nyt ja tässä

Hyvä ostos

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
emBo 07.01.2007
tä on vaa rankka biisi ja mauQ musavideo
0   +1 +2
 
8
kim kkl 23.08.2006
Joo, pojat oon sitä mieltä että ruvetaa jatkamaan Nirvana-linjaa...
ei vaa, tehdään uutta biisiä ja paljon ytimekkäämpää ja minä voisin
hoitaa sanoituksen! t:laulajanne... Hyvä biisi xD
0   +1 +2
 
Begemot 22.08.2006
Alun kitarasoundi on mukavan rouhea, muiden soittimien tullessa sisään yleissoundi hieman puuroutuu.

Säkeistöjä soiva kitaramelodia on tyyliltään aika vanhahtavan kuuloinen. Vanhahtavan kuuloiselle tarkoitan sitä, että se tuo suomirokin ytimen mieleen ( Yö, Klamydia & Juice). En tiedä teidän vaikutteista, mutta uskon, että kuuntelette kuitenkin hieman tuoreempi bändejä:).

Luin sanat ennen biisin kuuntelua, jolloin ne vaikutti aika kököiltä, varsinkin riimitykset oli aika kliseiset, mutta itse biisissä, varsinkin kertsissä ,sanat on rytmitetty melko raflaavasti, joten se paikkasi aika hyvin tilannetta. Mutta tosiaan ei missään rock-abc:ssä lue, että lyriikassa täytyy olla väkisin riimejä.

Biisi oli yleisesityksenä oikeastaan hyvä. Jotkut kirjoittivat, että bändillä oli kiire, mutta miusta tällänen biisi ei voi olla muuta kuin "energinen". Biisi oli jokseenkin täydellisen mittainen, joten onnea valitsemallanne tiellä:).
0   +1 +2
 
8
Sorcerer 24.05.2006
Juu, tässä on vähän hätäinen tunnelma kieltämättä. Lievää vireongelmaa olen kuulevinani myös, mutta sillä nyt niin väliä ole tällaisessa musassa. Ei hassumpi veto, choruksen stemmat tuovat sopivasti lisäväriä. Teksti? Jäi epäselväksi kiitääkö ohi vuodet vai vuoret mutta ei senkään niin väliä ;-)
0   +1 +2
 
8
maker72 24.05.2006
Menevä biisi, hieno B-osa.. oisko kuitenkin "pikkasen" liian kiire?
0   +1 +2