Cold trails, long roots

Nosdrama

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

chococat 11.01.2009
Pitkään aikaan tosi erikoinen soundimaailma. Mutta hyvällä tavalla. Taas mun korvaani kuulostaa laulumelodiat menevän jotenkin kummallisia polkuja, mutta sekin toki on joskus tehokeino. Kun tässä lähti noi säröt soimaan niin ihan ekana tuli mieleen jotenkin riivattu olo, tai ehkä hulluus. Mutta kertosäkeeseen olisi tarvinnut enemmän menoa ja meininkiä ääneen, sitä rohkeutta taasen! Nyt jää vähän lässähtäneen kuuloiseksi.
0   +1 +2
 
jaskak 07.07.2006
ehkä hiemen liian kauan sai odotella että jotain tapahtuisi. onneksi sitten siellä 2.30 minuutin kieppeillä kasvua oli havaittavissa.
0   +1 +2
 
9
Zoidberg 30.06.2006
Laulajalla on hyvä lauluääni, luulen kuitenkin että se toimisi paremmin suomeksi. Tuohon komppikitaraan lisää volaa ja säröä. Tämä olisi varmaan tykki biisi jos vetäisitte suomeksi ja kunnon studiossa. Kyllä tästä on pakko antaa 9.
0   +1 +2
 
Haava 22.06.2006
Äärimmäisen hieno tuo ntron kitarointi... Ehköä vähän liiankin "runolliset" sanat istuvat hyvin ajattoman pyörivän fiilikseen musiikissa. Cleani kitara oikein hivelee korvia ja saa halajamaan säröä kuin karhu hunajaa... Turhaan... Jännite pysyy yllä ja biisi pitää hyppysissään aina siihen asti kun pamahtaa ns. meno osuus päälle puolessa välissä biisiä. Siinä kohtaa tulee sitten pettymys. Kompressori lyö äänen sutuksi ja dynamiikattomuus latistaa tunnelma. Oikeastaan tuntuu enemmän, että biisi hiljentyy siinä kohtaa, vaikka sen nimenomaan pitäisi kovantua. Etenkin sen laulun hiljeneminen siinä on ruman kuuloista.

Harmi kun niin kiva biisi on pilattu niin pienellä tuottamis mokalla.
0   +1 +2
 
8
vasara1 07.05.2006
Olipa siisti aloitus, skitat kuulosti makeelta. Laulu ei aivan iskeny. oottako kokeilleet suomen kieltä, vois sopia teidän tapaukses. oli vaav ehdotus
0   +1 +2
 
8
Teemu T 07.05.2006
eivät aivan tavalliset nuo kitara näbyttelyt, äänessä ehkä juuri sitä resuisuutta.Biisi kulkee osiosta toiseen ja tuntuu etenevän kunnes on aika lopettaa. Loogisen kuuloista.
0   +1 +2
 
8
novax 19.04.2006
Biisin alussa on tosi upea kitara soolo. Laulu on ehkä vähän kovalla taustaan nähden ei kuitenkaan niin että se ihan häiritsisi kuitenkaan. Sanat ovat selkeät ja kuultavissa. Kappale on sopivan nopeuksinen enkä löydä tästä biisistä mitään huonoa.
0   +1 +2
 
8
Begemot 13.04.2006
Mielenkiintoinen yhdistelmä eri kitarasoundeja- ja soittotyylejä. Alkusoolo oli mielyttävällä tavalla improvisoidun kuulonen. Hyvin pantattu tota menevämpää kohtaa, läjähtää paremmin naamalle.
0   +1 +2
 
7
clickboing 08.04.2006
[Ihan kuin olisin kommentoinut tätä joskus] Intro on tosi hieno, kaunis, taitava. Laulajalla on hyvä ääni. Upea puhdas kitarasoundi ja kaunis aika minimalistinen kitara. Toivon vaan että säröä ei polkaista tavalliseen tapaan päälle... VOi V****!!! Niin tietenkin. Blaah.Biisi on liian pitkä. Tästä saisi toi hienon reilun kolmen minuutin biisin kun säveltäisitte hienon C-osan ja jättäisitte örinät pois. C-osien tekeminen on vaikeaa... Maija Vilkkumaa on nero C-osissa... Mmm-Maija... :-)
0   +1 +2
 
8
Styranki 03.04.2006
Ihan ok kuuloista tämä on, laulajan meininki ei oikein minulle tippunut tuntui jotensakin irraliselta. Ihan makeita tunnelmia biisissä tosin.
0   +1 +2
 
