Tsunami (original mix)

Incolumis

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Skybase 08.12.2007
Aivan sika hyvää matskuu..
Namnam! Ihanaa kuunneltavaa... Melodia iskee kympil muhun :D
Huippu matskuu samaa tyylii jatkat eiks ni ?!
Täys kymppi!
0   +1 +2
 
10
W@RM 17.12.2007
Aivan loistava biisi. Alun nostatus jatkuu ja jatkuu koko ajan ja kuola valuu biisin edetes enempi ja enempi. Hyvää laatua ja äänimaailma on tosi huippu, mikseri.net huippulaatua. Biisin mitta on pitkä, mut sitä ei edes biisin edetes huomaa kun biisiin tulee koko ajan uutta koukkua ja koukkua. Melodia on hyvä. Mulla ei kyl ole mitään moitittavaa biisistä, tämmöstä musiikin pitäs ollakkin!
0   +1 +2
 
10
Noison 29.09.2007
Enpä ole tänne näköjään palautetta antanut kappaleista, mutta numeron kyllä näköjään olen tälle kappaleelle kerinnyt jossain vaiheessa tiputtamaan. Oikein massiivista ja progressiivista tech-tranceilua mukavan konemaisilla ja suolaisilla soundeilla. Äänimaailma on kyllä todella värikäs ja elävä. Groovikas variaatio ja tamppaavat perkussiot on kyllä oikein hienoa äänen kättöä, mutta päästänpä itseni nyt piinasta ja allekirjoitan tämäkin numeron perusteluineen ja filosofioineen.

Mielestäni kappale lähtee todella mallikkaasti liikkeelle. Mukavan avaraa, mutta silti todella pyöreähköä ja täyteläistä perkussiointia. Ehkä jopa hieman kulmikasta ja rapeaa. Kuin vyöryvä monen kilometrin korkuinen aalto kappale puskee eteenpäin ja kerää tunnetta ja soundia sisäänsä. Variaatio siis heti alusta lähtien kohdillaan. Hienosti toteutettuja tausta efektejä kyllä paikka paikoin. Luo sitä tiettyä lihavuutta ja massiivisuutta, jota kappaleessa on kyllä oikein runsaasti. Kappaleen hitaasti rakentuva progressiivinen äänimaailma tarvitseekin kyllä aikaa ja tilaa kasvaakseen komeaksi ja vahvaksi, mutta jotenkin odotus tuntuu venyvän kovin pitkäksi ja turhauttavaksi. Pikku hiljaa aletaan kuitenkin päästä pinnalle ja se varsinainen kaunis osio kappaleesta on valmis alkamaan. Senkeähkö, syvä ja todella vaikuttava sointukierto alkaa työntyä esiin tamppaavan perkussio rintaman alta ja valoa alkaa paikoitellen tulla enemmän. Hienosti toteutettua ja kaunista äänenkäyttöä tuossa melodiassa siis. Mielestäni se olisi voinnut jatkua vielä pidempäänkin, sillä vasta kun pääsi pinnalle haukkaamaan hieman happea niin taas ollaan sukeltamassa syvyyksiin, mutta kuten sanotaan, lyhyestä virsi kaunis. Taustat ja muu variaatio saattoivat kyllä estää melodian jatkumista, sillä uusi ja hellävaraisempi soundi puskea läpi loppua kohden. En valita kuitenkaan lainkaan asiasta, vaikka itse olisin tehnyt ehkä toisin. Oikein mahtava ja koskettava kohtaus myös näin. Tuo loppu puolisko mennäänkin sitten tasaisella ja deepimmällä kertauksella päätökseen, vaikka siihen hieman uuttakin saatiin napattua matkan varrelta mukaan. Osattu lopettaa kyllä oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Ei liian pitkitettyä tai lyhennettyä lopetusta. Pistää väkisinkin kuuntelemaan uudelleen ja uudelleen.

