Destined

Sunburst

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
kupteri 11.09.2006
Sekava biisi jossa oli monenlaisia elementtejä, mitkä eivät mun mielestä vaan sopinu kovin hyvin yhteen. Todellakin mielipiteitä jakava biisi :-)
0   +1 +2
 
8
jimbow 18.07.2006
Moniosainen ja -muotoinen metallimäjäys. Yritystä on viime vuoden menestyjän SOAD:n suuntaan. Soitto toimii melodisena metallina kaikinpuolin mallikaasti. Vokalisointi on selkeästi äännettyä. Ärjymisen ja korkealta laulamisen yhdistelmä ei oikein toiminut, tyylien välille pitäisi luultavasti löytää parempi tasapaino. Normaalimmalla äänellä esitetty vibraava laulu kuulosti hienolta, kunhan esitys pysyi "coolina". Mielenkiintoinen kappale.
0   +1 +2
 
5
Tune-Cresdence 06.04.2006
Jopa raskaan metallin ystävänä ja soittajana on pakko sanoa, että tää oli kyllä aika kauheeta yrittää saada selkoa mistään...sorry! Varmaan pikku aivoriihellä voisi saada parempaakin lopputulosta.
Tosin, jos tarkoitus onkin kuulostaa tältä niin meikäläinen on varmaan jäänyt junasta näiden kaikenmaailman tyylisuuntien suhteen jossain vaiheessa :DD Tsemppiä jatkoon...ei kun lisää paskaa housuun!!!
0   +1 +2
 
Sorcerer 01.04.2006
Biisi alkaa lupaavasti. Kokonaisuutena se varsin mielenkiintoinen; sovituksessa on käytetty dissonanssia ja tempon vaihtelua tavalla, jota harvemmin kuulee ja sävellys on tavallaan aika mestarillinen, kuten ovat soitto ja laulukin. Pisteitä en kyllä osaa antaa.
0   +1 +2