Eisenstang 01.04.2006
Tanakka komppi introssa, hyvä! Simppeliä, ja toimii! Snaren soundi hauska. Hyvää meininkiä, tälläistä lisää kuunneltavaksi.
0   +1 +2
 
7
pommikaitsu 30.03.2006
alussa virveli on hieman edessä niinkuin koko biisin ajan.
kertosäe on hieman epäselvä särökitaroiden johdeosta. menee hieman puuroksi.
hyvän kuulosta fiilistelyä mutta kaipaa editointia raskaalla kädellä. osat ovat ihan liian pitkiä. jos 3 minuutin kohdassa tulee eka kertosäe, pitää asialle tehdä jotain. liikaa kitaraa sooloilua alusta lähin. loppua kohden tulee mukaan tapahtumia, mutta edelleen kitarasooloja liikaa. biisin voi lyhentää kolmene minuuttiin helposti. silloin olis helpompi kuunnella.
soundit ok.
biisi hieman tylsähkö.

hyvä seppo kuitenkin. parannettavaa on vielä paljon

kzu
0   +1 +2
 
8
Alessio 29.03.2006
Loistava vaihteleva biisi, josta löytyy paljon yllätyksiä. Hyvin miksattu, kaikki raidat kohdallaan. Äänenvoimakkuuden tasot 100%sesti OK... eli tästä ei löydy mitään negatiivista. Ehkä laulajan englannin kieli joskus kuulostaa vähän hassulta ja kappaleen loppu oli vähän liian hidas (sille oiisi voinut keksiä jotakin) - mutta nämä ovat pienasiat, muuten kaikki on kunnossa. Onnea!
0   +1 +2
 
9
lökö 28.03.2006
Alku on hieno. Kertosäe on kova (laulu hukkuu siinä, mutta taitaa olla tarkoituskin). Tunnelmallinen on tämäkin. Suomea on kyllä liikaa tuossa laulajan englannissa mukana, lausumista saisi hioa. Loistava biisi anyway. Tässä on kyllä sitä mieleenjäävyyttä, jonka puutteesta tuota Nemo ante...-kappaletta vähän kritisoin. Tästäpä ei pahemmin valittamista keksi, lisää tätä! :)
0   +1 +2
 
A.S.H 23.02.2006
Teillekkin tiedoksi että biisien lyriikat saa projekti siidalle näkyviin,biisien hallinnan kautta.Laulu jää ihan kitaroiden jalkoihin
2:30 alkaneessa vyörytyksessä.Muutenkin balanssit "nitkahtelevat" suht luonnottomasti.Apua, sama toistuu siis tää on kai kertsikka,joo ja sit välisoitto,vielä menee ja loppu aha alkaa mihin loppuu siis cirkulaarinen rakenne.Ei pelasta, miksatkaa uusiks. Periaatteella:laulun pitää olla ykkösenä koko ajan.NI sit se muukin asettuu.
0   +1 +2
 
A.D.I.D.A.S. 12.02.2006
Kivaa fiilistelyä alussa, rumpusoundit kuullostaa kivan napakoilta ja kaikki soi jossain tosi mukavassa tilassa. Laulaja kuullostaa todella hyvältä ja vakuuttavalta, mies paikallaan.
Siinä kohdilla missä tulee säröt messiin menee vähän tukkoseks. Joka jotenki korostuu vielä epäedukseen kun kaikki muuten on niin ilmavaa ja "raikasta". Ois voinu ehkä jättää säröskebat enemmän taakse ku nyt ne jyrää etenki kertsissä kaiken yli joka ei tuskin oo tarkotuksen mukaista.
Muuten pidin kyllä kovasti... ammattimaista soittoa ja laulua ja biisissäkin on aitoa fiilista. kiitos
0   +1 +2
 
9
>>--JoNi---> 12.02.2006
tää on kyllä tosi hienon kuulone biisi... rauhallinen ja synkkä. tai jotai :D tän laatusta rokki musaa ei täältä iha kauheesti löydy!
0   +1 +2
 