Jos olen rehellinen niin tässä on kyllä yksi mikseri.neti parhaimmista trance-kappaleista. Mielestäni täysin virheetön ja puhdas suoritus. Tämän tapaista materiaalia ei voi edes etsiä. Tai jos voi niin vastaavanlaista löytyy varmasti vain kerran sadassa vuodessa. Kuuluisiko tämän edes olla täällä? On niin laadukasta ääntä ja käsittämättömän upeaa tunnelmaa, että mielestäni ansaitsisi päästä suuremman trancekansan kuultavaksi ja ehdottomasti promotettavaksi. Ties vaikka tämä olisikin jo promomaailmalla? Ilahduttavaa, että jaksat kuitenkin pitää tätä mieletöntä teosta täällä sinun, minun ja muiden kuuntelijoide mieliksi. Jos jokin on taiteellista ja vaikuttavaa musiikkia niin se on kyllä kiistattomasta tämä kappale. Ehdottomasti PARAS suomalainen trance biisi jota olen koskaa kuullut. Tämä kaikki ei riitä edes kuvailemaan tämän kappaleen täydellisyyttä ja hienoutta. Aivan käsittämätöntä musiikki-materiaalia. Jos vain mahdollista niin tämän tapaisia kappaleita lisää, lisää ja vielä kerran lisää. Loputtomat kiitokset tästä!
0   +1 +2
 
10
Quarius 25.11.2006
Tuskin tuntuu enää missään jos tätä biisiä kehun (kun on jo niin paljon ylistetty) mutta pakko minunkin sanoa että loisto biisi ja bassline todellakin jyrää! Ja breakki on loisto kamaa.
Milloin tiedossa lisää Incolumista?!?
0   +1 +2
 
7
toveri Stahanov 17.04.2006
päänsärky.
0   +1 +2
 
Xns 04.03.2006
Hyvää musaa ja ei missään välis kuunnellu et ois laaduis ollu jotain vajetta... biisistä en sen enempää mut hyvä meno ja huolella tuotettua materiaalia <3
0   +1 +2
 
Xns 04.03.2006
Hyvää musaa ja ei missään välis kuunnellu et ois laaduis ollu jotain vajetta... biisistä en sen enempää mut hyvä meno ja huolella tuotettua materiaalia <3
0   +1 +2
 
9
Alssu 12.01.2006
Hieno piisi!
vähä semmost perry o'neil:mäistä
0   +1 +2
 
6
Blue Angel 13.10.2005
Ajattelin koittaa kepillä jäätä ja kuunnella. Tämä vaan ei avautunut mulle. Sorge. Ehkä kuuntelupaikka ja -aika oli väärä?
0   +1 +2
 
9
^Nocturna 21.09.2005
Hyviä effektejä.... ja kaikki toimiii...... mikäs musa ohjelma käytössä?
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 10.09.2005
enpä yleensä ole pahemmin kyseistä genreä kuunnellut.. saati sitten proge trancen genreä.. ja mistään muusta löytyny edes näin täydellistä kappaletta kuin tämä tsunami.. tämä kieltämättä nostattaa koko ajan tunnelman kattoon asti.. rakennelmat toimii täydellisesti.. äänimaailma pysyy kasassa.. ja vaikka lofilla kuuntelinkin niin silti sai jopa soundeista selvää..... melodiat kun lähtivät täysin käyntiin biisin mukaan niin olin myyty mies.. ei tälläselle kappaleelle voi sanoa ei ..kuunneltava yhä uudestaan ja uudestaan.. niinkuin tuosta todellakin yläpuolella ollaan jo kerran mainittu niin kaupasta todellakin saa hakea kissojen ja koirien kanssa näin laadukasta ja hyvän soundien omaavaa biisiä..biisi imee kuuntelijan itseensä aina vaa syvemmälle.. teknisesti todella taidokas kotimainen biisi.. jota kuuntelee yhä vain uudestaan ja uudestaan mielellään..basslinen sujuu täydellisesti biisin tahissa ja kaikki loksahtaa kohilleen.. todella hypnoottinen tunnelma ja ahdistava .. sopisi kyllä todellakin johnkin clubiin tanssittavaksi... olen otettu mies ja kiitän tästä todellisesta äänimaailman tarjoamasta kappaleesta:)
0   +1 +2
 
9
Snaggo 23.08.2005
oih. ihanaa. tech on kiva lajike. laadukasta vielä.
0   +1 +2
 
10
Atmotion 04.08.2005
Hienoimpia biisejä mitä olen kuullut! Osaat selvästikkin hommasi. Täysi kymppi tästä!
0   +1 +2
 
10
Techno Rainer 07.06.2005
Hyvin meni toi musiikki että jess!
0   +1 +2
 
10
Ville Kotiranta 15.03.2005
Loistavaa tuo ambient -tyylisen äänimaailman käyttö tässä. Lähtee avautumaan hitaasti, joka on hienoa, kun sen osaa oikein. Ja nyt on tosiaan osattu! Eipä tätä haukkumaan pysty, vaikka en genren todellinen fani olekaan. Jeps!
0   +1 +2
 
