Evolution of Synaesthesia (nxb3 reshake)

Re-Vision

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

berestez 05.05.2003
jos tota naksumista tai rätinää ois vähän kaiutellut välillä niin ois voinut olla mielenkiintoisempi tapaus..
0   +1 +2
 
Red 19.03.2003
Njoo, mä en hirveästi noisesta pidä. Killin uudempi piisi tosin iski hyvin jo kun siinä oli niitä rytmejäkin.. Tällainen menee jo hieman yli hilseen, kuitenkin varmasti toimivaa genressään.
0   +1 +2
 
Skyther 18.03.2003
Pakko on kyllä nöyrtyä ja myöntää: Enhän mä tajua tästä yhtikäs mitään. Voihan nyt herra siunaa ja varjele meitä. Olo on kuin kahdeksanvuotiaalla Kiasmassa konsanaan. Ei vain uppoa tällainen musiikki, vaikka itseasiassa en edes tajua tätä musiikkina. Sanokaa nyt sitten, mitä sanotte, mutta näin ovat asiat. Liian haasteellista, aivan liikaa korvilleni ja niiden välille. Mitään kritiikkiä tai vastaavaa en kykene antamaan, numerosta puhumattakaan. Pitipähän tämäkin nyt tulla tähän ilmoittamaan... Onko tämä nyt mikään arvostelu - ei, mutta kai tämä nyt jonkinmoista mielipidettä koittaa esittää. Korvassani biisi kuulosti ylitaiteelliselta cacalta, mutta en todellakaan väitä sen sitä olevan. Joillekin se taitaa olla vain liikaa. Pitäähän näitäkin hemmoja tietty olla, jotka eivät tätä lajia pysty käsittämään - eihän se muuten voisi olla mitään erikoista tai omalaatuista. Unohdin, mitä muuta sanottavaa mulla oli, joten nyt lopetan, kiitos.
0   +1 +2
 
Nyhde 17.03.2003
Khehehe. LÄÄP!! Tää on oikeasti ainakin sata kertaa parenpi kuin toi alkuperäinen. Tässä on sentään jotain musiikillista näkemystä(!!) Tätä kuunnellessa voi flippailla ihan kunnolla, jos pitää tälleen kuulokkeet korvilla ja kuuntelee äänekkäästi ´,E .. Aika jännää. Tätä ei oikein voi verrata alkuperäiseen ihan yksi yhteen menetelmällä, mutta kyllä tämä se mielenkiintoa enemmän herättävä mun mielestä on. Mitenkään alkuperäistäkään paheksumatta.. se on vähän toisenlainen vain. Kiva on ^_^
0   +1 +2