The Vague Repository Of Man

SYLAFYRA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
makes69 07.02.2006
I LOVE THIS MUSIC.
0   +1 +2
 
JamesMercy 04.02.2006
Enpä tiennyt kyllä yhtään mitä odottaa tuon Avant-Garde -etiketin perusteella, mutta ihan mielenkiintoista experimentointiahan tästä tuntui löytyvän. Räpäyttelyjen tyyli on kyllä melkoisen erikoinen, pidemmän päälle rupeaa valitettavasti puuduttamaan. Nuo "oudommat" vokaalit kuulostavat jotenkin ihan pirun hauskoilta. Aika mukava tämä soundimaailma oli kokonaisuudessaan, Aphex Twin tästä tuli kyllä jossain määrin mieleen. Rummuissa olisi voinut olla tiukempaakin otetta, kunnon rumpubassottelulle en olisi pistänyt vastaan. Vähän ote tiukkenee tuolla loppupuolella, mutta ei välttämättä vielä tarpeeksi. Vähän ennen neljää minuuttia mukaan tulevat kitarat / muut jousisoittimet kuulostavat hyvältä, tuovat ihan oman, uuden lisänsä seokseen. "Sääambienssit" kuulostavat hyvältä ja aidolta.

Kiintoisa toteutus kokonaisuutenaan. Voisi olla mukavaa tarkistella tämmöistä esimerkiksi livenä esitettynä.
0   +1 +2
 
Vähän omituista musiikkia minun makuuni... Kappale on jotenkin kierolla tavalla hyvä, mutta samaan aikaan en pidä siitä. Vokaalit vähän häiritsevät, en tykkää tuommoisesta tökkivästä tulkinnasta. Tausta on todella omituinen, mutta loppupuolella sekin muuttuu. Ja jollakin ihmeen tavalla se muutos ei vaikuta kappaleen yleiskuvaan mitenkään. Sopii täydellisesti, vaikka ei sovikkaan. Erikoista musiikka, kuuntelen pari kappaletta lisää.
0   +1 +2
 
Tikku-Ukko 12.01.2006
Tää on ihan siistiä. Räpäyttely soljuu luontevasti eikä pohjolan aksenttia ole nimeksikään. Artikulointi on selkeää ja rytmitys tarkkaa. Musakin toimii, virvelin soundi häiritsee hieman.
0   +1 +2