In Memories

The Mental Disordered

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

A.D.I.D.A.S. 29.11.2005
Tästä diggasin enemmän kuin ekasta... jos se eka tuntu löysältä niin tää on jo astetta tiukempaa. Vieläki agressiivisempaa ja angstisempaa fiilistä toivois... oikeestaan kaikkeen.... miksauskin tosin tekee paljon.... kannattaa varmaan referoida miksaushetkellä jotain "suosikkibändiä" niin pääsee lähemmäs huipputuotettua matriaalia soundillisesti..
0   +1 +2
 
7
SaunaChum 25.10.2005
Genreksi sanoisin paremminkin Black metallin, mutta jossain siinä rajalla tämäkin biisi on. Tai ehkä sittenkin deaththrashia. Kuitenkin....
Konerummut häiritsivät tässä kappaleessa aika paljon, erityisesti tuplabasari paukutus kuulosti vähän huonolta, vaikka ei nämäkään miksaukset rummuille huonot olleet.
Kitarat kuulostivat tarpeeksi jämäköiltä ja örinä pelottavalta, vaikkakin örinän nauhoitukseen ja miksaukseen voisi vielä panostaa enemmän.

Kyllä tämä seiskan biisi on, ei mitenkään erikoinen, mutta ei mitenkään huonokaan, ainoastaan nauhoituksen ja miksauksen laatu vähentää kuuntelukokemusta.
0   +1 +2
 
9
HW 24.10.2005
Oli vähän epätasapainossa tuo alku. Ensin ei kuulunut mitään ja piti vääntää nupit kaakkoon ja kun laulu alkoi sitten vähän tymäkämmin, säikähdin melkein hengiltä.
Basso oli aika pinnassa. Tuntui että vähän alkoi jo särkeä.
Kokonaisuus oli miksauksen pienistä puutteista huolimatta varsin tyylikäs. Olen tyytyväinen.
0   +1 +2
 
Ville Kotiranta 24.10.2005
Musiikki on ihan laadukasta, mutta tuosta örisijästä en pitänyt alkuunkaan. Mutta minun mielipiteeni yleisesti tällaisesta örinähevistä onkin, että musiikki on hyvää, mutta "laulajan" ärjynä pilaa kaiken.
Biisi on selkeästi genrensä mukainen ja sellaisena varmastikin toimiva, joten jätän numeron ja arvostelun genrestä enemmän tietävien ja nauttivien vastuulle.
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 24.10.2005
Alkoi hiukan hämärästi, mutta onneksi meno siitä nousi vielä. Kyl, kitarariffit ovat melkoisen hyvät ja mörinöissäkään ei mitään vikoja löydä, ainakaan kovin helpolla, itse pidin kyllä. Basson itse erotan vain niissä äärimmäisissä tapauksissa, kun vain konerummut taustalla pauhaavat ainoastaan, hmm, mutta mistään pikkuvioista ei nyt tultu kiistelemään, antaa mennä, hyvähän tämä oli. :)
0   +1 +2
 
9
Laatutavaraa tämäkin! Monipuolinen sävellys, koskettimien maltillinen käyttö loistaa taas. Välillä sahataan kovaa ja välillä runtataan, riffit ovat hyviä, mutta laulaja ei oikein iskenyt jostain syystä. Soundit ovat ihan hyvät.
Jokaisessa biisissänne pituus on ollut juuri sopiva, koska ei niiden aina tarvitse montaa minuuttia kestää, etenkään tällaisessa tavarassa.
0   +1 +2
 
9
Hieno kuunteluelämys tämäkin.
Kitarassa hienot jyräriffit ja asialliset säröt.
Basso erottuu hyvin, mikä on hyvä asia mutta toisaalta basso puuroutuu liikaa.
Kaksi erityylistä laulutapaa sopii hyvin.
Toimiva kokonaisuus.
0   +1 +2