9
J.cotton 26.02.2005
Samaa mieltä ylläolevan kanssa. Timmi vokaalisample (esim. suvantovaiheen loppuun 6:13) saattaisi korostaa kappaleen moniulotteisuutta. Tykkään näistä rytmisesti tulkinnanvaraisista leadeista. Hitaasti aukee.
0   +1 +2
 
9
Cosmotronik 15.02.2005
Mahtava biisi. Tämän tyylistä musaa en ole kuullut sitten vuoden 1998 jolloin viimeksi tuli käytyä reiveissä. Avaruus melodia sopii tähän biisiin kuin nenä naamaan. Jotenkin tulee mieleen PPK - Resurection. Lisää tällaista. Joku vokaalipätkä voisi taustalla pyörähtää muutaman kerran.
0   +1 +2
 
8
Naq 11.11.2004
todella vetävä. se pieni progressiiviisuus oli asiaa. tuli mieli lähtä klubille heti..! :) biitti oli muuten hyvin rakennettu.
0   +1 +2
 
10
DippO 20.09.2004
Täs on vähän oman laatusta trancee mun mielest ehkä pikkasen technoo mukana :) eipä haittaa aivan mielettömän hyvää musaa ja rummut on helvetin hyvin messis ja tasaisesti vetää biitin.. LOISTAVAA KERTA KAIKKIAAN!!! lisää tulee vaa...
0   +1 +2
 
10
louis 09.09.2004
WAU WAu Wau. Mä kun aloin miettimään että tälläistä taustaa vasten sain jotain tosi kovia tanssifiiliksia. Sitten mietin. Monesta mun omasta biisistä puuttuu tälläinen äänilataus ja maailmaa. onnittelen. I Love/like this.
0   +1 +2
 
9
M-Art 31.07.2004
Hitto mikä gruuvi!!!
Mahtava draivi ei voi muuta sanoa.. mutta..
Jää hieman ykstoikkoseksi.. onneks tos 4min kohal tuli toi suvanto.. Ja taas mentiin :) Helvetin hieno saundi tosa compissa (anteex ruma sana, mut en keksiny muutakaan yhtä voimakasta sanaa)
Miksaus on erinomainen.. ehkä paras mitä tääl oon kuullu.
Ja jalka heliuu :)
jos sais hiukan jotain komppia tai sooloa tohon gruuvin päälle, olis täyden kymin biisi. saundit oli kaikki kohillaan..
ainut miinus oli se ykstoikkoisuus.. eli = 10-
(saat 9 tohon arvosteluun ko se ei ihan sen kympin arvonen ollu)
0   +1 +2
 
8
the_dj 04.08.2004
valitan tylsä...
0   +1 +2
 
9
Vespe 13.08.2004
Loistava kappale. Mukava kuulla Tech-Tranceakin pitkästä aikaa, ja vielä todella hyvää sellaista.

Alku oli sellainen niinkuin pitääkin, beatti ja fillit kasvaa pikkuhiljaa. Kappale toistaa itseään mutta ei liikaa, koska uutta tulee koko ajan tasaista tahtia vanhan kaveriksi.

Tunnelma on hyvä koko ajan. Mieleen tulee monet psy-trance kappaleet. FX työ on loistavasti hoidettu ja efektejä taustalla on sopivasti.

Tauko toimii hyvin, et ryntää siihen vaan tauko tulee pikkuhjlaa.

Hyvä kappale. Olisin itse tykännyt hieman nopeatempoisemmasta mutta loistavaa työtä. Todella upeaa.
0   +1 +2
 
10
Kupez 04.07.2004
Aivan uskomattoman upea biisi! Ei voi sanoa mitään huonoa. Sanattomaksi vetää miten joku voi vääntää tämmöstä settii... tässä yhdistyy techno ja trance parhaalla mahdollisella tavalla.
0   +1 +2
 
10
dzc 28.06.2004
Olen sanaton ^.^
Todella ammattimaisen kuuloista
0   +1 +2
 
traumacoma 05.08.2004
jummijammi, täähän iskee kuin salama päähän. Kylmä Metropolis tunnelma, tämä sopii mun maailmaan.
9,5!
0   +1 +2
 
10
DjLime 09.01.2004
Juu u.. se oli sitä mitä odotinkin ja arvosanasta ilmenee kaikki. Noh ehkä ei sitä että en erityisemmin välittänyt päämelodiasta.. turhan monimutkainen.. olisi ollut joku yksinkertaisempi, mutta silti loisto tuotos tämäkin.
0   +1 +2
 
