Forgotten Feelings

Bluescream

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

5
Voisi toimia hissimusiikkina tai muotivaateliikkeessä taustana. Itselle hieman puuduttavaa ja pitkäveteistä, kun ei ole tuttu genre. Soitto selkeetä ja muutenkin asiallista kamaa.
0   +1 +2
 
7
Asamael 21.01.2018
Mukavasti taustamusana toimivaa fiilistelyä, jonka palkitsen perushyvällä kouluarvosanalla seitsemän. Voisi tietysti sanoa että jotain jännää tässä olisi voinut tapahtua mutta kun se ei tainnut olla kappaleen pointti.
0   +1 +2
 
8
enrich 13.07.2015
Vähän jäävi taidan olla arvioimaan, mutta yritetään. Ehkä alkuosa venyi liikaa, mutta 03:23 paikkeella alkoi muutosta ja se nosti " unohdettuja tunteita" esiin paremmin (mielestäni).
Loppuosakin oli vähän toistoa, mutta kaikenkaikkiaan omaperäinen kokeilu kyllä 8 irtoaa
0   +1 +2
 
Toni Pandora 06.06.2014
Ihan letkeetä kamaa vaikkei puhuttelekkaan makuhermojani.
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 06.12.2013
Ehdottomasti kympin kipale. Saundit, melodia ja tunnelma. Pituuskin on juuri sopiva.
0   +1 +2
 
10
Mr Dimension 10.09.2013
loistava biisi. silkkaa mahtavuutta. mukava äänimaailma. täys kymppi ja papukaijamerkki. lisää samanmoista kiitos...
0   +1 +2
 
10
mariajammailee 09.02.2013
Erittäin smoothia, hyvää kamaa. Täydellinen perjantai-yön trippi. Kiitos tästä.
0   +1 +2
 
9
[Delacroix] 03.12.2012
Groovaavaa. Tämä on sitä itseään. Rauhallista rentoiuttavaa. Kappaleella pari minuuttia liikaa pituutta, mutta toisaalta eipä se haittaakkaan oikeasti.
0   +1 +2
 
9
Fillari 17.06.2009
Mielenkiintoista ja mukavankuuloista taustamusiikkimaista menoa, piisissä tulee pikkuhilajaa uutta mukaan kasvattamaan mielenkiintoa, omassa genressään hyvää matskua.
0   +1 +2
 
Dexteri 01.06.2009
Tämä biisi osui ja upposi. Todella mielikuvituksillinen kokonaisuus. Basso soittaa jotain soul kuvion tapaista ja muut raidat on työstetty ikään kuin kokeellisen musan puolelle. Tosi hauska kokonaisvaltainen kuva, jäi tuosta biisin nerokaasta ideasta
0   +1 +2
 
9
Kauniita äänimaailmoja maalailet tässä biisissä. Saundit on ihan kelvollisia ja mielenkiintoisia. Lajia harrastamattomana en nyt tämän enempää osaa arvioida - mukavaa kuunneltavaa kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 17.11.2006
ihan menevä biisi =)
ei pahan kuulonen.
mut joo siinäpä se =)
0   +1 +2
 
9
jaskak 26.08.2006
tää yö nyt ollaan vain ja zillaillaan. eli genrestähän minä en tajua mitään, mutta vaikutti varsin ammattitaitoiselle tavaralle.
0   +1 +2
 
JamesMercy 06.08.2006
Miellyttävää tuo alun kuplinta. Tamburiinit kilisevät kuin aivan korvan vieressä, jotenkin intiimi olo. Ehkä nuo voihkaisutkin korostavat sitä, mutta jotenkin ne vaikuttavat turhan kliseisiltä. Kitarajutut sen sijaan ovat erinomaisia, rikkovat mukavasti muuten eheää kokonaisuutta. Pienimuotoinen tyyli sopii kappaleeseen erinomaisesti. Kolmen minuutin kohdalla tapahtuva, lähes totaalinen hiljentyminen sen sijaan pääsee jo rikkomaan vähän tunnelmaa - ehkä aavistuksen turhan pitkäksi venytetty paussi - tai soisi jatkon tulevan sitten nopeammin mukaan. Nyt oli siinä taas semmoista alun keräilyä. No, nuo uudet rummut ovatkin jotain ihan mahtavaa, oikein mieluisaa grrroovea nissä. Hyvähyvä. Pianon soundi on ehkä vähän turhan synteettinen, joku mukavan lämmin rhodes voisi toimia siinä passelimmin. Loppu on ehkä vähänturhan pitkäksi venytettyä, mutta ihan mukavasti siellä silti tuota uusien ja tuttujen elementtien kierrätystä harjoitetaan. Kokonaisuutena joka tapauksessa erittäin laadukasta jälkeä ja tarkoin viilailtuja osuuksia. Mieluisa kuuntelukokemus.
0   +1 +2
 
Begemot 16.04.2006
Tamburiinia ei olekkaan kuulunut pitkään aikaan tosin taitaa olla modulaatio:). Bassot tulee hyvältä taajuudelta. Kitarasämple oli paikoin aika oudon kuuloinen.
0   +1 +2
 
