Kun Katseet Kääntyvät feat A & J

Cheapy

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
lorus 13.10.2006
missä kohtaa laulua fasu laulaa..?
0   +1 +2
 
8
Don Bigileone 12.10.2006
Biitti on ihan jees, sopii tällasseen rauhalliseen aiheeseen. Mitä ylempänäkin sanotaan ni äänenlaatu on snadisti heikkoo.

Lyriikat on jeppiskamaa, aika perus mut sekin varmaan johtuu aiheenvalinnasta. flow letkee.

On tää ihan hyvä biisi, jotenki tällasta kuulee vaan paljon ni sen takii arvosana hieman tippu. piissss yo
0   +1 +2
 
8
Täähän on ihan kuin Pelle Miljoonaa. Bassot ovat liian kovalla mutta ei se mitään kun sanoissa se sanoma kulkee.
0   +1 +2
 
10
Elävä Legenda 23.05.2006
hyvältä kuullostaa!!

rättätätä :)
0   +1 +2
 
10
janppa- 28.04.2006
Tosi hyvä ja omaperäinen biisi. Biitti toimii ja räpit kanssa kaikilla. Äänenlaatu on aika heikko, mutta ei se mitään haittaa.
0   +1 +2
 
9
velina 01.04.2006
Kaunis biisi, biitti ja lyriikat pelittävät keskenään. Jes jes.
0   +1 +2
 
Vakio 09.03.2006
jiah boes!
oli kyl mukavan kuulonen träkki teil..
omalaatunen biisi joo ja hyväl taval..
sessari biisiks tosi hyvä! pidin kaikkien verseist varsinki antonin!
0   +1 +2
 
10
Pros 28.02.2006
kuuntelin nyt tän biisin kuulokkeist. biitti oli hieno vahva sumina basso mut tosin ku jollai muul diggasin kyl ite siitä. (kuulostais varmaa mun car-ghetto-blasteis vitun tiukalt) jees propsaudet droppaa kohtii ant ja chapataa, tosi mukava aika fantastinen sopis paremmin miten sitä kuvailis. lopus oli jotain puhetta, kai teiän oma salakieli olettaisin? koin valtavan suuren pienen yllätyksen ku setit alko pyöri lähtö viival anton lähti puskee, tyylikästä runoiluu, mukavalla äänen käytöllä ja artikulointi oli selvää. tykkäsin tosi paljon siitä että olitte uskaltanu tehä vähän erilaisemmal tyyylil tai mastauksel ton setin, et se ääni oli must ku joku (distortion, cellphone, lo-fi) jotain tost välilt. tuli mieleen yhen timbaland & magoo setit mieleen. mukava yllätys teilt pojilta. mutta suuren yllätyksen pläjäyttää päälle sit j-j-jyrbor: ensinmnäistä ikinäistä kertaa kuulen settii sällilt, MUtta.. yllätys sinääns en tiiä ootko sit tehny tekeleitäs ikuisuuden, vaiko viikon. se siinä olin yllättyny (toistoo) se kuulosti mielestäni tosi hyvältä, itse jyrin puhe/rap ääni on todella hyvä. kerto oli loistava musta, ku fasu sanoo ekan kerran "rakastit mua" se kuulosti siltä ku sil ois menny poikki 2 vuoden suhde ja myös siltä ku siinä ei ois ollu mitään sieluu, ristiriitanen dilemma :D se jäi jotenkin soimaa päähän, ihan ku olisist pomppanu kajarin elementist naaman etee sanoo ton mulle :D (fo shoo..) mut sit faz g verse.. ai ai.... hmm.. perus settii sulta, mut just sitä hyvä settii. tunnetta oli mukana ja olit messis tiesit aamul herätes et tänään nauhotat. se oli hyvä ja kokonaisuudes oli tosi loistava biisi (soi jo toista kertaa koneel) :O
mut hyvä et sait tänne uut settii, samaa mallii! P's bro!
0   +1 +2
 
10
qerre 27.02.2006
Tausta on siisti ja sopii aiheeseen loistavasti - vai aihe biittiin loistavasti? Kaikukin sopii hyvin räppeihin, ja jätkät on heittäytyny biisiin täysillä mukaan (ainakin itse sain semmosen kuvan).
Kertsi on loistava kuin paikka curling-finaalissa. Biisin paras osa. :]
0   +1 +2
 
10
Putte 27.02.2006
Pakko vielä lisätä sen verran, että kerrankin äänilähteistäni soi hoppibiisi, jossa on jotain omaakin. Kaikkien pakollisten peruskliseiden ohella kokonaisuus on tuotettu hyvin uniikilla ja miellyttävällä soundilla. Jatkossa saattaisin toivoa jopa vielä räväkämpää irtautumista mainstreamista, mutta kyllä tälläinenkin setitys "toimii kybällä". Witsin witsi.. oon sanaton mutta juttua riittää.
0   +1 +2
 
10
Putte 27.02.2006
Noniin, saithan sä tän vihdoin mikseriin asti. :)

Antonin verse lähti heti hyvällä sykkeellä käyntiin. Daddy Bomberin ajoista on hypätty aimo askel eteenpäin, ja nyt kuulostaa jopa vakavasti otettavalta. Hiton omaperäinen, kiinnostava ja sulavasti soljuva soundi. Jyrgelin verseen olis toivonu vielä vähän snadisti lisää puristusta. Jos vaikka pöntöllä pakertaessa saisi energisemmin pihalle? Tiedä häntä.. Hyvä suoritus kuitenkin koko poppoolta. FaRsun setit nyt on sitä tuttua perussettiä, eli rima korkealla ja se ylitetään reilulla marginaalilla.

Biitti. Täydellistä. Basso vähän jylisee ikävällä sivuäänellä, mutta muilta osin se tukee täysillä biisin sanomaa (mikä muuten jäi osaltaan epäselväksi. Sitä perusloveliirumlaarumia :). Anyways, kaikilta osin biisi on enemmän tai vähemmän kiitettävästi kunnossa. Saa jopa tälläisen paatuneen hiphopin disauttajan lämpiämään.

Good work eli porvooksi hyvää työtä!
0   +1 +2