10
Zimerus 13.01.2008
Huhhuh. Sairaan elävää junnausta ja äänet on niin kohallaa ku vaa voi olla, prkl. :) Tää pitää soida täysiä kunnon kaapeista niin pääsis seikkailemaan biisin mukana...
0   +1 +2
 
VA 29.09.2003
Tässäpä kappale joka rakentuu esimerkillisesti. Alun yksinkertaisesta (joskin tarttuvasta) rytmistä lähdetään kehittelemään kappaletta eteenpäin todella kiinnostavasti. Efektejä on jaksettu sisällyttää kappaleeseen monipuolisesti ja ne auttavat mielenkiinnon pysymistä yllä. Soundeja tuodaan mukaan sopivin väliajoin. Alle puolessavälissä kun meno rauhoittuu ja yllättävän kauniit melodiat tulevat mukaan, tunnelma vaihtuu hetkeksi kokonaan. Pian alun tasainen, vahva rytmit kuitenkin tulee takaisin ja alkuperäinen fiilis yhdistyy kauniin melodian kanssa. Jälleen soundit rakennettaan pohjan päälle loistavasti. Tästä eteenpäin kappale onkin vain ylämäkeä ja tunnelma senkuin kasvaa loppua kohden. Soundit ovat suht omaperäisiä ja teknisesti kappale on huippuluokkaa. Muutaman minuutin kappaleeseen olisi voinut vielä lisätä mutta vaikea tästä on sanoa mitään muuta kuin että loistava, taidolla kasattu teos.
0   +1 +2
 
10
a98 23.08.2003
ei ihan different sunin tasoa muuten, mutta tuo 2:55 alkava soundi on kyllä niin namu että! varsinkin 4:20 kohdasta eteenpäin! ahh! rok rok
0   +1 +2
 
9
P2 27.07.2003
Aikamoista paahtoa muhkeilla soundeilla ja mahtavilla perkussioilla. Hyvää jumppaa.
0   +1 +2
 
10
JukkaM 17.05.2003
Tämä biisi on laadulla tehty. Tempaa mukaansa ja kuljettelee tajunnan syvyyksiin. Upea kappale.
0   +1 +2
 
10
Ressi 16.05.2003
Vaikkakaan tämä genre ei ihan iske kympillä niin biisihän on mahtava. Ah että tuo breikki saa nousemaan tajunnan taivaisiin. Rispekt .) [9½]
0   +1 +2
 
10
Dj Senheis 06.04.2003
Äärimmäisen hyvä biisi ;)
0   +1 +2
 
10
o-zonic 30.03.2003
Uskomatonta. Ensimmäinen ja ainut techno henkinen biisi josta pidän. Toi breikki on kultaa ja beatit vei sydämmein! ;)
0   +1 +2
 
10
[ sam ] 19.03.2003
Äärimmäisen hyproottinen raita, joka poraa saundit suoraan pääkoppaan. Hienoa musiikkia, jota voi vaan haaveilla osaavansa tehdä. Jopa parempi kuin Karma, joka on myöskin täyden kympin biisi.
0   +1 +2
 
8
artsi 16.03.2003
No joo. Ei aivan osu mun makuun, mutta kyllähän sen kai näinkin saa toimiin. Rytmi oli koko biisin ajan tosi jees. Toimii varmasti jossain tän hengen bileissä. Mukava kuunnella taustalla pienessä...

t: artsi
0   +1 +2
 
9
Deep Cold 15.03.2003
Huiput percussiot ja melodia on aivan mahtava..
0   +1 +2
 
10
anzx 15.03.2003
Mahtava :( *leijuu*
0   +1 +2
 
9
Jka 13.03.2003
Yleensä en Tech-Trancea kuuntele mutta tästä tuli kyllä hyvä fiilis, efektit olivat loistavia ja biisi kulki tasaisesti alusta loppuun.. hyvää matskua.
0   +1 +2
 
Pequman 08.03.2003
Mnojoo, mahtavat saundit ja efektit, mutta ei oikeen iske sillee KYNPIL(!) ainoostaan kasipuolel iskee. Pyöristyy ysiin.
0   +1 +2
 
10
Taajuus 08.03.2003
Voihan herranpieksut, hyvä juttu että tämä oli nostettu viikon biisivalinnaksi. Aivan häkellyttävää menoa, siinä kohtaa kun melodia alkoi putosin melkein tuolilta. On jotenkin vaikea antaa mitään järkevää palautetta, mutta kaikki osaset tuntuvat loksahtavan paikoilleen ja monotonisuus on onnistunut, ei sitä huomaakaan kun biisi on jo soinut loppuun. Tämä oli niin yllättävä pläjäys että voisin jopa antaa 10 pistettä, taidankin tehdä sen.
0   +1 +2
 