9
AkiVee 09.02.2006
Kylmät on jäljet. Elämän jäljet ne pelottavat...hieman jatsahtava alku, kaunis, eikä tavanomainen raskaamman rockin orkesterille varsinkaan melodioiltaan. Viitannee bändin diggailemaan King Crimsoniin soinnutuksiltaan. Raskas osuus tuo englanninkielestä huolimatta Don Huonot mieleen. Tuon kitarademppaamisen ongelma alkaa olla nykyaikana se, että sitä esiintyy 99% raskaan rockin orkestereista ja se tuo turhan paljon tavanomaisuutta muuten mielenkiintoiseen sävellykseen (no, Rautiainenhan sitä käyttää joka ainoassa biisissä, joten annetaan anteeksi). Soitto toimii ja laulajalla on hyvä ääni, mikä nostaa bändin tasoa huomattavasti. Rumpuihin olisin toivonut hieman lisää alapäätä eli korostusta bassarin iskuihin, sillä nyt raskaatkin kohdat jäävät vähän turhan kevyiksi. Hyvä ja mielenkiintoinen biisi kuitenkin!
0   +1 +2
 
9
rene 08.02.2006
Mielenkiintoisia soinnutuksia, jotka tuo biisin hieman "hiipivän" fiiliksen. Laulajalla on hyvä ääni. Keskivaiheilla biisin miksaus menee ehkä hieman rumpujen osalta ehkä tukkoon. Hyvä biisi, jossa on hyvin vaihtelevuutta.
0   +1 +2
 
9
Modnar 08.02.2006
Alku kuulostaa Katatonian malliin progehtavalta synkältä soitannalta, mutta vokaaleissa sekoittuu My Dying Briden Aaronia ja Arcturuksen Simen Hestnaesia. Mukavaa synkistelyä, ja raskaat osuudet tuovat todella hyvää vaihtelua. Varsin taidokasta ja vaikuttavaa materiaalia.
0   +1 +2
 
heiman 28.01.2006
Tää on kyllä hyvä biisi... bändi osaa hommansa kuin myös solisti.... lisä miksauksella vähä fätimmäks soundeja kertsiin niin parantais viel vähä...
0   +1 +2
 
7
KurtDragon 17.01.2006
Ei välttämättä omaa genreäni, mutta mukavalta kuulostaa kuitenkin. Soundit ovat mainiot ja soitanto toimii, mutta biisi on turhan junnaava ja säröosiossa laula jää pahasti jalkoihin...
0   +1 +2
 
dj musical 11.01.2006
jahas... taas rokkia.
Mutta tätä jaksoi vielä sentään kuunnella, kun ei ollut koko ajan kauheeta mättöä yms. ihan hyvältä kuulosti :)
0   +1 +2
 
8
HraH 06.01.2006
Alku oli jokseenkin pitkäveteinen, minkä johdosta kahden ja puolen minsan kohdalla tuleva Opeth-nostatus herätti erityisen tehokkaasti. Siitä eteenpäin homma toimii ok, mutta olisin odottanut vielä sokeriksi pohjalle jonkinlaista "loppuraivokkuutta". Kolmen ja puolen minsan kohdalla kitarasaundit oli aika kummalliset - tietoisestiko?
0   +1 +2
 
Axmanic 30.12.2005
Mielenkiintoinen veisu. Ravintolamusiikkia. Ei lähellä sydäntä. Ihan ok siis.
0   +1 +2
 
8
Juise6-0 26.12.2005
Siisti soundi tossa alkupään kitaras. Vähän laahaava biisi.
0   +1 +2
 
9
JM 24.12.2005
Rumumt kuullostaa jotenkin oudoilta, hauskan omaperäiset saundit, snare kopsahtelee tuolleen kolkosti.
kitarat on iaka julman kuuloisia, hienon mahtipontinen ja julma meno. Melodiat toimii, oikein hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
DJ Spora 23.12.2005
Tunnelma on oikein kaunis ja sounditkin pelittää. Laulajan ääni on toimiva. Miinusta tosin ääntämisestä. Se ei ole ihan täydellistä, mutta ei kai sillä niin väliäkään. Menee ihan hyvän kaman puolelle kokonaisuutena.
0   +1 +2
 
herzi 22.12.2005
Todella laadukasta tavaraa. Ansaitsisi varmasti useamman kuuntelukerran auetakseen kunnolla. Nyt kosketus jäi jotenkin kevyeksi. Ei helppoa musiikkia mikä on hyvä.
0   +1 +2
 
8
Mr. Shields 20.12.2005
Paikoin mukavaa demppailua tässä. Laulaja kuulostaa ihan pätevältä. Melodiat ihan toimivia, hiukan ehkä tasapaksu kokonaisuus mutta ei paha missään nimessä..
0   +1 +2
 
8
balance 14.12.2005
ihan hyvä biisi...vaikka en diggaa tän tyylilajin musaa...mut kyllähän tää menee....ok!
0   +1 +2
 