A.S.H 25.02.2006
3:00 chillaitiin melkeen veke ja part 2 ok.
toi tamburiini on äly kovaa,muuten soljuvassa maisemasssa,oli jo alussa.
tokasssa osassa elementit sais putoilla iisimmin nyt ne loikkii silmille. Muuten mallikasta maalailua.
0   +1 +2
 
Pitk 29.10.2005
Filtterisynaa puskee. Mitkähän tunteet tässä on unohdettu? Mikä tuo maiskutus taustalla on? Ihan kuin joku söisi banaania. Sitä tulee aikalailla kautta linjan biisissä. Epämiellyttävä ääni.
0   +1 +2
 
repulse 29.10.2005
Ammattitaitoisen kuuloista materiaalia! Genressään mielestäni aivan kärkipäästä. Mukavan ISOT soundit!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 27.10.2005
Mukavan seko rentoutus biisi! Biisiin rakennettu monipuolisia osakokonaisuuksia ja hyvin!
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 25.10.2005
Tällaista leppoisaa chillailua. Taustalla menee ihan kivasti. Itse biisiin taas on vaikeampi päästä sisälle. Kivoja tilutusjuttuja pianolla ja rytmikikkailu on paikoin kovinkin mallikasta. Mukavia väliosioitakin. Ihan toimiva paletti joka tosin huutaisi laulua mukaan, jotta pääsisi oikeuksiinsa. Nyt jää helposti taustalle.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 25.10.2005
Mukavahkoa mutta paikallaanpysyvää ja turhan steriiliä soundia.

Tuotanto on ok mutta turhan varman päälle pelattua, tässä on soundillisesti tällaista kiksuhenkisyyttä, minä kaipaisin ehdottomasti enemmän särmää ja rosoa. Liika soundillinen täydellisyys maistuu muovilta. Melodioissa on ajoittain mukavaa trackerivibaa, turhan taka-alalle jää vain. Biisistä tulee "mukavaa meininkiä mutta aika hissihaahuilua"-fiilis. Kuten bze ylempänä sanoi, kokeellisuus rokkaa ja tämä sen sijaan on hyvin tavallista tavaraa.

Ihan kivaataustamusaa mutta ei jää mieleen, korvasta sisään ja toisesta ulos.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 24.10.2005
Hieno tunnelma, kitarajutut ja itseasiassa kaikki muukin kävi hyvin tähän tekeleeseen. Biisin pituuskin oli mielestäni juuri sopiva, koska tämä oli rakennettu niin hyvin, että ei kerennyt missään vaiheessa kyllästymään. Laatutavaraa.
0   +1 +2
 
Michikawa 18.10.2005
Mukavan letkeä ja lipuva tunnelma. Tässä on tällaista pientä ja taidokasta groovea ja sielua kuultavissa. Kokonaisuus tuntuu hallitulta, vaikkakin tuo voimakkaimmin efektoitu perussoundi on ehkä hieman turhan vahvasti esillä. Tosi miellyttäviä tunnelmia kuitenkin. Harmoniat ovat tyylikkäitä ja soundimaailma pehmeä ja lipuva.
0   +1 +2
 
Piru-Ile 15.10.2005
Rentouttavaa, ehkä liiankin *nukahtaa*................................ niin, pitkä ja ainakin näin vähän väsyneenä alkaa väsyttämään enemmän.
0   +1 +2
 
9
HW 15.10.2005
Sepä oli varsin rauhoittavaa olematta kuitenkaan tylsää. Oikein onnistunut teos vaikka olikin turhan pitkä. Luulin jo että se loppui tuossa kolmen minuutin tuntumassa mutta sepä vain koteloitui ja koki metamorfoosin. Kiintoisa ratkaisu, tosin suuri osa kuulijoista saattaa kaikota siinä vaiheessa. Kun biisi niinku vaikutti loppuneelta ja sillai.
Kaiken kaikkiaan tykkäsin melkoisesti.
Jos itse tekisin tällaista, saattaisin pyytää jonkun vierailevan staran pudottamaan riimiä. Vähäsen. Joskus. Noin niinku koukuksi.
0   +1 +2
 
