Posterity

Distrance

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
spiritusandasper 01.09.2006
Joo-o! Tääki pätkä pitäny pitkään jo kommentoida, mut ei vaa oo tullu kommentoitua. No nyt sitten tulee. Lähtee vahvalla ja mukavalla biitillä heti liikenteeseen. Leppoisaa, joskin jämäkkää alkurakentelua. Toimii meikäläisen mielestä hyvin. Breikkiin kun päästään, niin silloha tää setti ottaa hyvin tuulta purjeisiin. Toi huilusysteemi toimii meikäläisen mielestä hemmetin kivasti. Samoin tuo leadin sisääntuonti, ihan vitun jees. Ainoa mikä mua vituttaa on se, että ku tuo liidin filtteri saadaan täysin auki, niin avautumassa oleva laadukkaan kuuloinen soundi muuttuu hieman tommoseks suttuseks ja siitä häviää kaikki lämpö. Muuten tää biisi on hemmetin loistosetti kaikinpuolin, ei pahemmin muuta valittelemisen aihetta tule mieleen. Hyvät ja kiinnostavat melodialinjat sekä vahva biitti takaavat mukavan popittelunautinnon. :)
0   +1 +2
 
^^unde^^ 12.03.2006
Ah! Rakastan niin kovin tällaista! Tässä oli loisto esimerkki hyvästä trancesta. Alun bassokuvio oli todella taidokkaan kuuloinen ja kick potkii mielestäni oikein hyvin!
Tuo hieno "titit" ääni joka siinä vieiraili satunnaisesti myöskin oli todella upean kuuloinen. Padit olivat myöskin kappaleessa parasta antia mitä saattaa ollakaan. Ah niin ihanan rauhallinen mutta menevä hieno melodinen kappale. Tällaisia kyllä kuuntelee ja kommentoi mieluusti. Ei siinä mitään!
Kyllä minunkin tähän täytyy faniutua ehdottomasti! Haluan aina tietää kun tähän projektiin kappaleita tulee :) Hienoa!
0   +1 +2
 
10
Noison 07.03.2006
Aluksi kun kuunteli biisiä tuntui, että jumputus ei lopu koskaan ja melkein keskeytin biisin kuuntelun. Mutta sitten alkoikin tapahtua, soundit muuttuivat aivan täysin ja ammattilais kuuloisia melodioita alkoi tulla esiin. Mielenkiinto heräsi heti ja aloin kuuntelemaan haltioissani leijuvia melodioita. Tämä biisi saa ehdottomasti minulta hatun noston ja nöyrän kumarruksen. Loistavaa settiä!!
0   +1 +2
 
9
Antibiootti 06.02.2006
Heehaa. Heti huomasin tuon hihat open samplen joka mullakin on koneella. :D Mutta asiaan. Biisi lähtee tykittämään biittiä bassolinjan kera. Hyvä juttu. Melodia on todella hyvä. Melkolailla voisin sanoa tätä amattimaiseksi biisiksi soundien puolesta, mutta ei tämä kuitenkaan iske niin hyvin kuin jotkut biisit. Rakenne on hyvä. Miksaus myös. Erinomainen biisi.
0   +1 +2
 
10
saam 24.12.2005
Aivan hemmetin taidokkaan kuulonen tekele. Alussa ei ehkä ollut vielä niin koukussa, mutta loppua kohti meno muuttuu aivan mahtavaksi. En yhtään ihmettelisi, jos tanssisin tätä kappaletta jossain Helsingin yöelämän kuumimmalla clubilla. Aivan loistavaa materiaalia. Ei voi muuta tehdä kuin nostaa hattua ja toivottaa onnea sillä sulla kaveri on mahdollisuudet vaikka minne !
0   +1 +2
 
