Have Mercy

Supreme Court

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
cpbuddha 04.10.2006
Tässähän on koko musakirjo mitä stoner mies tarvii samassa paketissa. Mahtava ja rohkea veto ynnätä näinkin erilaiset palat samaan ralliin. Ainut ehkä miinus on lopun ehkä venytetyn tuntuinen kitarasooloilu klassisine feidauksineen. Muuten hyvä paitsi että toimii!!
0   +1 +2
 
Juhgu 04.04.2006
Saatanallinen tiedostokoko \,,/
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 01.04.2006
Ei oikein ole minun makuuni. Tässä on soundimaailma aika tumppuinen ja tuosta laulajan rääkymisestä ei oikein tule mitään. Lisäksi tuntuu siltä, kuin laulu ja soitto olisivat kaksi täysin eri kappaletta. Homma ikään kuin karkaa räpylästä. Rauhallisempi kohta toimii paremmin. Mutta tosiaan, vielä aika raakileelta tuntuva biisi. Laulajan kantava ääni on plussaa, vaikken tekniikasta tykkääkään. Siitä kuitenkin huomaa, että potentiaalia on paljon parempiinkin rykäisyihin.
0   +1 +2
 
solakarju 01.04.2006
/me Pane merkille biisin koko!
Wau.
Ei tämä oikein vakuuta. Edes metalliksi. Tämmöisen tahtiin on mukava laulaa tälleen: laa laa laa plää plää tuliskoo joo seuraavaa piisii laa laa.
0   +1 +2
 
Sikakreisi 01.04.2006
ÄN YY TEE NYT! Aika hyvän kuulost settii, diggaisin kyl enemmän instrumentaalina, mut tykkään muutenki yleensä enemmän instrumentaaleista. Totanii, laadun ku saatte paremmaks ni hyvä o.
0   +1 +2
 
Sikakreisi 01.04.2006
ÄN YY TEE NYT! Aika hyvän kuulost settii, diggaisin kyl enemmän instrumentaalina, mut tykkään muutenki yleensä enemmän instrumentaaleista. Totanii, laadun ku saatte paremmaks ni hyvä o.
0   +1 +2
 
DJ Spora 01.04.2006
Ei oikein makuuni. Mielikuvitukseton sävellys, ja soundit jotenkin puuroutuneet. Laulajan ääni ei oikein myöskään viehätä... Tsorry.
0   +1 +2
 
Funk-Daddy 01.04.2006
Rajua. Paha sinällään pistää kommenttia tähän, kun ei oo kirkkainta oman musiikkimakuni kärkeä tämä genre. Ootteko nähneet sellasta bändiä ku Cobra. Ne on tehnyt heviä 146 vuotta. Takaisin asiaan, biisi on kelvollinen ja soittajat hoitavat hommansa alalle ominaisesti hyvin. Tulta ja räjähdyksiä keikoille!
0   +1 +2
 
an 01.04.2006
Vähän epätasainen miksaus. Jotkut kitarat kuulosti lievästi kököiltä, mättökitarointi taasen toimi todella mallikkasti. Laulun miksaukseen kaipaisi vähän lisää tilaa, nyt kuulostaa olohuoneelta liikaa. Itse laulajan äänessä on kyvykkyyttä. Hyvä meininki kuitenkin päällä.
0   +1 +2
 
luoja 01.04.2006
Mitäs tästä nyt sanois... tuo vaihto tuohon kakkos osaan oli aika hauska ja pelasti paljon biisiä, Muutenki tuo isohko määrä aivan erilaisia osia teki tästä biisistä oikeesti helvetin hyvä, jos tää ois jääny koko biisiksi sen ekan osan kaltaiseksi rokki jyräksi, ei tätä ois jaksanu, mutta tuli kunnon huutoa, fiilistelyä, melkein mitä vaan, siitä pisteet kotiin ja isolla kädellä! :) Ja se duuri rock osakin siellä, heh, loistavaa väli juttu, siihen ei vaan olisi pitänyt jäädä niin pitkäksi aikaa vaikka kitarasankarointi olikin ihan hauska juttu, mutta siitä kun olisitte hypännyt vaikka suoraan grindcoreen olisi biisi ollut täydellinen :)
Nopeampia ja vielä radikaalimpia osa vaihdoksia niin saatte minut faniksenne!! :)
Lopussa jäätiin joo turhaan paikalleen, vaikka onhan se kiva revittää, tiedänhän minä sen :)

hypätkääs pitkä loikka mr bunglen suuntaan :)
0   +1 +2
 
Eisenstang 01.04.2006
Jepjep, meininkiä löytyy ja asennetta, aikas agressiivinen vokaaliosuus.
0   +1 +2
 