9
Arzac 14.10.2005
Iha Kiva kiva biisi :O. Rento ja mukava ... hengailu musa :)
0   +1 +2
 
8
JM 13.10.2005
Tuo synasaundi, millä heti alussa lähdetään liikkeelle on aika rasittava. Tämä tulee tässä ensimmäisten minuuttien aikana mieleen. Tuolal taustalla menee vaikka mitä muita mielenkiintoisempiakin ääniä. Hyvä biitti. Basso on oikein, rummut vois olla vähän isommalla, tai siis koko biisi tuohon synasoundiin nähden..=)
Nautin biisistä tuon ensimmäisen hiljaisen kohdan jälkeen huomattavasti enemmän kun tuo alun soundi katos. Ja tulee takas oikealal tavalla, parempana. Piano vois olla vähemmän "herkkä" hallita vähän enemmän, se kuullostaa hyvältä kyllä näinkin, ehkä niin minun mieleen paremmalta. Biisi alkaa tuntua pidemmän päälle vain paremmalta. Aika itseääntoistavahan tämä on, mutta näin väsyneenä se on vain hyvä asia chillailumusalle.
Eniten tällasessa musassa ois kivaa kuulla vähän vähemmän "perus" soundeja; siis jotain, mitä ei ole ennen kuullut. Nyt jäi jotenkin presetti tunnelma.
mutta kokonaisuudessaan tykkäsin. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
bze 12.10.2005
Hauskasti housesoundia ambient-ympäristössä, tosin hieman hakeva mutta silti määrätietoinen ote. Äänimaailma jaksaa silti pitää biisiä vireillä ja kehittyä siinä määrin että juuri kun meinaa lipsahtaa taustalle niin jotain uutta ilmestyy horisontista. Siinä lienee suurin vahvuus. Kitara ja piano kuulostavat hyviltä ja sopivat biisiin mikä kertoo jotain.

Vaikka biisi kehittyy sopivan verkkaisesti taustalla niin intensiivisessä kuuntelussa on vaikea keskittyä mihinkään. Ns. koukku on enemmän juuri neutraalin rauhallisessa äänien valikoimassa ja elementtien asettelussa mitä vaikkapa mielenkiintoissa tekstuureissa ja äänimaailmoissa mistä itse pidän. Biisi on turhan helppo jättää taustalle vaikka se nyt onkin luultavasti tarkoitus. Mielestäni ns. chillibiiseissä pitäisi silti olla edes jotain minimalistista kivaa mihin pystyisi tarttumaan. Hypnoosiefektiä tai tajunnanräjäyttävää melodiamattoa ei päästä kokemaan mikä on harmillista. Elementit ovat ikäänkuin liian selkeitä eikä niihin voi vaan upota ajelehtimaan, pitää otteessaan vaikka ei tarvitsisi.

Isot padit ja keskiääniä(kin) hyödyntävä bassolinja olisivat tehneet hyvää, biitin kanssa voi myös kikkailla enemmän mitä fillien muodossa jos tarvitsee jostain tekstuuria. En kuitenkaan väitä etteikö tässä olisi oikein hyvät ainekset kasassa.

Teknisestä puolesta en jaksa kirjoittaa mitään tähdellistä, se nyt on kaikinpuolin ok. Pientä viilausta olisi voinut tehdä siellä täällä ja käyttää kaikuja / filttereitä / flangereita runsaammin. Toisaalta tällainen pelkistetty äänenkuva sopii yhteen elementtien kanssa mikä luo hyvin maanläheisen ja ehkä jopa hieman 'orgaanisen' tunnelman. Tuota orgaanisuutta olisi voinut hyödyntää tehokkaamminkin mutta ei siitä sen enempää kun toimii.

Yhteenvetona voisi todeta samaa mitä alussa, hakevaa mutta silti määrätietoista ja hyvin rakenneltua. Tippuu varmasti niille ketkä pitävät konservatiivisemmasta otteesta chilloutin ja muun rauhallisemman fiilistelyn suhteen mutta itse kokeellisuuden ja äänimaailmojen ystävänä on vaikea kokea tätä kovin järisyttävänä teoksena. Pidin silti, ehkäpä eniten siksi että tässä yhdistyy monta hyvää osaa yhdeksi eheäksi kokonaisuudeksi ilman tyylivirheitä.
0   +1 +2
 
Aurisgale 12.10.2005
Laadukkaan kuuloista synailua. Hyvä biiti, edustavat efektit, analogimainen eloisa soundi ja muikean pirteä tunnelma. Hyvä startti. Tämä ei ole sinällään lajinaan vahvimpia suosikkeja omaan kuunteluun, mutta kyllä tätä kuuntelee silti ilolla. Varsinkin kun ideaa on paljon. Hiukan täytyy kuitenkin myöntää, että soundia syö lievä hissimusamaisuus.

Jotenkin tulee tästä enemmän joku house-bändin musa... varmaan johtuu parista retrohtavasta äänestä... tiedä sitten... mut eipä tolla genrellä ole koskaan ollut niin väliä... kuhan hiukan vain suuntaa antaa.

Biisi kertyy aavistuksen verran pitkäksi, vaikka tälläinen monotomisuus rakenteessa saattaa olla hyödyksikin. Arpeggiot tuo sopivaa vaihtelua biisille ja väliosio on omaperäinen lisä... hiljaisuuskin on oiva soundi. Kiitettävää tasoa kuitenkin eloisuuden ansiosta.
0   +1 +2
 
9
dtoj 12.10.2005
Tamburiini kilkuttaa hieman liian lujaa ainakin minun korviin. Muuta "pahaa" tästä nyt ei voikkaan sanoa. Taidolla tehty taustamusiikki pläjäys.
0   +1 +2