8
Hee 13.12.2005
Draamaa todellakin! Demppikitarat jännästi miksattuna taakse... rankka mutta ei kuitenkaan sinnepäinkään. Kunnes jysähtää kunnon säröt, huh! Siinä vaiheessa kaikki muu jäi kitaroiden alle. Ja laulu pahimmin. Harmi. Puhtailla kitaroilla toteutetut fiilistelyt toimii ja kolahtaa. Kyllä tässä oli jotain omalaatuista tunnelmaa.
0   +1 +2
 
9
SaunaChum 13.12.2005
Hieman psykedeelistä tunnelmaa, itse asiassa todella mukavan kuuloista sellaista. Parasta on ettei noita seuraavia osioita kappaleissanne oikein osaa odottaa.
Tässähän laulukin on jo parantunut paljon, mutta ääntämisessä olisi vieläkin hiomista ja uskaltaisinpa sanoa että kunhan se parantuu, niin kohenee muutkin osa-alueet laulussa..
Tuon alun perusteella pelkästään olisin saattanut hypätä biisin yli, mutta onneksi kuuntelin tämän monia monia kertoja, kuten mainitsette tuolla sivullanne..
0   +1 +2
 
8
KAMUI 08.12.2005
Hyvä kitara riffi ihan alussa. Biisiin sopiva ääni laulajalla eikä äänessä muutenkaan oo mitään vikaa. Kerto säkeessä on jo raskaampi meininki.
0   +1 +2
 
8
sitruunatorttu 08.12.2005
alun kitarasta tuli mieleen rautalankamusiikki. aika lailla hyvän kuuloista musiikia.
0   +1 +2
 
trick_sky 08.12.2005
juu hyvää settii. jatkakaa samaa rataa. :-)
0   +1 +2
 
8
Ramstein kakkonen? No ihan hyvää musaa on joo. Kuulostaa todella valmiilta, mitäs tohon voi lisätä. tekijät tietää itekkin, et kuulostaa hyvältä. Laulajan ääni on parhaimmillaan säkeistössä, kandee viljellä normaalia laulamista ja jättää huuto vähemmälle. Soitannansta ei oo mitään pahaa sanottavaa.
0   +1 +2
 
Coach 07.12.2005
Laulaja kuulostaa hyvältä. Ääni tulee niin rennon tuntuisesti ja taidolla. Soitossakin on mukavaa rentoutta. Hienoja leppoisia kohtia ja piristäviä reippaampia hetkiä.
0   +1 +2
 
illO 03.12.2005
Kitara aika pinnassa. Hitusen hiljemmalla vois olla, mutta ei paljoa. Ei mitenkään omaperäinen ääni laulajalla ja aika tollanen laahaava laulutyyli.
0   +1 +2
 
8
deadmanshand 03.12.2005
Alun melankolinen kokonaisuus toimi tosi hyvin ja oli teoksenne parasta antia (varsinkin näin yösydännä). Jokainen osa-alue (kitarat, laulu ym.) tukivat toisiaan hyvin, tosin särökitaralla säestettyssä kertosäteessä laulu hukkui hieman liikaa kaiken muun alle. Laulajan äänessä kuulsi mukava "tylsyys", joka sopi hyvin biisin tulkintaan. Instrumentaali -osio oli muuten jykevine komppeineen mahtava.
0   +1 +2
 
Hyvinkin toimiva biisi. Alussa on kiva melodia, mutta särökitarat olisi voinut jättää introsta kokonaan pois. Tuoda mukaan, vaikka sitten jossain muussa vaiheessa. Säkeistössä ne sitten otetaankin pois kokonaan, mikä on hyvin toimiva ratkaisu. Kuulostaa hienommalta, kun on pelkkä laulu ja kitaramelodia. Hyvin toimivan tunnelman olette saaneet tähän ympättyä. Vertailukohtia itse ainakin hakisin tuolta Opethista ja Anathemasta. Anathema-tyylistä musiikkia olenkin täältä yrittänyt etsiä, nyt sitten löysin sitäkin. Ehkäpä Opeth on kuitenkin lähempänä vertailukohteena, koska Anathema on kuitenkin hieman köykäisempää.
Särökitaroita onkin sitten käytetty hienosti kun ne tuossa puolessavälissä lähtevät jyrisemään. Viimeistään siinä tulee Opeth mieleen. Ainoa huono puoli vain, että kitarat tuppaavat peittämään vähän kaiken alleen ja tulee vähän mössöä soundista. Muuten soundit ovat kyllä oikein hyvät, paitsi rummuissa tuo virvelisoundi ihmetyttää, vähän ihmeellinen. Laulajallakin on miellyttävä ääni tämmöiseen tavaraan, ehkä niitä ääntämisvirheitä tulee, mutta ei ne haitanneet minua oikein mitenkään.
Tunnelmallista ja kiehtovaa tavaraa.
0   +1 +2
 
