittäin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
LauriT 16.04.2005
Varsin tunnelmallinen kappale. Tuo leslie-efekti kitaroissa on aina hyvä tehokeino. Tuo vibratosynamatto taustalla täydentää sopivasti kitaramaton. Ongelmakohta on sen sijaan vokaalit, jotka paikoitellen jäävät erittäin pahasti kitaroiden jalkoihin. Tämä tapahtuu varsinkin niissä kohdissa missa on raskaampaa kitarointia. Tämä on sääli, sillä rauhallisemman alun perusteella vokalistilla on omaleimainen ja vakuuttava ääni. Eli tasapainoisemmalla miksauksella tästä saisi ihan eri tasoisen kokonaisuuden. Biisinä tämä on kuitenkin erittäin vahva ja yksilöllinen sävellys, jossa olisi potentiaalia, jos kaikki hienoimmat laulumelodiat ei hukkuisi kitaramassan alle. Rummuissa minä kaipaisin "läiskettä" (n. 4-5kHz) basariin, sillä tämä toisi rumpujen yleisvaikutelmaan huomattavasti lisää selkeyttä. Myös pelteihin kaipaisin heleyttä yläpäähän (8kHz-).
0   +1 +2
 
P. Virta 14.04.2005
Ihan hyvä biisi, mutta ei oikeen sopinut oikeen mun makuun. Joku voisi tykätä enemmäkin
0   +1 +2
 
10
argon 13.04.2005
Vokalistin äänestä ei voi tulla kukaan muu mieleen kuin Bono, fraseeraus on niin samanlaista kuten äänialansakin arvon keulamiehellä.

Biisinä ottaa kuitenkin välimatkaa U2:een melankolisuudellaan ja tämän täytyy todeta toimivan kokonaisuutena todella hienosti - soitannollisesti ja biisinrakentelullisesti ammattimiesten työtä, todella toimiva pop/rock-biisi. Paljon parempaahan tämä on kuin se vuosien takainen Neljän Ruusun enklanninkielinen yritys työntyä tähän pop/rock-rintamaan :)
0   +1 +2
 
10
Enterdead 12.04.2005
Onkohan mää arvioinut tämän jo kertaalleen. Tuntuu vähän siltä. No ei tämä selityksiä kyllä kaipaa. Laulu saisi plla enemmän pinnassa kertosäkeissä. Ei muuta. Hitti materiaalia...ja tätä en sano monelle rock-esitykselle.
0   +1 +2
 
10
-CSPR- 12.04.2005
hyvää musaa, mukava yllätys löytö tämä bändi. pitää laittaa korvan taakse nimi. taas kerran saa antaa ilo mielin 10 pistettä. ei mitään kritisoitavaa. omaperäistä juttua vedätte. mp
0   +1 +2
 
9
blisser 12.04.2005
rumpusoundit olivat ns. perus mittapuun mukaan aikas tuhnut!
mutta eivät todellakaan mua haittanneet. Toivat vaan hiukan
henkeä tähän muuten aikas tuotetun kuuloiseen pakettiin.
Mulle tuli ainakin tuo ihana 90-luku mieleen. Älä kysy miksi. En tiedä.
Plussat laulajalle! Pidin!
0   +1 +2
 
9
jaacob 12.04.2005
Tämä on erittäin hyvä myös. Laulajalla on mainion kuuloinen ääni. Mutta kun kyse on näin hyvästä kamasta, niin kommentointikin on hiukan tiukempaa : ) Eli, kipaleessa voi olla hitaita osia, nopeita osia ja kaikkea siltä väliltä, mutta missään näistä ei soitto saa kuulostaa löysältä tai laiskalta. Basisti(sori vaan, hyvät soundit muuten),vetelee kontrastittomasti samanlailla eri osat ja antaa vähän "hoh-hoijaa" vaikutelman koko hommaan.
Kysehän on oikeasti ihan pikkuasiasta, mutta atakkia lisää, joko efekteillä tai soitolla. Muuten olisin antanut 10 nyt "vain" 9.
0   +1 +2
 
10
Telaketju 12.04.2005
Ah, tätä bändiä on aina niin ilo kuulla, soitto on pätevää ja soundit on melkolailla kohillaan. Helvetin tarttuvia juttuja on ja kyllä ois syytä olla tällaisen bändin jo levyttämässä!
0   +1 +2
 