9
Panuzki 03.03.2003
Aika kova, keskellä oleva melodia on tosiaan aika jännä ja muutenkin tämä biisi on hyvä, mutta ei täysin sataprosenttisesti minun mieleen.
0   +1 +2
 
9
kontaktor 03.03.2003
Mahtavaa soundia. Hienosti rakennettu ja kaikki pelaa kiitettävästi. 9+
0   +1 +2
 
10
NAMI!! mä tykkäilen ihan kympillä ;) percsit, bassot ja komppi on yleisestikin aivan upeeta matskua.. lisää tällästä..:)
0   +1 +2
 
9
Stocco 03.03.2003
Tsunami recordsille vaan tätä tyrkyttämään.
0   +1 +2
 
10
MysteryIslands 03.03.2003
HUH! Oikein positiivinen yllätys tämä on! Mieletöntä meininkiä pitää päällä ja bassline on tiukempaa tiukempi! Todella mukavaa jumitusta ja ihme on että Mikseriin on näinkin laatua tullut :) Rispektii paljon! Tämä 4:05 lähtevä melodia on oikein makeaa korville ja mielelle ennne kaikkea! Tästä on munkin kyllä pakko antaa täys kybä, en sen takia että muut niin tekevät vaan, koska tämä on aivan tajuttoman kaunista jumitusta :)
0   +1 +2
 
Incolumis 03.03.2003
Kiitos kuuntelusta ja kehuista ;)
0   +1 +2
 
10
North Vibes 03.03.2003
Aiivan loistava.. En välttämättä kuulu techtrancen kohderyhmän mutta kyllä mä hyvän biisin tunnistan :)
0   +1 +2
 
10
Sectoid Blue 03.03.2003
Massiivinen! Tiukat biitit, sitten toi breakki 4:00 kohalla,täydellinen! Toi syna joka soittaa tota melodiaa sopii tosi hyvin...Kymppi läsähtää!
0   +1 +2
 
10
corter 27.02.2003
Ei tästä voi mitään rakentavaa sanoa, kun on niin hyvä :)
Loistava biisi
0   +1 +2
 
10
Sonicasy 27.02.2003
uskomaton.
0   +1 +2
 
Incolumis 26.02.2003
Kiitos kaikille! Joo, taidan vaihtaa genremäärityksen tech-tranceksi, se voisi olla osuvampi määritelmä ;)
0   +1 +2
 
Nyhde 26.02.2003
Huh. Tämähän oli positiivinen yllätys. Luokittelisin tämän kaikesta huolimatta varmaankin tech-tranceksi soundinsa ja rakenteensa puolesta. Soundimaailma toimii kyllä aika täydellisesti ja tunnelmaa löytyy vaikka naapurille jakaa. Taidanpa kovolle asti ladata, kun tämä kuitenkin iski sen verran kovaa. Alusta loppuun aika mainio paketti niin soundiensa, rakenteensa kuin fiiliksensäkin puolesta. Mä tykkään tästä oikeasti aika törkeen paljon. Pitääpä seuraavaksi tarkistaa nuo alempana olevat biisisi. Iso kehu!
0   +1 +2
 
9
Psylocke 26.02.2003
Suurin miinus tulee varmaan biisin alkupäästä, eli tuonne asti kunnes melodia pärähtää kehiin. Jotenkin tuli semmoinen fiilis, että tässäkö tämä nyt sitten on.Percussiot rokkaa läpi biisin mainiosti. Efektejä olisin itse kaivannut hieman enemmän mukaan vaikka löytyy niitäkin ihan kiitettävästi. Melodia sitten kuulostaakin niin Rantaselta kuin olla vaan voi, ei pahassa vaan hyvässä mielessä (mahtaakohan tästä nyt kukaan mitään ymmärtää).Äänikenttä olisi voinut olla laajempi.Bassolinjat rokkaa kanssa läpi biisin. Eli introon jotain sälää ja kehittelyä enemmän mukaan niin huippu olisi. Hyvä nyttenkin. Anteeksi epäselvä arvosteluni.
0   +1 +2
 
9
Laihanen 25.02.2003
Jumitustrancen kuninkaallisia. Kerrassaan mahtavan ihanat kolinataustat. Vähän olisi voinut olla tuossa 60-100hz alueella enemmän pumppua. Rispekt.
0   +1 +2
 
10
aneroidit 25.02.2003
Todella namut percussiot ja drive. Fx:t toimii hienosti myös. Erinomaista!
0   +1 +2