9
Paramite 02.12.2005
Helvetin hyvä melankolinen tunnelma. Erityisesti kertosäkeen kitarariffi kolahti. Olisin kuitenkin toivonut, että laulussa olisi käytetty välillä vähän enempi voimaa. Tällaisenaan se jätti aika kylmäksi.
0   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 01.12.2005
Hienoa kitarointia heti alussa. Kipaleen melodioissa on psykedeelistä otetta, jos tuo nyt on oikea sana kuvaamaan sitä, mitä tarkoitan. Laulaja vetää aika moitteettomasti. Soundit ovat kokonaisuudessaan puhtaita lukuunottamatta tuota "räjähdystä", jossa särökitara iskee ja soundit menee ikävän suttusiksi. Biisin rakenne on hyvässä mallissa ja pituus on kohdallaan. Eipä tästä sitten muuta sanottavaa keksi, hyvää settiä tämä on!
0   +1 +2
 
9
wenche 30.11.2005
ihan ihme ku tää oli laulettu englanniks. Jotenki sellanen suomalainen ote, fiilis täs biisis..varmaan toi saundi tos melodia kitarassa sen teki, en tiedä.hämärä biisi joka kasvaa kivasti loppuakohden.
0   +1 +2
 
8
J.R No 27.11.2005
Kitara on tunteikas, häilyvä ja utuinen, pitää pitää. Laulajakin miellyttää suurimmassa määrin, hivenen vielä hiomista, potentiaalia löytyy kyllä enemmän kuin tarpeeksi. Komppiryhmä osaa asiansa, ei vähäinenkään kikkailu sopisi yhtään. Tunnelma on vahva, pieni stemman pätkä oli hyvä, muutamaan muuhunkin kohtaan kävisi. Kun biisi sitten lopulta räjähtää, ampuu se käsille saundien puolesta, nimittäin pellit hakkaa yli ja kaikki menee epäselväksi shitiksi. Huono juttu oli. Vai liekö sitten tarkoituskin. Sitten lähetäänkin taas perusrokkimeiningille, joka taas ei miellytä juuri ollenkaan. Kertsissä olisi kyllä hittipotentiaalia jos saundit olisi eri. Nyt ei todellakaan toimi. Paljon hyvää kyllä löytyy, ja loppu toimi paljon paremmin siirryttäessä hiljaisempiin kuin tuo välihärdelli. Hiottavaa vielä vähän.
0   +1 +2
 
9
drlecter 27.11.2005
Jollain tapaa opeth-niminen orkesteri tulee mieleen.
Synkkiä melodioita, niistä pidän. Kuitenkin pieni tavanomaisuus vaivaa biisiä, erikoisempia ratkaisuja kehiin.

Vedänpä osittain sanani takaisin, sillä tulihan sieltä ne säristinkitarat kehiin. Laulut meinaa olla vähän laahaavia, säkeistä puuttuu se herkkyys ja kertseistä särmä. Tunnetta kehiin!
0   +1 +2
 
8
aksilvast 26.11.2005
Erittäin asiallinen fiilis jonka luovat biisissä erinomainen ja erikoinen soinnutus. Rytmillisesti biisi on mukavan ´junnaava´. Mielenkiintoisen synkkää tunnelmaa, soinnutkselta olisin jossain kohdin odottanut vastapainoisesti biisin yleisilmeelle hieman duurisempaa kertosäettä tai kohtaa. Laulajalta olisin odottanut mielenkiintoisempaa tulkintaa / artikulaatiota.