10
Peksi_86 06.12.2005
todella hyvän kuulosta musiikkia
0   +1 +2
 
10
m1ze 25.11.2005
Mitä tästä voi nyt sanoo.... Mahtava biisi. Snif Snif :>
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 20.11.2005
Alussa on kuultavissa selkästi rokkaavatyylistä bassolinjaa, soundikin toimii osaltaan moitteettomasti. Alku kuitenkin melko mielenkiinnotonta aina 1:35 asti, jolloin leadi tuo vähän menoa lisää kehiin. Laskeutuminen taukokohtaan turhan nopea, pikkasen olisi voinut tuoda kehiin sellaista "odottelevaa" tunnelmaa siihen laskeutumiskohtaan. Taukokohdan huilu hienon kuuloinen, padi vähän muovisen kuuloinen huolimatta jonkinasteisesta massiivisuudesta, mitä siihen on yritetty hakea. Leadi kuulostaa ihan mukavalta, soundineen linjoineen. Rummut perusvarmat. Basari toimii ja EQ on hyvä. Miksauskin on toimiva, ehkäpä tämä olisi toiminut vieläkin paremmin massiivisemmilla soundeilla, vähän kyllä mielipideasiakin. Yleisesti: Tuotanto kunnossa ja soundit kuulostavat hyviltä, mutta siitä huolimatta biisiä vaivaa "ei-kiinnostavuus". Linja ei herätä kovin paljoa kiinnostusta, korkea ulinasoundi kyllä tuo fiilistä ylöspäin, mutta ei tarpeeksi. No, kuitenkin kelpo biisi jota kuuntelee ihan mielellään. 8½
0   +1 +2
 
10
Kreactor 19.11.2005
Tässä mun fiiliksiä mitä tämä biisi aiheutti:

Lähtee kuin tykin suusta!

Varma rakenne, tuntuu kuin samplet huokuisivat vuoron perään sanomaa: "Tässä me olemme emmekä mihinkään lähde, yritäppä estää"

Mukiinmenevä viiuu piipitys, kasvaa/muuttuu kokoajan..

Padit tulee kivasti mukaan..

Aika korviaturruttava bassline, on aika kovalla.

loppui juuri sopivasti..

Suvanto alkaa..

Aaaaaaah.. Ihanat filtteröidyt padit.

Kiva, tunnelmallinen/kaunis huilu ;)

Suvannossa mukaan tuleva piipitysmelodia on rautaa, oikeastaan rauta ei edes riitä. Sanoisin melkeimpä jotain U:S:A.N.A.S.A-terästä!

Mukaan tuleva trancesyna on massiivinen.. Tosi massiivinen.. Apua! perhana paita lens päältä! :)

4:07 Jengi hyppii kädet ilmassa.. Mukavan erilainen lähtö. yleensä kuulee niitä hyviä räjähdyksiä. Tässä ei, toimii kuitenkin hämmästyttävän hyvin..

Perkules minäkin hypin..

Fiuuuuu..

Kappale alkaa vaimentumaan..

Hyvin tehdyt outro-vähennykset..

Loppu hyvin kaikki hyvin..

Todella tunnelmallinen kappale, yyber iso plussa suvannosta, plussakaan ei riitä, hitto joku punainen risti sitten.. Rakenne on oikein hyvä ja toimiva.. Ainoa pieni miinus tulee tuosta basslinesta, humisee jotenkin liikaa, kaipaa syvyyttä. Ehkä matalampaa lisuketta.. Makuasia, sanoi musti kun muniaan nuoli ;)

Itse en tämänlaista trancea ihan niin paljon kuuntele kun katsoo mitä winampista tai hyllystä löytyy, mutta ymmärrän kuitenkin tämänkin tyylin.. Kun vertaan tätä muuhun kuulemaani nk. tunnelmatranceen niin tämä on ehdottomasti parhaimmistoa. Oli mukana sitten mitä tahansa "Ammattilais artisteja" Vain yksi menee edelle ja se on Ihana kappale: Rank 1 Feat. Sheenoke - Such is life (Extended version). Joten hyvin on Vesalla pullat uunissa.. :)

Jeps.. Ehdoton kymppi..

