Kalosje

Projekti 3

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

gebo modyo 03.06.2009
Eli käytössä on ollut universumin parhaat soundigeneraattorit! ;)

Mielenkiintoista kuulla, miten olet saanut noilla generaattoreilla vangittua saman utuisen hyvän soundin, joka on läsnä muissakin biiseissäsi.

Hatunnoston arvoinen suoritus. Ei siitä että käytössä pelkästään jeskolan pluginit, vaan vain hyvästä biisistä! Tässä on ehkä juuri sitä rosoisuutta jota jäin kaipaamaan noissa edellisissä biiseissä, joita kommentoin. Mahtavaa kuulla kun jaksetaan keskittyä juuri sen oikeanlaisen soundin tuottamiseen.
0   +1 +2
 
AaGee 26.10.2005
Ihan hassun haaauska :D
0   +1 +2
 
9
kristian puberti 26.10.2005
Huh, aikas hieno suoritus. Muistan kyllä nuo buzzin perusgeneraattorit ja -efut ja täytyy todeta, että hienosti olet häivyttänyt ne perussoundit.

Kappaleena tämä on mainio ja vie hienosti eteenpäin... Soundeista tulee bonusta :)))
0   +1 +2
 
9
bze 23.10.2005
Tuotantometodit kunnossa, mikään ei ole parempaa kuin 5 pennin ilmaissynat joista lähtee täysin käyttökelvotonta meteliä. Jälki on sen mukaista, satunnaista digitaalista rätinää ja huonojen algoritmien aiheuttamia nyrjähdiksiä soundissa, tietenkään pientä epävireisyyttä ja tahatonta dissonanssia unohtamatta. Edellämainitut ovat ehkä liiankin hyvin kurissa mutta soundi on silti hyvin tunnistettava.

Biisikin on hyvä eikä se välttämättä olisi toiminut ilman tätä ihanan nyrjähtänyttä äänimaisemaa. Matkaa eteenpäin tyylikkään hajonneesti ja tunnelmasta tulee mieleen mustavalkoisten elokuvien pölyjäljet ja television virittimen häiriöt. Nimestä en osaa vetää johtopäätöksiä mutta intuitio ehdottaa kalossia. Miksaamisessa olisi voinut tiputtaa hattuja alaspäin, ne dominoivat kokonaisuutta aivan liikaa.

Muutamat epäkohdat tätä riivaavat mutta ne ovat melko pieniä kokonaisuuden kannalta. Huolella loppuun asti viritelty ja hauskan kuuloinen biisi.
0   +1 +2