Kaikkiaan aika haikea ja soinnutukseltaan mielenkiintoinen kappale.
0   +1 +2
 
8
tilkka 25.11.2005
Mielenkiinnolla odottelen tulevaa albumia. Hieno kappale. Räimekohdat hienot! Laulajalla mukava ääni, vaikkakin lausunta kuulostaa selkeytensä takia hassulta, mutta ei liikaa häiritse.
0   +1 +2
 
8
hoffe 23.11.2005
Hienoa tunnelmaa. Ei mihinkään kiire. Kivan synkkäsävyistä kuitenkaan vajoamatta kliseiseen ja paatoksilliseen synkistelyyn. Soitto pelaa hyvin yhteen. Laulu toimii. Sounditkin siedettävät. Loppua kohti ehkä turhaan nostattelua, alun hidastelutummistelu olisi voinut hyvin kantaa loppuun asti, mutta toiset ostaa kaura- ja toiset ohraleipää: kummallakin lähtee nälkä.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 21.11.2005
Jännittävä melankolinen biisi, jonka kantava voima on tyylikäs kitarasovitus, niin suvanto- kuin fortekohdissakin. Sävellyksenä kappale toimii myös varsin hyvin. Laulupuolta olisin ehkä efektoinut enemmän, nyt tulos on hieman pelkistetty ja väritön, mutta livenä varmaan parempi. Kiinnostava bändi.
0   +1 +2
 
8
Klasu 17.11.2005
Muuten tykkäsin mutta toi virvelisoundi on kyllä turhan kuivakka. Ainakin mun makuun. Kikkailut toimi hyvin ja muutenkin varsin ammattimaisen kuulosta tavaraa!
0   +1 +2
 
9
LauriT 16.11.2005
Tunnelmallista ja rauhoittavaa musiikkia, joka sopii juuri tähän vuorokauden aikaan (23:38), kun kirjoittelen tätä kommenttia täällä kommenttiringissä. Saundeiltaan tämä on myös varsin onnistunut. Paitsi, kun alkaa tulemaan tuota rankempaa kitarointia, niin laulut ja rummut jäävät täysin varjoon. Tämä tosin onkin ainoa huonon kuuloinen kohta kappaleessa. Paikoittaisin synaefektit tuovat kivasti vaihtelua kappaleen äänimaisemaan myös. Yhteenvetona voisin sanoa, että biisinä erinomainen, kun nuo kertsin kitarat vaan miksataan vähän hiljemmalle niin, että muistakin äänistä saisi jotain selvää.
0   +1 +2
 
Jome 14.11.2005
Kyllähän tämä ihan mukavan leppoisan kuuloista soitantaa on. Todella tunnelmalliset kitaramelodiat, plussaa. Vokaalitkin toimii.
0   +1 +2
 
luoja 13.11.2005
Mikä genre.... pop-rock. Eikai niitä genrejä tarvitse nyt niin miljoonia eri kehittää :)
Hyvät saundit, hyvä nauhotus/miksaus , "and I smile" kohdasta eteenpäin olisit vaan voinut ruvetä örisemään, niin ois saatu potkua biisiin ja genre määritykseen lisää vaikeutta, varsinki kun tuo melodia ei minusta paikka paikoin edes istu tuohon....
Ensin meinasin luovuttaa biisin kanssa heti alku metreille mutta loppujen lopuksi tämähän vei mukanaan ja karisti sen popin harteiltaan, hevirokkia kai tämä sittenkin on... pitääpä kuunnella mitä muuta teillä on tarjolla, oikein hyvä!! :)
Ja tuo opeth mikä listattu vaikuttajiksi tuli heti mieleen mulla, ja se on vain hyvä asia.
0   +1 +2
 
ylkky 12.11.2005
mun mielestä tää on iskelmä poppia jossa vähän särökitaralla yritetään muuttaa rockimmaks
0   +1 +2
 
8
Mikoleit 08.11.2005
tämä edustaa genreä Rock. rumpusoundit on hmmm... vähän nuivat. lisää rähinää niin toimisi paljon kivemmin, ainakin minulle. ammattimaisen oloista materiaalia... se on hienoa se. onnea albumille.
0   +1 +2
 
Hyvätsaunditmuttamuutenniintavanomaistaettäeimitäänuutta.
0   +1 +2
 
8
tuska666 04.11.2005
Ihan ensimmäiseksi täytyy kehua laulusoundia. Siitä tulee jotenkin mieleen Depeche Mode. Kitarat soittavat mielenkiintoisia juttuja. Virveliin olisin kaivannut vähän lisää voimaa. Hyvältähän tää kuulostaa.
0   +1 +2
 
9
hazmatician 03.11.2005
Laulua myöten tyylikkäästi toteutettua, jotain kielioppi- ja ääntämisvirheitä ehkä tarttui korvaan mutta kuka niistä piittaa paitsi ulkomaanpellet ;) Sopivan synkeetä muttei kuitenkaan sitä tavanomaisinta, hyvin toimii.
0   +1 +2
 