Otolla ei ole tähän muuta lisättävää koska Otto on lonkero. ;P
0   +1 +2
 
10
Groovy-Guy 17.11.2005
Alku on perus varma valinta, toimii niinkuin aina... :) Oikeastaan rakenteessa ei ole mitään haukkuja, joten en nyt puutu siihen.
Melodiat rupeaa jo kuulostaa ammattilaisen tekemiltä. Biisissä on fiilistä ja meininkiä ja aina lähes must oleva pysähdys.
Biisistä löytyy siis aivan kaikki tarvittava ja haukkumista ei löydy. Paitsi jos nyt puututaan pikku asioihin, niin tähän olis voinu pistää tuhtiutta matalille taajuuksille ja reverbiä vähän lisää niin, ah, voilà, tää olis ollu kyllä 10+ arvonen.
Kehuja voisin sanoa niin pitkälle että huhuh, mutta kun ei siinä olee mitään järkeä selostaa miten biisi menee. =D

Nyt kumminkin biisistä rävähtää 10! =)
Tämä alkaa kuulostaa ammattilaisen tekemältä ja tämmöistähän kuuntelee todella mielellään. Musiikkia korville.. =D

-DJ Azze
0   +1 +2
 
9
jondura 16.11.2005
Eipä voi muuta sanoa kuin, että hyvin on tehty. Kappaleessa on hieno tunnelma, sopii hyvin kuunneltavaksi milloin vain. Äänimaailmakin on kyllä hyvin luotu.
0   +1 +2
 
10
Radio24h 15.11.2005
Tekijä on lahjakas. Ammattimaista äänimaailman hallinta! Se on havaittavissa jo muista tuotoksista jossa kuullaan erittäin moniala hallintaa.
Niin trancen kuin muiden genren tekemisissä.
Helvetti kun en enää tee tv tuotanto juttuja... jos tekisin niin tässä olisi luotto säveltäjä / artisti joka kiilaa muutaman jo vuosia alalla olleen rupsahtaneen hahmon ohi ja täysillä :)
Biisi on helmi... tiesin odottaa jotain huikeaa soundia ja erittäin huolella tehtyä kuultuani ekan draftin... Ei voi muuta kuin ihailla taitoja...
Olen aina ihaillut tämän tuottajan tekeleitä... arvostus nousee vielä korkeammalle... :)
0   +1 +2
 
7
Seburban 15.11.2005
Kyl toi urku kohta oli paras ja ku se melodia alkas rakentuu siin samas.
Alku oli aika perssseeessst ja clappi myös. Melodias olis kyl ollu parannettavaa, backsynth ei oikee mun mielest sopinu sinne.
Ei oikee iskeny muhu :(
0   +1 +2
 
10
M1cH0 15.11.2005
Jepulis jee. alku on ihan perusmätkekttä jossa on on kyl just kiva offbeat basso :).. meikä diggailee. kyllähän biisi alkaa hyvin toimii siinä vaihees ku alkaa kaikkia ulinaa ja arppeja tulemaan taustalle ja biitti kehittymään. Clap on mun makuun ja toimii.. Sitten itse breikkiin joka on kyllä todella tunnelmallinen ja huilu kyl on se pisti i:n päälle. "hooveriki" Toimii iha kivasti breikissä mut välissä tuntuis vinghtavan vähän omituisesti ainaki mun korville :).. mutta ei pahasti.. Liidi on kans hyvän kuulonen mut tosiaan ei ois ollu paha plussa lisätä vähän vaikka reverbiä sekaan mut toimii tuo noinki vitu hyvi..kertsi toimii ku junan vessa ja ei mitään pahaa sanottavaa :).. mut siinähän sitä oli kerrankseen taas kommenttia.. Kyl tää vetää timeless flamen kans kivan kärjen näille jätkän biiseille.. Cheers 4 Beers <3 :) GJ
0   +1 +2
 