RaunoP 01.04.2006
Ei aivan perinteistä mitä levylautaseltani löydän, mutta tunnelatausta kappaleessa kuitenkin oli riittävästi!
0   +1 +2
 
Foto 01.04.2006
Ensimmäisenä korvaan käy autotalliäänityssoundit.
Ei meinaa biisi pysyä kasassa: Välillä tuo eri soittimien rytmikäs yhteistoiminta ei kuulosta niin kovin rytmikkäältä..
Laulusoundissa on potentiaalia. Siellä on hyviä juttuja, mutta välillä taipuu yliyrittämisen puolellekin. Mutta tekemisen myötä sieltä varmaan tulee sitä varmuutta tuohon lauluotteeseenkin.
0   +1 +2
 
8
Jaycob 01.04.2006
Hyvä alku aika hyvin toteutettu. Hyvä nauhoituksen laatu ja laulajan ääni toimivat hyvin.
Snare on hieman outo liian bassoinen.
Rauhallisemmaksi muuttuu.
Hyvä kertosäe.
Kiva biisi.
0   +1 +2
 
wtsalmela 01.04.2006
Jätän armollisesti arvottamasta tämän. Ku ei OIKEESTI tiedä mitä sanoa.
Onko se hyvä vai huono asia..
Ei nyt niin järin herkulta saundaa mut on varmaan alhainen bitrate tai jotain.
Lopussa tihenevä tunnelma oli ihan jees.
0   +1 +2
 
8
Lowmen 01.04.2006
Oijoi! Komiat soundit. Etenkin bassossa. Ei paras näistä uusista biiseistä, mutta muuten ehdotonta eliittiä mikseri.netissä.
0   +1 +2
 
Mike cutguess 31.03.2006
No mitä nyt sanoisi... Akustiset kitarat tuol välis oli jees... Muuten nuo riffit ei oike muhu iske.. Vähän mössöö noi säröt ei oo ilmaa.. Mut kyl laulukin näköjään siitä lähti kun raspia tuli mukaan...
0   +1 +2
 
trekk'o 31.03.2006
En tykänny laulajan saundista, tuli jotenkin kireesti. muttas biisi ja etenkin sen raskaammat kohdat oli hyviä.
0   +1 +2
 
tep 31.03.2006
Mainio soundi bändillä. Riittävästi diskanttia, että eri mäiskinnät erottuu toisistaan, yleensä tälläinen kama kuulostaa vitunmoiselta puurolta josta ei saa kunnolla tolkkua, mutta tämä oli mukavan repivää.

Huutolaulu oli myös aika mainio, kuunteli oikein mielellään. Eikä muitakaan soittajia voi moittia. Tekniikkaa oli, mutta homma ei kuulostanut muniinpuhaltelulta.

Biisin paras kohta oli mielestäni tuo hieman "hiljaisempi" vaihe, jonka jälkeen -tietenkin- pistettiin oikein kunnon runnomisvaihde sisään. Muuten kappaleessa ei ollut mielestäni suuremmin vikaa paitsi että ihan vähän turhan pitkä se oli, etenkin kun loppupuolella tapahtui aika vähän mitään uutta ja mullistavaa. Soitto kulki kyllä komeasti loppuun asti, eikä kaikki osuudet olleet pelkkää metallikliseiden tiputtelua vaan ihan mielenkiintoisiakin juttuja tuli. Positiivinen yllätys.
0   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 16.03.2006
N.Y.T nyt! Ei helvetti :) Kovia riffejä teillä.
0   +1 +2