8
eetpak 02.11.2005
ballad-rock voisi ehkä tähän sopia tai ballad-hevi jos aletaan näitä termejä miettimään. Miettimättä näitä liikaa biisi nousee alusta ihan mukavasti ja saa pontta lisää loppua kohden.
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 02.11.2005
Nättiä kitarointia, haikeata. Lausumisesta pikku miinus, muttei se niin häiritsevää ole. Voimakertsistä huolimatta, tai juuri sen vuoksi, jäi kuitenkin hieman tasapaksu fiilis.
0   +1 +2
 
9
Sunky 01.11.2005
Jännän häiriytynyt fiilis säkeistössä. Diggaan kovasti laulajan äänestä ja laadukkaasta toteutuksesta. Tulee tosiaan mieleen että kappaleen henkilö yrittää pysyä järjissään... Huva huva!
0   +1 +2
 
9
Petey_alien 31.10.2005
Kategoria? Kategoria? Ehdottaisin "hyvää musiikkia". Tässä on taas oppitunti, miten maalata maisemia musiikilla. Jotenkin "jäätynyt" ja kylmä tunnelma - siis tarkoitan hyvällä tavalla. Sopisi hiton hyvin johonkin elokuvan loppukohtaukseen.
0   +1 +2
 
8
Tästä tulee hieman melankoolisen poprockin suurlähettiläs Kent mieleen. Laulaja on taitava ja muutenkin tämä on soitettu taitavasti. Soundit ovat laadukkaat. kitarajynkytys taustalla pitää kappaleen hyvin liikkeessä. Hillittyä (ehkä hieman liiankin?) ja tyylikästä.
0   +1 +2
 
9
Turmis 30.10.2005
Mukavan mysteerisen kuuloinen veto rokkipiisiksi... tällaisesta tunnelmasta diggailen aikalailla. Basari ja snare vähän ihmesoundiset, muuten hommassa ei mitään vikaa. Jotenkin tästä tulee mieleen Soundgarden, vaikka heiltä en ole kuullut muita piisejä kuin Black Hole Sunin. Siinä on kuitenkin tietyllä tavalla samaa henkeä kuin tässäkin vaikka lopulta on aika erilainen kappale... ehkä soundimaailmaltaan lähempänä kuin kappaleena.
0   +1 +2
 
8
SamvaisSetä 30.10.2005
Kappas, hyvä kappale. Lauluun hieman tarkkuutta. n.2.40 alkavassa kohdassa miksaus mielestäni perseellään, ainakin laulut hävisi. Liian pitkä kappale, minuutti tai kaksi pois niin olisi ollut tiiviimpi paketti, ja siten olisi ollut paljon helpompi tutustua bändiin.
0   +1 +2
 
Buhis 30.10.2005
Mukavan rennosti alkaa. Kitara kuulostaa hyvältä, ja muutenkin soundipuoli on kohdallaan. Laulajakin kuulostaa asialliselta. Tämmöistä rockia sentään kuuntelee ihan mielellään, vaikka konemusaihmisiä olenkin. Nuo kitaranäppäilykohdat ovat biisin parasta antia. hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
Pitk 27.10.2005
Onko sitä biisiä pakko yrittää lokeroida? Ole onnellinen, jos et löydä genreä, olet saattanut tehdä jotain omaperäistä.
0   +1 +2
 
Foto 26.10.2005
Nättejä kitaratouhuja alussa (jatkuen tietty myöhemminkin biisissä), kivalla soundilla myös. Ihan jees soundi myös laulajalla. Vähän ehkä hapuilua, pakotetun tuntuinen lauluveto. Ehkä kuvittelen vain.
Hyvin kasvaa isoksi kertsiin? mennessä. Jees harmoniajuttuja.
Hieman jää rakenteeltaan kaipaamaan jotain kliimaksia.
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 26.10.2005
Hmm..ei ihan melodista metallia tainnut olla..ihan mukava biisi, mutta turhan tasapaksu. Laulajan ääni ei herättänyt erityisiä tunteita. hyvin vetää ja sopii tähän, mutta ei erotukaan oikein edukseen. välillä tuntuu että laulut menee äänialalle liiankin alas. Kertosäkeestä eteenpäin tuntuu kuin vaihtuisi vallan biisi..eli alku tosiaan liian pitkäveteinen ennenkuin päästään "asiaan". Loppuakohden tosiaan paranee ja laulajakin alkaa erottumaan edukseen, kun löytyy enemmän tuota tulkintaa:)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 26.10.2005
Mukavan leijuvaa muuziikkii.!! Kitaramelodiat kauniita ja vokaalit onnistuneet hyvin.
0   +1 +2
 
