Touch Me

Von Routen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Radio24h 13.11.2005
Upeat vokaalit... todella hienosti vedetty... :)
Erittäin mielenkiintoista tuotosta, soundia, äänimaailman hallintaa...
Tässä tulee esille artistin osaamistason hallinta erinomaisesti esille.
Juuri tällaista vivahderikasta on mukava kuunnella... voisi melkein käyttää termiä persoonallista, mutta eipä vielä... ei voida tässä vaiheessa vielä
näin sanoa ennenkuin on tutustuttu kunnolla projektin koko tuotantoon.

Biisin loistava kokonaisuus sekä siitä vielä irroitettuna laulajan osuus nostaa
tämän todella upeaksi tuotannoksi.
0   +1 +2
 
10
Dj Karvinen 12.11.2005
Olen jo kauan odotellutkin "uutta matskua" teiltä ja nyt kun sitten lopulta tänne ilmesty niin pitihän se kuunnella heti ja täytyy todeta että odotus kannatti. JATKAKAA SAMAAN MALLIIN.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 06.11.2005
Tyylikäs. Kauniit vokaalit ovat mukavaa kuunneltavaa ja tekevät kappaleelle persoonallisuutta. Soundia on varioitu kiittettävästi myös, vaikka melodiasta ei niin saa mitään kiinni (se tosin ei haittaa yhtään). Square-leadi kuitenkin on varsin tarttuva. Hiukan lyhyt tahtoo biisi olla, mutta juuri ja juuri 4 minuuttia riittää kertomaan soundeista (tosin ei tahdo näin lyhyellä varoituksella päästä heti mukaan). Biisin padit ovat myöskin erittäin onnistuneet. Happoisuudesta ja erikoisista soundeista myös plussaa. Masterointi on toteutettu mallikkaasti. Varmalla otteella tehty biisi.
0   +1 +2
 
9
-Juha- 04.11.2005
Aika tutuilla soundeilla ollaan liikkeillä, mutta eipä tuo paljon haittaa. Hihat puolelle olisi voinut lisätä jotain yllättävää. Melodiat ovat aika perus eurotrancea tosin tässä mennään tavallista hitaampaa. Mutta pidän herkistä ja korkealta menevistä vokaaleista. Biisi loppuu hiukan töksähtäen, mutta ei kuitenkaan törkeästi.
Muuten olisin antanut kasin, mutta hienot vokaalit nostavat biisin kiitettävän puolelle. ---> eteenpäin vaan :)
0   +1 +2