9
HT 12.04.2005
Hyvän synkkää! Pikkasen tuli mieleen depeche mode ja u2 jotenki en tiedä mistä:) mut mukavan kuullosta ei mitää jatkakaa samaan malliin, iski ainaki muhun!
0   +1 +2
 
Pitk 12.04.2005
Tässä on tavoiteltu jotain U2-tyyppistä soundimaisemaa. Toteutus jää tosin kovin etäiseksi. Laulussa turhan varovainen ote. Kertosäkeessä laulu hukkuu, muuten kertsi kuullostaa aika hyvältä. Myöhemmin säkeistön laulu alkaa kylläkin miellyttää (onkos siinä joku chorus vai?)
0   +1 +2
 
9
Argyle 12.04.2005
Kerrankin mielenkiintoisen kuuloinen laulaja. Persoonallinen ääni yhdistyy taitoon. Kertsi potkaisee hyvin käyntiin ja on muutenkin biisin toimivin osa. Pieni nykäisevä tauko tuo mukavasti eloa. Säkeistön hieman fiftarijutulta kuulostavat kitarat ovat myös hyvät, hyvin vaihtelua tuova soundiratkaisu. Ollos fani hän.
0   +1 +2
 
9
damn_pc 12.04.2005
Alkufeidaus oli jänskä idea. Kitarat hyvin toteutettu niin saundillisesti kuin soitannollisestikin ja syntsa(?) tekee pahojaan mielenkiintoisella tavalla. Laulajan Bonomaisuus hieman häiritsee, pitäisikö yrittää päästä hieman omaperäisempään suuntaan tästä, leimaantumisen vaara todella suuri...

Osin kappale tuo mieleeni Grant Lee Buffalon, liekö laulusta tämäkin

Äänimaailmaltaan, kertosäkeeltään melodioineen ja toteutukseltaan mallikelpoinen pop-rock kappale. C-osa, missä falsettia, oli helvetin nasta lisä. Hyvää työtä jätkät!
0   +1 +2
 
9
MajorForce 12.04.2005
Tässä oli paljon ideaa, mutta jokin viimeinen potku puuttuu. Tai jokin joka saisi minunkinlaisen paantuneen kyynikon pitämään tästä hirveästi :D Eniten diggailin atmosfäärisistä syntsistä. Laulajan ääni tuntui aluksi kummalliselta, kunnes huomasin, että sehän sopii tähän kuin nenä... jonnekkin. Sinänsä jännä biisi, että paranee vaan loppua kohden.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 12.04.2005
Tässä on taas niin taidokasta tavaraa, että oksat poies ja karjalan mänty kaatuu! leijuvat kitarat täyttävät äänimaiseman kauniisti ja sovituksiin on laitetu paljon aikaa. Laulumelodiat mainiot!
0   +1 +2
 
9
hipit 22.06.2004
Bändi näyttää Liveltä ja kuulostaa U2:lta ja CoverGirl diggailee niitä. Mitä vielä voi pyytää? Hieno biisi.
0   +1 +2
 
9
Cover Girl 20.05.2004
Jonkun pää joutaisi pölkylle tämmöisen kimpaleen jemmailusta.. vaikka sille, jolla olen päähän lyöty. Oi random hifi - kautta likaisten varpaitteni, tuo satunnaisen vaaran painike, mistä se pieni pimeä kolo löytyi, jonne tämäkin oli kätkettynä. er-in-omaista! Vastedes uskaltanen uhmata hömppä-kökkö-mitälie-renkutus vaaraa ja klikata etusivun arvaus nappia toistekkin, jos tänmöisiäkin osuu. Kaikessa bonomaisuudessaan ja siitä huolimatta yhdeksän pistettä ja vanitus fanitus.
0   +1 +2
 
10
Gemini 10.07.2003
no comments
0   +1 +2
 
7
enkeli 15.06.2003
Hyvältä kuulostaa! Laulajalla on sexy-ääni... :)
0   +1 +2
 
9
Peilitalonmies 26.04.2003
Ööö... mitäs mitäs? Bono vaihtanu bändiä?!!
0   +1 +2