9
Juhana Lehto 26.10.2005
Hyvin sopii laulajan ääni tunnelmaan, mutta puhtauteen ja lausumiseen saisi vielä kiinnittää huomiota. Muutenkin aika mukavasti biisi rullailee eikä nyt ole ihan sieltä tavanomaisimmasta päästä.
0   +1 +2
 
Phunck 25.10.2005
Vocals reminds me a little of the danish band sort sol. I think that the drums could use a bigger sound in the mix, i think they sound a little dead at the moment.
0   +1 +2
 
Piru Kange 24.10.2005
Hiljaisissa kitaratunnelmoinneissa mukavan psykedelinen meininki. Muutenkin biisi on ihan hyvän kuuloinen ja muutenkin valmista kamaa. Ehkä jotain persoonallisuutta vielä voisi olla mukana... mutta kyllä tämäkin jo hyvältä kuulosti.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 24.10.2005
Hevosoopperaheviä. Oikeastaan heville epätyypillisiä harmonioita. Teknisesti erinomainen, koskee soittoa ja studioilua. Tuo klassisen kitaran sotkeminen mukaan auttaa erottumaan muista hevistelijöistä. Oli omaperäinen.
0   +1 +2
 
9
K. Vainio 22.10.2005
Soundit on viilattu hienosti loppuun asti ja soitto toimii saumattomasti. Laulajan ääni on hieno ja vahva ja sopii tällaiseen musiikkiin aivan erinomaisesti. Biisi rauhoittaa kivasti.
0   +1 +2
 
Piru-Ile 21.10.2005
Mukavan synkeänpuoleinen soundimaailma. Rumpukomppi kitarasoolon taustalla oli hieno. Kitarat olivat kivan kuuloiset, varsinkin alussa. Laulukin oli ok.
0   +1 +2
 
8
HW 20.10.2005
Laulajan äänestä oli helppo tykätä. Moisella työkalulla on varmasti vaivatonta maalailla kauniita maisemia teinityttöjen ihasteltavaksi.
Kesti aika kauan ennenkuin biisi muuttui helinästä metalliksi. Tai edes melkein metalliksi. Tämä ei nimittäin kovin rankkaa ollut missään vaiheessa. Se oli oletettavasti tarkoituksellista mutta siinä tapauksessa genrenmääritys meni metsään. Ainakin vähäsen.
Tämä oli ihan mukavaa kuunneltavaa. Ei tehnyt kipeää.
0   +1 +2
 
Michikawa 20.10.2005
Mukavan leppoisia ja kuulaita tunnelmia. Vokalistin tyyli on myös mielestäni toimiva ja hyvä. Kokonaisuus on yhtenäisen oloinen ja bändi soittaa yhteen hyvin. Harmoniat ovat myös mukavan persoonallisia ja peruskliseistä päästään sopivasti eroon. Oikein miellyttävä yllätys genrensä piirissä. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
repulse 20.10.2005
No niin ..vihdoinkin heavyä, vai onko tämä sittenkään...! Vähän tylsä alku biisissä, tosin laulu toimii!! Lähtihän ne särötkin sieltä kitaroista! Ihan asiallinen biisi ei juurikaan muuta!
0   +1 +2
 
9
seveli 08.12.2005
Alku oli erittäin lupaava. Muutenkin biisissä on ideaa, omaperäisempää kuin mikserissä yleensä.
0   +1 +2
 
8
elica 28.10.2005
Alkaa ainakin hienosti. Hienoa ja kaunista kitarointia. Mukavasti jumittava biisi muutenkin. Ehkä hieman synkemäpään olotilaan sopisi paremmin. Tälläinen melankolinen meininki kyllä usein minulle toimii, joten pitääpä latailla koneelle ja kuunnella myöhemminkin. Hyvä kappale kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
faroth 24.11.2005
Helskatin kova biisi mielestäni.
Homma tulee semmosella varmuudella, että oksat pois! :D
Tunnelma kasvaa hienosti aina kertosäettä kohti ja kertosäe onnistuu odotukset lunastamaan. Erityisesti hieman melankolinen melodia kertosäkeessä saa melkein kananlihalle! Mainiota. :)
0   +1 +2
 
6
elvard 28.10.2005
Aika hitaasti alkaa eikä oikein saavuta kliimaksia kunnolla. Mutta taas loppupuolella väliosa tomipohjalla toimii kivemmin.
0   +1 +2