This Monastery

Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
ekse 23.03.2006
Tuo intro oli vähän liian pitkä mielestäni, mutta biitti lähtee aikas ihanasti käyntiin ja perskele, kun on hyvänkuulonen tämä biitti ja oikeen fiilistelevä leadi. Rispektiä, tätä olen hakenut :)
0   +1 +2
 
9
data_smith 25.02.2006
tä on tosi hyvä, mutta, ainoa asia mitä täs vois parantaa on et rummut liian...hmph....cleanit?...
0   +1 +2
 
9
z0 30.01.2006
Biisi alkaa aika kivasti.. Tulee sellanen mukava tunnelma... noi viulut ei ehkä välttämättä sovi tohon ihan kaikkein parhaiten, mutta menee ne siinä kuitenkin. Ylipäätänsä toi intro on kokonaisuutena melko hyvä. Erityisesti tykkään siitä yhestä kohasta ku toi joku kellon kilkatus tulee siinä just ennen minuuttia.. Se on aika hienon kuulonen.

Sitte ku biisikin alkaa nii ei sekään oo yhtään hassumpi. Sen takia ei ehkä pure meikäläiseen ihan nii hyvin ku ittelle iskee paremmin rankemman puoleinen rumpubasso, mutta kyllä tää ihan hyvältä kuitenkin kuulostaa.. Toisaalta mietin että biitissä vois olla vähäsen jotain lisää, mutta toisaalta... Hyvä se on noinkin.

Sitte lopussa siinä 6:13 ku biitti jää ja toi kellon kilkatus taas tulee nii se rauhottelee meiningin sitte taas ja biisi loppuu siihen sitten ihan silleen "sopivasti".

Antaisin ehkä 8.5 mutta ku ei nii sitte ^
0   +1 +2
 
9
joonasA 17.12.2005
kyllä toimii. varsinki ku lähtee kunnola rullaamaa. intro kyllä on hieno, mutta ehkä vähä liia pitkä. Mutta kyllä paras tuotoksistas. Hitti ehottomasti. Intro pituude takia omatunto ei salli antaa 10
0   +1 +2
 
Phatency 16.12.2005
Pirun mukavat soundit tässä :O Ehkä vähän liiankin pitkä intro. Sahabasso toimii muuten, mutta jonkun subbassin olisit voinut tehdä, kun alapäätä tuosta ei pahemmin irtoa. Jotain varioota tuohon bassoon olisi myös mieluusti kuullut, ei tuo jaksa toimia näin pitkän biisin ajalle ;) Mukavan leveäksi kasvoi basso loppua kohden, mutta edelleen sitä subbassia kaipaisi. Rummuissa ei kerrassaan mitään valittamista, paitsi intron virveli alkoi vaan kuulostamaan hivenen könköltä toistolta.
0   +1 +2
 
9
Humaloidi 20.11.2005
Kylläpäs oli mukavan kuuloinen "mörköbasso" -kappale.
Soundit on mahtavat ja samaa voi sanoa myös melodioista. Erityisesti pidin alun orkesterijousista jotka olivat aivan mahtavat. Rummutkin toimivat todella hyvin.
0   +1 +2