Lyriikka feat.Evidenssi - Media Kiertoo

MIELOIN

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Neiti90 22.03.2007
hmm..ehkä vähän luja sanoitus..ku tausta oli rauhallinen ja sumuinen ikäänkuin..ja sanat olivat samalaisia..ehkä tähän ei olisi sopinut tämä akreevisuus vaan rauhallinen... Aika hyökäävä tälläiseenä..Antaisin enemän jos sanoitus ei olisi noin kova ja korviin iskevä..mut hyvä biisi muuten ja helvetin hyvät sanat =) <3
0   +1 +2
 
9
Taktiikka 09.10.2006
Iha vitun hyvä biisi....
0   +1 +2
 
9
JontZeros 14.09.2006
tässä biisissä on kyl oikee asenne! ja ihan hyvä biitti.. mut evidenssillä pitäs miksata paremmin..
0   +1 +2
 
9
Pumm1 04.12.2005
Unohtui vielä, miinusta hieman tuosta biisin lopusta. Töksähtää oudosti, jonkinlainen feidaus olisi toiminut paremmin, muutamien hiljaisten totuuden sanojen kanssa. :)
0   +1 +2
 
9
Pumm1 04.12.2005
Tämä on muuten ehkä paras sävellyksesi, voiko näitä sanoa sävellyksiksi? No minä sanon.

Ensinnäkin, olet täysin oikealla asialla tässä setissä. Suurta kunnioitusta saat myös siitä, ettet laittanut tähän mitään typerää "mieleenpainuvaa" helppoa kertsiä, joka pilaisi koko biisin sanoman. Parasta ja tervejärkisintä tämän genren materiaalia koskaan.

Ja tulihan se Kuusankoskikin sieltä. >:P Seuraavaan mäkikylä messii, ni tulee 10.
0   +1 +2
 
Miguel_LV 26.11.2005
Sanoisin tähä väliin että kommentoikaa omat kommenttinne älkääkä ottako kantaa muiden kommentteihin. Kommentit on kaikkien omia mielipiteitä, joista ei tarvi muiden ku niiden artistien välittää kelle ne on annettu. Aight?

jos jonkuu mielestä biisi on paska ja toisen mielestä vitun hyvä, niin ei sitä tarvi alkaa sen toisen mielipiteestä itkemään.

niin ja kiitos tähän asti tulleista kommenteista :)
0   +1 +2
 
10
Elävä Legenda 24.11.2005
tä o iha sairaa hyvä kyllä täää rullaaa...tätät jaksaa kuunella...10!
0   +1 +2
 
dt1 21.11.2005
Vähän paremmin toimii äänenkäyttö tässä. Biitti on ihan okei taas. Riimit melko hyviä! Ei samanlaista huutamista, siksi kuulostaa siedettävämmältä.
Vähän tylsää kuunneltavaa jotenkin, mutta selvästi parempi kuin alempi biisi. Evidenssin fiitti melko turha, ei tarjoa mitään tälle biisille, vaikka onkin ihan ok-tason räppäri.
0   +1 +2
 
10
Gigi 21.11.2005
Kaikki oli loistavaa ; biitti, sanat ja kertsi !! Sanat rimmaskin loistavasti :>>
0   +1 +2
 
8
Teekoo308 16.11.2005
Tämä kuulosti paremmalta kuin "särkyneitä unelmia" -biisisi.
Tässä oli enemmän sitä elävyyttä mitä kaipasin 8D
Rimmaukset hyviä ja Evidenssi sopi hyvin mukaan biisiin ^^
Lisäksi loppui hienosti :D Pakko kuunnella uudestaan jos saisin lisää tästä irti.
0   +1 +2
 
9
Kopeini 12.11.2005
Erittäin helvetin hyvä. Kuulostaa tosi smoothilt :s Mahtavuutta. Tämän ku näkisi Jyväskylässä.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 09.11.2005
Hyvin soljuu sanat, loppu rimmaa yhteen edellisen rivin kanssa koko ajan paremmin. Hyvä myös että sulla on ominainen tyyli tavallaan "shufflettaa" tota räppäämistä, elikkä tulee semmosta hyppivää efektiä, tosin välillä se ei taas jaksa innostaa. Biitti ok, vähän tylsäksi jää, ehkäpä enemmän melankolisuutta olisi voinut olla ja tunnelmaa. Toinen äijä vetää ihan mallikkaasti ja tyylikin erottuu Lyriikasta mukavasti, välillä kyllä ei saa sanoista selvää ja tulee vähän esille tota "ilman vetämistä keuhkoihin". No, kyllähän tää toimii, vaikka ei ehkä ihan parasta ole tällä artistisivulla. Olis kiva kuulla joskus miten toi sun tyyli sopis johonki klubi- ja shakethatass - biisiin :P
0   +1 +2
 
10
Zeba 09.11.2005
Kaikki täs on hyvää vaa et jollaki tavalla teiän molempien räpit on liian tummat, johtuu kyl varmaa täst biitist, kuulostaa siltä ainaski. Voihan räpit olla tummat mut täs ne on liian tummat varsinki Evidenssil. Aihe on hyvä ja sopii hyvin biittiin ja muuten biitti on ihan hyvä ja jännä ja erikoinen niinku koko biisi kokonaisuudes ja se on hyvä juttu. Kaiken mitä kerrotte, totta! :). Eli miksaukset ihan ok, Sindryn biitit on kyl aika hyvii. Erikoinen biisi, 10! Pakko ottaa koneelle ja pistää uudeleee soimaa pari kertaa :)).