9
Jaycob 15.11.2005
ihan kiva alku, itse en pitänyt ollenkaan clapista...
ihan kiva melodia.
aika samanlaista pitkälle kappaleeseen...no nyt tuli vähänerillaisempaa rauhalinen kohta huiluilla, kiva kohta, tuo jotenki mieleen LOTRen :)
tosi kiva, alkaa kivasti nousta tälleen :P
snarerollkin toimi erittäin kivasti. aika kontumainen kappale vaikka tässä onkin käytetty aika trance soittimia...
mukavaa loppua venytettiin liian pitkälle, mutta loppusaundi oli mahtava!
9
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 15.11.2005
Muhkealta kuulostaa alun pumppaus, mutta hiukan alapää tuntuisi olevan tukossa. Tuntuisi sellaiselta hitusen blurratulta paikoitellen. Pääasiassa miksaus kuulostaa onnistuneelta. Pieni kliinisyys myös mukana soundissa, mutta se ei ole ollenkaan häiritsevää. Muuten harvinaisen hyvin onnistunut offbeat linjaus.

Suvanto rahoittaa tasaisen menon. Huilu on oikein laadukkaan kuuloinen ja sitä on käytetty myös hyvin. Plinkit ovat hiukan piikikkäitä. Sahat avautuvat oikein maukkaasti. Hassua... tuleekohan kellekkään muulle tästä biisistä sormusten herran soundtrack...? todella hieno melodia jossa on tunnetta mukana todella paljon!<3

Biisin rakenne on loistavasti kasassa, vaikka ajattelin lopussa, että loppuiko tämä jo. Oikein tiivis ja hyvä paketti on saatu kasaan. Pidin erityisesti biisin melodioista. Keski-maa rulez^^
0   +1 +2
 
Jammin Benjammin 15.11.2005
Kova on taso alusta alkaen. Lämppäys on ERITTÄIN onnistunut. Miksaus kuulostaa alussa ehkä vähän liian steriililtä mun makuun, mutta helvetin hyvältä silti. Melodia toimii mielettömän hyvin. Kliseistä jollain tapaa, mutta toimivaa! "Lähdön" jälkeen n. 4.34, päästään kauniilla hymyillä varustettuihin klubeihin sisään, missä ihmiset nauttii joka askeleestaan... Melodia on tosiaan todella hyvä, mutta toteutuksesta (mun makuun) uupuu mahtipontisuutta, kaikua ja tilaa. Ehkä sitä olisi saanu ärjymmällä bassolla, ja johtavien saundien väkevämmällä efuttamisella. RRRRRReilummin reverbiä ja delayta, niin melodia olis lentänyt täysillä. Miksaus onnistunut (basso saisi edelleen olla vähän muhkeampi), masterointi ok, melodia todella hyvä. Oikeastaan hemmetin kiva kiksautus, mutta niitä bassoja sekä toista nousua jäin kaipaamaan.. KEEP ROCKIN' VESPE:D:D:D! Edellytykset vaikka mihin.
0   +1 +2
 
10
Tebic 16.11.2005
No no no, nythän se Vesa räjäytti potin! Kerrassaan loistavaa settiä jälleen kerran. Äijä se vaan parantaa koko ajan kuin sika juoksuaan.

Alku on varsin onnistunut, sopivan pituinen. Soundimaailma toimii. Parin ja puolen minuutin paikkeilla oleva suvantovaihde on kerrassaan mahtavan kuuloinen: well done! Ja loppua kohden biisi vaan paranee. Biisi on mainio kaikilla osa-alueilla. Ei tästä keksi väkisinkään mitään moitittavaa eli eikös se kymppi silloin ole? Kymppihän riittää! (Tiedetään, kliseinen sanonta, mutten parempaakaan tähään hätää keksinyt..)

Tätä rataa kun jatkat, niin... ;) Keep on rockin' and rispekt. <3
0   +1 +2