Radical M Project - Radical

Radical M Project

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Maijja-- 06.01.2007
Alku on niinku slipknotin eyelesissa. Tuli heti olo että pakko olla hyvää ja oliko se? no olihan se. aivan vitun hyvää! Jennylle plussaa, loistava ääni! Sopii hyvin tämmöseen musaan.
0   +1 +2
 
9
Humpuukeri 20.09.2006
Perkeles, että runttaa! Nyt huudetaan mummoja kumoon siinä määrin että kaulahuiveja saa kuivatella vielä Raippaluodossa asti... ;-)

Rytmikkäästi naksuttelevat koneet ja tekstuuri-layer-syntsa hässäkät on saatu symbioosiin kitarajyrän kanssa hienosti ja kumpikin laulutyyli vain täydentävät toisiaan. Mellevää, suorastaan.

Jos nyt täytyy soundinalkuttajaksi alkaa, niin olisin tuota kauniimman tulkitsijan laulua koittanut vähän irrotella muusta massasta kostuttelemalla sitä vienolla kaiulla, yms. mutta eipäs ole minun hommani! ;)

Ei tätä äpärää häpeillä tartte, mutta annan vain ysin, koska kymppi tarkoittaa täydellisyyttä ja sitä on vielä lupa odottaa. \m/
0   +1 +2
 
9
Saunavihta 09.06.2006
Saundit ovat hyvät ja biisi on vedetty paremmin kuin hyvin. Ei moittimista...kaikki suoriutuvat osistaan hyvin. Kuitenkin biisistä jää uupumaan se jokin.
0   +1 +2
 
9
Neurotic_ 21.01.2006
Hyvälle kuulostaa kaikki kipaleet! Aika samanlaisia piirteitä kun The Project Hate:ssä, mut aivan vitun hyvät vehkeet teillä kyllä tosiaan taitaa olla :)!! Lisää vaan biisejä tulemaan.
0   +1 +2
 
9
Bablo Diablo 08.01.2006
kyllä se näin on että RMP on varmasti yksi suomen parhaita konemetallipoppoita, tätä promoa onkin tulut kuunneltua melko monesti...loistavaa!
0   +1 +2