Life Is Short

nots

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
accent 05.12.2005
Kyllä tämä ihan kelpo transsimusasta menee, melodia toimii ja muutenkin biisi potkii kivasti. Pituutta lisää, ja biisin alun rakennetta voisi kehittää hieman pitemmälle. Kokonaisuutena "tarpeeksi hyvä".
0   +1 +2
 
spiritusandasper 01.12.2005
Ei mikää hassumpi setti. Harmi että jää tosiaan liikaa tuon yhden melodian varaan. Mun makuuni se yks melodia on kuitenkin hyvä. Vielä kun tähän kylkiäsiks keksis lisää mausteita, niin olis varsin mukava setti. Temmon vaihtelut toimii aika ovelasti. Biisissä on itua ku isossa perunassa, mut jotenki se viimenen vaihde puuttuu. Avaimet löytys varmaan just vaihtelevuuden puolelta. Soundia vois koittaa myös paksuntaa ja kirkastaa. Paremmalla toteutuksella ja lisäsisällöllä tää olis kyllä ehdottomasti hyvä biisi. Nyt jää vähän harmittavasti keskinkertaisemmaksi biisiksi hyvällä idealla.
0   +1 +2
 
mika_element 30.11.2005
ei hitto ku en mä tätä osaa arvostella:D mut ihan hyvältä kuulosti!;)
0   +1 +2
 
8
Flevamusiikki 30.11.2005
iha jees. on sul ollu parempaakin:D mut pienel säädöl saisit täst mahtavan transsitilaan saattajan:D:D:jos nyt näin voi sanoo.....toi hidastuminen tos yhesvaihees tulee ehkä turhan yhtäkkii:D tokal kerral siin on vähän paremmin tehty "siirtymä" mut jatka tät rataa nii jatkan kyl kommentoimist ja kuunteluu
0   +1 +2
 
8
jarpat 29.11.2005
Hyvin alkaa. Veikeä tuo "kakkostempo". Intro on yleensä hyvä tehdä sellaiseksi, että sen melodia tukee kappaleen jonkin muun osan melodiaa. Tässä tuon intron melodia jäi kappaleen ainoaksi melodiaksi, mikä oli pieni pettymys. Myös tuohon beattiin olisin kaivannut snadisti tömäkämpää soundia. Voipi olla makuasia, mutta minusta sen pitää olla kuin potku munille. Muutenhan tämä oli oikein mukava yllätys ja kiinnostuneena käyn siivilöimään muita rallejasi.
0   +1 +2
 
9
Jaycob 28.11.2005
melodia oli oikeastaan aika kiva ja myöskin myöhemmin tuleva jumputus, tempo hidastuskin sopi ihan hyvin kuvaan, nuo soundit kuulostivat aika ankeilta. ja nopeampaan ja taas hitaampaan. vähän tylsä kappale kun tässä pyörii koko ajan sama melodia, muute ihan kiva.
lisää treeniä, ja miettimään lisää melodioita!
0   +1 +2
 
roxted 28.11.2005
Tässä piisissä on yks kohta joka kuullostaa ihan meidän imurilta, siitä plussa :) kivasti muuttu komppi tosta perus jumputuksesta tossa 0.58 kohalla ja sitten takaisin perushumppaan ja taas toiseen ja... ja sama melodia soi.. pää hajoaa... pakko lopettaa... 7
0   +1 +2
 
8
Aihe 27.11.2005
Tässä on munaa. Kyl tätä saattais jopa pienen fiksauksen jälkeen lysnaa melko tosissaan. Kaipaa kuitenkin ankarasti jotain muutoksia, pitemmän päälle erittäin tylsähköksi käy, mut fiksaamista niin laitan listalle asti :). Keep it going.

-aihe
0   +1 +2
 
8
Fröideiro 27.11.2005
Soundit anttilalaaduks hurjan hyvät. tuo melodia on ihan hieno mutta toistaa liikaa itseään ku soi melkeen kokoajan.
temmon laskemisesta en hirveesti pitänyt ja biisi on ehkä liian yksinkertanen...
0   +1 +2
 
8
Ruoste^ 27.11.2005
Tämä kuulosti todella hyvältä vaikka en trancesta suuremmin välitäkkään, kyllä tää kasin arvonen tekele on.
0   +1 +2
 
NapalmHead 27.11.2005
Melodia on hieman tavallisesta poikkeava, mikä on kohtuullisen hyvä juttu. Soundimaailma on perinteinen, mutta siitä tuntuu kuitenkin puuttuvan lopullinen muna. Kompinvaihdos ei ollut ollenkaan hyvä juttu. Turvallisuuden ja tavanomaisuuden pilaama mieleni järkyttyi, ja kyyneleet virtasivat jokena. Tämän tyyppisessä musiikissa ainakaan minä en valitettavasti kykene sulattamaan mitään, mikä rikkoo "sääntöjä". Mutta en missään nimessä käske sinua olemaan kokeilematta uutta, vaan mieluummin rohkaisen jatkamaan kokeilevalla linjalla. Tämä biisi tuntuu vielä jotenkin keskeneräiseltä.
0   +1 +2
 
KAMUI 27.11.2005
Soittimet on ainakinvalittu hyvin ja toi melodia on ihan kuunneltava. Vähä toimelodia on outo paikoin ja biisin tempon vaihto ei oikeen toimi. Ihan kuunneltava biisi.
0   +1 +2
 
Janne T 27.11.2005
eipä pahemmin tule tätä lajia kuunneltua, mutta tässä oli ihan hyvä meininki. ehkä vähän pidennettynä joillain lisä koukuilla olisi ihan tiukka pläjäys. parempi melodia kuin useimmissa tämän tyylisissä mielestäni. oikein hyvä.
0   +1 +2
 
7
Stocco 27.11.2005
Ihan hyvät saundithan niistä Anttilan synista lähtee ;) Mukavaa veivausta heti alusta lähtien. Heh, käytetty tampatusta. Komppia siis varioitu roimasti. Mut eipä täs sit oo kauheesti muuta kuin tuo yks melodia. Jää pahasti tyngäksi sisällöltään ja pituudeltaankin. Tässä on niin vähän sisältöä, ettei mitään huonoa löytynyt. Tosin kerkeshän tuo töksöttelevä komppikin tulemaan jopa kahdesti!
0   +1 +2