"Zeba"
0   +1 +2
 
Miguel_LV 08.11.2005
kaikki ei voi tykätä :)

ei lähellekkään :)
0   +1 +2
 
10
ranDomi^^ 08.11.2005
L.A.P itkee turhaaan siitä että se ei tykkää Evin versest... Paska puhetta sanon minä... Kuunnelkaapa Kallio U.G:een paska asenne... en muista kenen verse alkaa samal taval kun Evin... se tuo niinkuin boonuksii tähän kun ite fanitan Kallio U.G:eetä... täällä kaikki koette se on Kuusankoski
0   +1 +2
 
9
NN Stepa 08.11.2005
Joo tässä on kyllä oikea asenne, oikea aihe... hienoa riimittelyä ja tausta oli muikea.. evidenssi ei ollu niin vakuuttava mutta hyvä seki.. oli kyllä mahtava biisi kokonaisuudessaan.. käykää tarkastamassa myös minun setti..
0   +1 +2
 
6
Ulosanti 07.11.2005
"10 tulee saatana! Asenteella ne median pellet viel jyrätää!!! loistavaa! en voi ku kehua!!" Miks ne pitää jyrätä? Mä en ymmärrä tällasta.

Noni, biitti on ainaki aika hirvee, jaksaa kuunnella jonku neljä kiertoo alust ja sit se on enää tollast blaablaa, put me off. Sit toiseks mua haittas tossa alussa, ihan hirvee äänenköyttö, itsenääääniiii - vitsinäääkiiiii -venytyksii. "koko suomen skenee, yhel pienel koval träkil/" Suomen skenen just pilaa tällaset paskanjauhantaträkit, joissa masistellaa siitä miten skene kusee, kukaa ei kuuntele just sun aitoo räppiä ja sainattuja heitataa. Sitte täs biisissä oli joku Hannukarpojuttu, mikä juttu on ollu aiemminki jossain sun biisissä (biiseissä?). "en tienaa elantooni telkkarissa, niiku joku Hannu Karpo" tuskin kovin monene 15 vuotiaan ees tarvii suomessa tienata "omaa elantoaan", vai? Loppubiisistä en jaksanu enää riimei oikeen kuunnella, mut korvaa osu ainaki joku "jos oisin johtajan jossain isos tuolis/ ni ämseet olis heti pois muodist" tjsp. Nii, olihan ne ämseet (meinaat räppii täl varmaa) muodissa joskus, mmm, ysärin lopussa? Tuskin kovin moni tät enää muodin takii tekee, luultavimmin ne paskimmat kavereiden takia. Tiiä siitä siit.

Mut juu, flow oli sinällää ihan toimiva, muttaku noi jotku venytykset kuulosti tyhmältä ja riimit oli kieliopillisest välil vähä tyhmän kuulosii, mut parast täs biisis biitin kans. TOimii mut pistää puuduttaa parin minuutin kuuntelun jälkee.

Evidenssin riimeissä paikoitellen samoja tyhmiä mediakliseitä, mut ainaki aihetta käsiteltii skidist laajakatseisemmin, ei pelkkää itkemistä miten radiotädit ja MTV 3:sen tuottajatädit on pahoja ihmisii ja miten ne vie rahat täysin jokasen valittavissa olevil paidoilla, tv chäteillä, CD:eillä. Flow on erilain ku aiemmis biiseis joita oon kuullu (lähes kaikki varmaa), toimii ja kikkailuu onki.

Mut joo, yhteenvetona, ei voi tykätä. Ei voi periaatteessa vihatakkaa, koska räpit on kuitenki iha hyvin räpätty jne. Mut paskin biisi lyriikalta ikinä. Toivon edelleen jatkossa niitä uusia aiheita, uusia tyylejä. Älkää ottako nokkiinne, olin vaa rehellinen, piis.

-Ulosanti
0   +1 +2
 
9
k-tyyli 07.11.2005
Asiaa, jälleen kerran...

*Myhr*
0   +1 +2
 
10
Jamico 07.11.2005
mitäpä tähän nyt sitten vois sanoo?

vittu uskomatonta matskua!!!!
Lyriikka ja evi hoiti homman himaan
enkä löydä juurikaan mitään moitittavaa
sanat on jtn niin uskomattoman totta kun vaa voi olla! WORD!!!

P`z
0   +1 +2