Kannattaisi mennä ehkä Taikkiin

Protestorin Humppa Pumppa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Vaivaisukko 19.10.2006
Hyvin perinteistä ja mukavan reipasta musisointia hauskalla sanomalla. :) Kuullostaa hyvältä. Kertosäe on erityisen iskevä.
0   +1 +2
 
10
Kisha 21.09.2007
Aivan mahtava humppa!! Selvästi parhaiden humppien joukossa ikinä!!
0   +1 +2
 
Rahkiss 08.06.2006
Hellyyttävä tarina tosi elämästä. Ei ole helppoa housuissasi varmastikaan. Oletkohan onnellinen ja taiteellinen jonain päivänä? Se jää nähtäväksi. Kaikkea parasta valitsemallesi tielle Taikkiin!
0   +1 +2
 
Elijah Fore 28.03.2006
Hyvä Aki, teit sen taas! Tästä biisistä on kovin vaikea sanoa yhtään mitään, siinä on kenties kuuluisaa taideteollisen kritiikinohittamistaikaa. Päällimmäisenä kappaleesta jää mieleen harmoninen kokonaisuus. Mielestäni komponentit tukivat toisiaan ja palvelivat kaikki samaa tarkoitusta. Humpahtavassa melodiankuljetuksessa tuntuu sanojen rytmiikalla olevan hyvin keskeinen sija; sen sovittaminen sisällölliseen laatuun lienee humppabiisin tekemisen vaikeus. Se on myös "Kannattaisi ehkä mennä Taikkiin" -biisin selviä ansioita. Tekstin lämmin ironia puhutteli niin ikään minua. Tosin itse kappaleen viesti tuntuisi koko lailla katkeroituneemmalta ilman projekti-sivulla olevaa kontekstia. Kumpikohan heijastaa paremmin alkuperäistä tunnetilaa; itse veikkaan sitä kitkerämpää... Musiikillisesti asiasta voi lähinnä sanoa sen, että humppa kuulostaa humpalta. Positiivisesti erottui bridge-henkinen (?) pätkä (aina kun mä...) temponpuolituksineen kaikkineen. Itse kuulin mielessäni tässä kohdin myös alaspäin kävelevän bassolinjan.
Oiva teos kaiken kaikkiaan!!
0   +1 +2